Results 31 to 35 of 35
-
12-04-2011, 18:12 #31
το αγορασα περσι το malibu γιατι ηθελα να χασω ευκολα και γρηγορα 2-3 κιλα. (το βρηκα εν τελει σε ενα φαρμακειο στο κεντρο αφου το ειχα ψαξει καιρο)
συμπερασμα: ακομη κλαιω τα λεφτα μου. δοκιμασα να το πιω για 1 μερα και μου προκαλεσε φουσκωμα λογω του ανθρακικου (ειχα καιρο να πιω ανθρακικο). ασε που δεν καταφερνα να πιω ολη την ποσοτητα που επρεπε μεσα στην ημερα γιατι φουσκωνα τοσο πολυ που μετα δεν χωρουσε κατι αλλο στο στομαχι μου.
προσωπικη μου αποψη, το ιδιο αποτελεσμα θα ειχε αν επαιρνα ανθρακουχο νερο και το αναμειγνυα με χυμους φρουτων φρεσκοστυμμενους. δηλαδη συγγνωμη, πληρωσα 50 ευρω για ενα σκευασμα που περιειχε χυμους φρουτων και ανθρακουχο νερο? ασε... την γευση. πολυ γλυκο και δεν μου αρεσε καθολου. εννοειται οτι δεν το ξαναδοκιμασα.
- 12-04-2011, 20:26 #32
Originally posted by bellydancervivi
έχω μπερδευτεί!!!! έχει διαφορά το malibu miracle και το malibu ultra miracle???? βλέπω διαφορετικη συσκευασία αλλά γράφουν τα ίδια πράγματα!!! help!
12-04-2011, 20:51 #33
tonaki δε κάνω τίποτα καινοτόμο, μια απλή διατροφή που προσέχω να μη ξεφεύγει σε θερμίδες και σε λιπαρά και λίγη άσκηση. Από κει και πέρα δεν είναι και πρωτοφανές το αποτέλεσμα μου, αν εξαιρέσεις τις 2 πρώτες εβδομάδες 1 κιλό και κάτι την εβδομάδα χάνω περίπου.
aggeloudaki είμαι πολύ κολακευμένος είναι η αλήθεια με τα καλά σου λόγια. Υπάρχουν εδώ μέσα πολλοί(η αποπάνω μου ένα παράδειγμα) που έχουν καταφέρει πολύ πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα και έχουν φτάσει στο στόχο τους. i'm a work in progress. Όπως κι εσύ βέβαια που έχεις ήδη μια σημαντική απώλεια tonaki.
Πάντως προσωπικά δε θα σκεφτόμουν ούτε το Μαλιμπού ούτε οτιδήποτε άλλο παρόμοιο σε καμία περίπτωση, δεν εμπιστεύομαι τη βιομηχανία αδυνατίσματος στο ελάχιστο.
13-04-2011, 10:27 #34
i xazomara einai oti tin apwleia tin eixa persy to kalokairi... mesa sto xeimwna oxi apla den ta diathrhsa alla pira kai 9 kila... opote asta na pane...
13-04-2011, 23:15 #35
Originally posted by AliceSante
Παιδιά ειλικρινά ,εάν ξανακούσω για περιέργες δίαιτες και τέτοια σκευάσματα θα πάρω με τη σειρά όλες τις φαρμακευτικές και θα βάλω φωτιά.
Και τι δεν έχω δοκιμάσει και σκέφτομαι πως κατά τύχη δεν μου βγήκε κανένα τρίτο αυτί δεν μου φύτρωσε τρίτο χέρι με όλες αυτές τις ουσίες. Και θυμάμαι πως το τελευταίο μου ποστ πριν αρχίσω να ξαναγράφω ήταν όταν ξεκίνησα ένα συγκεκριμένο προϊον. Συν όλα τα άλλα που είχα αγοράσει!!! Αποτέλεσμα??? Δε θα απαντήσω!Δεν τα χρειαζόμαστε αυτά και ξυπνήστε κι εσείς όσο είναι νωρίς ακόμα !!!
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία