"ΑΣΤΕΙΑ" ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΡΙΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 10 FirstFirst ... 45678 ... LastLast
Results 76 to 90 of 141
    Senior Member
    :thumbup: Η αλήθεια να λέγετε , τα κιλά χάνονται , η μ@λ@@@κία μένει !!

Senior Member
    "Εκανες κανα παιδι η το'φαγες;"

Senior Member
    να πω τη αληθεια, δεν με ενοχλουσαν ποτε σε μεγαλο βαθμο τα κακοπροαιρετα σχολια, σε οποιο βαρος. Με κουραζανε τα ιδια και τα ιδια ομως... Τα καυστικα/εξυπνα σχολια παντα μ'αρεσαν (εστω και προσβλητικα, αλλα ποτε τα υβριστικα) τα βλακωδη/υβριστικα με κουραζανε. "Προσεχε μη σπασει η καρεκλα" γινεται κουραστικο μετα τη 10η φορα. Γενικοτερα ειχα παντα ενοχληση οταν καποιος προσπαθει να φανει "εξυπνος" και υπερανω και λεει κατι πολυ ηλιθιο.

Senior Member
    σημερα με ειπαν κατι πολυ αστειο πραγματι.
    με ειπε μια φιλη στο φεις οτι μοιαζω πολυ τη κοπελα απο τη διαφημιση της wind που κανει το στριπτιζ σε μπατσελορ παρτι...
    ξερετε που αλλη περιμενουν και αλλο τους ερχεται;-)
    η αληθεια ειναι οταν ειδα τη διαφημιση οτι ημουν σιγουρη οτι καποιος θα με πει οτι της μοιαζω και επιβεβαιωθηκα...

γελασα πολυ,αλλα ο αντρας μου λεει οτι δε της μοιαζω καθολου...

Senior Member
    εδω και παλι....
    ξεχασα να σας πω το πιο κουφο που ακουσα για το βαρος μου
    με βρισκει μια γιαγια στο δρομο συχνα και χαιρετιομαστε μια μερα λοιπον μου λεει θελω να σου πω κατι και να μη το παρεις αψηφιστα
    στη παλληνη ειναι ενα μοναστηρι και εχει ενα πολυ καλο παπα
    να πας εκει να σε διαβασει κανει θαυματα πηγε μια γνωστη μου που ηταν και αυτη χοντρη και εχει μεινει η μιση της ειχαν κανει μαγια και χοντρενε ετσι λοιπον να πας να σε διαβασει να δεις πως θα γινεις αααλλος ανθρωπος!

και φυσικα μια πολυ καλη φιλη που μου ελεγε συχνα οτι ετσι οπωs ειμαι θα χασω τον αντρα μου και να αδυνατισω
    αν και πιστευω πως οταν αδυνατισω θα τον χασω
    υ.γ.
    δεν ειμαι κακια αλλα χαρηκα που εχασε τον δικο της απο μια στρουμπουλη

Senior Member
    Που να ήσουν κιόλας...

Senior Member
    δεν ειμαι κακια ειμαι πολυ καλη αλλα αμα πειραξεις βρες καραβι για να φυγεις λενε ...
    και οταν εγω δεν την ενοχλω μην ασχολιτε μαζι μου ετσι παει
    δεν πηγα να την ρωτισω για τον αντρα μου εκεινη ηρθε και μου τα ειπε αλλα δεν ρωτισε για τον δικο της γιατι αυτη ηταν αδυνατη και δεν ειχε φοβο :P

Senior Member
    Originally posted by filipparas
    Που να ήσουν κιόλας...
    :smilegrin:

Senior Member
    Τεσπά. εμένα μου φαίνεται αδιανόητο να χαρώ με τη κακοτυχία μιας "πολύ καλής φίλης"...

Επίσης, το σχόλιο μιας "πολύ καλής φίλης" για μένα θα ήταν πάντα καλοπροαίρετο ακόμα κι αν με ενοχλούσε. Προφανώς δε σκεφτόμαστε όλοι με τον ίδιο τρόπο...

Senior Member
    μαλλον μπερδευτικες γιατι δεν εβαλα εισαγωγικα στη καλη μου φιλη που τοσο με σκεφτηκε η κυρια αυτη δεν με ξερει σχεδον καθολου απλα μια γνωριμεια εχουμε και δεν με πειραξε το τι ειπε αλλα το πως
    αλωστε οι φιλες μου με ξερουν και κοιταζουν το εξω αλλα την ουσια και φυσικα ποτε δεν με πειαξαν τα σχολια τους γιατι ξερω οτι ειναι απο αγαπη

Senior Member
    Eγω δε μπερδεύτηκα, έπρεπε να βάλεις εισαγωγικα εσύ για να είσαι κατανοητή. Τα δικα μου εισαγωγικα ήταν για να δειξω πως χρησιμοποιώ δική σου φράση. Anyway, προφανώς δε σκεφτόμαστε όλοι με τον ίδιο τρόπο όπως ξαναέγραψα

Junior Member
    Δεν θα πω τα γνωστά σχόλια που λίγο πολύ όλοι μας έχουμε ακούσει, παχύσαρκοι, νυν κ πρώην. Απλα να πω ηθελα ενα σχολιο συντρόφου.Και οι δυο παχύσαρκοι αλλα οχι αδυνατοι ( ο ενας θεωρειτο υπερβαρος ακομη αλλα οχι οπως πριν!) κ για να στενοχωρησει κ καλα το συντροφο του (για άσχετο λογο τελειως) λεει "Νομιζεις οτι θεωρεισαι κανονικη;Ακομη χοντρή εισαι!Σε καποια μαγαζια(που κυκλοφορουν μοντελα και καλα) δεν μπορεις να πας γιατι θα σε κοιτουν κ θα σχολιαζουν!) κλπ Το εμαθα κ στενοχωρηθηκα πολυ! Κριμα

Senior Member
    Που να ειχατε την πεθερα μου σπιτι σας!Αν της πω κατι μου λεει γι'αυτο εχεις γινει ετσι σα δυο γυναικες!κ πριν μιλουσα στο τηλ κ ακουσε που ειπα οτι ειχα παει στο γιατρο κ μου λεει τι σου ειπε που εχεις τρια?Ποια της λεω?κ μου δειχνει στηθος στομαχι κοιλια που ξεχωριζαν απο τη στενη πυζαμα που φορουσα.Την αλλη φορα δε που ειχα παει να τηνπαρω απο την τραπεζα κ δεν ηθελε γιατι νομιζε οτι ηταν μερα να πληρωθει φωναζε στο δρομο κοιτατε τη γουρουνα κοιτατε!ειναι γυναικα αυτη?Οταν παλι ειχα το γιο μου μικρο κ ηταν πολυ αδυνατος ενω εγω εειχα βαλει κιλα μου ελεγε οτι τρωω το φαι κ δε δινω σταπαιδια!Αυτα κ αλλα πολλα!Οποτε μη σκατε!

Senior Member
    Γλαύκη έπεσες σε πεθερά περίπτωση !!! Τί σου είναι μερικές ρε παιδί μου !

Senior Member
    πωπω γλαυκη για ξυλο ειναι η πεθερα σου...
    πες στον αντρα σου να της πει κανα φωνηεντο αλλιως ανελαβε εσυ μη κολωνεις κι ο αγιος φοβερα θελει

Page 6 of 10 FirstFirst ... 45678 ... LastLast