Results 61 to 75 of 234
-
03-11-2009, 17:02 #61
Nadine μου, εισαι μοναδική! Μπορεί να μην ήμουν τακτική εδώ μέσα αλλά κι εγώ δεν ξεχνώ πόσα μου έχεις πει. Η ψυχολόγος μου ήσουν σε στιγμές έντονης στενοχώριας, όταν δηλ εμπαινα εδώ και έγραφα και ησουν κι εσύ μέσα!
Εχω κι εγώ τα άγχη μου με το φαγητό.Δεν είμαι μέσα στη χαρά.Απλα δεν ειμαι δυστυχισμενη όπως πριν και αυτό μου αρκεί. Αγχώνομαι πολύ μην τυχόν κυλήσω πάλι.Σαν ναρκωμανής σε απεξάρτηση νιώθω! Να θέλω να απεξαρτηθώ και να φοβάμαι τους πειρασμούς.Πχ έφαγα 2-3 δαγκωνιές γλυκό; Έχω τρελές τύψεις μετά και φοβάμαι.Οχι μήπως δεν χασω.Θα χάσω, αυτό είναι σίγουρο. Για ενα 6μηνο θα χάνω ό,τι κι αν τρώω.
Εγώ φοβάμαι μην χαλαρώσω, μηπως επαναπαυτώ και λέω το κλασικό, έλα μωρέ αύριο δεν θα φάω.Αλλά αύριο το μυαλό πάλι θα ζητήσει την απαγορευμένη τροφή και η συνέχεια είναι γνωστή σε όλους.
Προσπαθώ, παλεύω, αυτό είναι σιγουρο αλλά πλέον είμαι ήρεμη και όχι δυστυχισμένη!
- 06-11-2009, 10:31 #62
Περασαν κιολας 9 μηνες,
σημερα ζυγιστηκα 75,8. απωλεια 3,7 για αυτο το μηνα,
η αληθεια ειναι πως ηταν δυσκολος μηνας, η πρωτη απωλεια αργησε να ερθει και ηρθε μετα απο αυστηρη πρωτεινοκατασταση,
αυτη την βδομαδα ημουν πιο χαλαρη με τους υδατανθρακες,(πολυ βαρβαρο το μονο 20γρ) αλλα και παλι δεν πρεπει να ξεπερνουσα τους 30.
το καλο ειναι οτι απεφυγα εντελως ψωμι, ζυμαρικα και φυσικα γλυκα.
πιστευω η απωλεια θα ηταν καλυτερη αν συνεχιζα στους ιδιους ρυθμους με τους προηγουμενους μηνες την γυμναστικη, η οποια περιοριζεται πλεον σε 3-4 φορες την βδομαδα απο 30 λεπτα.
αυτο τον μηνα ζοριστηκα λιγο κυριως απο την προσπαθεια να μην τρωω υδατανθρακες και οχι οτι πεινουσα, αλλα θελω να το κρατησω αυτο και τους επομενους μηνες, πιστευω θα συνηθισω.......
η ελπιδα μου ειναι να δω το 6 μεχρι το τελος του χρονου, αν και δεν το βλεπω πολυ πιθανο.
σημερα ομως θα φαω τα παντα............
ειναι free day today και μην πει κανενας τιποτα, εγω θα εχω γενεθλια καθε 6 του μηνα και θα το γιορταζω..............
06-11-2009, 15:54 #63
Μια χαρά προχωράς,Βασουλίνι μου κι αυτά περί χρονικών ορίων και βάρους είναι κατάλοιπα
από άλλους εαυτούς κι άλλες εποχές,που άφησες πίσω σου ανεπιστρεπτί!ʼντε να σε χαρώ!
Η ομάδα πετάει!Είσαι πλέον άλλος άνθρωπος και εσωτερικά και εξωτερικά κι αυτό προέχει!
Γενέθλια έχεις κάθε μέρα,αλλά για να μην ξεπαραδιάσουμε τον καλό σου στα έξοδα
και για να μην ξεφύγουμε διατροφικά,καλό είναι να τα γιορτάζουμε κάθε 6 του μήνα,συμφωνώ!
Κοντολογίς,αύριο που είναι 7,τρώω και το δικό σου κομμάτι μπαρμπουνοκαρυδόπιτας!Μάλ� �στα!
(όπως κατάλαβες όλα αυτές τις μπούρδες τις λέω για να καταλήξω στην έξτρα μερίδα!)
Συγχαρητήρια για την απώλεια,Βασουλίνι μου!Καλή συνέχεια στην προσπάθεια σου!
06-11-2009, 16:57 #64
αυριο στις 7 θα γιορτασω τον ενα χρονο μου στο φορουμ μαζι σας,
θα μπορουσα να ζητησω τιποτα καλυτερο?
06-11-2009, 17:13 #65
Έχεις δίκιο,Βασουλίνι μου!
Ένας χρόνος αύριο και θα τον γιορτάσουμε δια ζώσης!
Τιμής ένεκεν παραθέτω το πρώτο σου ποστ,ένα χρόνο πριν...
Originally posted on 7/11/08 at 16:05 by basia
γεια σε ολους
ενδιαφέρομαι να κανω το γαστρικο μανικι
υπαρχει κάποιος που να το εχει κάνει?
γνωριζεται κάποιον γιατρο στη Θεσσαλονικη?
είναι πλέον το κατεξοχήν έμπειρο άτομο εδώ μέσα για την επέμβαση αυτή
και δίνει τοσο κουράγιο σε όσους ακολουθούν τα βήματα του;
ʼντε,πάμε για τον δεύτερο χρόνο τώρα από τους πολλούς που θα σου μετράμε!
Γιατί μη νομίζεις πως απαλάσσεσαι μόλις φτάσεις σε λίγους μήνες τα 60 σου κιλά!
08-11-2009, 12:14 #66
Έχοντας πλήρη γνώση του σάλου,που η παρακάτω εικόνα θα προκαλέσει,τολμώ να την παραθέσω,
σημειώνοντας μόνο πως η...μερίδα που βλέπετε ανήκει στη Βάσια και μάλιστα δεν φαγώθηκε ολόκληρη!
(η σκιά ανήκει στα χέρια μου-συγνώμη,αλλά το φως δε βοηθούσε ούτε οι γκρίνιες πως κρυώνει το φαγητό με τις παλιοφωτογραφίες μου!)
13-11-2009, 00:15 #67
Καλησπέρα σας,
καινούργιο μέλος, αποφάσισα ότι πρέπει να κάνω κάτι για το πρόβλημα με τα κιλά μου.
!,75 και 140,70 κιλά!!!
Διάβασα τις δημοσιεύσεις σας, οι οποίες ήταν ιδιαιτέρως κατατοποιστικές.
Θέλω να κάνω sleeve, αλλά το κόστος ποιό είναι?
Επίσης, που μπορώ να απευθυνθώ? σε ποιό γιατρό?ζω στην Αθήνα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποια πληροφορία μπορείτε να μου δώσετε
και... συγχαρητήρια κυρίες μου!!!
13-11-2009, 00:45 #68
Γειά σου,
Αννούλα του χιονιά κι ας μην είμαι πια μαζί σου στου Δεκέμβρη τις 9,που'χεις,ʼννα,τη γιορτή σου!
Κι εγώ ετοιμάζομαι για την επέμβαση αυτή στα κοντά(στα διαδικαστικά είμαι του ταμείου μου)
κι είμαι κάποια κιλά βαρύτερη σου.Εμένα μου είπε για 6000? με το ταμείο μου και 9000? χωρίς.Δεν ξέρω
τι ταμείο έχεις εσύ,τι καλύπτει,αν συμβάλλεται με τις κλινικές που χειρουργεί ο εκάστοτε γιατρός...
Αναφορικά με τον γιατρό,αν διαβάσεις λίγο στο φόρουμ μας περί πτύχωσης και sleeve
ένα όνομα θα βαρεθείς να διαβάζεις.Και ναι,δεν έχουμε κάνει σύμβαση μαζί του ούτε μας κάνει
στις δύο επεμβάσεις την τρίτη δώρο(αν και πολύ θα με βόλευε!).Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμύδια;
Αν ψάξεις λίγο στο internet θα βρεις ονόματα γιατρών.Είναι λίγο κάπως να σου προτείνουμε εμείς.
Μένεις και Αθήνα,οπότε δε θα υπάρξει πρόβλημα...Συγνώμη αν δεν είμαι και πολύ κατατοπιστική,
αλλά πρέπει να είναι καθαρά δική σου η επιλογή γιατρού.Καλή έρευνα και καλώς μας ήρθες!
Ελπίζω να τα λέμε...Καλό σου βράδυ!Φιλάκια πολλά!
13-11-2009, 01:30 #69
ʼννα, έχεις μήνυμα!!!
Συμφωνώ με τη Nadine, όσα και να σου πούμε, μόνη σου θα πρέπει να ψάξεις και να αποφασίσεις.
Επίσης σημαντικό είναι να δεις από κοντά γιατρούς.Να μιλήσεις μαζί τους. Να θέσεις απορίες και να αποφασίσεις ποιος θα σου κάνει την επέμβαση. Αυτός που θα εμπιστευτείς απόλυτα!
15-11-2009, 21:20 #70
Κορίτσια ευχαριστώ.
έκλεισα ραντεβού στο Ρίο για 20/01/2010 και ετοιμάζομαι από αύριο να ξεκινήσω να κλείνω ραντεβού με ιδιώτες γιατρούς (θα προσπαθήσω και με τον νιάου νιάου!!)
sweet είδα το μήνυμά σου μάλλον αργά δυστυχώς. Επιφυλάσσομαι όμως για το μέλλον.
Παρεπιπτόντως, γνωρίζετε κάποιον που να έχει κάνει sleeve, πριν από κάποια χρόνια.
Μπορεί κάποιος να μας πει πως είναι τα πράγματα μετά από πχ 1 χρόνο...
16-11-2009, 02:25 #71
Originally posted by anne
Κορίτσια ευχαριστώ.
έκλεισα ραντεβού στο Ρίο για 20/01/2010 και ετοιμάζομαι από αύριο να ξεκινήσω να κλείνω ραντεβού με ιδιώτες γιατρούς (θα προσπαθήσω και με τον νιάου νιάου!!)
sweet είδα το μήνυμά σου μάλλον αργά δυστυχώς. Επιφυλάσσομαι όμως για το μέλλον.
Παρεπιπτόντως, γνωρίζετε κάποιον που να έχει κάνει sleeve, πριν από κάποια χρόνια.
Μπορεί κάποιος να μας πει πως είναι τα πράγματα μετά από πχ 1 χρόνο...
Μπορώ να σου πω από ιστορίες παιδιών μετά από 1-2 χρόνια τι γίνεται.Φυσικά ψάξε εδώ να βρεις ιστορίες κι εσύ κι αν δεν σου απαντήσουν, ρώτησέ με ακριβώς τι θέλεις να μάθεις.
01-12-2009, 22:41 #72
Καλσπέρα σε όλους!!!!!
τελικά πήρα την απόφαση και θα κάνω sleeve!!!
έκανα μια πρώτη επαφή με Ιπποκράτειο Αθηνών και με Ευαγγελισμό.
περνάω από την επιτροπή του ΙΚΑ 28/01/2010.
Να φανταστείτε ότι χρειάστηκε να πάω δυο φορές στο Ικα της περιοχής μου για να πάρω αριθμό πρωτοκόλλου, για να περάσω από την επιτροπή.
Εκεί με ρώτησαν, αν θέλω να τα πάω μόνη μου στα Μελίσσια (για πιο γρήγορα) και αφού έκανα και το COURIER του Ικα που μας πίνει το άίμα κάθε μήνα (παρεπιπτόντως μένω στα Νότια Προάστεια και για να φτάσω στα Μελίσσια χρειάστηκε να διασχίσω όλο το Λεκανοπέδιο!!!), παρέδωσα το φάκελο τη προηγούμενη Πέμπτη.
Η κυρία που παρέλαβε το φάκελο, με ενημέρωσε ότι θα μπορούσα να επικοινωνήσω για ραντεβού από την επόμενη ημέρα κιόλας (Παρασκευή)
Επικοινώνησα την Παρασκευή, με την υπεύθυνη υπάλληλο που θα μου έδινε ημερομηνία, η οποία με ενημέρωσε ότι δεν μπορούσε να δώσει ημερομηνία τόσο γρήγορα και να πάρω από Τετάρτη που θα γύριζε από άδεια
Σήμερα Τρίτη, είπα να κάνω μια προσπάθεια μήπως και κάποιος άλλος υπάλληλος μπορούσε να δώσει ημερομηνία.
Το τηλέφωνο σήκωσε η υπάλληλος που θα ήταν σε άδεια, η οποία με ενημέρωσε ότι θα περάσω επιτροπή 28/01/2010 και ότι έχει άλλη μια επιτροπή και κλείνουν το μαγαζί μέχρι και 14/01/2010
Είναι πραγματικά τρομερό, να υπάρχει τόσο μεγάλη αναμονή και το Ικα να πηγαίνει με το πάσο του!!!
Όλα καλά όμως. Τα καλά κόπεις κτώνται!!
Θα κρατήσω και το ραντεβού στο Ρίο και θα αποφασίσω με ποιό γιατρό να προχωρήσω.
Υπάρχει κανείς που έχει κάνει την ίδαι επέμβαση στο Ιπποκράτειο ή τον Ευαγγελισμό??
07-12-2009, 11:38 #73
Κλείνοντας 10 μηνες απο την εγχειρηση, τα συναισθηματα μου ειναι αναμεικτα εξαιτιας του θεματος με την ονειρενεια, ηταν ενα σοκ για εμενα και πραγματικα ειναι η πρωτη φορα που συνηδητοποιησα σε ποια διαδικασια εβαλα την οικογενεια μου,
το μονο που με παρηγορει ειναι οτι δεν πεθανε εξαιτιας της επεμβασης αυτης καθε αυτης αλλα εξαιτιας της αναισθησιας. η αληθεια ειναι οτι και εμενα ηταν το μονο που με αγχωνε.
ο μηνας μου κυλησε με αρκετη πεινα και σχεδον καθολου γυμναστικη, παρολαυτα καταφερα να χασω 3,8 κιλα, δηλαδη εχθες ημουνα 72 ακριβως.
η αληθεια ειναι οτι η ατκινς με βοηθησε για να μπορω να τρωω λιγο παραπανω και να καταφερω να εχω αυτη την απωλεια, αλλα αρχισαν να μου λειπουν πολυ τα φρουτα και το γαλα με κορν φλεικς, και ετσι λεω σιγα σιγα να αρχισω να τρωω και απο αυτα.
σημερα μετα τον εορτασμο της χθεσινηςημερας με πιτσα δεν εχω καθολου ορεξη, ειναι απο αυτες τις μερες που δεν θες να φας τιποτα(ναι υπαρχουν και αυτες πλεον)
σημερα λεω να κανω φρουτοθεραπεια, για αποτοξινωση αλλα και για να χορτασω τα φρουτα που μου ελειψαν.
δεν θελω να βαζω στοχους πλεον και μετα τα χριστουγεννα υποσχεθηκα στον εαυτο μου να χαλαρωσω ακομα περισσοτερο,
θελω να χασω τοσο ωστε πλεον να μην χαλασει το προσωπο μου γιατι βλεπω οτι εχει αδυνατησει παρα πολυ.
φιλακια πολλα και τα λεμε
07-12-2009, 11:42 #74
αννα μου καλως ηρθες,
δυστυχως δεν γνωριζω κανεναν που να εχει κανει επεμβαση σε αυτα τα νοσοκομεια,
καλο ειναι να το ψαξεις παρα πολυ πριν αποφασισεις οτιδηποτε,
αυτα που περιγραφεις για το ΙΚΑ τα περασαμε ολες, και εγω θυμαμαι τετοιο καιρο περιπου τα ειχα καταθεσει και περιμενα για μετα τις γιορτες την επιτροπη
οτι θελεις μπορεις να μας ρωτας και ευχαριστως να σου απανταμε αν γνωριζουμε.....
07-12-2009, 11:50 #75
Αχ!72!Ο αγαπημένος μου αριθμός!Μπράβο,βρε θηρίο!
ʼντε,στον επόμενο απολογισμό θα έχεις μπει στην τελική σου δεκάδα!
Όταν λέμε χθεσινούς εορτασμούς,εννοούμε αυτό που υποψιάζομαι;
Γιατί είχα την εντύπωση πως δεν ανήκαμε εδώ...Αν ναι,χρόνια πολλά
πολλά πολλά κι ευτυχισμένα,Βασουλίνι μου,πρώην ζουμπουρλούδικο!
Είμαι συγκρατημένη για να μην αποκαλύψω περισσότερα από τα επιθυμητά.
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία