Results 121 to 135 of 141
-
14-03-2012, 01:30 #121
Originally posted by chrikos
Originally posted by Eve1979
Θα του απαντούσα πολυ ήρεμα " δεν παλεύω με κοριτσακια" :yes:
Πάντως δεν ξέρω αν το έχετε προσέξει και εσείς, αλλά αυτοί/αυτές που λένε τα πιο πικροχολα σχόλια δεν τους λες και .... συλφίδες....
- 14-03-2012, 01:43 #122
ΚΑΛΑ ΕΕΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!ΕΓΩ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΑΚΟΥΓΑ ΔΙΑΦΟΡΑ!!ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΘΥΜΑΜΑΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ 10 ΕΤΩΝ!ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΑΜΑ Μ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑΜΕ ΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΣΣΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΓΙΟ ΙΣΑ ΜΕ ΕΜΕΝΑ!!ΚΑΙ ΤΙ Μ ΕΙΠΕ??
""ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ ΣΕ ΔΙΝΩ ΣΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΧΟΝΤΡΗ!!""10 ΧΡΟΝΩΝ ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΓΩ ΤΟΤΕ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΠΑΝΤΡΟΛΟΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΠΡΟΣΕΒΑΛΕ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΜΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ!!
ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΕΝΑ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ Μ ΕΙΠΕ ΟΛΟ ΕΙΡΩΝΕΙΑ....ΠΗΡΕΣ 4-5 ΚΙΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ Ε??ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΔΙΝΕ Η ΦΑΤΣΑ Τ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΠΟΛΥ ΥΦΟΣ....ΚΑΙ ΤΙ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΣΕΝΑ ΡΕ ΦΙΛΕ?ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΤΑ ΠΗΡΑ?...ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ.
ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ!!ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΒΙΒΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!!
14-03-2012, 02:13 #123
Originally posted by zumaraki
ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ!!ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΒΙΒΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!!
Το ζήτημα θέλει πολλή ανάλυση. Από προσωπική μου εμπειρία θα τους μαζέψω χονδρικά όλους αυτούς που πετάνε τις παντόφλες στις πιο κάτω ομάδες:
1) Οι παχορατσιστές. Έτσι τους λέω εγώ. Αυτοί είναι συνήθως άτομα που στην παραμικρή υπόνοια λίπους πάνω τους ή στους άλλους φρικάρουν. Αυτοί πιθανότατα μεγάλωσαν διαβάζοντας κουτσομπολίστικα περιοδικά και μεγάλωσαν σε μικρο-κοινωνίες που ο ένας είναι κόπια του άλλου. Αναλόγως του χαρακτήρα μπορεί να σε κοιτάξει με σιχαμάρα ή να σου την πει επειδή του προσβάλεις την αισθητική.
2) Αυτοί που νιώθουν χάλια με τη δική τους την εικόνα και αισθάνονται τρισευτυχισμένοι που βρέθηκε κάποιος στο δρόμο τους που ?σίγουρα? (κατά αυτούς) έχει περισσότερο κόμπλεξ. Από αυτούς συνήθως θα ακούσεις τις φράσεις τύπου ?έλα να παλέψουμε?.
3) Παχουλοί ή πρώην παχουλοί. Δεν αποδέχονται το γεγονός ότι μπορεί να υπάρχουν και ΑΛΛΟΙ παχουλοί που πέρα από τα κιλά τους να έχουν αυτοπεποίθηση και δεν κρύβονται στο σπίτι. Ούτε μπορούν να στο συγχωρέσουν αν εσύ κατάφερες να βρεις αγόρι/κορίτσι/σύζυγο. Όλη τους η ζωή περιστρέφεται πίσω γύρω από τα κιλά (όχι επειδή προσπαθούν να τα χάσουν) αλλά επειδή είναι θυμωμένοι με αυτά. Αυτοί συνήθως σε κοιτάνε από πάνω μέχρι κάτω και διαβάζοντας τα μάτια τους νιώθεις ότι κάνουν τη σύγκριση και πολλές φορές μιλάνε στον πληθυντικό όταν συζητούν το πρόβλημα τους, άσχετα αν εσύ μπορεί να είσαι και 50 κιλά πιο κάτω, πχ ?ποιος να μας κοιτάξει κι εμάς τις χοντρές?.
