sleeve- 6 μηνες μετα η ζωη ειναι ωραια - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 16 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 234
    Senior Member
    χαχα βρε το χαμογελακι γι αυτο το εβαλα για να καταλαβεις οτι το ειπα χαριτολογοντας! χαχα μη ζητας συγνωμη δε πειραζει. μπορεις να γραφεις με μικρα χωρις τονους οπως κανω κι εγω Αλλα και παλι αν δεν θελεις μη μου αγχωνεσαι θα παιρνω ενα ντεπον πριν διαβασω χεχε

Senior Member
    Χαίρομαι που αστειευόσουν.....οχι τίποτα άλλο μπήκα μέσα να ξεχαστώ λιγάκι γιατί προέκυψε σοβαρό θέμα υγειάς με την κόρη μου και μου ήρθε λίγο απότομο που νόμιζα οτι θύμωσες.
    Ρε π......μου εκεί που πάω να χαμογελάσω και λέω οτι πάνε όλα καλά πάντα κάτι γίνεται...Μήπως θα πρέπει να πάψω να χαμογελώ μπας και σταματήσει η γκαντεμιά μου???

Senior Member
    οχι ματακια μου δεν θυμωνω τοσο ευκολα. απλα ξερεις μεσω υπολογιστη οταν δεν βλεπεις με τι τονο σου μιλαει ο αλλος γινονται ευκολα παρεξηγησεις... τι επαθε το κοριτσακι σου? ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο! Οσο για το χαμογελο κι εγω το εχω παρατηρησει οτι ισχυει αυτο που λενε οτι σου βγαινει το γελιο ξινο... συνεχισε να χαμογελας οσο μπορεις! περιμενω νεα για την μικρουλα ε! Ανησυχω κι εγω τωρα!

Senior Member
    Αααααααααααα τωρα ειδα πως εγραψες με μικρα!! ευχαριστω βρε σοφη εισαι πολυ γλυκια!

Senior Member
    esprit μου, τι γλυκό παιδί είσαι εσύ κοριτσάκι μου, μην αδικείς τον εαυτό σου ποτέ ποτέ.
    γιατί είναι υπέροχος, esprit μου, απλά είναι λίγο συναισθηματικά ευάλωτος.

Σόφη μου εύχομαι να μην υπάρχει πρόβλημα με το παιδάκι σου, ενημέρωσε μας αν μπορείς...

φιλιά πολλά

Senior Member
    Κι εγω σ αγαπω Lily μου!! Σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια τα ειχα αναγκη σημερα.... μακαρι μια μερα να καταφερω να με αγαπησω και να με προσεχω αντι να με πληγωνω συνεχεια... Ποσο πολυ με καταλαβαινεις ομως μου κανει εντυπωση...

Senior Member
    Κι εγώ σ'αγαπώ esprit και λυπάμαι όταν σε βλέπω να υποφέρεις πίστεψέ με.
    Και το ξέρω οτι εσύ υποφέρεις περισσότερο ,ας είσαι αυτός που φαίνεται οτι γκρινιάζει.

Senior Member
    Με κανες να κλαψω... να σαι καλα λιλυ να σε εχει ο Θεουλης παντα γερη και σενα και οσους αγαπας... σε ευχαριστω πολυ για τα γλυκα σου λογακια ειναι αληθεια βαλσαμο...

Junior Member
    Kαλησπερα κοριτσια!
    Απο τις απαντησεις σας καταλαβα οτι δεν ειναι και το πιο ευκολο πραγμα το χειρουργιο αλλα ουτε και βουνο. Βεβαια τα κιλα που εχει χασει η sweet ειναι πολυ καλο αποτελεσμα για το διαστημα των 4,5 μηνων. Απο την αλλη αν υγρα, πατατακια και ξηροι καρποι κατεβαινουν μια χαρα και πρεπει να προσεχεις και μετα απο ενα σημειο επανερχεται η ορεξη στο 100% ειναι σαν να κανεις διαιτα... Τοτε ποιος ο λογος να μπει καποιος στο χειρουγειο και μετα να κραταει καλα ? Δε ξερω παλι μπερδευτηκα! Ισως να φταιει και ο φοβος που εχω για την επεμβαση .Αληθεια ειμαι πολυ προβληματισμενη. Ξερω οτι με τοσα κιλα παραπανω μπορει να μου συμβει οτιδηποτε και απ την αλλη σε μια επεμβαση μπορει να συμβει οτιδηποτε. Αρα τι κανω? Με τα κιλα δε μπορω αλλο να ζησω, εχω παθει και καταθλιψη γιατι δεν ημουν ετσι παλια. Θελω να χαρω το παιδι μου και να με χαρει κι αυτο. Ποιος ομως ειναι ο σωστος δρομος?

Senior Member
    Καλημερα γλυκια μου ρενιο.... Δες τις πιθανοτητες που εχεις να συμβει κατι στο χειρουργειο καλη μου... ειναι 0,1%... Ενω μενοντας με αυτα τα κιλα που δεν τα αντεχεις καν πια σιγουρα οι πιθανοτητες ειναι πολλες παραπανω... Οσο για την διαιτα που λες επειδη κι εγω ειχα την ιδια ακριβως απορια(μονο που εγω την ειχα αφου εκανα την εγχειρηση) θα σου πω πω ουτε η σληβ ουτε ο δακτυλιος ειναι απο μονα τους ο Μεσσιας που θα μας σωσουν... Δες το απλα οτι ειναι ενα σημαντικο βοηθημα ομως για να χασεις το βαρος σου. Φυσικα και θα πρεπει να προσεχεις τι τρως και ποσο τρως ομως πλεον θα τρως τοσο λιγο σα πουλακι... Δεν θα μπορεις να φας περισσοτερο. Γιατι δεν επισκεπτεσαι καποιον γιατρο να σου λυσει ολες σου τις αποριες και να σου πει κατα ποσο τελικα ειναι επικινδυνο το χειρουργειο για σενα? Σιγουρα ολοι θελουμε να σε βοηθησουμε αλλα κανεις μας δεν ειναι γιατρος... Παντως παρε μια αποφαση συντομα ειναι κριμα να χανεις χρονο απο την ζωη σου αλλα και απο την ζωη του παιδιου σου!!

Senior Member
    Καλημέρα κορίτσια.
    Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας.
    Σήμερα περιμένω τα αποτελέσματά κάποιων εξετάσεων για να πω οτι όλα είναι καλά....που θα είναι!!!
    Πάντως το χειρουργίο δεν το γλιτώνουμε....γι΄αυτό ψάχνω για κάλο γιατρό αν και έχουμε πάει σε δύο...
    Όλα καλά θα πάνε,είμαι σίγουρη.
    Φιλιά πολλά!!!

Senior Member
    Kαλημερα Σοφη!! Καλη επιτυχια ευχομαι να ναι καλα τα αποτελεσματα και ολα να πανε καλα για την μικρουλα!

Junior Member
    Esprit μου εχεισ δικιο για το γιατρο. Εχω κανονισει να ανεβω ΑΘΗΝΑ , γιατι ειμαι απο την ΚΡΗΤΗ τον αλλο μηνα και να παω στο Σκρεκα να δω τι θα μου πει. Απλα προσπαθω να μαζεψω οσες πιο πολλες πληροφοριες μπορω μεχρι τοτε! Σκεφτηκα δε , αν και δε ξερω αν θα τα καταφερω..., να προσποιηθω οτι εκανα την εγχειρηση και να τρωω οτι τρωνε μετα την επεμβαση και λεω να το πραξω μεχρι να ανεβω απανω. Νομιζω οτι παιρνετε και καποιες βιταμινες, ποιες ειναι? Και τι διατροφη κανετε τον πρωτο μηνα? Λες να τα καταφερω?

Senior Member
    Σόφη μου σου εύχομαι ότι καλύτερο για το παιδάκι σου.
    Κουράγιο γλυκειά μου

Senior Member
    Originally posted by renio
    Esprit μου εχεισ δικιο για το γιατρο. Εχω κανονισει να ανεβω ΑΘΗΝΑ , γιατι ειμαι απο την ΚΡΗΤΗ τον αλλο μηνα και να παω στο Σκρεκα να δω τι θα μου πει. Απλα προσπαθω να μαζεψω οσες πιο πολλες πληροφοριες μπορω μεχρι τοτε! Σκεφτηκα δε , αν και δε ξερω αν θα τα καταφερω..., να προσποιηθω οτι εκανα την εγχειρηση και να τρωω οτι τρωνε μετα την επεμβαση και λεω να το πραξω μεχρι να ανεβω απανω. Νομιζω οτι παιρνετε και καποιες βιταμινες, ποιες ειναι? Και τι διατροφη κανετε τον πρωτο μηνα? Λες να τα καταφερω?
    Ρένιο, συγνώμη αν και δεν ξέρω και πολλά από επεμβάσεις, νομίζω οτι έκανες πολύ καλά και έκλεισες αυτό το ραντεβού.
    Όμως είσαι πολύ σφιγμένη και αγχωμένηκαι δε συμφωνώ καθόλου με αυτό που σκέφτεσαι να κάνεις...Να υποκριθείς οτι είσαι χειρουργημένη , να παρεις βιταμίνες κ.λ.π.
    Νομίζω οτι πρώτα πρέπει να ηρεμήσεις να χαλαρώσεις και να περιμένεις την επίσκεψη στο γιατρό .
    Από εκεί μπορείς να αποφασίσεις ότι νομίζεις,,,
    καλό σου βράδυ και προσπάθησε να χαλαρώσεις

Page 9 of 16 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast