ΕΠΕΙΓΟΝ-ΦΟΡΕΜΑ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 10 of 10
    Member

ΕΠΕΙΓΟΝ-ΦΟΡΕΜΑ

Κοριτσια θα ηθελα να ζητησω την βοηθεια σας για ενα επειγον περιστατικο.Ειχα αγορασει ενα πολυ ωραιο φορεματακι (που με αδυνατιζω κατα πολυ μπορω να πω) για κατι βαφτισια που εχω να παω το σαββατοκυριακο.Το επλυνα ωραια και καλα χτες το απλωσα και η απο πανω κυρια απο την πολυκατοικια μου επλυνε το μπαλκονι με χλωρινη και εχει γινει ολο πιτσιλιες. Το μαγαζι που το πηρε (δεν ηταν καθολου ακριβο) εχει κλεισει για διακοπες που να παω τωρα να βρω οικονομικο φορεμα ΧΧL μενω Ηλιουπολη.αν μπορειτε να με βοηθησετε εχω απελπιστει.

Member
    γιατι δεν το δινεις σ ενα καθαριστηριο να στο βαψουν?

Member
    ειναι πολυχρωμο και εχει πεσει η χλωρινη στα σκουρα χρωματα και φαινεται μια αηδια.αν το δωσω για βαψιμο θα πρεπει να βαφτει μαυρο και θα ειναι ετοιμο μεχρι την παρασκευη?

Senior Member
    Ελεος, την εδειρες την απο πανω? δεν ειμαστε καθολου με τα καλα μας.Παω μηπως βρω τιποτα.πωπω φρικαρω με κατι τετια.Μη μου πεις πως εχεις και τα παπουτσια και θες να τεριαζει το καινουριο φουστανι με αυτα!?

Senior Member
    http://www.ullapopken.gr/index.asp

Ulla Popken εχει πολλα μαγαζια αθηνα, δεν εχω ιδεα απο περιοχες οποτε δεν ξερω εαν ειναι καποιο κοντα σου.Επισης τα ρουχα τουσ γενικα δεν μου αρεσουν αλλα αφου χρειαζεσε αμπιγιε ισως βρεις κατι.(ειναι και τσιμπιμενα)

Και αυτο: http://www.justperfect.gr/
    Καλουλι φαινετε και εχει και 4-5 καταστηματα εδω και εκει.

Και μετα Marks & Spencer?
    Δεν γνωριζω κατι αλλο.
    Good luck u-u.

Member
    Ευχαριστω πολυ.Μαλλον θα με φανε οι δρομοι τελευταια στιγμη

Member
    Solitude με εσωσες τα justperfect εχουν cornershop στην Ηλιουπολη ευχαριστω πολυ.τρεχω να δω φιλακια

Senior Member
    Ωραια. Γραψε τι εκανες.

Member
    Βρηκα ενα πολυ ωραιο φορεματακι , παει και με τα παπουτσια και το τσαντακι.Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν προκειτε να το απλωσω εξω.Ευχαριστω και παλι

Senior Member
    GG