sleeve- 6 μηνες μετα η ζωη ειναι ωραια - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 16 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast
Results 136 to 150 of 234
    Senior Member
    Renio, καλησπέρα! Να προσποιηθείς δε γίνεται, ξέχασε το από τώρα. Δεν τρως μετά το χειρουργείο, γιατί είσαι χειρουργημένος, πριν είσαι υγιής, οπότε... Προσωπικά πριν το δακτύλιο έτρωγα ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Πίτσες, πατατάκια, σοκολάτες, χάμπουργκερς, καθημερινά σκεφτόμουν, τι άλλο ξέχασα? Τι να φάω? Αυτό το έκανα γιατί σκοπεύω να κρατήσω το δακτύλιο για πολλά χρόνια και ένιωθα ότι είναι η τελευταία μου ευκαιρία να φάω ότι θέλω και σε όποια ποσότητα θέλω. Δεν ξέρω πόσα κιλά πήρα, βλέπεις δε ζυγιζόμουν τότε.
    Βιταμίνες στο δακτύλιο δεν μου έδωσαν. Διατροφή τώρα: Την ημέρα του χειρουργείου και δύο μέρες μετά μόνο τσάι. Μετά για δύο εβδομάδες υγρά, σούπες και για άλλες δύο πολτοποιημένα. Γι' αυτό επιμένω πως δε μπορεί να ακολουθήσει κανείς αυτή τη διατροφή, αν δεν έχει χειρουργηθεί πρώτα.
    Όλοι ελπίζουμε πως θα τα καταφέρουμε. Το ίδιο εύχομαι και σε σένα!

Junior Member
    Αχ βρε κοριτσια σας εχω ζαλισει! Η αληθεια ειναι οτι ειμαι αγχωμενη και οτι αυτο που σκεφτομαι να κανω ειναι μαλλον ουτοπια, αλλα λεω να το προσπαθησω. Ετσι για να τα εχω καλα με τον εαυτο μου, να ξερω οτι εξαντλησα καθε περιθωριο! Εσεις πως τα πατε? Ολα καλα? Νομιζω πως ναι! Και μακαρι να ναι ετσι!

Senior Member
    Καθόλου δε μας ζάλισες, γι' αυτό είμαστε εδώ. Μόλις εξαντλήσεις όλα τα περιθώρια, πίστεψέ με, θα το καταλάβεις. Θα σταθείς μπροστά σε ένα καθρέφτη, θα κουνήσεις το κεφάλι με απογοήτευση και θα πεις ΑΡΚΕΤΑ! Και θα το εννοείς...

Senior Member
    renio μου δεν γινεται να τρως τωρα αυτα που τρωγαμε εμεις τον πρωτο καιρο, ειναι απλα πολυ λιγα,
    δεν γινεται ξεχασε το γιατι θα απογοητευθεις πολυ γρηγορα,
    τωρα οσο γιαυτο που λες για το οτι ποια η χρησιμοτητα της επεμβασης αφου μετα απο ενα σημειο πρεπει να προσεχεις και ας εχει κανει εγχειρηση εχω να σου πω το εξης
    η εγχειρηση σε βοηθαει να χασεις τα περιτα κιλα σου, σχεδον ολα αν εισαι αρκετα εγκρατης, σε επαναφερει δηλαδη στην φυσιολογικη σου κατασταση, τωρα αν εσυ ξαναγυρισεις στις παλιες σου συνηθειες και τρως γλυκα και πατατακια θα τα ξαναβαλεις, οχι ολα φυσικα αλλα ενα μεγαλο μερος.
    κανενας δεν σου υποσχεται απωλεια για παντα, την εγχειρηση δεν την κανεις για να συνεχισεις να τρως οτι θελεις, αν θελεις να το κανεις αυτο η μονη λυση ειναι το γαστρικο μπαι πας, αλλα για να εχεις μια φυσιολογικη και υγιη ζωη.
    ολοι οι ανθρωποι προσεχουν τι τρωνε, και οι αδυνατοι, και εσυ αν αδυνατισεις θα πρεπει να συνεχισεις να προσεχεις,
    οι αγωνιες που εχεις τωρα τις ειχα και εγω, ειχα παθει καταθλιψη και δεν μπορουσα να χαρω το μολις 1 ετους κοριτσακι μου και το συζηγο μου που με υπεραγαπουσαν, γιαυτο προχωρησα στην επεμβαση και σιγουρα δεν εχω μετανιωσει στιγμη.
    αλλα απο εδω και περα θελει προσοχη.
    αλλα να σου πω και κατι, αν δεις τον εαυτο σου οπως ησουν στο γυμνασιο και πιο αδυνατο οπως ειμαι εγω τωρα, πιστεψε με κανενα πατατακι του κοσμου δεν εχει τοσο ωραια αισθηση.
    βεβαια θα υπαρχουν μερες που θα θες να φας τα παντα, γιατι το μυαλο ειναι μυαλο, αλλα και παλι η επεμβαση ειναι εκει για να σε περιορισει στις ποσοτητες και να σου πει φτανει.

