Results 1 to 8 of 8
Thread: tonalin
-
04-08-2009, 23:08 #1
tonalin
γεια σας!
Ειμαι καινουργια στο φορουμ και "συναδελφος" οσον αφορα στο προβλημα του βαρους...
Τον τελευταιο καιρο σκεφτομαι σοβαρα να κανω καποια επεμβαση ωστε να ξεφορτωθω επιτελους ολα τα παραπανισια κιλα που τοσα χρονια με βασανιζουν και λεω απο Σεπτεμβρη να αρχισω τις επισκεψεις στους γιατρους....
Εντωμεταξυ δε θελω να μενω με σταυρωμενα τα χερια κι αφου βγηκα προσφατα απο μια πληρως αποτυχημενη διαιτα εψαξα λιγο και βρηκα τα χαπια tonalin της solgar. τα γνωριζει κανενας σας ή τα εχει παρει?
Βοηθουν? Εχουν παρενεργειες? Καθε γνωμη δεκτη μηπως και ξεμπλεξω το κουβαρι!!!
- 04-08-2009, 23:24 #2
Γεια σου, δεν γνωριζω τιποτα για το συγκεκριμενο σκευασμα αλλα σου παραθετω τις παρακατω πληροφοριες μηπως σου φανουν χρησιμες.
http://www.vitalhealthpartners.com/tonalin-review/
05-08-2009, 01:47 #3
Για παρενεργειες που διαβασα δεν βρηκα και πολλα, και διαβασα σε ολα τα πιθανα σημεια.Σε σπανιες περιπτωσεις λεει ναυτια και διαρροιες.
Εκτος φυσικα απο αλεργειες μπλα μπλα που ισως εχεις οπως και με καθε αλλο χημικο πρασκευασμα αλωστε.
Επισης οτι βλεπεις αποτελεσματα απο μηνα ++
Ειναι bodybuilding-νοειδη αυτα, βοηθουν στην καυση του λιπους και αυξηση του μηικου ιστου.
(Απ οτι διαβασα παντα, δεν τα εχω παρει,no idea)
Kalh tuxh
05-08-2009, 23:25 #4
Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας!
Κι εγω εψαξα και δεν βρηκα πολλα πραγματα οσον αφορα στις παρενεργειες...
Solitude τι εννοεις με αυτο?
"Επισης οτι βλεπεις αποτελεσματα απο μηνα ++"
Δεν το καταλαβα....
Παντως αυτο που μαλλον καταλαβα απο την ερευνα που εκανα ειναι οτι το συγκεκριμενο λειτουργει με πολλη γυμναστικη αλλιως τζιφος....
Ξερετε εσεις κατι που να βοηθαει ουσιαστικα?
06-08-2009, 00:08 #5
Οτι για να κανει το χαπι αυτο που υποτιθετε πως κανει πρεπει να περασει ενας μηνας περιπου.Μπορω να σου βρω και το λινκ ακριβως εκει που το διαβασα.
Δεν ξερω κατι που μπορει να σε βοηθησει γιατι δεν ξερω τι τρως, ποσο τρως, ποσο χρονων εισαι, τι θελεις να χασεις και ποσο υγιεινα
06-08-2009, 00:32 #6
Originally posted by areti75
γεια σας!
Ειμαι καινουργια στο φορουμ και "συναδελφος" οσον αφορα στο προβλημα του βαρους...
Τον τελευταιο καιρο σκεφτομαι σοβαρα να κανω καποια επεμβαση ωστε να ξεφορτωθω επιτελους ολα τα παραπανισια κιλα που τοσα χρονια με βασανιζουν και λεω απο Σεπτεμβρη να αρχισω τις επισκεψεις στους γιατρους....
Εντωμεταξυ δε θελω να μενω με σταυρωμενα τα χερια κι αφου βγηκα προσφατα απο μια πληρως αποτυχημενη διαιτα εψαξα λιγο και βρηκα τα χαπια tonalin της solgar. τα γνωριζει κανενας σας ή τα εχει παρει?
Βοηθουν? Εχουν παρενεργειες? Καθε γνωμη δεκτη μηπως και ξεμπλεξω το κουβαρι!!!
Λοιπον εγω εχω να σου προτεινω τα lipotropik factors kai ta tonaling gla,εγω προσωπικα δεν τα εχω παρει αλλα μου τα συστησε μια φιλη μου η οποια εχει χασει κιλα. Σου στελνω και το ling για να τα δεις ,ειναι φυτικα www.isoplus.gr
06-08-2009, 10:49 #7
solitude, ειμαι 34 χρονων, ζυγιζω 115 κιλα και εχω υψος 1.65.
Θελω να χασω ο,τι μπορω ως το Σεπτεμβρη που θα αρχισω τις βολτες στους γιατρους για να ρωτησω για τις επεμβασεις αν και δεν ειμαι ακομη 100% σιγουρη... Δεν ξερω τι γινεται μακροχρονια και μ' αυτες...
Βεβαια δε θελω να βλαψω την υγεια μου γι' αυτο και το ψαχνω τοσο πολυ... Ρωταω απλως αν υπαρχει κατι που μπορει να με βοηθησει να χασω γρηγοροτερα καποια κιλακια...
Dreamer το tonalin που αναφερεις ειναι το ιδιο χαπι με αυτο που εχω βρει...
Τα lipotropic factors απ' ο,τι διαβασα δεν κανουν για την περιπτωση μου και δεν ξερω κατα ποσο θα μπορουσαμε να τα συνδυασουμε αυτα τα δυο... Μην παθουμε και καμια ζημια... Εχω ενα παιδακι να μεγαλωσω...
06-08-2009, 12:03 #8
Στο λινγ που σου εστειλα εχει διαφορα σκευασματα αν το κοιταξες και ειναι ολα φυτικα!
Παρενέργεια ?
19-05-2025, 16:46 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή