"ΑΣΤΕΙΑ" ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΡΙΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 10 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 141
    Senior Member
    εγω δεν θα ξεχασω οταν πριν ενα χρονο παιζαμε με τον αδερφουλη μου..
    σε καποια στιγμη με ριχνει κατω με παταει στο πατωμα ,και καθετε πανω μου....
    η μανουλιτσα μου μεσδα στην ταραχη, πεταγετε απο τον καναπε και φωναζει.... μηηηηη θα σκασει η χοντρη!!!

γελασαμε πολυ .....αλλα

Senior Member
    Αλλά...Εγώ πάντως δε γέλασα καθόλου...
    Σας χαίρομαι που γελάτε με όλα αυτά που ακούγονται...(Εφόσον είναι πηγαίο,βέβαια)
    Πραγματικά!Εγώ δεν το καταφέρνω...Μάλλον εδώ χάνω κάθε αίσθηση χιούμορ.
    ʼλλο να αυτοσαρκάζομαι(που το κάνω)κι άλλο ο σχολιασμός τρίτων έστω και των πιο αγαπημένων.
    Έχω την αίσθηση πως κάτω από κάθε γέλιο κρύβεται το βάρος ενός "αλλά",ένα κρακ στην καρδιά,
    μια θλίψη στο βλέμα,ένα σφίξιμο στα χείλη,κι ένας βαρύς αναστεναγμός μ'ένα παραπονεμένο "γιατί".
    Κι αν κρύβουμε όσα πραγματικά εκείνη τη στιγμή νιώθουμε,φοβάμαι,είναι κομμάτι της συντήρησης του κύκλου...

Senior Member
    ναντινακι εισαι μεσα στο μυαλο μου???
    Τι ανθρωπος εισαι εσυ?
    ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ

Senior Member
    το χειροτερο και οχι αστειο ειναι οι κοντινοι σου ανθρωποι που δεν το κανουν για πλακα. π.χ. η μαμα μου ειναι μια γυναικα κοντα στα 38 με πολυ ωραιο σωμα, αδυνατη ομορφη, στιλατη, κλασικη Οταν χασω κανα 5 κιλα αρχιζει : απαπα χαλια εγινες πολυ αδυνατη, αμα βαλω παλι 5: παχυνες ε; διαιτα. Αλλά δεν θελω να σχηματισετε ασχημη αποψη κατα τα αλλα ειναι πολυ καλη μανουλα. επισης το αγορι μου αν παρω κανα κιλο μου κοβει το φαι.

Senior Member
    το αγόρι σου αλήθεια, πως το εντοπίζει το κιλό? κάτω από το πατάκι της εισόδου στο σπίτι του έχει ζυγαριά ακριβείας?? μην κάνεις πράγματα για τους άλλους καλή μου. πάνω απ όλα ο εαυτός σου σε τέτοια θέματα..

τι να πω ρε παιδια.. εμενα τρελά μου ακούγονται τέτοια σκηνικά. ίσως εγώ είμαι τρελή!

αστεία πρόσφατη ατάκα: μία θεία μου μεγάλης ηλικίας (τα έχει μισοχαμένα η κακομοίρα) γιόρταζε πρόσφατα κ πήγαμε επίσκεψη προς τα μέρη της. είχε να με δει αρκετό καιρό κ έχω αλλάξει αισθητά από τότε. δεν γνώρισε ούτε τους δικούς μου, ούτε κανένα.. όταν είδε εμένα όμως μου είπε: "είδες αννούλα μου που σου λεγα πως ο πωπός θα γίνει μπόι?"

φανταστείτε πόσο αξιομνημόνευτα.. οπίσθια έχω, για να θυμάται εκείνα κ όχι τους συγγενείς της!

Senior Member
    den mporw na allaksw to tickeraki mou gmt!

Senior Member
    ξανα γυρισα κοριτσια!!!εχω τρελη ατακα θειου απο το χωριο αλλα καλη αυτη τη φορα.
    ειμαι στο χωριο και ερχεται ο θειος μου να με δει.ρωταει νεα κτλ και λεει:βλεπω διορθωθηκες ε;του λεω :ε ενταξει προσπαθω και θελω να χασω κι αλλο.απανταει με εντρομο βλεμμα:ΟΧΙ ΟΧΙ ΠΙΟ ΚΑΤ'!!ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΑΕΡΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΨΑΧΝΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!με εστειλε ο ανθρωπος!!!δεν ηξερα πως να αντιδρασω!!δηλαδη μετα απ αυτο που ειμαι τωρα ,το επομενο σταδιο ειναι να με παιρνει ο αερας;;;;;;;;;;;;;;που πηγαν τα ενδιαμεσα;;;;;;;;;;;θεος ο θειος!!!!

Member
    Η καλή πρόθεση...
    Πόσες φορές έχουμε υποστεί κάτι άσχημο για εμάς και είχαμε σαν άλλοθι την "καλή πρόθεση"
    κάποιου απέναντι σε εμάς.
    Μια γαλλική παροιμία λέει πώς:" Ο δρόμος προς την κόλαση είναι στρωμένος με καλές προθέσεις".
    Αν είναι να διαβώ έναν τέτοιο δρόμο ας μη με οδηγήσουν οι ημέτεροι εξαιτίας της έλλειψης παιδείας και στοιχειώδους ευγένειας ή απλά εξαιτίας της κακεντρέχιας τους.
    Βρίσκω το δρόμο και μόνος μου.
    Τα γραφόμενα της dream είναι χαριτωμένα και έξυπνα,αλλά για ποιόν;
    Μόνο για αυτόν που είναι έξω από το πρόβλημα.
    Αν είμασταν όλοι τόσο άνετοι με τα κιλά μας και βρίσκαμε τον καθημερινό ρατσισμό,τη δικτατορία του ανορεξικού lifestyle και την "καλοπροαίρετη" μπηχτή της γειτόνισσας αστεία,
    τότε δε θα βρισκόμασταν σε αυτό το φόρουμ.
    Επίσης πιστεύω ότι ο παρατεταμένος και μακροχρόνιος αυτοσαρκασμός δε φανερώνει ανωτερότητα,αλλά βαθιά παρακμή και συμβιβασμό με το πρόβλημα.

Η μόνη λύση για να πάψουν τα σχόλια, είναι ο καθημερινός αγώνας και οι πληρωμένες απαντήσεις στους φελλούς, που μετράνε τους ανθρώπους με το καντάρι.

Senior Member
    Ωραίο θέμα... αν κάτσω και γράψω όλα όσα έχω ακούσει με βλέπω να σπάω ρεκόρ χαχαχαχαχα
    Λοιπόν το πιο "καλό" που ακούω συχνά πυκνά είναι από τον θείο μου στο χωριό. Λόγω των κιλών μου και όλων όσων ακούω κατά καιρούς δεν κρίνω ποτέ τους άλλους όχι μόνο για τα κιλά τους αλλά γενικότερα για την εμφάνιση τους. Όμως με τον θείο δεν κρατιέμαι. Ο ξαδερφός μου και γιος του είναι επίσης χοντρούλης όμως ξέρετε οι άντρες έχουν και άφεση αμαρτιών είναι και πανύψηλος και δεν του φαίνεται τόσο όσο σε εμένα. Ο ξάδερφος λοιπόν είναι αρραβωνιασμένος με επίσης μία κοπέλα η οποία είναι η διπλάσια από εμένα.
    Ο θείος λοιπόν κάθε φορά μου λέει : Bασούλα όσο πάει και μεγαλώνει ο κ@λος σου.
    Χαμογελάω και πάντα του απαντάω : Κοίτα θείε στα κιλά τον γιο σου ίσως τον φτάσω αλλά ο κ@λος μου να γίνει σαν της νύφης σου ... δύσκολο.... ευτυχώς αν και χοντρούλα κ@λο σαν ντουλάπα δεν θα κάνω... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ α
    ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ δεν αντέχω βρε παιδιά χαχαχαχαχαχαχα

Χθες γύρισα από διακοπές και με βλέπει μια καλή γειτόνισσα και μου λέει : Βασούλα αδυνάτησες βρε
    και της απαντάω : όχι καλέ μαύρισα και δείχνω αδυνατισμένη
    χαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Αυτά .. θα επανέλθω

Senior Member
    Originally posted by scorpio
    Η καλή πρόθεση...
    Πόσες φορές έχουμε υποστεί κάτι άσχημο για εμάς και είχαμε σαν άλλοθι την "καλή πρόθεση"
    κάποιου απέναντι σε εμάς.
    Οσες ακριβως το εχουμε ριξει στο φαι λογω της..στενοχωριας/βαρεμαρας/θυμου/χαρας/μπλα μπλα.
    Οσες φορες ακριβως ειπαμε ''δεν μπορω να κανω διαιτα'' αλλα δικαιολογουμαι γιατι εχω καταθλιψη/εχω 8υροειδη/αλλες σχετικες δικαιολογιες και αλλοθι.

Μια γαλλική παροιμία λέει πώς:" Ο δρόμος προς την κόλαση είναι στρωμένος με καλές προθέσεις".
    Αν είναι να διαβώ έναν τέτοιο δρόμο ας μη με οδηγήσουν οι ημέτεροι εξαιτίας της έλλειψης παιδείας και στοιχειώδους ευγένειας ή απλά εξαιτίας της κακεντρέχιας τους.
    Βρίσκω το δρόμο και μόνος μου.
    Αναρωτιεμαι ποιος εχει ελλειψη παιδειας και ευγενειας..Αυτος που τον ενοχλει το εξωτερικο του αλλου και κανει σχολια προφανως γιατι αμα τολμησει να ασχοληθει με τον εαυτο του θα πηδηξει απο κανα παραθυρο.. Η ο αλλος που τον απασχολει αυτο που απασχολει τον αλλον? Ποιος πρεπει να δουλεψει τι δεν ξερω..

Τα γραφόμενα της dream είναι χαριτωμένα και έξυπνα,αλλά για ποιόν;
    Μόνο για αυτόν που είναι έξω από το πρόβλημα.
    Αφου σου αρεσουν οι παροιμιες παρε κι αλλη μια: Οσα δεν πιανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια.
    Μακαρι να μπορουσαμε να αντιμετωπισουμε ΟΛΟΙ το ''θεμα'' οπως η dream και καθε αλλος ανθρωπος σε αυτο το topic.

Αν είμασταν όλοι τόσο άνετοι με τα κιλά μας και βρίσκαμε τον καθημερινό ρατσισμό,τη δικτατορία του ανορεξικού lifestyle και την "καλοπροαίρετη" μπηχτή της γειτόνισσας αστεία,
    τότε δε θα βρισκόμασταν σε αυτό το φόρουμ.
    Που ειδες γραμμενο οτι συμφωνει κανεις με τις δικτατοριες,ρατσισμους και τα αλλα σχετικα? Δεν νομιζω να ειποθηκε αυτο πουθενα.
    Το να εισαι λιγο ανετος που και που ενω προσπαθεις να αντιμετοπισεις μια κατασταση ειναι υγιες και τιποτα παραπανω.
    Και επειδη νομιζω δεν μπορουμε να εφοδιαστουμε με οπλα σφεντονες και αλλα φονικα και να βγουμε στους δρομους να αφανιζουμε απο προσωπου γης τον καθε κακομοιρη , τον καθε δημοσιογραφο, τον καθε σχεδιαστη μοδας.. oh well.. ας κανουμε λιγη πλακα..

Επίσης πιστεύω ότι ο παρατεταμένος και μακροχρόνιος αυτοσαρκασμός δε φανερώνει ανωτερότητα,αλλά βαθιά παρακμή και συμβιβασμό με το πρόβλημα.

χμ.. Καποια στιγμη γνωρισα καποιο ατομο που θα εβγαινε σε καποιο bar με τους ΦΙΛΟΥΣ του.Ελεγε πως εφ οσον κανει διαιτα θα πρεπει να πιει νερακι.Θα εβαζε και ενα λεμονακι μεσα ομως για να φαινετε σαν... ποτο στους ΦΙΛΟΥΣ του γιατι 8α τον ''γιουχαραν'' αμα εβλεπαν το νερο.
    Ποιος εχει μεγαλυτερο προβλημα..Αυτος που φοβαται να δειξει πως κανει διαιτα λες και ασπαζετε η αυτος που κανει και καμια πλακα αμα λαχει αντι να κλαει ολη μερα και να του φταινε τα media και ο cristian dior?

Αναρωτιεμαι και παλι...
    Τι ειναι παρακμη??
    Το αρνησαι την πραγματικοτητα τοσο σθεναρα??(ενω καθεσε και κλαιγεσε και σου φταινε τα media και ο cristian dior παντα)
    Η το να την παραδεχεσε να την αποδεχεσε και να την αντιμετοπιζεις λιγο ανετα και με χιουμορ?Νομιζω το πρωτο.
    Και ανωτεροτητα?
    Οσα δεν πιανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια και παλι.Η Ανωτεροτητα ειναι οταν καποιος καταφερει να ΠΑΨΟΥΝ να τον ενοχλουν οι μικρες ποταπες γειτονισες και οι θειες και ολοι οι αλλοι και ζει ευτιχισμενος στο χοντρο του σωμα γιατι εχει πιστεψει πως η ψυχη του κανει την διαφορα και μονο.ΜΑΚΑΡΙ να ειχαμε ολοι την Ανωτεροτητα να μη μας νοιαζει το τι λενε οι αλλοι.Οι ανθρωποι σε αυτο το topic ειναι σε πολυ καλο δρομο και πολυ γουσταρω.
    Και μονο το οτι ειναι κοσμος στο forum και ποσταρει τους προβληματισμους του ανερει την θεωρεια σου περι ''συμβιβασμου''.

Η μόνη λύση για να πάψουν τα σχόλια, είναι ο καθημερινός αγώνας και οι πληρωμένες απαντήσεις στους φελλούς, που μετράνε τους ανθρώπους με το καντάρι.
    Εαν απαντησεις και ''αγωνιστεις'' εναντια στον ''φελλο'' γινεσαι και εσυ ο ιδιος ''φελλος''.''Φελλος'' ειναι, δεν θα καταλαβει οτι και να κανεις.

Ο πραγματικος αγωνας ειναι στο να μην αφησεις να σε ριξει ο ''φελλος'' αλλα να το αντιμετωπισεις με λιγο χιουμορ.

Και ξανα: Αυτοι που μετρανε τους ανθρωπους με το κανταρι ειναι αυτοι που επουδενη δεν αξιζουν το να φθαρουν τα υπεροχα μου νυχια πληκτρολογοντας για αυτους.

Senior Member
    ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ.. τεραστιο.. σορρυ.
    Τεραστιο σαν τα δαχτυλα των ποδιων μου που λεει ο αδερφος μου οτι ειναι σαν λουκανικακια φρανκφουρτης και που πολυ γουσταρω:P

Member
    solitude να σαι καλά για το χρόνο που αφιέρωσες να απαντήσεις,διαφωνώ στα περισσότερα μαζί σου αλλά για να μην κάνω 10 quote και το κουράσω, ας προσπαθήσω να απαντήσω σε μερικά από αυτα.
    -Η καλή πρόθεση δεν αφορούσε την παχυσαρκία αλλά την κοινωνική σύμβαση που λέει πως:
    "δεν πειράζει αν κάποιος είναι κακοπροαίρετος και μας δημιουργεί συνεχώς προβλήματα,είναι θείος,ξάδερφος......δεν πειράζει από αγάπη(?) το λέει,έχει καλή πρόθεση".
    -Με απασχολεί η γνώμη του "φελλου",γιατί θέλοντας και μη, τον έχω συνάδελφο,την φλερτάρω,
    τον έχω συγγενή.....Δεν θέτω τον εαυτό μου εκτός κοινωνίας ούτε δημιουργώ τη δική μου κλειστή φράξια.
    -Το "όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια" σεβόμενος τον αγώνα κάποιων εδώ μέσα που ίσως να μην διαθέτουν την πυγμή σου,δε θα το σχολιάσω.Μάλλον αντίθετα τα βλέπουμε.
    -Ακόμη άλλο να είσαι άνετος με το πρόβλημά σου και άλλο να το παίζεις άνετος γιατί αυτή είναι η άμυνά σου.Αν είναι να επιστρατεύω το χιούμορ μου κάθε φορά ενώ από μέσα μου νιώθω ράκος για να το παίξω "ανώτερος" και cool,απλά δεν πρόκειται.
    -Αυτός ο κάποιος που γνώρισες δεν κρέμεται γυμνός από τα περίπτερα,δεν του έχουν θέσει ως πρότυπο ομορφιας κάποιο οξυζενέ ξέκωλο,δεν του κάνουν 10 εκπομπές στην tv τη μέρα για
    ραγάδες,κυτταρίτιδες,μάσκε ς ομορφιάς.Δεν υπόκειται στο αυστηρό βλέμμα της κριτικής γιατί πολύ απλά απολαμβάνει το απυρόβλητο μιας φαλλοκρατικής κοινωνίας.
    Οπότε μάλλον δεν τραβάει κανά μεγάλο ζόρι.
    Επίσης κανένας άνδρας φίλος δε θα μετρήσει τον πισινό του.Απλά θα του πει:"Πιές καμιά μπύρα μωρέ μ......α που μου κάνεις και δίαιτα τι είσαι καμιά γκόμενα;"
    -Παρακμή δεν είναι να αρνείσαι να αντιμετωπίζεις την πραγματικότητα τόσο σθεναρά.
    Παρακμή είναι να μην προσπαθείς να την αλλάξεις,να καταφεύγεις στον αυτοσαρκασμό και να λες "όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια" προκαλώντας ένα ελαφρύ μειδίαμα.

Senior Member
    -Το "όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια" σεβόμενος τον αγώνα κάποιων εδώ μέσα που ίσως να μην διαθέτουν την πυγμή σου,δε θα το σχολιάσω.Μάλλον αντίθετα τα βλέπουμε.
    Δεν αναφερθηκα σε κανενος την αποτυχιμενη προσπαθεια για χασιμο βαρους(!!!!).Σε αυτο ειμαι πρωτη απ ολους αλωστε.
    Αναφερθηκα στην προσπαθεια που κανουν να δουν την καθημερινη επιθεση που λαμβανουν λιιιιγο πιο χιουμοριστικα.Και που σε αυτο εδω το τοπικ ναι , βλεπω τετοια ατομα να προσπαθουν και χαιρομαι.
    Η παροιμια ειχε να κανει με αυτους που επειδη κλαινε τη μοιρα τους ολη μερα ΔΕΝ θελουν να βλεπουν τους αλλους να γελανε με τους αλλους κακεντρεχεις τριγυρω και να αντιμετωπιζουν το ολο θεμα λιιιιγο πιο ελαφρια.
    Δεν υπόκειται στο αυστηρό βλέμμα της κριτικής γιατί πολύ απλά απολαμβάνει το απυρόβλητο μιας φαλλοκρατικής κοινωνίας.
    Οπότε μάλλον δεν τραβάει κανά μεγάλο ζόρι.
    Πολυ ωραια αυτο ακριβως λεω και εγω.Οποιος δεν τραβαει ζορι ΔΕΝ ειναι σε θεση να κρινει πως θα αντιμετωπισει το προβλημα του αυτος που το τραβαει.Καθημερινα.Και ανελεητα.

Τελος παντων,εποικοδομητικοτατο� � οι προβληματισμοι μου εξαιτιας σου και ty
    I rest my case και αποσυρομαι στην σπηλια μου.

Member
    Originally posted by Solitude
    Δεν αναφερθηκα σε κανενος την αποτυχιμενη προσπαθεια για χασιμο βαρους(!!!!).
    Μα ούτε εγώ αναφέρθηκα σε κάτι τέτοιο.ʼλλη έννοια προσδίδω εγώ σε αυτή την παροιμία για το θέμα μας, αλλά δεν θα θελα να γίνω πικρόχολος και να γράψω καφρίλες που αφορούν και εμένα.

Originally posted by SolitudeΟποιος δεν τραβαει ζορι ΔΕΝ ειναι σε θεση να κρινει πως θα αντιμετωπισει το προβλημα του αυτος που το τραβαει.
    Το γεγονός ότι εσύ θα εισπράξεις 5 κακόβουλα σχόλια σε μια μέρα ενώ εγώ 2, δηλαδή λιγότερα εξαιτίας του φύλου μου,
    δε με βγάζει έξω από το πρόβλημα.
    Πραγματικά με στεναχωρεί η δικτατορία των γυναικείων προτύπων που προβάλλονται 24 ώρες το 24ωρο, συμπάσχω
    και κατανοώ βαθιά το πρόβλημα και ας είμαι άνδρας.
    Λυπάμαι την ξαδερφούλα μου που πάει πρώτη γυμνασίου και ενώ έχει κανονική διάπλαση μιλάει για δίαιτες με τις φίλες τις έχοντας για πρότυπο τη σάσα,τη τζούλια και την πετρούλα.
    Με εκνευρίζει ο καθημερινός σαρκασμός και ο ρατσισμός,στο λεωφορείο,στην παραλία,στη σχολή...
    Βλέπεις για εμάς η κοιλίτσα είναι γοητεία(!?!?!) ενώ εσείς πρέπει να καείτε στο πυρ το εξώτερο.
    Τελικά μπορεί να μη το βιώνουμε στην ίδια ένταση,αλλά αντιλαμβάνομαι πλήρως την κατάσταση.

Φιλικά πάντα,
    το τελευταίο πρόβλημα της ζωής μου είναι μια άγνωστη κοπέλα σε ένα forum με αγνώστους σε μένα ανθρώπους .

Senior Member
    Δεν βρισκω καμια σχεση με ολα τα προηγουμενα ομολογω αλλα στο ακριβως παραπανω ποστ εχεις 200% δικιο.

Ας εφοδιαστει η μικρουλα με γνωσεις? με παιδεια? με ωτασπιδες? δεν ξερω και εγω πραγματικα με Τι παραπανω μπααας και γλιτωσει απο ολο αυτο το θεατρο.
    Γιατι τζουλιες και σασες και οπαδοι αυτων παααντα θα υπαρχουν και παντου, εμεις τι κανουμε...

Page 4 of 10 FirstFirst ... 23456 ... LastLast