Διαίτα Βουτσινά
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 14 of 14
    Senior Member

Διαίτα Βουτσινά

Μια καλή μου φίλη "ψάχνει" την δίαιτα της Βουτσινά. Τι πληροφορίες έχουμε?
    Υπάρχει κάποιος που να την έχει και να είναι πρόθυμος να την δώσει?

Senior Member
    Δεν εχω τιποτα ακουστα, αλλα απο λιγα που διαβασα:

Διαβασε λιγο τα posts της linas ( απο το 3ο της post και μετα)
    http://www.eatingdisorders.gr/forum/...ad.php?tid=306

Και εδω που βλεπω αρκετους να την σχολιαζουν:
    http://www.cosmopolitan.gr/forum_posts.php?tid=2074

Απ οτι καταλαβα (ισως και λαθος) ειναι ολοκληρο βιβλιο αυτη η διαιτα και δεν υπαρχει online.Επισης οτι υπηρξε καποια στιγμη αλλα την απεσυραν επειδη την εβγαλε ο Ευαγγελατος ακαταληλη(?)

Καλη επιτυχια.

Senior Member
    ...δυστυχως ειμαστε υπευθυνοι για ολα οσα μας συμβαινουν...
    δεν υπαρχουν μαγικες διαιτες..μονο επικινδυνες διαιτες που χανεις πολλα υγρα και μυικο ιστο...και αν η ζυγαρια δειξει μειον 15 ,οταν την σταματησουμε την ''μαγικη'' διαιτα ,ειναι σιγουρο οτι σε λιγο καιρο θα δειξει +30!
    ελεος!σταματηστε με ολα αυτα πια...μονο σωστη διατροφη και λιγοτερες θερμιδες θα μας οδηγησουν στην μονιμη απωλεια λιπους!
    εγω με διαιτα Ατκινς απο τα 80 κιλα εφτασα στα 57 και μετα πηρα ολα οσα εχασα και 10 επιπλεον...!δεν ηξερα και εγω τοτε...

Member
    Καλησπερα,εχω να σας πω για μια γνωστη μου που πηγε στη Βουτσινα με 120ευρω την επισκεψη της εδωσε ενα μικρο βαζακι γυρη που κανει 15 ευρω σε ενα σουπερ μαρκετ και της ειπε πως αυτο κανει θαυματα αν το παιρνει σωστα.Επρεπε να παιρνει ενα κοκκο σαν φακη καθε μερα για διαστημα 30 ημερων.Αυτο το βαζακι λοιπον το χρεωνε 800 ευρω!! Ναι καλα ακουσατε 800 ευρω συν μια διαιτα πεινας (που ο καθενας αν εκανε θα εχανε πολλα κιλα) συν κατι διουρητικα.Απ οτι ξερω εχασε καποια κιλα αλλα δεν αντεξε τις ζαλαδες απο την πεινα και δεν ξαναπηγε,οσο για τη γυρη επειδη ειχε και ημερομηνια ληξης ενα μερος το πεταξε.Δηλαδη για μια επισκεψη κοντα 1000 ευρω,εκει μας εχει καταντησει η απελπισια μας που θελουμε να τα χασουμε γρηγορα και με κινδυνο την υγεια μας!

Junior Member
    H xrhsh diourhtikwn se mh ypertasika atoma, gia logous apwleias varous (ydatos kai natriou ousiastika), apotelei exerairetika epikindynh praktikh. Oi logoi einai oi exhs:
    Mia oligothermidikh diaita apo monh ths isodynamei me periorismo toy natriou sti diatrofh kai kata synepeia me mikrh ptwsh ths arthriakhs pieshs -logw twn poiotikwn kai posotikwn periosmwn stis diatrofikes synh8eies toy atomou . H epipleon apovolh natriou kai ydatos me th xorhghsh diourhtikwn , 8a exei ws synepeia pi8ana ypotasika epeisodia (zalh, adynamia, katavolh, sygopiko epeisodio- pi8anos traymatismos apo tin ptwsh) , hlektrolytikes diataraxes me syxnoterh tin ypokaliaimia, afydatwsh, oxeia nefrikh aneparkeia. Oi kindynoi einai akoma megalyteroi , kai oi synepeies aprovleptes, an milame gia atoma me provlhmata ygeias, h atoma pou lamvanoun farmaka gia synodes nosous h pantos eidous skeyasmata. Megalh prosoxh loipon.

Δυστυχώς είχα κι εγώ προσωπική εμπειρία απο την συγκεκριμένη κυρία το καλοκαίρι του 2006, τότε ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής στα τηλεοπτικά κανάλια και θεώρησα οτι θα μπορούσε να βοηθήσει εφόσον τόσοι διάσημοι την εμπιστεύονταν. Καταρχήν με την πρώτη ματιά μπαίνοντας στο γραφείο της διαπιστώνεις εύκολα το πόσο καλές δημόσιες σχέσεις διατηρεί στον κλάδο της show biz που την προβάλει κιόλας , καμία σχέση με διαιτολογικό γραφείο , περισσότερες φωτο με διασήμους παρά ουσία. Μου κόστισε 1500? για την απώλεια και καλά 10 κιλών, όλη η δίαιτα ήταν μια στέρηση 1000 θερμίδων ημερησίως με ανεπίτρεπτες απαγορεύσεις τροφών. Νομίζω σε τηλεπεριοδικό καλύτερες συμβουλές διατροφές θα έπαιρνα σε σχέση με αυτή.Δίνει και κάτι βαζάκια γύρης 800? ενώ κάνουν 15? γιατί είναι απλά συμπληρώματα διατροφής!!! Φυσικά και τα ξαναπήρα τα κιλά και κατέστρεψα τον μεταβολισμό μου, την ψυχολογία μου και την τσέπη μου. Προσοχή στις επιλογές σας, πολλά πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται... δυστυχώς δεν μπορεις να την καταγγείλεις μετά, γιατί είναι έξυπνη και σε βάζει να υπογράψεις οτι με δική σου πρωτοβουλία ξεκινάς το πρόγραμμα.

Member
    Είχα και γω δυστυχως προσωπική εμπειρία με την κυρία το 1998.Τότε δεν εδινε γύρη αλλα ένα υγρό που δεν σου έλεγε τι ήταν .Πήγα με μια φίλη μου που ηθελε να χάσει 40 κιλα και εγω 7 κιλά και μας έδωσε τις ίδιες φωτοτυπίες ακριβώς την ίδια διαιτα μόνο που η φίλη μου την έκανε για περισσότερο καίρο.Αυτή ηταν η διαφορά.Η δίαιτα ήταν απαράδεκτη της πείνας με με απουσια τροφών απαραίτητων για τον οργανισμό.Σε γεμιζε και με μια τσάντα φάρμακα ωστε να μπορείς να λειτουργήσεις και το αποτελεσμα ήταν βέβαια να χασω τα κιλά(σε 2 βδομαδες απο 59 κιλά πηγα 52) αλλά να παθουν και τα νεύρα μου.Τακιλά βέβαια τα ξαναπήρα σε χρόνο ρεκόρ.
    Δεν προτεινω ούτε στν χειρότερο εχθρό μου να παει στην Βουτσινά.Τις έχω ακόμα τις δίαιτες όπως και τα φάρμακα που έπαιρνα αλλά δεν στο συνυστώ.

Senior Member
    ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΚΟΥΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΑ ΚΑΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΧΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΙΤΑ ΤΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΤΣΙ
    ΠΡΩΙΝΟ ΧΥΜΟΣ ΓΚΡΕΙΠΦΡΟΥΤ - 1 ΦΡΥΓΑΝΙΑ
    ΜΕΣΗΜΕΡΙ 60 ΓΡ.ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ Η ΨΑΡΙ , ΣΑΛΑΤΑ
    ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΦΡΟΥΤΟ
    ΒΡΑΔΥ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΦΡΟΥΤΟ Η ΦΡΥΓΑΝΙΑ
    ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΗΜΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΝ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ Η ΟΧΙ
    ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ CITY PRESS ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΚΟ ΤΗΣ ΙΑΤΡΕΙΟ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΑΠΟΡΩ
    ΠΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΝΤΟΡΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ
    ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΤΥΧΙΟ ΟΤΙ ΧΡΕΩΝΕΙ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ
    ΒΑΖΑΚΙΑ ΜΕ ΓΥΡΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΑΗΔΙΕΣ 800 ΚΑΙ 1000 ΕΥΡΩ
    ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΙΑΤΡΕΙΟ ΚΑΙ ΠΩΣ
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ.
    ΙΣΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ
    ΣΕ ΕΙΚΟΣΙ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ 10 ΚΙΛΑ ΛΙΠΟΣ (ΕΤΣΙ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ)
    Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ
    ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ
    ΥΓΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ
    ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΔΙΑΙΤΑ ΕΠΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΤΑΣΩ
    40 ΧΡΟΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΜΥΑΛΟ
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ ΜΕ ΑΗΔΙΕΣ

Senior Member
    Το πιστεύω ? η υγιεινή διατροφή είναι τρόπος ζωής και διώχνει ακόμα και την κυτταρίτιδα!

Senior Member
    απιστευτο!

Senior Member
    Εγώ δε καταλαβαίνω πώς είναι δυνατόν να κυκλοφορεί ελεύθερη και να λειτουργεί αυτό
    το-μόνο-που-δεν-εναι-ιατρείο΄, για να μη πώ σφαγείο...

Member
    Παλιά η κυρία αυτή είχε αρχίσει με τη μέθοδο simeon's η οποία περιλάμβανε ενέσεις χοριακής γονιδοτροπίνης .Πάντα είχε μια τοιχοδιωκτική αντίληψη και απο ότι βλέπω τα κατάφερε.Οταν λές την αλήθεια στον κόσμο,δεν γίνεσαι αγαπητός.Πές στο φαλακρό ότι θα βγάλει μαλλιά,πές στην πενηντάρα ότι θα της δώσεις κρέμα να γίνει εικοσάρα,πές στην κοπέλα με το πεσμένο στήθος ότι θα της το κάνεις πέτρα,πές στο χοντό ότι θα τον αδυνατίσεις και...........τσούπ!Έγινες πλούσιος!Αυτή τη συνταγή ακολούθησε και η εν λόγω κυρία και πέτυχε!Και δεν είναι η μόνη!Πώς χάνεται και το τελευταίο ίχνος νοημοσύνης του ανθρώπου όταν πρόκειται για τέτοια θέματα,είναι απορίας άξιο τελικά!

Senior Member
    Originally posted by Lily
    Εγώ δε καταλαβαίνω πώς είναι δυνατόν να κυκλοφορεί ελεύθερη και να λειτουργεί αυτό
    το-μόνο-που-δεν-εναι-ιατρείο΄, για να μη πώ σφαγείο...
    Οι διαιτολόγοι δεν είναι γιατροί,οπότε δεν έχουν ούτως ή άλλως ιατρείο.

Το ζήτημα είναι πως από την εκπομπή αποδείχθηκε πως η εν λόγω κυρία δεν είναι ούτε διαιτολόγος.

Senior Member
    Φυσικά και έχεις δίκιο Κλεάνθη, σιγά μην είναι και γιατρός! Αλλά ας ήταν διαιτολόγος τουλάχιστον