κατα ποσο ειναι θυσια τελικα?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 11 of 11
    Senior Member

κατα ποσο ειναι θυσια τελικα?

Ερωτηση: ειχα ταξει στην μητερα μ να βγουμε για φαγητο οταν ερθει Αθηνα....φυσικα και ξερει το προβλημα μ κ φυσικα κλαιει ολη μερα καθε μερα γι αυτο. Τωρα που ηρθε φυσικα και το σκεφτομαι καλητερα το να φαω....αν και ξερω οτι θα χαρει υπερβολικα αμα παμε.θα νιωσει οτι ειμαι φυσιολογικη. Δεν μ το εχει αναφερει ως τωρα επειδη φυσικα κ δν θελει να με πιεσει κ θελει να της το πω εγω....Αξιζει τον κοπο?αξιζει την θυσια?Αξιζει να αφησω μια μερα τουσ φοβους μ για να κανω χαρουμενο καποιον που μαγαπαει?ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΦΑΩ ΣΗΜΕΡΑ???????!!!!!!!!!

Senior Member
    Μαιρούλα μου γλυκειά.. δεν ξέρω από που να αρχίσω να σου απαντώ σ'αυτά που ρωτάς!! Θα ήταν πολύ καλό αν μπορούσες να αποστασιοποιηθείς λίγο από το ερώτημά σου και να το διαβάσεις σαν να το έγραψε κάποιος άλλος. Εσύ τι θα απαντούσες αλήθεια;

Είναι σκληρό και το ξέρω να θεωρείς το φαγητό εχθρό σου.. και σε τρομάζει το ενδεχόμενο να βγεις έξω και να αναγκαστείς να φας σαν "φυσιολογικός" άνθρωπος όπως λες, αλλά με ποιο τίμημα;; Να κάνεις τη χάρη στη μαμά σου που θέλει να περάσει μαζί σου λίγο χρόνο κάνοντας κάτι που κάνουν ΟΛΟΙ οι άνθρωποι αρκετά συχνά!

Δεν μπορώ να καταλάβω πολύ καλά από αυτά που λες αν η μαμά σου θέλει να βγείτε για φαγητό μόνο και μόνο για να ησυχάσει τις δικές της φοβίες γι αυτό που περνάς ή θέλει απλά να περάσετε ένα βράδι μαζί μάνα και κόρη για τους ευνόητους λόγους! Όπως και να χει.. και για όποιο λόγο και να γίνεται.. πιστεύω πως ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΥΣΙΑ.. είναι ευκαιρία για συζήτηση, ίσως καταφέρετε να ξορκίσετε και κανέναν δαίμονα που βάλατε ανάμεσά σας σχετικά με τη διαταραχή σου και να πάψει εκείνη να κλαίει μέρα και νύχτα και να δείτε αν μπορείτε να κάνετε κάτι γι αυτήν!

Θεωρώ πως η πρακτική πλευρά του φόβου σου έχει υπερ-αναλυθεί σ'αυτό το φόρουμ.. και για να πάρεις ένα κιλό σε μία και μόνο έξοδο για φαγητό.. πρέπει να φας όλη την κουζίνα μαζί με τις συσκευές και τα μαχαιροπήρουνα καθώς επίσης και τις κουρτίνες!! Βγες έξω κοριτσάκι μου και κοίτα να περάσεις καλά και να κάνεις και τη μαμά σου λίγο να χαλαρώσει! Χωρίς τύψεις και χωρίς φόβους και χωρίς αναστολές!

Να είσαι καλά! Φιλιά

Senior Member
    σ ευχαριστω παααρα πολυ!!!!ειλικρηνα δεν ξερω τι αλλο να πω!!!!!!!!!!!!
    :)

Junior Member
    Μαίρη μου θα σου παραθέσω εδώ ένα απόσπασμα απο τη διαθήκη του γκαμπριελ γκαρσία μαρκες ελπίζω να σου αρέσει και να σε βοηθήσει.

Να λές πάντα αυτό που νοιώθεις και να κάνεις πάντα αυτό που σκέφτεσαι.
    Αν ήξερα ότι σήμερα θα ήταν η τελευταία φορά που θα σ' έβλεπα να κοιμάσαι,
    θα σ' αγκάλιαζα σφιχτά και θα προσευχόμουν στον Κύριο για να μπορέσω να γίνω ο φύλακας της ψυχής σου. Αν ήξερα ότι αυτή θα ήταν η τελευταία φορά που θα σ' έβλεπα να βγαίνεις απ' την πόρτα,
    θα σ' αγκάλιαζα και θα σου 'δινα ένα φιλί και θα σε φώναζα ξανά για να σου δώσω κι άλλα.
    Αν ήξερα ότι αυτή θα ήταν η τελευταία φορά που θα άκουγα τη φωνή σου, θα ηχογραφούσα κάθε σου λέξη για να μπορώ να τις ακούω ξανά και ξανά.
    Αν ήξερα ότι αυτές θα ήταν οι τελευταίες στιγμές που σ' έβλεπα, θα έλεγα ότι σ'αγαπώ και δεν θα υπέθετα, ανόητα, ότι το ξέρεις ήδη.
    Υπάρχει πάντα ένα αύριο και η ζωή μας δίνει κι άλλες ευκαιρίες για να κάνουμε τα πράγματα όπως πρέπει, αλλά σε περίπτωση που κάνω λάθος και μας μένει μόνο το σήμερα, θα 'θελα να σου πω πόσο σ' αγαπώ και ότι ποτέ δεν θα σε ξεχάσω.
    Το αύριο δεν το έχει εξασφαλίσει κανείς, είτε νέος είτε γέρος. Σήμερα μπορεί να είναι η τελευταία φορά που βλέπεις τους ανθρώπους που αγαπάς.
    Γι' αυτό μην περιμένεις άλλο, κάν' το σήμερα, γιατί αν το αύριο δεν έρθει ποτέ, θα μετανιώσεις σίγουρα για τη μέρα που δεν βρήκες χρόνο για ένα χαμόγελο, μια αγκαλιά, ένα φιλί
    και ήσουν πολύ απασχολημένος για να κάνεις πράξη μία τελευταία τους επιθυμία.
    Κράτα αυτούς που αγαπάς κοντά σου, πες τους ψιθυριστά πόσο πολύ τους χρειάζεσαι, αγάπα τους και φέρσου τους καλά, βρες χρόνο για να τους πεις "συγνώμη", "συγχώρεσε με", "σε παρακαλώ", "ευχαριστώ" κι όλα τα λόγια αγάπης που ξέρεις.

ελπίζω να σε βοηθήσει να καταλάβεις κάποια πράγματα.
    φιλιά kate

Senior Member
    Μάλιστα...Και μετά εγώ έγραφα ένα κατεβατό στη Μαίρη,που ασφαλώς πλέον δε θυμάμαι
    και μετα ζητούσα την άδεια από την kate να παραθέσω το απόσπασμα αυτό στο τόπικ
    των "όσα διαβάσαμε..."ώστε να έχουν την ευκαιρία να το διαβάσουν κατά το δυνατόν περισσότεροι.
    Ευτυχώς το αλτσχάιμερ δε μου έκλεψε και τη γνώση της αντιγραφής,στην οποία και προχωρώ...
    Μαράκι,ελπίζω να πέρασες όμορφα με τη μανούλα σου τις προάλλες και να το επαναλάμβανετε!
    Όσο για τα υπόλοιπα λόγια μου,προφανώς ήταν μπαρούφες,από τις οποίες το σύμπαν σε απάλλαξε!

Senior Member
    τι εγινε καλε δεν καταλαβα?!!!!!!!ενταξει καλα περασα.του χρονου παλι!χιχιιχ

Senior Member
    Originally posted by mairh1985
    τι εγινε καλε δεν καταλαβα?!!!!!!!ενταξει καλα περασα.του χρονου παλι!χιχιιχ

xaxaxa!!!!oute ego mairh...
    tou xronou eipes???
    xaxaxaxaxaxax!!!

Senior Member

τι εγινε καλε δεν καταλαβα?!!!!!!!

--->GROUNDHOG DAY

Ζούμε τη μέρα της μαρμότας!Αν έχεις δει την ταινία θα καταλάβεις...
    Το μαγαζί έκλεισε για ανακαίνιση και τελικά παραλείφθηκαν κάποια από τα posts των τελευταίων ωρών,
    ανάμεσα στα οποία ήταν το παραπάνω ποστ της kate(το οποίο και επανέλαβε),ακολουθούμενο από ένα Α3 δικό μου...

Senior Member
    Originally posted by NADINE

τι εγινε καλε δεν καταλαβα?!!!!!!!

--->GROUNDHOG DAY

Ζούμε τη μέρα της μαρμότας!Αν έχεις δει την ταινία θα καταλάβεις...
    Το μαγαζί έκλεισε για ανακαίνιση και τελικά παραλείφθηκαν κάποια από τα posts των τελευταίων ωρών,
    ανάμεσα στα οποία ήταν το παραπάνω ποστ της kate(το οποίο και επανέλαβε),ακολουθούμενο από ένα Α3 δικό μου...

Από ένα ολόκληρο φόρουμ.. το μόνο μήνυμα που δεν επανήλθε ποτέ ήταν το συγκεκριμένο Α3! Είναι σαν να λέμε από μια ολόκληρη πολυκατοικία να χαλάνε τα υδραυλικά ΜΟΝΟ στο δικό σου διαμέρισμα! Να αγοράζεις κάτι και από όλα στο είδος του ΜΟΝΟ αυτό να έχει τις οδηγίες στα σουηδικά.. για τέτοια μεγέθη μιλάμε! Τι να πω.. να παίζουμε και κανένα τζοκεράκι κάπου κάπου! Απλά η αγαπητή Ναταλία να ανακοινώνει τα νουμεράκια της πριν μήπως και πιάσουμε εμείς κανένα από τα υπόλοιπα!!

Senior Member
    Originally posted by pennyV

(αν μου έδιναν 1 ευρώ για κάθε φορά που σ'αυτό το φόρουμ έχω γράψει τη λέξη "ενδοκρινολόγος" θα ήμουν πλούσια) :)
    Originally posted by pennyV

Τι να πω.. να παίζουμε και κανένα τζοκεράκι κάπου κάπου! Απλά η αγαπητή Ναταλία να ανακοινώνει τα νουμεράκια της πριν μήπως και πιάσουμε εμείς κανένα από τα υπόλοιπα!!

Πωπω..τι μανία με την ύλη!Υπάρχουν κι άλλες αξίες στη ζωή,κοπελιά,μη αποτιμητές σε χρήμα,ξέρεις...

Senior Member
    Και ύστερα φταίω εγώ που την αποκαλώ ΣΧΟΛΙΟΜΠΟΥΡΔΟΥΚΛΩΣΤΡΑ!!

Ε όχι ρε κοπελιά.. αν σκοτώσουν τους παραδόπιστους.. εγώ θα πάω ΑΔΙΚΑ!!!!!