sleeve- 6 μηνες μετα η ζωη ειναι ωραια - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 16 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast
Results 166 to 180 of 234
    Member
    α ξεχασα.. οποια μαθει νεα της Dream να ενημεροσει σβελτααααααααααααααααα εχουμε και μεις αγωνια! αμ πως!

Senior Member
    Originally posted by μιτσοκολο
    KORITSIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!! ΚΑΛΗΜΕΡΑ! καλη επυτιχια στην Dream ολα καλα θα πανεεεε!!! και γω σημερα εδωσα τα χαρτια μου στο ΙΚΑ αααααααααντε να δουμεεεε!!! χεχεχε και γω για σλιβ στον Αγιο Σκρεκα θα παω ανυπομονω δεν με νοιαζουν οι πονοι εξαλου τοσα χρονια ημουν μια ζωντανη νεκρη φιλια πολλα δε μασαμε λεμεεεεεεε
    Ετσι πρέπει να πηγαίνουμε για επέμβαση! Με αισιοδοξία και τσαμπουκά και όλα θα πάνε καλά!

Senior Member
    α ξεχασα.. οποια μαθει νεα της Dream να ενημεροσει σβελτααααααααααααααααα εχουμε και μεις αγωνια! αμ πως!
    Έλα στο chat να τα πούμε!

Member
    sweet μου!!!!! καλημερα σου!!! ναι ναι ετσι ετσι να σηκωθουμε ολες και να δειξουμε τι αξιζουμε και μεις χεχεχ! βρεεεεε ξεχασα!!! πιγα να σου στηλω μηνυμα αλλα δεν τα καταφερα το τουβλο μπορεις να με βρεις στο φεισβοοκ με το ονομα Salvation Rox ειμαι μια ζουμπουρλου κοκκινομαλα χαχαχαχα φιλια σε περιμενωωωωω !!

Senior Member
    sweet μου!!!!! καλημερα σου!!! ναι ναι ετσι ετσι να σηκωθουμε ολες και να δειξουμε τι αξιζουμε και μεις χεχεχ! βρεεεεε ξεχασα!!! πιγα να σου στηλω μηνυμα αλλα δεν τα καταφερα το τουβλο μπορεις να με βρεις στο φεισβοοκ με το ονομα Salvation Rox ειμαι μια ζουμπουρλου κοκκινομαλα χαχαχαχα φιλια σε περιμενωωωωω !!
    KΙ όμως δεν σε βρίσκω με αυτό το όνομα!

Member
    sweet εισαι το γουρι μουυυυυυυυυυυ μολις εμαθα οτι παει το χαρτι του ΙΚΑ Αθηνααααααααααααααααααα ααααααααα θα τρελλαθω κλαιω απο χαραααααα την Τριτη θα με παρουν τηλεφωνοοοοοοο στηλε μου μηνθμα πρωσοπικο το φεισμποΥκ σου να σε βρωωωω ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    sweet εισαι το γουρι μουυυυυυυυυυυ μολις εμαθα οτι παει το χαρτι του ΙΚΑ Αθηνααααααααααααααααααα ααααααααα θα τρελλαθω κλαιω απο χαραααααα την Τριτη θα με παρουν τηλεφωνοοοοοοο στηλε μου μηνθμα πρωσοπικο το φεισμποΥκ σου να σε βρωωωω ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!!!!!!
    Aληθειάααααααα; Σημάδι είναι αυτό!!!

ʼρχισε η αντίστροφη μέτρηση! ʼγχος χαράς να έχεις!!!

Έχεις μήνυμα !!!

Member
    ΗΡΘΕΣ?????????? ΤΡΩΩ ΠΙΤΣΑ! (Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΜΑΛΛΟΝ) χαχαχαχαχαχ εχω μια χαρα!!!! σε εκανα αντ στο φεισμπουκ!!! πολυ καλα τα νεα και για σενα ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!! !!!!!

Senior Member
    κανενα νεο απο την dream εχουμε ρε παιδια?

Senior Member
    μιλησα 10 και μιση μαζι της και περιμενε στο δωματιο να την παρουν,
    την ειπα μολις βγει και μπορεσει να μου κανει μια αναπαντητη, αλλα για σημερα χλωμο το κοβω, θυμαμαι τα δικα μου, και εγω Παρασκευη χειρουργηθηκα 5 η ωρα με πηρανε 9 ανεβηκα στο δωματιο.
    θα παρω στο νοσοκομειο το απογευμα να ρωτησω μονο αν ειναι καλα και θα την παρω τηλ αυριο.

Senior Member
    ωραια, να παρεις. μια καποια αγωνια την εχουμε....

Senior Member
    Λογικά,θα είναι μέσα στο χειρουργείο το κορίτσι μας,αν δεν έχει κιόλας τελειώσει...
    Πιστεύω πως όλα πήγαν/πηγαίνουν μια χαρά με τόσο θετική ενέργεια κι από μας...
    Μου άφησε το κινητό της και θα πάρω αργότερα...Κάποιος δικός της θα το σηκώσει.
    ʼντε,DREAM,ένα κουράγιο για τη σημερινή μέρα και κανά δυό ίσως επόμενες...
    Το όνειρο σου έχει ξεκινήσει ανεπιστρεπτί!Πάμε γι'αλλα τώρα,καρδιά μου!

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Λογικά,θα είναι μέσα στο χειρουργείο το κορίτσι μας,αν δεν έχει κιόλας τελειώσει...
    Πιστεύω πως όλα πήγαν/πηγαίνουν μια χαρά με τόσο θετική ενέργεια κι από μας...
    Μου άφησε το κινητό της και θα πάρω αργότερα...Κάποιος δικός της θα το σηκώσει.
    ʼντε,DREAM,ένα κουράγιο για τη σημερινή μέρα και κανά δυό ίσως επόμενες...
    Το όνειρο σου έχει ξεκινήσει ανεπιστρεπτί!Πάμε γι'αλλα τώρα,καρδιά μου!
    Αν την πήραν πρώτη, θα βγει κατά της 17.00! Όπου να ναι δηλαδή....Κι εγώ Παρασκευή χειρουργήθηκα και πρώτη πρώτη.

Member
    ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑ!!! εχουμε κανενα ΝΕΟ απο την κοκονα την dream?????????????

Senior Member
    Kι ότι μπήκα να ενημερώσω,μπισκοτάκι μου...
    Έκανε αναπάντητη στη basia μόλις βγήκε(όπως είχαν συνεννοηθεί)ως ένδειξη πως όλα πήγαν καλά!
    Το κινητό της δεν το σηκώνουν...προφανώς οι άνθρωποι δεν ξέρουν και ποιός παίρνει.
    Μόλις απαντήσει στό μήνυμα,που της άφησα,θα ενημερώσω και πάλι για όποιες λεπτομέρειες.
    Σημασία έχει πως ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ! Καλή ανάρρωση και κατά το δυνατόν ανώδυνο πρώτο βράδυ,ονειροκοκόνα!

Page 12 of 16 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast