Results 1 to 15 of 251
-
27-08-2009, 13:27 #1
ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙ ΔΑΚΤΥΛΙΟΥ....
ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!
ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΔΑΚΤΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ Κ ΤΡΕΛΕΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕΤΑ...ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΟΛΥΛΟΓΩ ΑΣ ΑΡΧΙΣΩ..
1. ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΙΛΑ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ( ΕΝΝΟΩ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ)?
2. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΝΤΟΝΗΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΩΝ ΚΙΛΩΝ?ΣΕ ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΟ?
3. ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΗ? Η ΘΑ ΕΝΑΙ ΣΑ ΞΕΧΕΙΛΩΜΕΝΟ...
4. ΟΙ ΤΟΜΟΥΛΕΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ?
5. ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΟΒΟΣ ΝΑ ΓΛΥΣΤΡΗΣΕΙ ΕΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΧΝΗ ΕΝΤΟΝΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΠΑΦΗ Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ?
6. Κ ΜΕ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ?ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ?ΓΙΑΤΙ Ο ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΝΩ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗ ΔΙΑΝΝΟΗΘΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΠΤ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ...
7. ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΝΑ ΠΙΩ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ ΝΕΡΟ ΜΟΝΟΡΟΥΦΙ?Η ΕΝΑ ΠΟΤΟ?
ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗ Κ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ...
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ....ΚΑΙ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!!!
- 27-08-2009, 15:23 #2
Γειά σου,bubbaloo108 !Αν θυμάμαι καλά σκέφτεσαι στα κοντά να βάλεις δακτύλιο,έτσι δεν είναι;
Θα προσπαθήσω να σου απαντήσω με βάση την προσωπική μου εμπειρία,χωρίς ασφαλώς αυτό να σημαίνει
πως τα ίδια θα αντιμετωπίσεις απαραίτητα κι εσύ αν προχωρήσεις στην επέμβαση αυτή,καλά;
1. Στην αρχή χάνονται γρήγορα τα πρώτα κιλάκια,γιατί είσαι σε ειδική διατροφή(μία εβδομάδα υγρά και μία αλεσμένα)
Στην πόρεία εγώ έχασα αρκετά κιλά τον πρώτο χρόνο,αλλά επειδή έτρωγα ελάχιστα
κι έκανα πολλούς καθημερινούς εμετούς.Τον δεύτερο και τρίτο χρόνο έμεινα στα ίδια
και μετά που έβαλα άλλο δακτύλιο και σταμάτησαν οι εμετοί,έβαλα κάπου 40 από τα χαμένα κιλά μου.
2. Αυτό εξαρτάται και από την ήδη υπάρχουσα κατάσταση του δέρματος σου και από τον αριθμό
των παραπάνω κιλών,την ηλικία σου,την ελαστικότητα του δέρματος σου,πόσο το έχεις ταλαιπωρήσει ή φροντίσει κλπ.
Κρέμες,γυμναστική,επανορθω τικές πλαστικές,ανάλογα το βαθμό χαλάρωσης...Λύσεις υπάρχουν...Κάπως...
3. Κι αυτό είναι σε συνάρτηση από τα παραπάνω...Κάθε σώμα είναι διαφορετική περίπτωση.Εσύ ξέρεις το δικό σου.
4. Κι εδώ παίζει μεγάλο ρόλο ο τύπος του δέρματος σου κι άμα έχει τάση στις χηλοειδείς ουλές....
Πάντως εγώ που έχω σημάδια από πέντε,τρία κι ένα χρόνο υπάρχει εμφανής διαφορά ανάμεσα τους.
Οι λαπαροσκοπικές τομές είναι μικρές.Σ'εμένα ήταν μία ανάμεσα στο στήθος,δύο εκατέρωθεν στα πλευρά
και μία στο στομάχι(η μεγαλύτερη των άλλων)Μπήκαν και στον ομφαλό,αλλά εκεί δε φαίνεται τίποτα.
5. Δεν καταλαβαίνω το συσχετισμό του δακτυλίου με τη σεξουαλική επαφή.Ο δικός μου πάντως ο πρώτος
όταν με άνοιξαν είχε βρεθεί στο συκώτι(αν θυμάμαι καλά)...κάπως είχε μπλεχτεί με άλλα όργανα...
6. Δυστυχώς δεν έχω βιώσει τη μητρότητα για να έχω εμπειρία πάνω σ'αυτό.Κι εμένα μου τα παρουσίαζαν ειδυλλιακά
και πως δε θα υπάρξει πρόβλημα και πως άμα χρειαστεί τον χαλαρώνουμε κλπ,αλλά αν θυμηθώ πως ήταν η ζωή μου τότε,
δεν υπάρχει περίπτωση να έγβαζα εγκυμοσύνη ή να μεγάλωνα μετά παιδί...
7. Στον πρώτο δακτύλιο η φαντασίωση μου ήταν να μπορούσα να πιω νερό χωρίς να είναι σαν να καταπίνω
μαχαίρια και να το βγάζω στο δευτερόλεπτο.Στον δεύτερο,καμία σχέση!Πίνω κανονικά όπως παλιά.
Τελικά παίζει μεγάλο ρόλο το είδος του δακτυλίου,η σωστή τοποθέτηση και παρακολούθηση του.
Σου τονίζω και πάλι πως αυτή ήταν η δική μου εμπειρία και δε συνεπάγεται πως παρόμοια εξέλιξη θα έχεις κι εσύ.
Έλπίζω να σε κάλυψα έστω σε κάποια ερωτήματα σου...Ό,τι άλλο θέλεις,εδώ είμαστε...Φιλάκια!
28-08-2009, 09:39 #3
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ NADINAKI ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ...
ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ..ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΠΩΣ ΕΑΝ ΜΕ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΑΝΤΑΓΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΗ ΓΛΥΣΤΡΙΣΕΙ Ο ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ Κ ΠΑΘΩ ΤΠΤ!!!Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ?
ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ:
1. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΠΑΘΩ ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΙΤΙΔΑ ΑΠΟ ΙΩΣΗ, ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΠΤ?ΘΑ ΕΧΩ ΠΟΝΟΥΣ? Η ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΘΩ Κ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ? ΑΛΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΕ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΟΣΟ Κ ΑΝ ΔΕ ΤΟ ΘΕΣ...
2. ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΕΝΤΕΡΑ ΜΟΥ?Η ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΒΓΑΛΕΙ ΤΠΤ Κ ΘΑ ΤΡΕΧΩ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ?
3. ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ Ο ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ ΑΜΕΣΑ Κ ΕΜΜΕΣΑ?
4. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΝΩ ΤΠΤ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΝΑ ΤΡΩΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ?
ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΡΩΤΑΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Η ΠΑΡΕΜΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ....
ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΝΩ ΚΙΛΑ... ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΗ...
28-08-2009, 10:11 #4
Kαλημέρα,bubbaloo!Καταλαβαίνω απόλυτα τους προβληματισμούς σου και πολύ καλά κάνεις
που το ψάχνεις τόσο πολύ,γιατί πραγματικά είναι μια μεγάλη απόφαση αυτή που έχεις/ετοιμάζεσαι
να πάρεις να προβείς σε βαριατρική επέμβαση.Μακάρι να είχα τις ασφαλείς ιατρικές απαντήσεις
να σου δώσω στα ερωτήματα σου,μακάρι κι οι γιατροί να μας τα παρουσίαζαν όπως πραγματικά
θα τα αντιμετωπίσουμε αργότερα!Ο δακτύλιος είναι καλά ραμμένος γύρω από το στομάχι σου
και δεν επηρεάζεται από τραντάγματα ούτε πονά άμα αρρωστήσεις στην κοιλιακή χώρα.
Τουλάχιστον εγώ δεν τον ένιωθα να μ'ενοχλεί...Σε παραπέμπω σε μιά σελίδα,που μπορεί να σου λύσει
αρκετές απορίες,αλλά και πάλι καλό θα ήταν να συγκεντρώσεις όλα σου τα ερωτήματα
και να τ'απευθύνεις στο γιατρό σου πριν προχωρήσετε στην επέμβαση,ώστε να νιώσεις την ηρεμία
και ασφάλεια,που σου χρειάζεται.Ο,τιδήποτε μη ιατρικό-εμπειρικό μπορώ να σου απαντήσω,εδώ είμαι...Last edited by Aeon; 14-06-2018 at 20:03.
28-08-2009, 10:25 #5
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ...ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΝΑΝΤΙΝΑΚΙ...
ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΝΟΙΩΣΕΙ ΟΤΑΝ ΔΕ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΩ ΕΓΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΛΛΑ Κ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ...ΑΠΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΕΙΜΑΙ "0" ΜΗΔΕΝ!!!!!
ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΟ ΓΙΑΤΙ, ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΗΜΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ, ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ Κ ΗΡΕΜΗ...ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ...
ΙΣΩΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΠΕΡΝΑΩ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΦΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΧΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ.Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΘΡΟΜΒΩΣΗ Κ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΤΡΟΦΙΚΗ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ...ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ� �...ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΟ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΜΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟ ΣΕΜΠΤΕΜΒΡΗ Κ ΞΕΡΕΙΣ..... ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ Κ ΦΡΙΚΑΡΩ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ....
ΑΑΑΑΧΧΧΧ.........!!!!!!ΤΙ ΠΕΡΝΑΩ Η ΑΜΟΙΡΗ.....
28-08-2009, 10:43 #6
Είναι που σου έπεσαν πολλά μαζεμένα με τ'αγαπημένα σου πρόσωπα κι έχεις και μια πολύ σημαντική απόφαση
να πάρεις για σένα,που αν θυμάμαι καλά δεν υποστηρίζει ιδιαίτερα η πλευρά του καλού σου.
Κι είναι αλλιώς να προχωράς σε μία επέμβαση,που η υγεία σου επιβάλλει και δεν έχεις περιθώρια επιλογής
κι αλλιώς να επαφίεται στη δική σου κρίση η λήψη μίας απόφασης για την οποία δεν έχεις τις ιατρικές γνώσεις
να πάρεις με ασφάλεια,έχοντας καλύψει και το κομμάτι των πιθανών επιπλοκών.Μεγάλο το άγχος και το ξέρω.
Απλά σταθμίζεις τις προτεραιότητες.Δεν ξέρω πόσα κιλά σε ταλαιπωρούν και τι προσπάθειες στο παρελθόν
έχεις κάνει,ώστε να καταλήξεις πως η βαριατρική επέμβαση είναι για σένα πλέον μονόδρομος.
Αν έτσι νιώθεις με βεβαιότητα μετά ψάχνεις τα είδη με τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα τους
κι ασφαλώς και σε ποιά ιατρική ομάδα θ'απευθυνθείς.Νομίζω πως άμα το πας βήμα βήμα τη φορά
με βεβαιότητα για το καθένα που προχωράς θα νιώσεις πιο σίγουρη για το δρόμο που παίρνεις.
Την ψυχολογική υποστήριξη,ακόμα και την έγκριση ορισμένες φορές των δικών μας ανθρώπων
όλοι την έχουμε ανάγκη!Είναι ανθρώπινο.Όμως στην τελική μπορούμε και χωρίς αυτή όταν αφορά
κάτι αποκλειστικά δικό μας,το σώμα και την υγεία μας.Εγώ καθυστέρησα πόλύ καιρό τον πρώτο μου
δακτύλιο,επηρεαζόμενη από τον τότε καλό μου,που το θεωρούσε εύκολη λύση και φυγοπονία.
Τελικά όταν είδα πως απειλείται η ζωή μου(γιατί είχα φτάσει στα 180)προχώρησα στην απόφαση
πέρα από κείνον.Δεν ήταν εύκολο ούτε ευχάριστο,αλλά αυτό έπρεπε να κάνω.Θυμάμαι την αγωνία μου
ειδικά τα βράδια(θα ήταν και η πρώτη φορά που θα έπαιρνα ολική νάρκωση,ήταν κι επικίνδυνη επέμβαση
λόγω των πολλών μου κιλών...)και να μη μπορώ να τη μοιραστώ ούτε μ'εκείνον ούτε με τους δικούς μου,
που δεν ήθελα να τους επιβαρύνω ψυχολογικά και με τις δικές μου ανησυχίες...Τι τα θυμήθηκα..τέλος πάντων...
Τις μεγάλες μας αποφάσεις μόνοι μας τις παίρνουμε κι έτσι πρέπει για να μας τις καταλογίζουμε κιόλας!
Είμαι εδώ για ο,τιδήποτε χρειάζεσαι να μοιραστείς,να ξελαφρώσεις...Ελπίζω όλα να πάνε μια χαρά με την υγεία
των γονιών σου,να περάσει κι αυτή η μπόρα,να ηρεμήσεις,να πάρεις το χρόνο σου να καταλήξεις και για σένα.
Φιλάκια πολλά πολλά!Να σε προσέχεις!
28-08-2009, 11:16 #7
ΕΧΩ 40ΚΙΛΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΧΑΣΙΜΟ,ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΑΠΟ ΤΑ 14 ΜΟΥ ΜΕ ΔΙΑΙΤΕΣ,BODYLINE,WEIGHT WATCERS,ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΥΣ,ΔΙΑΙΤΟ� �ΟΓΟΥΣ, ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟΥΣ,ΓΥΜΝΑΣΤΗΡ� �Α,ΧΑΠΙΑ,ΛΥΠΟΔΙΑΛΥΤΕΣ,ΣΥΜΠΛ ΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ Κ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΥΠΑΡΧΕΙ.....
ΕΧΑΝΑ 6-7 ΚΙΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ Κ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑ Text ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΑΝΑ.ΕΙΧΑ ΚΑΠΟΤΕ ΥΠΟΘΥΡΟΕΙΔΙΣΜΟ ΕΚΑΝΑ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ Κ ΗΡΘΕ ΣΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥ.ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ Κ ΕΙΝΑΙ ΟΚ.ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ??????????????ΝΑ ΔΕΣΩ ΜΙΑ ΠΕΤΡΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ?ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΑΡΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ!!!!!ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ....ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑΝ...ΑΛΛΑ ΟΧΙ!!!!!ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ Κ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΟΠΩΣ ΔΙΣΚΟΠΑΘΕΙΑ,ΤΡΙΒΗ ΣΤΙΣ ΕΠΙΓΟΝΑΤΙΔΕΣ Κ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΕΑΝ ΔΕ ΧΑΣΩ ΒΑΡΟΣ ΑΜΕΣΑ,ΤΑ ΠΕΛΜΑΤΑ ΜΟΥ ΠΟΝΑΝΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, ΑΦΟΡΗΤΑ.ΥΠΕΡΤΡΙΧΟΦΥΙΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ,ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ,ΤΙΣ ΦΑΒΟΡΙΤΕΣ Κ ΣΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ ΛΕΣ Κ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΡΑΣ..Κ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ LAZER Κ ΝΑ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕ ΤΑ ΧΑΛΑΓΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΧΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗ ΠΡΟΙΚΑ ΜΟΥ...Κ ΟΧΙ ΜΟΝΟ....
ΕΤΣΙ ΕΦΤΑΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ...ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΗ Κ ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΣΩΤΗΡΙΑ ΛΥΣΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΙΟΓΚΙ...
28-08-2009, 11:34 #8
Μάλιστα.Οπότε είσαι σίγουρη για το βήμα της βαριατρικής επέμβασης και προχωράμε στο επόμενο της επιλογής
του δακτυλίου ή άλλης βαριατρικής.Αν έχεις ενημερωθεί από κάποιον/ους γιατρό/ούς για όλα τα είδη,
τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα τους,το έχεις ψάξει και στο δίκτυο κι έχεις καταλήξει στον δακτύλιο,
καλά κάνεις και τον ξεψειρίζεις για τις τελευταίες λεπτομέρειες.Καλό θα ήταν να διάβαζες
και ιστορίες χειρουργημένων για να δεις και στην πράξη την πορεία πέρα από την σχετική ιατρική ενημέρωση.Last edited by Aeon; 14-06-2018 at 20:04.
29-08-2009, 13:02 #9
Παιδιά άκουσα για ένα γιατρό ότι "σκότωσε" μια κυρία. Αιμορραγούσε και της ανέβηκε το ζάχαρο και πέθανε. Και γράψανε μάλιστα ότι είχε έμφραγμα του μυοκαρδίου από πιο πριν. Όποιος θέλει το όνομα του γιατρού να μου στείλει u2u
01-09-2009, 11:20 #10
Καλημερα σε ολους σας!!!
Καλο μηνα!!!!
Σημερα ξεκιναει ενας καινουριος μηνας μια καινουρια αρχη κ ενα καλυτερο αυριο για ολους οσους παλευουν γιατην υγεια τους...ετσι κ εγω ξεκιναω να μετραω αντιστροφα ... 17+1 μερες μεχρι να βαλω το φιογκακι μου επιτελους ωστε να απαλλαγω απο τα περισσευουμενα κιλα μου...τα κακοπροαιρετα σχολια καποιων επιτηδειων βλακωδων ανθρωπων... την αδυναμια να ντυθω οπως θελω... μα πανω απ' ολα να εχω την υγεια μου κ να απαλλαγω απο τους ορθοπαιδικουσ πονους που με καταβαλλουν τοσα χρονια τωρα...αααααχχχχχ!!!!!!
Ελα ομως που δεν περνουν οι μερες κ αδυμονω ακομα περισσοτερο......τι να κανω ομως;;;;;....μονο υπομονη...!!!!
θαρρος....υπομονη....εγκρατει α...επιμονη....πολυ δυναμη....αντοχη...σταθεροτη� �α...και.....πολυ πολυ εμψυχωση ....
ειναι ολα τα απαραιτητα εφοδια που χρειαζομαι για να προχωρησω σταθερα κ σιγουρα....
Καλη προσπαθεια σε ολους οσους προκειται να υποβληθουν σε καποια εγχειρηση του ειδους αυτου.....
Κουραγιο παιδια!!! Κρατατε γερα κ ΔΥΝΑΤΑ!!!!!!!
Σας φιλω ολους.....
01-09-2009, 11:26 #11
καλημερα bubballoo καλο μηνα να εχουμε!!
και εγω ετσι ημουν οταν ειχα κλεισει ημερομηνια για το χειρουργειο.. ηθελα να περασουν οι μερες οσο γινοταν πιο γρηγορα...
θα πανε ολα καλα θα το δεις! και μετα θα φευγουν τα κιλα και θα νοιωθεις τοσο ομορφα!!!! θα λες γιατι δεν το εκανα τοσο καιρο? γιατι αφησα τοσους μηνες να πανε χαμενοι και ταλαιπωρουσα τοσο πολυ τον εαυτο μου ...
17 και σημερα λοιπον μεχρι να βαλεις το δακτυλιδακι σου
φιλια!
01-09-2009, 11:54 #12
Γεια σου Ζωιτσα μου!!!
Εχεις δικιο το ξερω, ειναι περιεργο συναισθημα τελικα οταν ξερεις πωσ συντομα θα απαλλαγεις απο τον δευτερο ανθρωπο που κρυβεται στο σωμα σου ενω στη ψυχη σου δεν ειναι αυτο που φαινεται στην εμφανιση σου....ειναι πολυ περιεργο κ μαλλον πρωτογνωρο αισθημα γιατι...εχω ξεχασει πως ενοιωθα οταν ημουν αδυνατη κ ευκινητη...
χα χα χα χα....!!!!
Ηρθε ο καιρος ομως να το ξανανοιωσω μια για παντα χωρις φοβους..... :-)
01-09-2009, 12:11 #13
εγω μεχρι την ωρα του χειρουργειου ημουν στην κοσμαρα μου.. οταν με εβαλαν στο φορειο... με επιασαν τα κλαμματα... δεν ξερω αν ηταν κλαματα χαρας γιατι επιτελους το ονειρο δεκαετιας να αδυνατησω θα γινοταν πραγματικοτητα.. η κλαματα φοβου γιατι πλεον ηξερα πως αφου τα κιλα θα χανοντουσαν θα πρεπει να παλεψω πλεον για καποια πραγματα να τα διεκδικισω αφου δεν θα εχω πια την δικαιολογια των κιλων... παντα ελεγα πως λογω τον κιλων μου δεν γινεται εκεινο δεν γινεται το αλλο.... αφηνομουν ετσι και δεν παλευα. δεν εδειχνα ποιες ειναι οι δυναμεις μου!
απο την επομενη και ολας μερα του χειρουργειου θα ξεκινας μια καινουρια ζωη και μερα με την μερα θα νοιωθεις πολυ καλυτερα ψυχολογικα γιατι σωματικα νομιζω πως μεσα σε μια δυο μερες θα εισαι μια χαρα, τουλαχιστον αν κρινω απο εμενα!!!!!
σιγουρα θα υπαρχουν και πολλοι 'καλοθελητες' στο περιβαλλον σου..που ακομη και αν βλεπουν πως χανεις δεν θα λενε τπτ.. μην το βαζεις κατω ομως. εμενα αυτο με πεισμωνει και με κανει ακομη πιο δυνατη!!!! οχι ρε γμτ λεω θα αδυνατησω και θα σε κανω να ριξεις τα μουτρα σου καποια στιγμη και να πεις μπραβο ζωητσα τα καταφερες!!
το οφειλουμε στον εαυτο μας, αρκετα τον εχουμε αδικησει τοσα χρονια και επιτρεπουμε στους αλλους να κανουν επικριτικα σχολια για εμας, σχολια που δεν μας αξιζουν και πολλες φορες μας προσβαλλουν...!
01-09-2009, 12:12 #14
Καλημέρα,bubbaloo και καλό μήνα!Αυτόν που θα σου αλλάξει τη ζωή όπως τη γνώριζες τελευταία!
Χαίρομαι που σε ακούω κατασταλαγμένη κι ήρεμη,σίγουρη πως βρίσκεσαι στο δρόμο της λύσης σου!
Οι μέρες θα περάσουν γρήγορα κι όλα θα είναι πιο απλά από ό,τι τα φανταζόσουν(ειδικά αν είναι το πρώτο σου χειρουργείο)
Είμαστε δίπλα σου και τώρα και αργότερα,να μοιραστείς εδώ κάθε σου συναίσθημα και σκέψη,να πάρουμε μέρος του βάρους του...
Σου εύχομαι ολόψυχα να βρεις τον παλιό καλό εαυτό σου όπως τον θυμάσαι κι ακόμα πιο χαρούμενο!Φιλάκια πολλά πολλά!
01-09-2009, 12:17 #15
Originally posted by zwhtsa
... οταν με εβαλαν στο φορειο... με επιασαν τα κλαμματα... δεν ξερω αν ηταν κλαματα χαρας γιατι επιτελους το ονειρο δεκαετιας να αδυνατησω θα γινοταν πραγματικοτητα.. η κλαματα φοβου γιατι πλεον ηξερα πως αφου τα κιλα θα χανοντουσαν θα πρεπει να παλεψω πλεον για καποια πραγματα να τα διεκδικισω αφου δεν θα εχω πια την δικαιολογια των κιλων... παντα ελεγα πως λογω τον κιλων μου δεν γινεται εκεινο δεν γινεται το αλλο.... αφηνομουν ετσι και δεν παλευα. δεν εδειχνα ποιες ειναι οι δυναμεις μου!
Αφήνεις τους φόβους σου κι όλα τα εμπόδια πίσω κι ετοιμάζεσαι επιτέλους να πετάξεις!
Είμαι πλέον πολύ αισιόδοξη για όσα ακολουθούν στη ζωούλα σου!Όλα γίνονται στο σωστό τους χρόνο,τελικά!
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία