sleeve- 6 μηνες μετα η ζωη ειναι ωραια - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 16 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 234
    Senior Member
    Νομιζω οτι ειναι λιγο παραλογισμος... δεν την θεωρησα ποτε αναλωσιμο προιον η οτιδηποτε. την κοπελα την ηξερα και το οτι δεν μπηκα εδω μεσα να γραφω και να ξαναγραφω δεν σημαινει οτι δεν πονεσα και οτι δεν ποναω. και φυσικα ειναι ενα θεμα συζητησης τα αιτια του θανατου της ειναι κατι που απασχολει και μενα και φυσικα πολλους ακομα που εκαναν η ενδιαφερονται να κανουν μια παρομοια εγχειρηση. Πιστευω οτι αν μαθευοταν τι εγινε ποιος μ....ς εφταιξε και το πληρωσει αυτο που εκανε τοτε η γωγουλα θα ησυχασει. Δεν νομιζω οτι ειναι κακο να εχει καποιος απορια του τι εγινε και να 8ελει να μαθει. Τελος παντων οπως ειπα βρισκω λιγο παραλογη και αδικη και την δικη σου και καποιων αλλων την απαιτηση να μη μιλαμε για την κοπελα...

Senior Member
    Δε νομίζω οτι κατάλαβες τι είπα esprit. Ούτε σε ποιον απευθύνθηκα.
    Οπωσδήποτε όχι σε εσένα. Αυτό που είπα έχει να κάνει με κάποιους ή κάποιες
    που γράφουν εδώ με ένα μόνο η ελάχιστα πόστ και σκοπό έχουν με αφορμή το
    θλιβερο γεγονός της Γωγώς, να αποτρέπουν τον κόσμο από το να κάνουν διάφορες επεμβάσεις.
    Κάποιοι απ' αυτούς μάλιστα με υβριστικό τρόπο, αποκαλώντας με άσχημα λόγια τους
    ανθρώπους που και καλά δε μπορούν αν ελέγξουν το φαγητό , υπάρχουν αυτά τα πόστ,
    και μπορείς να τα βρείς με λίγο ψάξιμο.
    Ξέρουμε οτι ναι μεν η επέμβαση της κοπέλας, ήταν δακτύλιος, όμως αυτό που συνέβει ήταν ιατρική αμέλεια και λάθος
    και θα μπορούσε να συμβεί σε οποιαδήποτε εμπέμβαση ρουτίνας.

Έπειτα, καθαρά για τη μνήμη της προσωπικά εγώ πιστεύω, οτι καλύτερα θα ήταν οι συζητήσεις για εκείνη,
    να έχουν άλλο χαρακτήρα, αγάπης και θύμισης, όχι απλής αναφοράς του γεγονότος

Senior Member
    Α τοτε με συχωρεις πολυ τελευταια εχω αποκτησει μια συνηθεια να τα παιρνω ολα προσωπικα και κατακαρδα. μη μου δινεις σημασια. λυπαμαι πολυ για την παρεξηγηση. τι διαολο εχω παθει... λες και εχω τοση αξια ωστε ολοι να ασχολουνται με μενα... δεν γνωριζα τι μ.....ς εχουνε πει αυτοι που λες αλλα καλα θα κανουν πλεον ολοι να κοιτανε τα χαλια τους και να μην ασχολουνται με μας και το τι και το ποσο και το αν τρωμε. αι σιχτιρ πια!

Junior Member
    Kοριτσια καλησπερα. Να ευχαριστησω καταρχήν που μου απαντήσατε, αν και αισθάνθηκα και κάπως αμηχανα με καποια απαντηση. Δεν ειχα κανενα σκοπο να αμαβρωσω κανενος τη μνημη , ουτε να δημιουργησω εντυπωσεις ασχημες για οσους τρωνε , κανουν επεμβασεις και προσπαθουν να αλλαξουν. Αλλωστε δε θα μπορουσα να το κάνω έχοντας 50 κιλα παραπάνω όπως σας έγραψα ήδη. Δε νομιζω λοιπον να επρεπε να παρεξηγείτε καποιον που μπαινει εδω για πρωτη φορα και προσπαθει μαθαίνοντας όλες τις πλευρες να βρει το σωστο δρομο για τον εαυτο του.
    Τα τελευταια χρονια έχω ταλαιπωρηθει πολυ, ψυχολογικα και οργανικα με αποτελεσμα να φτασω τα 50 κιλα επιπλεον. Μου είναι αρκετα δυσκολο να κανω διαιτα αλλα τρεμω και στη σκεψη οτι μπορει να συμβει κατι ασχημο και να φύγω, κι αυτό όχι τόσο για μενα αλλα για΄το γιο μου που ειναι 2,5 χρονων. ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ. Σκεφτομαι να κλεισω ενα ραντεβου με τον κ. Σρεκα ένα με τον Κ. Κωνσταντινίδη και μετα να αποφασισω. Αληθεια μήπως γνωριζεται κατι για τη ρομποτικη χειρουργικη?

Senior Member
    γεια σου καλη μου... ρομποτικη χειρουργικη εκανε ο πατερας μου το πασχα για αφαιρεση προστατη... αν θελεις ψαξε στο ιντερνετ ειμαι σιγουρη οτι θα βρεις πολλες πληροφοριες... οσο για τα κιλα με 50 κιλα επιπλεον σιγουρα θα εχεις καποια προβληματα υγειας που ισως ειναι σοβαρα... αλλωστε τα ποσοστα θνησιμοτητας ειναι παρα πολυ μικρα... ψαξε καποιον καλο γιατρο που να εχει κανει αρκετες τετοιες εγχειρησεις ψαξε μια καλη κλινικη ιδιωτικη κατα προτιμηση... γενικοτερα ψαξε στο ιντερνετ θα βρεις πολλες πληροφοριες και μαρτυριες ασθενων ωστε λιγακι να καθοδηγηθεις προς καποια κατευθυνση.

Senior Member
    Renio μου, αν το έχεις αποφασίσει ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ, κλείσε το ραντεβού σου. Μην το σκέφτεσαι. Όλοι φοβηθήκαμε πολύ όταν ήρθε η ώρα της επέμβασής μας (δακτυλιος η δική μου πριν από δύο μήνες), αλλά τουλάχιστον προσπαθήσαμε, δώσαμε στον εαυτό μας την ευκαιρία για μια καλύτερη και πιο ποιοτική ζωή. Αυτό είναι το ζητούμενο, να τολμάς. Αν όχι για σένα, για το μωρό σου, που χρειάζεται μια υγιή μαμά. Περίπου είκοσι χρόνια ταλαιπωρούμαι με τα κιλά μου και ό,τι αυτό συνεπάγεται. Τώρα ελπίζω. Φαίνεσαι πολύ ευγενικός άνθρωπος και όλα τα παιδιά εδώ είναι το ίδιο, με εξαίρεση ίσως κάποιους outsiders, που μπαίνουν μόνο για να μας την πουν ή για να πουλήσουν τα όποια προιόντα τους. Κι αν καμιά φορά λέμε και κάτι που δεν το ελέγχουμε απόλυτα, ε, άνθρωποι είμαστε και μάλιστα φουλ στα προβλήματα, όπως ήδη έχεις διαπιστώσει. Τίποτα προς παρεξήγηση.
    Ενημέρωσέ μας για το ραντεβουδάκι σου και καλή αρχή!!!

Senior Member
    Originally posted by renio
    Kοριτσια καλησπερα. Να ευχαριστησω καταρχήν που μου απαντήσατε, αν και αισθάνθηκα και κάπως αμηχανα με καποια απαντηση. Δεν ειχα κανενα σκοπο να αμαβρωσω κανενος τη μνημη , ουτε να δημιουργησω εντυπωσεις ασχημες για οσους τρωνε , κανουν επεμβασεις και προσπαθουν να αλλαξουν. Αλλωστε δε θα μπορουσα να το κάνω έχοντας 50 κιλα παραπάνω όπως σας έγραψα ήδη. Δε νομιζω λοιπον να επρεπε να παρεξηγείτε καποιον που μπαινει εδω για πρωτη φορα και προσπαθει μαθαίνοντας όλες τις πλευρες να βρει το σωστο δρομο για τον εαυτο του.
    Τα τελευταια χρονια έχω ταλαιπωρηθει πολυ, ψυχολογικα και οργανικα με αποτελεσμα να φτασω τα 50 κιλα επιπλεον. Μου είναι αρκετα δυσκολο να κανω διαιτα αλλα τρεμω και στη σκεψη οτι μπορει να συμβει κατι ασχημο και να φύγω, κι αυτό όχι τόσο για μενα αλλα για΄το γιο μου που ειναι 2,5 χρονων. ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ. Σκεφτομαι να κλεισω ενα ραντεβου με τον κ. Σρεκα ένα με τον Κ. Κωνσταντινίδη και μετα να αποφασισω. Αληθεια μήπως γνωριζεται κατι για τη ρομποτικη χειρουργικη?
    Καλώς ήρθες Renio και καλή επιτυχία σε ότι αποφασίσεις να ξεκινήσεις.

Επειδή εγώ είπα κάτι που σε ενόχλησε νομίζω οτι πρέπει να σου ξεκαθαρήσω κάποια πράγματα.

Μπαίνοντας εδώ για πρώτη φορά, και ρωτώντας απ'ευθείας για την "ονειρένια" υποτίθεται οτι θα είχες διαβάσει το σχετικό τόπικ.
    Εάν είχες διαβάσει το σχετικό τόπικ, δε θα ρωτούσες τι συνέβει γιατί ήδη θα γνώριζες.
    Θα ήταν παράληλα σχετικά δύσκολο να είχες πάει ως εκεί και να ήταν το μόνο που συγκράτησες, δηλαδή το άτυχο γεγονός, και όχι τις επιτυχίες των άλλων παιδιών, που καταγράφονται σε άπειρα τόπικ.

Έτσι σκεπτόμενη, θεώρησα οτι όλοι εμείς πρέπει να διαφυλάξουμε όσο μπορούμε την ηρεμία αυτής της ψυχούλας, που τίποτε μα τίποτε δε μπορεί να την φέρει πίσω.
    Ακόμη αφού έχεις διαβάσει τόσα πολλά σε αυτό το φόρουμ, τότε θα έχεις διαβάσει και αυτό :
    http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d.php?tid=1885
    αν όχι, διάβασέ το και
    ίσως τώρα, μπορείς να με καταλάβεις καλύτερα, θα ήθελα πολύ να μου πείς τη γνώμη σου
    φιλικά

Junior Member
    LILLY Καλησπερα καταρχην!
    η αληθεια είναι οτι εχω διαβασει ελαχιστα πραγματα εδω. Μόλις μπηκα σε αυτο το σαιτ, μπηκα σ αυτο εδω το θέμα( γιατι μ ενδιαφέρει η συγκεκριμενη επεμβαση) και πήγα στην τελευται σελιδα που ηταν η 4 . ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΓΡΑΦΕ μαζί με κατι αλλα...

"Κλείνοντας 10 μηνες απο την εγχειρηση, τα συναισθηματα μου ειναι αναμεικτα εξαιτιας του θεματος με την ονειρενεια, ηταν ενα σοκ για εμενα και πραγματικα ειναι η πρωτη φορα που συνηδητοποιησα σε ποια διαδικασια εβαλα την οικογενεια μου,
    το μονο που με παρηγορει ειναι οτι δεν πεθανε εξαιτιας της επεμβασης αυτης καθε αυτης αλλα εξαιτιας της αναισθησιας. η αληθεια ειναι οτι και εμενα ηταν το μονο που με αγχωνε. "

Ετσι το πιο λογικο για μενα ηταν να ρωτησω τι συνεβη.Οσο για το τοπικ που μου ειπες να διαβασω καταλαβαινω εν μερη τη σταση σου αλλα και τη σταση της κοπελας. Σιγουρα εσυ θελεις να προφυλαξεις αγαπημενες μνημες και να σεβαστει ο καθενας τις προσπαθειςσ και το προβλημα που αντιμετωπιζουμε, ενω απο την αλλη, αν εχει χασει καποιο αγαπημενο προσωπο η κοπελα αυτη ηταν λογικο να αντιδρασει ετσι .Γι αυτην ισως ήταν σαν "να τα χωνει" στο αγαπημενο της προσωπο και να του ζηταει εξηγησεισ που δεν μπορεσε να βρει τη λυση μονο του και επιλεγοντασ την "ευκολη λυση" εχασε τη ζωη του. Ιδιως αν αυτο το προσωπο ηταν μελοσ του φορουμ , ισως να ηταν ο μονος δρομοσ για να φτασουν τα λογια της στο αγαπημενο της προσωπο και να ξεσπασει..
    Παρεξηγησεις τελος!

Senior Member
    ok ρενιο, τέλος οι παρεξηγήσεις, παρ'ολο που δε συμφωνώ εντελώς , όσον αφορά την κοπέλα που
    κάπου έγραψε

"Τα έχω με τη βλακεία. Τα έχω με την τεμπελιά. Τα έχω με τη νοοτροπία της "εύκολης λύσης" που δυστυχώς κατατρέχει πολλές από εσάς εδώ μέσα. Που αντί να κλείσετε αυτό το στόμα-χοάνη, που όλα τα καταβροχθίζει, αντί να μάθετε, διάολε, κάποια στιγμή την πειθαρχία - ορμάτε στα ψυγεία, στις πιτσαρίες και τα ζαχαροπλαστεία και μετά τρέχετε σε γιατρούς," ....

δε γίνεται καλή μου να έχεις χάσει τον άνθρωπο σου, τόσο άδικα από λάθος και να του "μιλάς" έτσι.....

Εγώ έχω χάσει άνθρωπο renio, σου εύχομαι ποτέ να μη βρεθείς στη καρέκλα μου....

Καλό σου βράδυ και συγνώμη αν σε πλήγωσα, δε το είχα πρόθεση

Junior Member
    ΑVA KAI ESPRIT σασ ευχαριστω για την απαντηση. LILY μη ζητασ συγνωμη εννοειται οτι δεν υπαρχει προθεση. Αλοιμονο! Σκεφτομαι να κανω το μανικι" ,μου το συστησε η γραμματεας του ΣΚΡΕΚΑ. Εσεις το εχετε κανει προσφατα? Εχετε κατι να με συβουλεψετε? Ειναι επιπονο η υποφερτη διαδικασια πριν και μετα απο το χειρουργειο? Ειστε ευχαριστημενες? .... Ωχ εχω πολλες αποριες! Αληθεια μηπως γνωριζετε κατι για τον Μελισσα ? Χειρουργει εδω στο Πανεπιστημιακο Νοσοκομειο του Ηρακλειου μιας και μενω στην Κρητη! Θα χαρω να μου απαντησετε πολλα φιλια και καλο βραδυ σε ολους!

Senior Member
    Γεια σου.

Εχω κάνει sleeve πριν 4,5 μηνες.

Εχω χάσει 30 κιλά περίπου.

Για μένα ήταν υποφερτή η ολη διαδικασία.Ειχα πόνους μετά, αλλά ηταν υποφερτοί σε μεγάλο βαθμό. Δεν ξέρω εάν ειμαι ανθεκτική στον πόνο ή όχι.Ηξερα απο πριν οτι θα πονέσω, ίσως περιμενα να ειναι και χειρότερα και μαλλον μου ήρθε καλυτερα!

Οι πονοι ήταν πιο πολύ μυικοί.Οχι οργανικοί όπως πχ μας πονάει το κεφάλι, η κοιλιά μας, το έντερο απο κολικό πχ (δεν εχω περάσει κολικό εντέρου αλλά λένε οτι ειναι πολύ δυνατος). Ανα λίγα λεπτά, είχα σουβλιές που διαρκούσαν ελάχιστα δευτερόλεπτα. Σε εκεινη τη φάση, έλεγα, μισό, αν ειχα δηλ κοσμο διπλα μου, επαιρνα αναπνοες, υποχωρουσε και ολα καλα!

Οσο περπατούσα και ημουν ορθια ή καθιστή σε καρέκλα ένιωθα πιο καλά.

Τελείως ανώδυνα δεν είναι!

Για το πριν που ρωτάς, δεν κατάλαβα τι εννοείς.

Συνολικα, οι σουβλιές αυτές κράτησαν 8-10 μέρες το πολύ. Με το που βγήκα απ το χειρουργείο, ένιωθα ενα βαρος ψηλα στο στηθος, σαν να εκανα πολλους κοιλιακους, δηλ μυικο πονο,τραβηγμα, οχι οργανικο! Σκεψου οτι λαπαροσκοπικα μας βαζουν πολυ αερα και πιεζει και ο αερας! Επισης, ειναι και η ναρκωση που φευγει μεχρι το βραδυ ίσως και την επομενη μερα.

Οταν πηγα σπιτι την 5η μετεγχειρητική, βγηκα εξω, περπατησα, εκανα μπανιο και το βραδυ που ειχα σπασμους στο στομαχι (οι σουβλιες που ανεφερα, ειναι σπασμοι μιας και το στομαχι ειναι μυς) πηρα ενα σπασμολυτικο και κοιμηθηκα σαν μωρο!

Οτι αλλο θελεις μπορεις να ρωτησεις..

Τωρα παντως καταλαβαινω οτι εχω κανει επεμβαση μονο οταν φαω κατι στερεο γιατι χορταινω με ελαχιστες μπουκιες.

Υγρα και γλυκα ρεουν ανετοτατα οπως και πατατακια κλπ

Senior Member
    ζωητσα σωματικα ειμαι τελεια, ψυχολογικα ακομα λιγο δυσκολευομαι να το διαχειριστω, αλλα το παλευω.........

σουιτακι τα πας τελεια, συνεχισε ετσι.

δεν ξερω αν συμβαινει και σε σενα αν και ειναι ακομα νωρις, αλλα η ορεξη εχει επανελθει 100%.
    το μονο που με κραταει πλεον ειναι η ιδεα να μην ξαναγινω οπως ημουν και φυσικα το μικρο στομαχι που χωραει λιγα αλλα οχι και τοσα λιγα οσον αφορα ξηρους καρπους, πατατακια και γλυκα.

κρατατε γερα..........

Senior Member
    ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΔΑΚΤΥΛΙΟΥ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΨΑΞΙΜΟ ΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΟΥΡΕΛΙΑ,Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΗΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ Η ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΑΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ Ή ΜΑΛΛΟΝ Ο ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ...ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΚΛΑΜΑΤΑ,ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΒΗΜΑ...ΩΣΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΠΑΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΑΠΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΙΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΟ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΜΕΡΕΣ ΑΝΕΒΗΚΑΜΕ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΤΑΝΟΙΩΝΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΠΙΟ ΝΩΡΙΣ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Ο ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΦΗΣΕΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΒΟΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝΑ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΩ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ.
    ΧΡΩΣΤΑΩ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ , ΣΤΟ ΜΑΡΙΝΑΚΙ(DEXA)ΠΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΠΑΙΞΕ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ (ΕΔΩ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ)ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΕΜΑΘΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΓΩΝΙΕΣ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ.

Senior Member
    Αν εγραφες και με μικρα για να μη μου βγαινουν τα ματια εξω θα σε ευγνωμονουσα!! Πολυ καλημερα σας!

Senior Member
    ΠΟΛΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΕΠΙΣΗΣ!!!
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΜΕ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΤΟΝΟΥΣ ,ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΡΓΩ ΠΟΛΥ...ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΩ ΑΛΛΑ ΒΡΕ ESPRIT ....ΕΚΦΡΑΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΑ....ΜΕ ΞΑΦΝΙΑΣΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΦΑΝΗΚΕΣ ΝΕΥΡΙΑΣΜΕΝΗ!!ΤΙ ΝΑ ΠΩ?ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ....

Page 8 of 16 FirstFirst ... 678910 ... LastLast