Results 31 to 45 of 72
-
07-09-2009, 19:35 #31
εγω αυριο εχω ραντεβου με τον ψυχιατρο επισης κ ελπιζω να βοηθησει γιατι δεν ειμαι καθολου αισιοδοξη. αν θελεις κανε με add στο msn γιατι πραγματικα θα ηθελα να σου μιλησω
[email protected]
- 09-09-2009, 23:46 #32
Εχω μια απορια
Ναι το δεχομαι οτι η συμπεριφορα μου δεν ειναι φυσιολογικη, οτι ειμαι αρρωστη και πρεπει να θεραπευτω. Αλλα γιατι εγώ, (και ολες οσες πασχουν απο βουλιμια) ειμαι ποιο αρρωστη απο καποιους. Γατι εγω που κοβομαι και αποβαλω οτι τρωω θεωρουμε πιο αρρωστη, η κατηγορουμαι απο καποιους ως χειροτερη απο αυτους. Ποιος λοιπον απο εμας μποροει να ορισει το σωτο και το λαθος; Πως καποιος αποφασιζει και κρινει το αν εγω ειμαι ψυχικα ασθενης η εστω περισσοτερο απο αυτον;
10-09-2009, 09:52 #33
γλυκια μ δεν κανουμε διαγωνισμο.κανεις δεν θα σε κρινει απο το ποσο αρρωστη εισαι.αλλωστε δεν εισαι αρρωστη ολες τις μερες.εχεις παρατηρησει οτι μερικες φορες εισαι μες στην τρελλη χαρα, κ αλλες θες να πετας πετρες σε οποιον βρεις!ετσι ειναι κ οι υπολοιποι. μια ετσι μια αλλιως.κυκλοθυμικοτητα.οπο τε κανεις δν ειναι πιο αρρωστος απο σενα
10-09-2009, 14:36 #34
εχεισ δικιο απλως με στεναχωρει η με νευριαζει οταν με κατηγορουνε ετσι... χωρις να ειναι ειδικοι. Απο την αλλη με εβαλε και σε σκεψεις.
10-09-2009, 14:51 #35
Ολες ετσι στην ιδια κατασταση ειναι.απλα εσυ το λες!!!κ γω πιστευω οτι ειναι καλο να το λες!γιατι να κρυβομαστε πισω απ το δαχτυλο μας.λες εδω οσα δεν μπορεις να πεις αλλου.
10-09-2009, 18:07 #36
Ever felt away with me
Just once that all I need
Entwined in finding you one day
Ever felt away without me
My love, it lies so deep
Ever dream of me
Would you do it with me
Heal the scars and change the stars
Would you do it for me
Turn loose the heaven within
I'd take you away
Castaway on a lonely day
Bosom for a teary cheek
My song can but borrow your grace
Ever felt away with me
My love, it lies so deep
Ever dream of me
(Dream of me...)
Come out, come out wherever you are
So lost in your sea
Give in, give in for my touch
For my taste, for my lust
Ever felt away with me
My love, it lies so deep
Ever dream of me
Your beauty cascaded on me
In this white night fantasy
(Dream of me...)
Ever felt away with me
My love, it lies so deep
Ever dream of me
Ever felt away with me
My love, it lies so deep
Ever dream of me
Ever felt away with me
My love, it lies so deep
Ever dream of me
10-09-2009, 18:14 #37
μονο αυτο θα ηθελα απο τον εαυτο μου. Να μ αγαπησω να με πιασω απο το χερι και να νικησω... Δεν αντεχω να ψαχνω ενα ψευτικο παραδεισο. Θελω να γιατρεψω τις πληγες μου, να αλλαξω τα αστρα, τον κοσμο μου. Να ειμαι ετσι οπως με βλεπουν οι αλλοι. Χαρουμενη και δυνατη, και ολο αυτο αν μην κρυβει μια κατεστραμενει ψυχη και τοοσο πονο. Τωρα θελω να σωθω, να συνεχισω να ζω, οχι να επιβιωνω. Να μην θυσιασω αλλα τοσο για ενα τελειο σωμα. Ειμαι 20 χρονων και εχασα το 1/4 της ζωης μου παλευοντας ουσιαστικα με τον ιδιο μου τον εαυτο. Ποιον προσπαθω να νικησω και τι θα καταφερω; Τωρα καταλαβαινω πως ποιο αδυνατος δεν σημαινει ποιο ευτυχισμενο. Ετσι ειναι, ετσι ηταν παντα. Εγω δεν το ηξερα.
Δεν θα υπαρξει δευτερη ζωη, στη μια εχεις ευκαιρια. Δεν θελω να χασω αλλα πραγματα. Θελω να ζησω. Θελω να απολαμβανω τα μικρα και καθημερινα. Δεν αξιζουν τοσος θυσιες, ειναι μεγαλο το τιμημα. Θελω να ειμαι ευτυχισμενη, μονο αυτο.
10-09-2009, 18:54 #38
ας το κανουμε. ας τρωμε ο,τι γουσταρουμε κ ας γινουμε 150 κιλα!
who gives a shit! ;p;p;p;p
10-09-2009, 19:39 #39
ε οοοχι! ειπαμε αλλαγει αλλα με υγειη τροπο
20-09-2009, 05:18 #40
Δεν αντεχω αλλο, πραγματικα. Θελω ενα τελος. Τι νοημα εχει? Εκει που σηκωνομαι, ξαναπεφτω πιο βαθια! Τι νοημα εχει? Καθε βραδυ που κοιμαμαι ευχομαι να τελειωσουν ολα. Δεν μπορω. Καθε μερα ολο τα ιδια και τα ιδια μοναξια. Ασ με βοηθησει καποιος δεν μπορω... τα εχω κανει μπαχαλο. Γιατι να ποναω τοσο? Πειτε μου κατι σας παρακαλω, μια συμβουλη. Εγω δεν βρισκω λυση... ολα ειναι μαυρα. Τιποτα δεν εχει νοημα πια.
20-09-2009, 06:07 #41
Σου παραθετω δικα σου λογια πριν λιγες ωρες, λιγα ποστ πιο πανω. Αν θες συμβουλη ξαναδιαβασε τα καλα μεχρι να τα μαθεις απεξω. Σαν ποιημα. Χωνεψε τα. Αν θες και δευτερη συμβουλη, μονο ο ειδικος θα σε βοηθησει (στον οποιο πας εδω και καποιες μερες), κανεις απο εδω. Ελπιζω να το καταλαβαινεις αυτο. Οποτε κανε κατι και σταματα να χανεις την ζωη σου.
"Τωρα θελω να σωθω, να συνεχισω να ζω, οχι να επιβιωνω. Να μην θυσιασω αλλα τοσο για ενα τελειο σωμα. Ειμαι 20 χρονων και εχασα το 1/4 της ζωης μου παλευοντας ουσιαστικα με τον ιδιο μου τον εαυτο. Ποιον προσπαθω να νικησω και τι θα καταφερω; Τωρα καταλαβαινω πως ποιο αδυνατος δεν σημαινει ποιο ευτυχισμενο. Ετσι ειναι, ετσι ηταν παντα. Εγω δεν το ηξερα.
Δεν θα υπαρξει δευτερη ζωη, στη μια εχεις ευκαιρια. Δεν θελω να χασω αλλα πραγματα. Θελω να ζησω. Θελω να απολαμβανω τα μικρα και καθημερινα. "
20-09-2009, 06:12 #42
Αυτο που μου δινει κουραγιο, τετοιες στιγμες, δεν ειναι τα λογια μου- τωρα ειμαι μεσα στη τρελα δεν τα σκεφτομαι-αλλα οτι εσυ, ενας αγνωστος και συγχρονως τοσο κοντινος - που μοιραζεται ομοια προβληματα με εμενα βρηκε τον χρονο ξημερωματα να ασχοληθει μαζι μου να μου δωσει ενα χαστουκι να ξυπνησω. Σε ευχαριστω παρα πολυ. Μακαρι να εβλεπα λιγο πιο περα απο τον καθρευτι μου.
20-09-2009, 06:20 #43
Δεν εχει τοσο σημασια ποιος τα ειπε τα λογια αυτα, αλλα οτι εκεινες οι λεξεις σου δινουν την λυση στο μπερδεμενο κεφαλι σου. Τα χρονια περνανε και δεν γυρνανε πισω. Κανε κατι τωρα. Σημερα εισαι 20 και εχασες το 1/4 μιας ανεμελης ζωης. Αυριο θα ξυπνησεις και θα εισαι 30. Μιση ζωη χαμενη? Τστστς, δεν λεει. Δεν αξιζει. Φοβαμαι πως οτι και να ειπωθει εδω παλι θα καταληξουμε. Ξερεις τι πρεπει να κανεις για ξεφυγεις απο την οποια ταλαιπωρια σου. Εσυ εισαι η μονη υπευθυνη για τον εαυτο σου. Αρχισε απο σημερα και μην κοιτας πισω. Οτι εγινε, εγινε.
Καλημερα :)
20-09-2009, 12:41 #44
MCAN ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΓΡΑΦΩ ΕΓΩ¨)
ΚΟΨΙΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΡΑΓΑΛΟΥΣ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΤΙΜςΡΗΣΩ..ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΝΕΣΩ..ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ lADOSE ΤΡΙΑ ΧΑΠΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ...
ΕΓΩ ΤΑ ΠΗΡΑ ΜΕ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΓΙΑΤΡΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΥΞΟΜΟΙςΝΕ ΤΗΝ ΔΟΣΗ ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΤΗΕΩΡΟΥΣΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ...
ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΧΕΡΕΙΣ...Η ΑΥΞΟΜΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΔΟΣΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ...
ΕΜΕΝΑ ΤΑ LADOSE ΗΤΑΝ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΟΥ...ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ...ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ...ΤΑ Π Α Ν Τ Α ...ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΕΝ ΜΕ ΒΑΡΑΙΝΑΝ ΠΙΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ...ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΙ ..ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ...ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΟΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΕ...ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΝ ΝΤΡΕΠΟΜΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣς...ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ...ΠΟΥ ΔΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ςΡΑ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ...ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΥΧΕΙΣ ΣΕ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΡΟ...ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΜΠΟΡΕΙ...
ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗ ΒΟΥΛΙΜΙΑ ΜΟΥ..ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΙ...ΕΧΩ ΚΟΨΕΙ ΤΑ LADOSE ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕ ΜΟΝΟ ΔΟΣΕΙΣ SALSA ΧΟΡΕΥΩ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΧΟΡΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΛΙΩΣΕ ΣΤΟ ΧΟΡΟ...
DANCE TO EXPRESS!!!
ΜΗΝ ΠΛΗΓΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΟΥΤΕ ΤΟ 1/4 ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ...
ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ ΝΑ ΧΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙΣ ΤΩΡΑ
ΔΙΑΛΕΞΕ ΕΣΥ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΥΠΟΛΟΙΠΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ:):):)
20-09-2009, 15:09 #45
Mcan,
κι εγώ σε μια πρόμοια φάση με΄σένα βρίσκομαι τον τελευταίο μήνα. 1 μέρα καλά, 5 με βουλιμικά, μετά πάλι καλά, μετά πάλι βουλιμικά κι όλα μαύρα κι άραχνα. Σήμερα είναι η δεύτερη μέρα χωρίς βουλιμικό. Από αρχές Αυγούστου έχω πάρει κάπου 8 κιλά. Πηγαίνω κι εγώ σε ψυχίατρο αλλά έχω 20 μέρες να τον δω. Χθες είδα και διατροφολόγο. Πιστεύω ότι με την ταυτόχρονη συμβολή και των δύο θα βελτιωθώ. Ladose δεν έχω πάρει αν και σκέφτηκα να προτείνω στον ψυχίατρο να μου τα γράψει. Αλήθεια, τι συμπτώματα πρέπει να έχει κανείς για να τα πάρει?
Ό,τι κι αν λένε όμως οι ειδικοί, λοβοτομή δε μπορούν να μας κάνουν. Πρέπει να το δουλέψουμε μέσα μας, να αγαπήσουμε τον εαυτό μας, να βρούμε τι μας φταίει.
Θέλεις να ξεκινήσουμε μαζί μια πορεία προς τη βελτίωση? Να γράφουμε κάθε μέρα ή τέλος πάντων, μέρα παρά μέρα πώς πηγαίνουμε?
Does Fildena expire
29-07-2025, 11:28 in Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα