Ρόφημα malibu miracle της nature's plus - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 35 of 35
  1. #31
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    92
    το αγορασα περσι το malibu γιατι ηθελα να χασω ευκολα και γρηγορα 2-3 κιλα. (το βρηκα εν τελει σε ενα φαρμακειο στο κεντρο αφου το ειχα ψαξει καιρο)

    συμπερασμα: ακομη κλαιω τα λεφτα μου. δοκιμασα να το πιω για 1 μερα και μου προκαλεσε φουσκωμα λογω του ανθρακικου (ειχα καιρο να πιω ανθρακικο). ασε που δεν καταφερνα να πιω ολη την ποσοτητα που επρεπε μεσα στην ημερα γιατι φουσκωνα τοσο πολυ που μετα δεν χωρουσε κατι αλλο στο στομαχι μου.

    προσωπικη μου αποψη, το ιδιο αποτελεσμα θα ειχε αν επαιρνα ανθρακουχο νερο και το αναμειγνυα με χυμους φρουτων φρεσκοστυμμενους. δηλαδη συγγνωμη, πληρωσα 50 ευρω για ενα σκευασμα που περιειχε χυμους φρουτων και ανθρακουχο νερο? ασε... την γευση. πολυ γλυκο και δεν μου αρεσε καθολου. εννοειται οτι δεν το ξαναδοκιμασα.

  2. #32
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    1,131
    Originally posted by bellydancervivi
    έχω μπερδευτεί!!!! έχει διαφορά το malibu miracle και το malibu ultra miracle???? βλέπω διαφορετικη συσκευασία αλλά γράφουν τα ίδια πράγματα!!! help!
    η διαφορα ειναι στη τιμη και στο ονομα, ολα αυτα ειναι πλασεμπο. Αφου μενεις ρε φιλε νηστικος 2 μερες, παιζει να μη χασεις; ποσο μαλλον οταν ειναι υπερβαρος που εχεις εναν μεταβολισμο που καιει 2000 θερμιδες για συντηρηση και μονο. 3500 ειναι μισο κιλο. Βαλε τα καψιματα απο τη καθημερινη σου εργασια (περπατημα απο σημειο α σε σημειο β, δουλειες σπιτιου, κτλ κτλ) εκτος κι αν εισαι απο το κρεβατι στον υπολογιστη και απο τον υπολογιστη στο κρεβατι (το οποιο θα κατα 99% ειναι η αιτιολογια γιατι εχεις προβλημα βαρους) αν δεν φας 2 μερες, θα χασεις κατακρατηση υγρων και θα ελαφρυνεις. Λιπος δε θα χασεις παντως.

  3. #33
    Senior Member
    Join Date
    Feb 2011
    Posts
    1,637
    tonaki δε κάνω τίποτα καινοτόμο, μια απλή διατροφή που προσέχω να μη ξεφεύγει σε θερμίδες και σε λιπαρά και λίγη άσκηση. Από κει και πέρα δεν είναι και πρωτοφανές το αποτέλεσμα μου, αν εξαιρέσεις τις 2 πρώτες εβδομάδες 1 κιλό και κάτι την εβδομάδα χάνω περίπου.

    aggeloudaki είμαι πολύ κολακευμένος είναι η αλήθεια με τα καλά σου λόγια. Υπάρχουν εδώ μέσα πολλοί(η αποπάνω μου ένα παράδειγμα) που έχουν καταφέρει πολύ πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα και έχουν φτάσει στο στόχο τους. i'm a work in progress. Όπως κι εσύ βέβαια που έχεις ήδη μια σημαντική απώλεια tonaki.

    Πάντως προσωπικά δε θα σκεφτόμουν ούτε το Μαλιμπού ούτε οτιδήποτε άλλο παρόμοιο σε καμία περίπτωση, δεν εμπιστεύομαι τη βιομηχανία αδυνατίσματος στο ελάχιστο.

  4. #34
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    14
    i xazomara einai oti tin apwleia tin eixa persy to kalokairi... mesa sto xeimwna oxi apla den ta diathrhsa alla pira kai 9 kila... opote asta na pane...

  5. #35
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2011
    Posts
    1,131
    Originally posted by AliceSante
    Παιδιά ειλικρινά ,εάν ξανακούσω για περιέργες δίαιτες και τέτοια σκευάσματα θα πάρω με τη σειρά όλες τις φαρμακευτικές και θα βάλω φωτιά.

    Και τι δεν έχω δοκιμάσει και σκέφτομαι πως κατά τύχη δεν μου βγήκε κανένα τρίτο αυτί δεν μου φύτρωσε τρίτο χέρι με όλες αυτές τις ουσίες. Και θυμάμαι πως το τελευταίο μου ποστ πριν αρχίσω να ξαναγράφω ήταν όταν ξεκίνησα ένα συγκεκριμένο προϊον. Συν όλα τα άλλα που είχα αγοράσει!!! Αποτέλεσμα??? Δε θα απαντήσω!Δεν τα χρειαζόμαστε αυτά και ξυπνήστε κι εσείς όσο είναι νωρίς ακόμα !!!
    και εγω επαθα και εμαθα. Στη αρχη που ειχα τα πολλα κιλα και μου φανηκε γολγοθας, παιζει να ξοδεψα και 800 ευρω σε συσκευασματα και μαγικα ελιξιρια. Απο εμπειρια μιλαω, οχι μονο δεν εχασα αλλα με καθυστερησε κι ολας ΠΑΡΑ πολυ. Εαν ειχα ξοδεψει τον ιδιο χρονο στο να κανω γυμναστικη και διατροφη κοινης λογικης οπως τωρα, θα ειχα φτασει στον στοχο μου εδω και 4 μηνες. Οποιος βιαζεται, σκονταφτει!

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •