"ΑΣΤΕΙΑ" ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΡΙΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 10 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 141
    Junior Member
    Εκτός τα συνηθισμένα στο σχολείο ---> τόφαλος , φάλαινα κτλ ένα παιδί στον δρόμο θυμάμαι στην 6 δημοτικού με φώναξε κιμά!!!! τα είχα βάψει μαυρα για μερικές μέρες αλλά το φαγητό δεν το έκοψα... Και σαν από θεία δίκη μετά από 2 εβδομάδες κλείνουν τα σχολεία και παίρνω το καλοκαίρι απότομα γύρω στους 12-13 πόντους και αυτόματα χάνω 15 κιλά.Και αδύνατη στο γυμνάσιο και ψηλή... αααχ ωραίες εποχές...

Senior Member
    Originally posted by MerryMaker_Misery
    "Εκανες κανα παιδι η το'φαγες;"
    ʼχου.. Τι γλυκό, ρε. .
    ...
    :wow:

Senior Member
    Να σας πω τα σημερινα!Ειπα στην πεθερα μου να την παρω μαζι μου βολτα κ μου λεει ,τι λες μωρη να βγω εγω μαζι σου βολτα να με κοροιδευουν ετσι που εισαι!Ειπατε τιποτα?

Senior Member
    Originally posted by Γλαύκη
    Να σας πω τα σημερινα!Ειπα στην πεθερα μου να την παρω μαζι μου βολτα κ μου λεει ,τι λες μωρη να βγω εγω μαζι σου βολτα να με κοροιδευουν ετσι που εισαι!Ειπατε τιποτα?
    εχω να πω εγω ποσο χρονων ειναι γλαυκη ??
    εχω ενα μπαμπα ποοοοοοοοοολυ καλο μηπως κανουμε τιποτα να γλυτωσουμε και οι 2 :P

Senior Member
    Καλλιοπη δεν το πιστευεις!Το μεσημερι δηλ απογευμα στις 5 που γυρισα απο το μαγαζι πηγα να ξαπλωσω αλλα δεν ...σκεφτομουν ακριβως το ιδιο,αλλα δεν ημουν απολυτα σιγουρη οτι ειχες πει εσυ για μπαμπα.Ειναι 82 με γεροντικη ανοια(οπου τη συμφερει)

Senior Member

και εξακολουθείς να της μιλάς?

Senior Member
    οκ οτι πρεπει 84 ο δικος μου χωρις ανοια αλλα παραξενος και γκρινιαρης και κακομαθημενος !

Senior Member

Γι'αυτό άσε τις καλοσύνες και στρώστην μπροστά στην τηλεόραση να δει καμιά ελληνική σειρά!

Senior Member
    Αυτό θα σε ρωτούσα Γλαύκη. Αν έχει κάποιο πρόβλημα.....
    Ξέρω πόσο σε πληγώνει, και φαίνεται από το ότι το σκέφτεσαι όταν πας για ύπνο.
    Προσπάθησε όταν γίνεται αυτό να σκέφτεσαι ότι είναι άρρωστη και προφανώς δε συνειδητοποιεί τι λέει... (γιατί αν συνειδητοποιεί, τότε ο άνδρας σου πρέπει να πάρει θέση. Σόρυ κιόλας). Σκέψου όλους εμάς που είμαστε δίπλα σου και έχουμε και μεις πρόβλημα με το βάρος. Έχε μας στο μυαλό σου και σκέψου ότι εμείς σε συμπαθούμε και σε θεωρούμε κορίτσαρο!
    Η πεθερά σου βέβαια θα μας έβγαζε όλους ανίκανους και γουρούνια :starhit:
    Τραβάς μεγάλο ζόρι και εύχομαι να στο ανταποδώσει με κάτι πολύ πολύ καλό μια μέρα ο Ύψιστος...

Senior Member
    Επειδή κάτι λίγα κατέχω από γεροντική άνοια, δεν έχει νόημα να φερόμαστε άσχημα στο πάσχον άτομο. Δεν το αντιλαμβάνεται κιόλας.. Εισπράττει μόνο απόρριψη, χωρίς να αντιλαμβάνεται τη δική του συμμετοχή σε αυτό που συμβαίνει. Κατά τη γνώμη μου, καλά κάνει η Γλαύκη και της φέρεται με καλωσύνη, δε θα μπορούσε άλλωστε να κάνει κι αλλιώς.. Δεν θα της το επέτρεπε ο χαρακτήρας της.
    Όταν όμως το παρακάνει, όταν παρεκτρέπεται και σε πληγώνει, τότε καλά λέει η Τζίνα! Πες της, πολύ θα ήθελα να κάνουμε αυτό ή εκείνο, αλλά δεν έχω χρόνο. Κοίτα τι ωραίο πρόγραμμα έχει η τηλεόραση! Στρώστην εκεί και κάνε τα δικά σου. Δε νομίζω ότι στα 82 της θα σε ακολουθήσει.. Και επιπλέον, θα έχεις και τη συνείδησή σου ήσυχη. Ούτε τη βρίζεις, ούτε τη ρίχνεις στα κάτεργα.. Τηλεόραση της λες να δει..

Junior Member
    εντάξει δεν υπάρχουν όσα διαβάζω. ειδικά γλαύκη και καλλιόπη με έχουν αφήσει με το στόμα ανοιχτό! όχι και τπτ άλλο θα μπει και κανά φαί μέσα και θα έχουμε δράματα! α και καλλιόπη και γω είμαι σίγουρη πως άμα αδυνατίσω πολύ ο άντρας μου θα με παρατήσει. προχθές έβλεπα μια μοντελάρα και λέω τι θεά, και μου λέει άμα ήσουνα έτσι, ούτε μαζί μου θα ήσουνα ούτε παιδί θα περίμενες.. και κουφάθηκα! όσο για σχόλια?? εμένα μια φίλη που ξέρω ότι μ αγαπά αλλά με βλέπει σπάνια γιατί μένει μακριά και όποτε με βλέπει: "που σαι χοντρούλα μου? δεν πιστεύω να παρεξηγιέσαι ε???" όχι ρε δεν παρεξηγώ, άλλωστε είναι φοβερό κομπλιμάν και μιας και δεν έχω και όνομα... ή ένας άλλος αγενέστατος (ξάδερφος) που βρήκε κααααάποτε γυναίκαι και παντρεύτηκε και μετά άρχισε τα σχόλια του τύπου... "στο γάμο σου θα σου κάνω ένα σετ κουτάλες να τρως άνετα!" (τελικά στο γάμο μου, έφερε 17 ευρώ δώρο! και μιλάμε για πρώτο ξάδερφο που το παίζει και λεφτάς...) τσπ.. πολλά! σε λεωφορείο, μου λέει η μάνα: κάτσε κορίτσι μου είσαι και έγκυος.. της λέει η κόρη: δεν είναι έγκυος ρε μαμά, χοντρή είναι δε βλέπεις??? απαντάει η μάνα: ε με τόση κοιλιά που να φανταστώ??? ε και δεν άντεξα της λέω, εγώ έχω μεγάλη κοιλιά για το μπόι μου και συ μικρό κεφάλι για το μυαλό σου.. (δεν είμαι σίγουρη αν κατάλαβε). και το καλύτερο??? όταν ξέρεις ότι έχεις φουσκώσει? ρωτάνε όλες τότε: καλέ πως αδυνάτησες έτσι????? ή που έρχονται κάτι βλαμένες και προσπαθούνε να πιάσουν λίγο πετσί στην κοιλιά τους και λένε σε σένα που είσαι με την κοιλιά απέναντι: έχω γίνει βουβάλι. κοίτα χάλι! πόσο μου τη δίνει αυτό! θα θυμηθώ και άλλα σχόλια και θα επανέλθω!

Junior Member
    giati den mporo na do ti selida 5? oute auto pou egrapsa prin??? to xalasa?? xaxa

Senior Member
    ουτε εγω μπορουσα να την δω αλλα εφτιαξε τωρα
    αυτο που ειπες για την φιλη σου εγω ειχα ενα θειο που οταν βγαιναμε με τις φιλες μου ελεγε η κοντη ( η κορη του ) η χοντρη (εγω) και η ψηλη (φιλη και των 2) πανε βολτα παλι !
    οσογια τον αντρα μου ειναι πολυ αδυνατος και δεν μπορει λεει κοκαλα με κοκαλα θελει ψαχνο

Junior Member
    Originally posted by καλλιοπη
    ουτε εγω μπορουσα να την δω αλλα εφτιαξε τωρα
    αυτο που ειπες για την φιλη σου εγω ειχα ενα θειο που οταν βγαιναμε με τις φιλες μου ελεγε η κοντη ( η κορη του ) η χοντρη (εγω) και η ψηλη (φιλη και των 2) πανε βολτα παλι !
    οσογια τον αντρα μου ειναι πολυ αδυνατος και δεν μπορει λεει κοκαλα με κοκαλα θελει ψαχνο

α και μένα έτσι λέει. έκανα πολύ καιρό να καταλάβω ότι τελικά το εννοεί. και είναι και κείνος πολύ αδύνατος!

Senior Member
    Γλαυκη μοοοου!!!! Της πεθερας σου δεν ειναι το προβλημα τα κιλα σου! Που της πηρες τον γιο ειναι το θεμα! Ειμαι σιγουρη εχεις ακουσει το κλασσικο "εγω οταν ημουν στην ηλικια σου, ΠΕΡΠΑΤΟΥΣΑ ΚΑΙ ΤΡΙΖΑΝ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΕΙΑ!!!". Μα ολες οι γιαγιαδες θεες ηταν τοτεεε!!!!;;; Και ανια ξε ανια (οπου το θυμαται που λες και εσυ!) αυτα που λεει δεν ειναι οτι δεν ξερει οτι θα σε πληγωσουν, απλα δεντην νοιαζει... Ο χαρακτηρας του ανθρωπου φαινεται και στα 80 και στα 100!!! 2 γιαγιαδες εχω, να ζησουν και οι 2 να ειναι παντα καλα, η μια 82 χρονων και της λεει τις χοντραδες της απο τοτε που την θυμαται η μαμα μου (ειναι η μαμα της μαμας μου..) και η αλλη 91 και δεν υπαρχει περιπτωση να σχολιασει αρνητικα ανθρωπο ποτε της!!! Και μικρη που ημουν και με πηραζαν αλλα παιδακια τους ελεγε: "η εγγονα μου ειναι το ομορφοτερο κοριτσι του κοσμου, μια πριγκιπισσα!" και αμεσως μου ανεβαζε το ηθικο!!! μην της λες τιποτα, μην ακους αυτα που λεει και μην την αφησεις να σου τρωει τα σωθηκα!!! Ελπιζω μονο να μην μενετε μαζι και ελπιζω επισης ο αντρας σου μην γινεται συνενοχος στο εγκλημα και σε κανει να νιωθεις χαλια!! Ακυρο αλλα κανενα νεο απο το Ριο ειχαμε;;;
    Υ.γ: μην περιμενεις μολις χασεις τα κιλα σου να σε κανει Θεα η πεθερα σου και να σε σεβετε... Οπως σου ειπα το θεμα της δεν ειναι τα κιλα σου!! (τουλαχιστον οι περισσοτερες ετσι ειναι!!)

Page 7 of 10 FirstFirst ... 56789 ... LastLast