Senior Member
    και ναι λοιπον........η ημερομηνια δοθηκε....22 ιανουαριου ημερα παρασκευη πρωι επεμβαση σληβ...............
    καλη μου επιτυχια!!!!

Senior Member
    'Ελα dream, μπράβο σου και καλή επιτυχία , πλησιάζει η μεγάλη ημέρα!

Senior Member
    Originally posted by dream
    και ναι λοιπον........η ημερομηνια δοθηκε....22 ιανουαριου ημερα παρασκευη πρωι επεμβαση σληβ...............
    καλη μου επιτυχια!!!!
    ειναι τα γενεθλια μου εκεινη την μερα!!! καλη επιτυχια!! ολα θα πανε τελεια!! η νεα σου ζωη σε λιγες μερουλες ξεκιναει!!

Junior Member

Junior Member

Junior Member
    Κοριτσια σας ευχαριστω για τις συμβουλες σας! Αυριο αρχιζω διαιτα να δω πως θα παει για αυτο και τα μηνυματα με τα ticker!
    Dream ολοψυχα σου ευχομαι να πανε ολα καλα και να γινει το ονειρο σου πραγματικοτητα!
    Καληνυχτα σε ολες και πολλα φιλια!

Senior Member
    Καλή, καλή σου επιτυχία Dream μας! Όλα θα πάνε τέλεια και σε περιμένουμε με ανυπομονησία να μας πεις τα καλά σου νέα. Ο κύβος ερρίφθη! Από δω και πέρα μόνο καλά θα βλέπεις! ʼντε και το καλοκαίρι κορμιά στις παραλίες! Φιλάκια πολλά και ο Θεός μαζί σου.

Senior Member
    Dream!!!!!!!!!!!!!
    Έχουμε κιόλας ημερομηνία επέμβασης και είναι μεθαύριο!
    Μπράβο,καρδιά μου!Με το καλό!Βγάλε το τσιρότο από το στόμα
    κι άρχισε να το φωνάζεις δυνατά για να το πιστεύουμε σιγά σιγά
    πως το όνειρο μας επιτέλους παίρνει σάρκα και οστά!Είσαι στα κιλά
    του Βασουλινίου μας,οπότε περίπου σε ένα χρόνο από τώρα κι εσύ...
    ʼντε και στα δικά μας οι ασλήβωτες...Αθήνα ή Θεσσαλονίκη θα το κάνουμε;
    Στην περίπτωση που είναι εδώ πάνω και θέλεις παρεούλα,στείλε κινητό με u2u.
    Νομίζω η Βάσια έχει ήδη το κινητό σου...Να είναι ενήμερος κάποιος για την πορεία σου,
    να το μάθουμε κι εμείς!Μην έχουμε να περιμένουμε ν'αναρρώσεις με το καλό για τα νέα σου...
    Πολύ χαίρομαι!Σε ακούω ανεβασμένη και ήρεμη κι έτσι σε θέλω!Όλα θα πάνε μια χαρά!Φιλάκιααα

Senior Member
    μπραβο dream μου, ποτε προλαβες και τα τακτοποιησες ολα?
    ρε ειναι να μην το παρουμε αποφαση.
    το τηλ σου δεν το εχω, αν θελεις στειλτο μου στο μαιλ να σε παρω τηλ να μαθουμε πως εισαι
    θα τα πουμε

Senior Member
    Dream σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία!

Senior Member
    χιλια χιλια ευχαριστω για τις ευχες!!!!!θεσσαλονικη θα το κανω με σκρεκα.μην κοιτας που το παιζω μαγκας...κατα βαθος ...χεζομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αχ παναγια μου κανε να πανε ολα καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μετα την επεμβαση θα μιλησουμε στο τηλ...ελπιζω να μιλησουμε στο τηλ...πρεπει να μιλησουμε στο τηλ.....επιβαλλεται να μιλησουμε στο τηλ...αχ κανε θεε μου να μιλησουμε στο τηλ!!!!!!!!!!δε φοβαμαι καθολου οπως βλεπετε ε;;;;;;

Page 10 of 16 FirstFirst ... 89101112 ... LastLast