"ΑΣΤΕΙΑ" ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΡΙΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 10 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 141
    Senior Member
    εγω θα πω ενα σχολιο που εκανα εγω και ντραπηκα τοσο πολυ γιατι το εκανα με αφελεια...
    ειμαστε στη δουλεια και κανουμε διαλλειμα.
    ειναι μια κοπελα καινουρια,δεν ειχαμε ποτε μιλησει και καθομαστε διπλα διπλα.
    ειναι αδυνατη αλλα εχει κοιλια τεραστια σαν εγκυου.
    οποτε εγω της κανω αυθορμητα:"αααα εισαι εγκυος;"
    και αυτη με χαμογελο με απανταει πως οχι και οτι εχει προβλημα με το εντερο που πρηζει τη κοιλια
    δε θυμαμαι πως τη λενε την αρρωστια
    ηθελα να ανοιξει η γη να με καταπιει,ακομα περισσοτερο γιατι και σε μενα ειχαν κανει τετοιο σχολιο και ειχα θυμωσει,επρεπε να το σκεφτω διπλα πριν κανω τη παρατηρηση μου,ποσο μαλλον που ειμαι στη θεση να εχω πολλα κιλα,αρα θα πρεπε να καταλαβαινω περισσοτερο.
    αλλα πραγματικα η κοπελα ειναι αδυνατη,οποτε δικαιολογουμαι λιγακι...νομιζω...

Senior Member
    Originally posted by lineal
    εγω θα πω ενα σχολιο που εκανα εγω και ντραπηκα τοσο πολυ γιατι το εκανα με αφελεια...
    ειμαστε στη δουλεια και κανουμε διαλλειμα.
    ειναι μια κοπελα καινουρια,δεν ειχαμε ποτε μιλησει και καθομαστε διπλα διπλα.
    ειναι αδυνατη αλλα εχει κοιλια τεραστια σαν εγκυου.
    οποτε εγω της κανω αυθορμητα:"αααα εισαι εγκυος;"
    και αυτη με χαμογελο με απανταει πως οχι και οτι εχει προβλημα με το εντερο που πρηζει τη κοιλια
    δε θυμαμαι πως τη λενε την αρρωστια
    ηθελα να ανοιξει η γη να με καταπιει,ακομα περισσοτερο γιατι και σε μενα ειχαν κανει τετοιο σχολιο και ειχα θυμωσει,επρεπε να το σκεφτω διπλα πριν κανω τη παρατηρηση μου,ποσο μαλλον που ειμαι στη θεση να εχω πολλα κιλα,αρα θα πρεπε να καταλαβαινω περισσοτερο.
    αλλα πραγματικα η κοπελα ειναι αδυνατη,οποτε δικαιολογουμαι λιγακι...νομιζω...
    Νομίζω ότι αν είσαι εξαρχής καλοπροαίρετος και ζητήσεις συγγνώμη σε περίπτωση γκάφας, ο άλλος το καταλαβαίνει και δεν παρεξηγεί. Κι αν πληγωθεί λίγο, θα πει ότι εντάξει, ίσως έκανα κι εγώ το ίδιο.
    Το πρόβλημα είναι όταν ο άλλος είναι απλώς κακός.

Senior Member
    ειναι παραξενο αλλα δε μου εχουν κανει σχολια απο κακια ξενοι,αλλα συγγενεις...unk:
    ο θειος μου ο οποιος μεχρι και τη γυναικα του αποκαλει μοσχαρα
    συνεχεια με λεει οποτε με βλεπει "πωπω πως παχυνες " και τετοια.
    βεβαια με αγαπαει,αλλα ενταξει αυτα τα σχολια γινονται χρονια και ειναι ενας απο τους λογους που αποφευγω τα τραπεζωματα τις γιορτες με την οικογενεια μου...προτιμω στα πεθερικα!
    μεχρι που του θειου μου αυτου,του ετυχε ο γιος του-ξαδελφος μου-να βρει μια παχουλη κοπελα κι εκει ο θειος εφαγε τα λυσσακα του.
    Νομιζω οτι παρενεβη για να χωρισουν,ομως ο ξαδελφος τον εβαλε στη θεση του.
    Την παντρευτηκε και ο θειος το φυσαει κ δε κρυωνει.
    Γενικα παντως στην οικογενεια μου κοιταμε πολυ το εξωτερικο...δυστυχως
    γιαυτο και τελευταια τους αποφευγω...ασε καλυτερα με τα πεθερικα και τη γαληνη μου,παρα τα αλληλοκαρφωματα που ειναι πολυ εξουθενωτικα...εμ δε μπορεις συνεχεια να γελας και να παριστανεις τη χαζη

Senior Member
    Ωραιο ποστ ξεκινήσατε.....
    Εγω παντα ειμουν νορμαλ στα κιλα μου...
    Οταν ανεβαινα παντα οι συγγενεις το τονιζανε αλλα οχι με ασχημο τροπο..
    Πριν 7 χρονια οταν πρωτοσυνάντησα την πεθερα μου (και τοτε 10 κιλα λιγοτερο) το πρωτο που ειπε μετα στον αντρα μου καλη η κοπελα σου να κανει διαιτα να χασει τον κωλο της.....
    Ενιωσα πολυ ασχημα ειμουν και ειμαι ανεξαρτητη οικονομικα εδωσα μια τεραστια προικα στον γιο της και εναν καλο λογο δεν εχω ακουσει ποτε....
    Τουλαχιστον ο γιος της δεν ειναι ετσι.
    Οποτε λεω να αδυνατισω ωστε οταν με δει να εχω χασει δεν τα καταφέρνω...(μια φορα την βλεπω τον χρονο)
    Βεβαια νιωθω πολυ καλυτερα απο αυτην και απο την κορη της που ναι μεν αδυνατες αλλα σνομπ και κακότροπες.....
    Αλλα δεν εχω καταφερει (απο δικια μου χαζομαρα) να αδυνατισω...... οχι για αυτες για εμενα...

Senior Member
    Γενικά ποτέ δεν έδινα σημασία σε τέτοια σχόλια, είτε δε τα πρόσεχα είτε θεωρούσα οτι δε με αφορούν. Βοηθούσε βέβαια οτι πολλες φορές δεν είχα και ιδιαίτερη συναίσθηση της πραγματικότητας

Βλέποντας πόσο ενοχλείστε αρκετές κοπέλες έχω αρχίσει να δίνω σημασία αν και εξακολουθώ να θεωρώ οτι τις περισσότερες φορές γίνεται από αφέλεια και απροσεξία... είμαι κι εγώ άνθρωπος που ειδικά σε φάση χαβαλέ έχω πει χοντράδες γισ φαλάκρες κλπ. Τις προάλλες είπε κάποιος σε ένα παλληκάρι με αρκετά κιλά, ίσως περισσότερα και από αυτά που ξεκίνησα εγώ, τη κλασσική αηδία που είχα ακούσει κι εγώ 100άδες φορές, χωρίς να με ενοχλήσει ποτέ είναι η αλήθεια, οτι δε χρειάζεται bodyguard... έγινα έξαλλος παιδιά, βοήθησε βέβαια οτι είχα και τα νευράκια μου εκείνες τις μέρες.

Senior Member
    αχ αυτη η συναισθηση πραγματικοτητας.
    κι εγω δε την ειχα και ουτε τωρα την εχω καθαρα.
    και οποτε εχω χασει κιλα,παλι χαμενη την εχω,ειτε γιατι δε καταλαβαινα οτι αδυνατιζα,ειτε γιατι δε καταλαβαινα οτι οσο αδυνατιζα δεν εφτανε και επρεπε να προσπαθω κι αλλο.
    τι να κανω;εχω εξαφανισει ολους τους ολοσωμους καθρεφτες...
    εμενα παντως ενα σχολιο που με νευριαζει ειναι η παραφραση των bodyline σε βοδιλαϊν απο συγγενη.
    οχι οτι δεν ηταν αστειο αρχικα,αλλα καθε χρονο να ακους το ιδιο,παραπαει

Senior Member
    [i]Originally posted by scorpio[
    Αν είμασταν όλοι τόσο άνετοι με τα κιλά μας και βρίσκαμε τον καθημερινό ρατσισμό,τη δικτατορία του ανορεξικού lifestyle

Η μόνη λύση για να πάψουν τα σχόλια, είναι ο καθημερινός αγώνας και οι πληρωμένες απαντήσεις στους φελλούς, που μετράνε τους ανθρώπους με το καντάρι.
    :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup::thumbup:Η δικτατορια του ανορεξικου lifestyle με εστειλε!Μπραβο!!!:thumbup::thumbup::t humbup::thumbup::thumbup:

Senior Member
    Originally posted by mitsimou

Πριν 7 χρονια οταν πρωτοσυνάντησα την πεθερα μου (και τοτε 10 κιλα λιγοτερο) το πρωτο που ειπε μετα στον αντρα μου καλη η κοπελα σου να κανει διαιτα να χασει τον κωλο της.....
    Ενιωσα πολυ ασχημα ειμουν και ειμαι ανεξαρτητη οικονομικα εδωσα μια τεραστια προικα στον γιο της και εναν καλο λογο δεν εχω ακουσει
    Ρε συ πρωτη φορα ακουω στο ετος 2012 να μιλανε για προικα

Senior Member
    γεια σας αντε να σας πω και εγω ενα απο τα πιο ενοχλητικα πραγματα που μου εχει τυχει
    περνωντας καθημερινα απο ενα δρομο καποιοι που δουλευαν εκει ελεγαν διαφορα
    (ενα παιδι που δουλευε μαζι τους ειχε και αυτο προβλημα βαρους )
    συνηθως ελεγαν να ρε αυτη να παρεις θα κανετε το τελειο ζευγαρη χοντρος χοντρη αυτη !
    αυτο γινοτανε καθε φορα κυριως απο ενα ατομο που το επαιζε και ο πιο μαγκας και καλα !
    οσπου μια μερα δεν αντεξα και παω και του λεω
    <κοιτα να δεις εγω μπορει να ειμαι χοντρη αλλα μπορω να αδυνατισω εσυ που εισαι μ@λ@κς ομος οτι και να κανεις μ@λ@κς θα μεινεις!!

Senior Member
    Originally posted by καλλιοπη
    γεια σας αντε να σας πω και εγω ενα απο τα πιο ενοχλητικα πραγματα που μου εχει τυχει
    περνωντας καθημερινα απο ενα δρομο καποιοι που δουλευαν εκει ελεγαν διαφορα
    (ενα παιδι που δουλευε μαζι τους ειχε και αυτο προβλημα βαρους )
    συνηθως ελεγαν να ρε αυτη να παρεις θα κανετε το τελειο ζευγαρη χοντρος χοντρη αυτη !
    αυτο γινοτανε καθε φορα κυριως απο ενα ατομο που το επαιζε και ο πιο μαγκας και καλα !
    οσπου μια μερα δεν αντεξα και παω και του λεω
    <κοιτα να δεις εγω μπορει να ειμαι χοντρη αλλα μπορω να αδυνατισω εσυ που εισαι μ@λ@κς ομος οτι και να κανεις μ@λ@κς θα μεινεις!!
    Χαχα θυμήθηκα τώρα μια μπλούζα που είχα δει πριν πολλά πολλά χρόνια

Senior Member
    χαχαχαχα καλα του ειπες καλλιοπη η καφριλα δε θεραπευεται!

Senior Member
    και καλα εγω ειμαι μεγαλη και εχω πια συνηθισει το παιδι τι του εφταιγε ?
    (δεν νομιζω να ηταν πανω απο 22-23 )

Senior Member
    μα οταν ο αλλος ειναι βλακας και καφρος δε περιμενεις να σκεφτεται διαφορετικα...
    δυστυχως ετσι ειναι,ευτυχως εμεις εχουμε το μυαλο να τους απανταμε με το καλυτερο τροπο

Senior Member
    Xa xa καλο;Σου απαντησε τιποτα η εμεινε σεκος;

Senior Member
    μπα κοκκαλο εμεινε
    τι να πει ?
    ουτε ξαναμιλισε απο τοτε απλα αμα περναω κοιταζει αλλου :P

Page 5 of 10 FirstFirst ... 34567 ... LastLast