4) Συγγενείς μεγαλύτερης ηλικίας που νομίζουν ότι είσαι νήπιο ακόμα και ότι δεν έχεις αυτογνωσία και την ευθύνη των πράξεων σου.
5) Γονείς. Αν και πιστεύω ότι στην πλειοψηφία τους θέλουν το καλό μας, υπάρχουν αρκετοί (πρέπει να το παραδεχτούμε αυτό) που ντρέπονται για την εικόνα σου. Ως αποτέλεσμα επιλέγουν σχόλια που είτε θα σε προσβάλουν είτε θα σε πληγώσουν για να σε κάνουν, και καλά, να πεισμώσεις και να αδυνατίσεις.
6) ʼτομα του περίγυρου σου, γνωστοί. Αυτοί σε κοιτάνε σαμπως και ήρθες από τον ʼρη. Και όταν βρουν ευκαιρία σου λένε, ?θέλω να σε ρωτήσω αλλά σε παρακαλώ μην το πάρεις στραβά δεν θέλω να σε προσβάλω μα..γιατί είσαι τόσο χοντρή;?
7) Υπάρχει και μια κατηγορία, μικρή μεν, που αφορά αυτούς που στη ζωή τους την πάτησαν με ένα χοντρό/χοντρή. Ή που τα βρήκαν δύσκολα από ένα χοντρό/χοντρή. Αυτοί σε κοιτάνε και αμέσως βλέπουν τον άλλο χοντρό που τους πλήγωσε στα μάτια σου.
8) Οι απλά ηλίθιοι που νομίζουν ότι κάνουν χιούμορ. Πχ όλα αυτά τα ανέκδοτα για τον (αντιπαθή κατ?εμέ κατά τα άλλα) Πάγκαλο. Όλοι τα φάγανε, γιατί κολλάνε συνεχώς στην κουτάλα αυτουνού
9) Οι απλά ανίδεοι που νομίζουν ότι το να χάσει κάποιος το μισό του βάρος είναι ζήτημα θέλησης. Αυτοί συνήθως σου κοπανάνε ?ελα μωρέ σιγά, λίγη θέληση να χεις μια κούκλα θα γίνεις?
10) Οι απλά κακοί. Στόχος τους είναι να σε δουν απλά να κλαις.
14-03-2012, 10:37 #124
Εμενα ρε παιδια δεν ξερω... ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ!!! Ολοι για αυτον ειναι χοντροι! Και οι κανονικοι, παλι χοντροι ειναι!! Μονοοι ανορεξικοι ειναι οκ για αυτον! Δηλαδη ελεος ρε φιλε! Ειναι λες και την λεει σε ολους!
Τεσπα σχολια εχω ακουσει πολλα! Τα περισσοτερα τα κανω delete! Μονο εναν θειο μου θυμαμαι στην Θεσσαλονικη, 150 κιλα, 70 χρονων εγω 10 χρονων και γυρο στα 45 -50 κιλα (δεν με ελεγες χοντρο, ημουν πολυ ψηλο παιδακι, ειχα μαγουλακια μονο!) και να μου λεει ρε παιδια ο ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ πως εισαι ετσι? Σε βλεπω και αηδιαζω!
Ναι ναι! Οτι αηδιαζει που ειμαι ΤΟΟΟΟΣΟΟΟ χοντρη! Εγω παλι του την ειπα κανονικα! Η γιαγια μου να του λεει καλα δεν ντρεπεσαι με αυτα που λες? Και η θεια μου (η γυναικα του δλδ) να τον εχει καταβρισει με αυτα που μου ειπε!! Οταν γυρισα απο τις διακοπες και τα ειπα στη μαμα μου (εκει ηταν που με πιασαν τα κλαμματα και ελεγα οτι εγω δεν ξαναπαταω το ποδι μου Θεσσαλονικη και κατι τετοια, πηρε τηλ τον "θειο" μου εξοργισμενη και του τα εψαλε για τα καλα!!! Αυτος εντομεταξυ να το παιζει της εκκλησιας (ηταν και δημαρχος τοτε σε ενα χωριο κοντα Θεσσαλονικη) και σε φαση πολυ του θεου!!! Και θυμαμαι να του λεω οτι αν πραγματικα αγαπουσε τον Χριστο και ειχε μελετησει οντως την κενη διαθηκη, δεν θα τα ελεγε ολα αυτα σε ενα παιδακι 10 χρονων!!! Καλα πολυ μποροστα μιλαμε ημουν!! χαχαχαχαχαχαχ Τεσπα τι να το κανεις? Εγω με ανθρωπους που δεν με ενδιαφερουν δεν με ενδιαφερει και δεν με νιαζει τι λενε για εμενα! Ολοι καλα να ειμαστε και να μας εχει Ο Θεος γερους και δυνατους αλλα την μαλακια στο κεφαλι δεν μπορει να την γιατρεψει!!!! Μυαλο μας εχει δωσει σε ολους!! Να σκεφτεστε αυτο που πιστευω... Οταν καποιος μπει στην διαδικασια να κοροιδεψει, σχολιασει αρνητικα η πληγωσει τον αλλον, ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ!!!! Hate makes me famous που λεμε και στην τελικη Get A Life!!!!! :lol::lol::lol:
14-03-2012, 12:37 #125
Μα τι θέμα είναι αυτό...!!! Τι μου θυμίσατε!!!
Το πιο τελευταίο το έζησα πρόσφατα.....
Πολλές φορές με έχουν περάσει για έγκυο και κυρίως το καλοκαίρι που δεν φοράμε τα μπουφάν. Μόνο για έγκυος δεν μοιάζω μιας και είμαι ψηλή και είμαι 116 κιλά και είναι μοιρασμένα παντού, αυτό που λέμε "ομοιόμορφα".
Τη μία φορά ψώνιζα στο σούπερ μάρκετ και πλησιάζοντας στο ταμείο μου λέει ένας κύριος:
- να περάσω? έχω μόνο ένα γάλα..
-περάστε, του απαντάω
-στο μήνα σου είσαι??? , μου λέει
-δεν είμαι έγκυος..
-αααα εγώ είμαι γιατρός... άντε με το καλό να μείνεις, και αν δεν μπορείς φυσιολογικά κάνε εξωσωματική! Σου έυχομαι οτι καλύτερο, και να κάνεις γρήγορα ένα παιδάκι..... και άλλα τέτοια χαριτωμένα
Ρε μαλάκα μου ήρθε να του πω, με βλέπεις για ετοιμόγεννη??? και είσαι και γιατρός!! και ποιος σου είπε οτι είμαι παντρεμένη ή οτι θέλω να κάνω παιδί??? Μπορεί να μη μου αρέσουν τα παιδιά! Αυτός είπε την κοτσάνα του και μετά δεν ήξερε πως να την μαζέψει!
Μία φορά με πέρασαν για έγκυο στην εφορία και μου έδωσαν προταιρεότητα και άλλη μια φορά στα γραφεία του ΙΚΑ που είπα μόνη μου οτι είμια έγκυος γιατί βιαζόμουν!
Αϊ στο καλό λέω, αφού με περνάνε απο μόνοι τους για έγκυο, ας το εκμεταλευτώ όσο μπορώ!!!
Μια αλλη φορά περίμενα στο ΙΚΑ το ραντεβού μου με το γιατρό, και όπως καθόμουν στην καρεκλίτσα μου ακούω μια κυρία ηλικιωμένη απο την άλλη πλευρά της αίθουσας (δεν είχε και κόσμο, άντε να ήμασταν 5 άτομα) να μου λέει "άντε με έναν πόνο"
Μένω κάγκελο και λέω δεν είμαι έγκυος (γιατί γουστάρω τη φάτσα τους όταν βλέπουν πως έκαναν γκάφα!) και μου λέει "αμάν πια όλες χοντρές είσαστε???" :wow:
Γενικά ο κόσμος είναι πολύ αγενής πολλές φορές.... και τελικά δεν πρέπει να τους δίνουμε σημασία!
14-03-2012, 12:47 #126
Ντάξει, γκάφα κάνουν οι άνθρωποι... δεν είναι αγενείς.
Εκτός πια κι αν σε βλέπουν υπέρβαρη και για να σε πικάρουν σου λένε οτι είσαι έγκυος, που από αυτά που αναφέρεις δε νομίζω οτι γίνεται...
Καταλαβαίνω οτι δε σου είναι ευχάριστο αλλά ΟΚ, αφού σου έχει συμβεί πολλές φορές μάθε να το προσπερνάς...
14-03-2012, 12:56 #127
Φίλιππα δεν μου είπες νέα σου , πότε θα μπεις ??? Απάντησε στο ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΜΑΝΙΚΙ .
14-03-2012, 12:59 #128
Πιστευω πολυ φαια ουσια χαλαμε σε κατι ανθρωπακια που για να νιωσουν για 1 λεπτο οτι καποιοι ειναι (κλοουν!!!) χαλανε την διαθεση αλλων... Και στην τελικη και εγω μπορω να βγω στους δρομους και οποιον ασχημο βλεπω να τον κοροιδευω! Θα αδυνατησω? οχι?? Απλα ετσι οπως με εχουν μεγαλωσει οι γονεις μου μου φαινετε ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ να κοροιδευω καποιον η να τον κανω ρεζιλι μπροστα σε αλλα ατομα!! Ολοι σε καποια φαση της ζωης μας θ ασχολιασουμε καποιον, κατι αλλα γιατι ρε αδερφε να κοροιδεψεις τον αλλον? Να πληρωνοντουσαν κι ολας να πω οκ!!!
Α! Α και κατι αλλο.... Εχετε παρατηρισει ποτε να σας κανουν σχολειο απο σουπερ μαρκετ, ζαχαροπλαστειο, σουβλατζιδικο σε φαση οτι ψωνιζετε και τρωτε πολυ απο εκει????????????????????? ΤΙ ΠΟΙΟ ΚΟΥΛΟ ΝΑ ΛΕΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΕΛΑΤΗ ΟΤΙ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ!!! ΔΛΔ ΕΛΕΟΣ!
14-03-2012, 13:04 #129
Originally posted by filipparas
Ντάξει, γκάφα κάνουν οι άνθρωποι... δεν είναι αγενείς.
Εκτός πια κι αν σε βλέπουν υπέρβαρη και για να σε πικάρουν σου λένε οτι είσαι έγκυος, που από αυτά που αναφέρεις δε νομίζω οτι γίνεται...
Καταλαβαίνω οτι δε σου είναι ευχάριστο αλλά ΟΚ, αφού σου έχει συμβεί πολλές φορές μάθε να το προσπερνάς...
Στο γάμο μου ας πούμε, υπήρχαν άνθρωποι που δεν τους ήξερα και σχολίαζαν "η νύφη είναι έγκυος??"
Θυμάμαι μια φορά είχα πάει να κουρέψω κάποιους ηλικιωμένους σε έναν οίκο ευγηρίας. Εκεί οι περισσότεροι ήταν με αλτσχάϊμερ. Ημουν λοιπόν με μια νοσοκόμα και στην προσπάθεια μας να βάλουμε με κυρία στην καρέκλα να κάτσει ακούω την ηλικιωμένη να μου λέει... "κόψε τις παπάρες στη σαλάτα! δεν βλέπεις τον κώλο σου χοντρέλο?" Πραγματικά έννιωσα και άσχημα και απο την αλλη δεν μπορούσα να την πάρω σοβαρά. Το θεϊκό είναι οτι η νοσοκόμα ώντας διπλάσια απο εμενα την έβρισε!! Απαράδεκτο!!!
14-03-2012, 14:25 #130
για την ιστορια ο μπεμπης μου βγηκε 11 μερες μετα και απο τη χαρα μου εκανα το λαθος να σκεφτω-ναι το σκεφτηκα-οτι τωρα ειμαι αποκλειστικα μανα και δε με νοιαζει τπτ αλλο.
ετσι αφεθηκα και εφτασα 2 χρονια μετα με τοσα κιλα.
το ίδιο ακριβώς σκέφτηκα lineal έπεσα με τα μουτρα στο μωρό κ στο θηλασμό κ ξέχασα ότι υπάρχω έκανα κακό στον εαυτό μου κ τώρα σκέφτομαι αν πάθω κάτι τι θα κάνει το μωρό μου?οπότε ας προσπαθήσουμε να είμαστε καλά για να μας έχουν δίπλα τους...
14-03-2012, 14:35 #131
Originally posted by Juice
3) Παχουλοί ή πρώην παχουλοί. Δεν αποδέχονται το γεγονός ότι μπορεί να υπάρχουν και ΑΛΛΟΙ παχουλοί που πέρα από τα κιλά τους να έχουν αυτοπεποίθηση και δεν κρύβονται στο σπίτι. Ούτε μπορούν να στο συγχωρέσουν αν εσύ κατάφερες να βρεις αγόρι/κορίτσι/σύζυγο. Όλη τους η ζωή περιστρέφεται πίσω γύρω από τα κιλά (όχι επειδή προσπαθούν να τα χάσουν) αλλά επειδή είναι θυμωμένοι με αυτά. Αυτοί συνήθως σε κοιτάνε από πάνω μέχρι κάτω και διαβάζοντας τα μάτια τους νιώθεις ότι κάνουν τη σύγκριση και πολλές φορές μιλάνε στον πληθυντικό όταν συζητούν το πρόβλημα τους, άσχετα αν εσύ μπορεί να είσαι και 50 κιλά πιο κάτω, πχ ?ποιος να μας κοιτάξει κι εμάς τις χοντρές?.
14-03-2012, 15:24 #132
Originally posted by Juice
ημουν εγκυος 3 μηνων και ειχα παει κομμωτηριο να κανω ενα χτενισμα δε θυμαμαι τι...
μπαινει μια αλλη εγκυος στον 7ο νομιζω ητανε,μπηκε που λετε με αερα και τουπε.
τη βλεπει η κομμωτρια της λεει:πωπω 7 μηνων εισαι;που ειναι η κοιλια σου;εδω εχουμε ακομια μια εγγυουλα..."και δειχνει εμενα που της χαμογελασα να συστηθω
αυτη με κοιταει και με ενα υφακι με λεει "3 μηνων; μαλλον τα ειχες τα κιλακια σου απο πριν"
και παλι εγω η ηλιθια μπηκα στη διαδικασια να απολογηθω,οτι πηγαινα σε διαιτολογο,εχασα 20 κιλα και μετα προεκυψε η εγκυμοσυνη...
αφου το καλοσκεφτηκα-οπως παντα μετα τα σκεφτομαι ολα-νευριασα για το θρασος της και να με προσβαλει ετσι,αλλωστε εγκυος ημουν στη καλυτερη φαση της ζωης μου...
η κομμωτρια το καταλαβε,αλλα δεν ειπε τπτ-κι αυτη παχουλουλα-
πως ετυχε μας εβαλε και διπλα διπλα και μας κουρευε με τη βοηθο της.
η ψωναρα ελεγε οτι θα εχει το σουπερ παιδι και απο το τριτο μηνα ειδαν το φυλο του και ολα τα καλα δηλαδη για τον εαυτο της,τα παιδια της και την οικογενεια της.
εγω της μιλουσα αποτομα και με ειρωνια γιατι με την εδωσε απο πριν.
οταν εφυγε η κομμωτρια με ειπε συγνωμη για λογαριασμο της και οτι αυτη ειναι περιπτωση:ηταν παχουλη με πολλα κιλα και οταν αδυνατησε εγινε πιο ψωναρα και απο μοντελο.
αφου σε εναν αλλο φιλο της-της κομμωτριας-που τον ειδε παλι στο κομμωτηριο,ο οποιος εκανε διαιτα εκεινο το καιρο, η κομμωτρια της τον εδειξε και της ειπε "δες τον πως εχει αδυνατισει" και η κυρια η κομπλεξαρα της απαντησε πως δεν αδυνατησε εχασε απλα καποια κιλα,θα αδυνατισει μονο οταν εχει χασει ολα τα κιλα του...
ελεος δηλαδη ποσο κομπλεξ κουβαλανε μερικοι;;;
ελπιζω να βγαλατε νοημα γιατι καθως τα εγραφα και τα θυμηθηκα παλι νευριασα
14-03-2012, 16:37 #133
τωρα που σας διαβαζα θυμηθικα και αλλο (ειναι τοσα πολλα αλωστε)
λοιπον γεννησα την ιδια μερα με την ξαδερφη μου με 6 ωρες διαφορα
εγω λοιπον ξανθια και χοντρουλα και 1.70
αυτη μελαχρινη κοντη 1.54 και αδυνατη
οι κορες μας εμενα μαυρο μαλλι και κοκαλο η δικια της καστανη και χοντρη ξερετε αυτα τα μωρακια που σε τρελενουν με τις διπλες στα χερακια και τα μαγουλακια τους
και φυσικα οπου πηγαιναμε με τα μωρα μου λεγανε καλα τι το ταιζεις τοσο θες να γινει σαν και εσενα
και οταν ελεγα πως η αλλη ειναι δικια μου με κοιταζανε σαν ουφο!
14-03-2012, 17:43 #134
Originally posted by sinaki
Μία φορά με πέρασαν για έγκυο στην εφορία και μου έδωσαν προταιρεότητα και άλλη μια φορά στα γραφεία του ΙΚΑ που είπα μόνη μου οτι είμια έγκυος γιατί βιαζόμουν!
Αϊ στο καλό λέω, αφού με περνάνε απο μόνοι τους για έγκυο, ας το εκμεταλευτώ όσο μπορώ!!!
14-03-2012, 18:00 #135
Originally posted by sinaki
Εκεί οι περισσότεροι ήταν με αλτσχάϊμερ. Ημουν λοιπόν με μια νοσοκόμα και στην προσπάθεια μας να βάλουμε με κυρία στην καρέκλα να κάτσει ακούω την ηλικιωμένη να μου λέει... "κόψε τις παπάρες στη σαλάτα! δεν βλέπεις τον κώλο σου χοντρέλο?" Πραγματικά έννιωσα και άσχημα και απο την αλλη δεν μπορούσα να την πάρω σοβαρά.
Originally posted by lineal
ελεος δηλαδη ποσο κομπλεξ κουβαλανε μερικοι;;;
ελπιζω να βγαλατε νοημα γιατι καθως τα εγραφα και τα θυμηθηκα παλι νευριασα
Originally posted by καλλιοπη
και φυσικα οπου πηγαιναμε με τα μωρα μου λεγανε καλα τι το ταιζεις τοσο θες να γινει σαν και εσενα
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία