Ρόφημα malibu miracle της nature's plus - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 35
    Senior Member
    λοιπον εχασα 2 κιλα δεν πεινουσα αλλα ειχα αδυναμιες και λιγο ζαλαδα δεν τα ξαναπηρα ακομα τουλαχιστον.

Junior Member
    geia sas!!kainouria eimai! kai klasika tetoia periodo xekinao diaita :P pariggeila k ego to malibu na doume ti tha ginei..osa exo dokimasei pantos(XS kai miloxido ) den exoun kanei idiaiteri douleia..kai anarotiemai ayta ta kila pou yposxetai to malibu mipos einai sketa ygra?ffainetai k i diafora se pontous? opoios to exei dokimasei please na apanthsei!!! thank you

Senior Member
    απο οτι θα δεις κ παραπανω απλα πεινας μαλλον χανεις υγρα και τελικα τζαμπα κοπος!παντως θα πεινασεις αρκετα ειναι σιγουρο.θελει ΠΟΛΥ προσπαθεια!κ στο λεω εγω που το χω κανει.

Junior Member
    semie na se rotiso kati?? pos exeis xasei tosa kila se ligotero apo 1 mina???

Junior Member
    Θα το πάρω μόνο και μόνο επειδή θέλω να κάνω ένα δυνατό downing!
    Αυτό θέλω. Να χάσω τα πρώτα 4 κιλά. Μετά ξέρω ότι θα είμαι "σκυλί" και θα χάσω και τα υπόλοιπα.
    Θα σας πω αποτελέσματα...

Senior Member
    Originally posted by JESSICA
    semie na se rotiso kati?? pos exeis xasei tosa kila se ligotero apo 1 mina???
    συγγνωμη αλλα τωρα ειδα την ερωτησή σου!απλα εκανα δυναμική αρχη,πηρα και τα λιποτοξ κ επανω μου λειτουργησαν,σε αλλους απ οσο ξερω δεν εκαναν τπτ.παντως εδω και 5 μερες εχω ψιλοκολλησει!ελπιζω να ξεκολλησω οπου να ναι γιατι εχω δρομο ακομα!

Junior Member
    Καλησπέρα!!!Σκέφτομαι να το παραγγείλω άμεσα... Να προετοιμαστώ για ζάλη δηλαδή??? Οδηγίες χρήσης έχει μέσα ή απλά πίνεις ένα μπουκάλι μέσα σε 2 μέρες χωρίς να τρως τίποτα και τα χάνεις?

Junior Member
    έχω μπερδευτεί!!!! έχει διαφορά το malibu miracle και το malibu ultra miracle???? βλέπω διαφορετικη συσκευασία αλλά γράφουν τα ίδια πράγματα!!! help!

Senior Member
    What the fuck?

Δε παύετε να με εκπλήσσετε δυσάρεστα... πιες απλά νερό 2 μέρες να τα χάσεις και γλίτωσε τα 50 ευρώ. Γελάει ο κόσμος με αυτά τα σκευάσματα.

Senior Member
    Originally posted by filipparas
    What the fuck?

Δε παύετε να με εκπλήσσετε δυσάρεστα... πιες απλά νερό 2 μέρες να τα χάσεις και γλίτωσε τα 50 ευρώ. Γελάει ο κόσμος με αυτά τα σκευάσματα.
    :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup:

Junior Member
    Originally posted by sourkouna
    Originally posted by filipparas
    What the fuck?

:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup:
    pws exases tosa kila vre sy toso grigora???

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    πάντως δεν τα έχασε πίνοντας miracle ματζούνια

Junior Member
    Αν υπηρχαν miracle ματζουνια ή εστω σκετα miracles θα ημασταν ολες συλφιδες... Δε θα βγαζαμε τα ματια μας σε τετοιου είδους forum miracle απατεωνες αντιθετως που σου αδειαζουν την τσεπη για πλακα υπαρχουν αρκετοι...

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    αν διαβάσεις την διατροφή που κάνει ο Φίλιππος και κυρίως το πως αντιμετωπίζει το γεγονός ότι πρέπει να χάσει κιλά θα καταλάβεις γιατί τα έχασε τόσο εύκολα :wink1: σύν το γεγονός πως είναι άνδρας και συνήθως χάνουν πιο εύκολα από εμας

Junior Member
    Δεν ξερω ρε συ δε διαβασα τι κανει... Να σου πω την αληθεια καινουρια ειμαι και ακομα προσπαθω να δω πως λειτουργουν τα πραγματα εδω... Απλα με εχει πιασει ενας πανικος με τα κιλα καθοτι καλοκαιριαζει, συμπαρασταση απο φιλες δεν πολυπαιζει ειναι ολες μερικα κιλα λιγοτερο απο το φυσιολογικο εν αντιθεσει με εμενα που ανετα χαριζω κιλα σε οποιον το χρειαζεται τοσα που εχω...

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast