"ΑΣΤΕΙΑ" ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΡΙΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 10 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 141
    Senior Member
    Καλά dream έχεις γράψει ιστορία μ' αυτά που μας διηγείσαι!

Senior Member
    κ εγω πλεον γελαω...τοτε δε γελουσα αλλα βαρεθηκα να ασχολουμαι με τον καθενα που με κοιταει λες και βλεπει ουφο με σκουφο!!!!!με το τελευταιο πεθαινει να το ακουει η κολλητη μου!!το καλυτερο της.τους τραβαω και εγω ομως.δεν ξερω γιατι!!!!
    προπερσι καθαρα δευτερα μας εχουν καλεσμενους σε ενα κτημα και επειδη τοτε προσεχα(περιεργο ε; η κοπελα που μας ειχε καλεσει μου πηρε ψαρια μονο για μενα.ελεγε συνεχεια εγω σε προσεχω και οτι θελεις εσυ κτλ.καυομαστε να φαμε με αλλα 20 αγνωστα ατομα,διπλα μου καθοταν ο φιλος μου και με περιποιοταν και αυτος ο γλυκος μου και γυρναει μια κοπελα με ανεση και βροντερη φωνη:ΣΕ ΠΟΙΟ ΜΗΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ;;ΠΛΗΣΙΑΖΕΤΕ Ε;;;;;
    αυτη οχι μονο ηταν σιγουρη οτι ειμαι εγκυος αλλα οτι ημουν κ ετοιμογεννη!!!!!!με γεματο βαρεμαρα υφος γυρναω και λεω:δεν ειμαι εγκυος χοντρη ειμαι!!!!!!!

ε μα!!!

Senior Member
    Dream έχω πεθάνει στα γέλια! Αυτό το τελευταίο ήταν και το καλύτερο!!!!!! Σκέψου την φάτσα της μετά από τέτοια απάντηση!

Senior Member
    ξεχασα να σου πω πως οι φιλοι σου ειναι ποοοοοολυ τυχεροι που εχουν μια τοσο ευθυμη και πανεξυπνη κοπελα στην παρεα τουσ και ελπιζω να το εκτιμουν δεοντως !οσο για μας ευτυχως που σε εχουμε στην παρεα μας εστω και μεσα απο ενα pc να γνωριζουμε τετοια παιδια!!!!!!!!!!

Senior Member
    Originally posted by dream
    κ εγω πλεον γελαω...τοτε δε γελουσα αλλα βαρεθηκα να ασχολουμαι με τον καθενα που με κοιταει λες και βλεπει ουφο με σκουφο!!!!!με το τελευταιο πεθαινει να το ακουει η κολλητη μου!!το καλυτερο της.τους τραβαω και εγω ομως.δεν ξερω γιατι!!!!
    προπερσι καθαρα δευτερα μας εχουν καλεσμενους σε ενα κτημα και επειδη τοτε προσεχα(περιεργο ε; η κοπελα που μας ειχε καλεσει μου πηρε ψαρια μονο για μενα.ελεγε συνεχεια εγω σε προσεχω και οτι θελεις εσυ κτλ.καυομαστε να φαμε με αλλα 20 αγνωστα ατομα,διπλα μου καθοταν ο φιλος μου και με περιποιοταν και αυτος ο γλυκος μου και γυρναει μια κοπελα με ανεση και βροντερη φωνη:ΣΕ ΠΟΙΟ ΜΗΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ;;ΠΛΗΣΙΑΖΕΤΕ Ε;;;;;
    αυτη οχι μονο ηταν σιγουρη οτι ειμαι εγκυος αλλα οτι ημουν κ ετοιμογεννη!!!!!!με γεματο βαρεμαρα υφος γυρναω και λεω:δεν ειμαι εγκυος χοντρη ειμαι!!!!!!!
    βρε dream!!!!!!!!!
    δεν το πιστευω πια!ολα σε σενα συμβαινουν!ελεος!
    εχω πεθανει στο γελιο!
    ελα στο τσατ!

ε μα!!!

Senior Member
    δεν αντεχωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!! !!!!!!εχω σκασει απο τα γελιααααααα!!!!!!!!!!!ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΕΙΠΕΣ!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    οντως dream εγραψες..
    τετοιες απαντησεις τους χρειαζονται ομως..

Senior Member
    το κορυφαιο ερχεται τωρα...
    περυσι τετοιο καιρο απο 127 ειχα φτασει στα 118 και παω μαρκετ ολο περηφανεια γιατι εχω χασει...
    εκει που περπαταω ακουω μια φωνη και ψαχνω να δω απο που ερχεται.πισω απο κατι σκουπιδια μια κυρια που μενει στο δρομο με το γνωστο καροτσι και τα βρωμικα ρουχα μου φωναζει:ΚΟΠΕΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΗΣΜΕΝΗ;;ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΡΑΛΗ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ!!ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ!ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΦΟΥΣΚΩΜΑΤΑ!!!!και ακουγοταν και ηχω στο στενο!!σαν ταινια σας λεω!!!
    γυρισα σπιτι και λεω ε αφου και η κυρια χωρις σπιτι που πειναει και ψαχνει στα σκουπιδια για φαι με σχολιαζει τοτε ΣΚΟΥΡΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ!!!!!!

Senior Member
    ωρες ωρες νιωθω σαν τον Mr Bean!!!!αληθεια!!!!σαν να υπαρχει ενας προβολεας απο πανω μου και με ακολουθει και προκαλω τον κοσμο να με σχολιασει!!!!

Senior Member
    ΠΑΙΔΙΑ ΣΤ' ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΤΟΥΡΗΘΗΚΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΛΙΟ!!!!!!!!!!!!!ΕΛΕΟΣ DREAM ΛΥΠΗΣΟΥ ΜΕ!!!!!!!!!!!

Senior Member
    να σου πω κατι...
    αυτη ισως ηταν η μοναδικη ομως που το ελεγε καλοπροεραιτα....

Senior Member
    αφου η μαμα μου μου λεει να τα γραφουμε καπου να τα λεμε και σε αλλους να γελανε!!!!τι να πω!!!!και πολλα αλλα ,αλλα δε μου ερχονται.θα τα θυμηθω ομως .αυτα ειναι πολυ ντρανταχτα!!

ετσι να γελαμε γιατι το γελιο κανει καλο!!!!!

Senior Member
    ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΥ ΦΤΙΑΞΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!

Member
    Καλά dream μου,πρέπει να είσαι πολύ ευχάριστη παρέα και υπέροχος άνθρωπος.....Τυχεροί οι φίλοι σου....Συνέχισε έτσι........

Senior Member
    να 'σαι καλα!!!αν τα βλεπουμε ολα ετσι αστεια τοτε δε θα μας μαυριζουν την ψυχη!!!και οπως διαβασα σε ενα βιβλιο
    "εσυ εχεις τα χρωματα εσυ και τα πινελα.φτιαξε τον δικο σου παραδεισο και μπες μεσα....."(καζαντζακης)

Page 2 of 10 FirstFirst 1234 ... LastLast