Results 136 to 150 of 251
-
05-10-2009, 09:06 #136
Πινόκιο το ξερω παρα πολυ καλα οτι η παχυσαρκία ειναι ισοβια μαχη με τα φουντούνια και ουδεις παχυσαρκος δεν μπορει να δεχτει οτι δεν ειμαστε εμεις "ολιγοι" στον ανισο αγωνα. Ολος ο κοσμος κανει διαιτα και για αυτο πολλοι νομιζουν οτι οι παχυσαρκοι δεν θελουμε ενα καλυτερο σωμα, ειμαστε φυγόπονοι και τεμπεληδες - δεν ειναι ετσι.
Η γυναικολόγος όχι, δεν ειναι "γεματη". Η δερματολογος μου ειναι ζουμπουρλού! Παραπανω από οτι απαιτει το επαγγελμα της - η εμφανιση της κατάφορα την αδικει, την επιστημονικη της καταρτηση, το χρυσό χερι της, το ματι, την ανθρωπιά της, τις απιστευτα πολλες γνωσεις και τη συνεχη ενημερωση της, τη μεγαλη χαρα που εχει δωσει σε τόσο κοσμο με τα τέλεια αποτελεσματα...
Φυλαξα για το τελος τον παθολογο. Τωρα ειναι αδυνατος - καποια στιγμη εριξε βαρος και το διατηρησε. Μου εδωσε μια αγρια διαιτα 4 εβδομαδων και μου ειπε "καντην κατα γραμμα, μην κλεψεις ούτε οξεία, χασε 10 κιλα". Με τους δακτυλιους δεν ηταν ενθουσιασμενος. Πάτα "Καλφαρετζος" στην Πατρα μου ειπε, ειναι δημοσιο, εκει ομως πανε "βαριά περιστατικά" και με πολυ μεγαλη λίστα αναμονης. Δεν ηξερε ονοματα, προθυμοποιηθηκε ομως να ρωτησει ασθενεις του που τα εχουν παει καλα. Να μαθει αν εκαναν by pass ή sleeve, τι ακριβως. Ειναι ο ανθρωπος που με ξερει χρόνια και "εχει δει το εργο". Με εβλεπε να χανω βαρος, να ξαναπαιρνω λιγο - λίγο, μετα ραγδαια, να του ζηταω συνταγες Xenical (δεν) και μετα υπνωτικα για να αντιμετωπισω τα απονερα του Reductil, να διαμαρτυρομαι για τρελή δυσκοιλιοτητα, να πηγαινω για ορμονολογικο ελεγχο καθε χρονο (και οχι, δεν εχω θυρεοειδη) να του φερνω εξετασεις αιματος με χαμηλη χολιστερινη παντα αλλα ανεβασμενο αυτο το κολοκυθι στο συκωτι που σημαινει λιπος στην περιοχη....
Το ξερω πολυ καλα οτι στη ζωη τιποτα δεν ειναι χωρις την αλλη όψη του και χωρις τιμημα. Εδω που εφτασα εχω να διαλεξω το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ. Το "άριστο" το εχουμε αποχαιρετησει προ πολλου, ως μία αλλη "Αλεξάνδρεια"...
Αυτό ψαχνω, το καλύτερο για εμενα.
Αν καποιος μου πει να τρεχω καθε μερα μαραθωνιο, ξερω καλα οτι δεν προκειται να συμβει.
Και χορτοφάγος να γινω, δεν! Με ξερω. Οπως και ξερω οτι τωρα δεν ειμαι καλα. Σωματικα, απο κιλά, απο κουραγια, αισθητικά. Πρεπει να κανω το brake through. Αυτο προσπαθώ :-)
- 08-10-2009, 17:00 #137
bubbaloo 108 εδω ειμαι παλι!!!
Πρωτα απ'ολα καλη αναρωση!!!
Και μετα ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!Εισαι μια σχεδον αδυνατη!!!!
Καλα μην τα κανεις ολα μαζι στο γυμναστηριο και σφιξεις παρα πολυ!!Μετα δεν θα ξερουμε πως νασε χαλαρωσουμε!!
Τι εγινε με τον πονο??ΠΑΕΙ!!!ΠΕΡΑΣΕ!!!ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!
Ειμαι σιγουρη οτι τωρα μετα απο τοσες μερες ουτε τον θυμασας καλα-καλα!!
Και οσο χανονται τα κιλα να δεις που η αμνησια τρου πονου θα ειναι μονιμη!!
Οσο για το ολα τα κατεβαζω ,θελεις πολυ απλα σφιξιμο!!!
Τρως αρκετα και πολυ μεγαλη η ποικιλια και δεν ειναι καλο!!
Εγω θα σου πω φαε οτι θελεις ,με μετρο ,ισα να μην στερηθεις,γιατι η στερηση φερνει αντιθετα αποτελεσματα,αλλα δεν θελω να τον ζοριζεις ειδικα τωρα τον πρωτο καιρο.
Θελω να προσεχεις πως τρως .Εαν πρεπει να σταματησεις στην μπουκια εκει θα σταματησεις.Δεν θα μασησεις ουτε και θα καταπιεις δευτερη μπουκια.Θα κανεις υπομονη να κατεβει πρωτα η πρωτη.Αυτα οσο αφορα πολυ στερεες τροφες .Εαν θελεις να τρως πιο πολυ θα τρως σουπιτσες με το κρεατακι αλεσμενο,κΙ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΚΑΤΙ ΤΡΟΦΕς ΤΥΠΟΥ ΤΥΡΟΠΙΤΕς ,ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ,ΜΟΣΧΑΡΙ,ΦΡΕΣΚΟ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΦΙ τωρα για αρχη αποφυγε τα η να τα τρως με πολυ προσοχη!!!
Οτι χρειαστεις εδω θα ειμαι!!
ΦΙΛΙΑ!!!
08-10-2009, 17:07 #138
BUBBALOO108 σου εστειλα U2U!!
Δες το και τα λεμε!!
ΦΙΛΙΑ!!!
08-10-2009, 22:32 #139
dexa geia τωρα μπηκα εκανεσ sleeve?
θα κανω και εγω 20/10 και εχω αγχωθει
08-10-2009, 22:34 #140
αν καποιοσ εχει κανει sleeve ασ με ενημερωσει help
....
08-10-2009, 22:42 #141
Originally posted by Ντίνα
αν καποιοσ εχει κανει sleeve ασ με ενημερωσει help
....
Από Δευτέρα ξεκινάω και δουλειά πλέον λειτουργώ όπως πριν την επέμβαση. Μόνο που προσέχω να μην σηκώνω βάρη. Κατά τα άλλα όλα σούπερ.
09-10-2009, 01:33 #142
Ντινα μου εκανα δακτυλιο στομαχου.Εκλεισα 2 χρονια τον Μαιο και εχω χασει 60 κιλα.
Εαν μπορω να βοηθησω σε κατι ευχαριστως!!
Φιλια!!
09-10-2009, 01:43 #143
Συγχαρητηρια dexa!!μπραβο ειλικρινα!! Πολύ μεγαλο νουμερο απολειας συνεχισε!!
09-10-2009, 09:02 #144
Καλά, dexa-θεά ασυζητητί! Μπραβο κοπελα μου! Να είσαι πάντα καλά!
09-10-2009, 15:22 #145
Ευχαριστω κουκλα!!!
Φιλια!!!
10-10-2009, 00:04 #146
dexa συγχαρητηρια μπραβο σου .που το εκανεσ? ευχαριστω για την προσφορα βοηθειασ αλλα αποφασισα να κνω sleeve μονο που κοστιζει αρκετα αν και εχω ΤΕΒΕ
Vasiliki76 σε ευχαριστω που με ενθαρυνησ που εκανεσ την επεμβαση? πεσ μου λεπτομερειεσ αν θεσ .περιμενω
10-10-2009, 03:52 #147
Ντινα μου το εκανα θεσσαλονικη στο διαβαλκανικο.
Τωρα οσο γνωριζω ,το ΤΕΒΕ δεν ειναι υποχρεωμενο να σου πληρωσει τα μισα απο την επεμβαση?Βεβαια δεν γνωριζω ποσο κοστιζει μια επεμβαση sleeve,φανταζομαι περισσοτερο απο τον δακτυλιο.
Αλλα ποσο περισοτερο?
Φιλια!!!
12-10-2009, 00:00 #148
dexa καλησπερα .αποψε με επιασε ενας πανικος διοτι ειναι η τελευταια μου εβδομαδα πριν την επεμβαση
ενω το εχω παρει αποφαση οτι θαλω να κανω την επεμβαση κοντευω να παθω εφραγμα απο τον φιβο μου .παραγματικα εχω αναγκη απο ψυχολογικη υποστηριξη και καποιον να με ενθαρυνη
αν καποιοσ εκανε sleeve ας γραψει 2 λογια πως νιωθει και τι εγινε πριν και μετα την επεμβαση
please .....
12-10-2009, 08:10 #149
Ντινα καλημερα. Δεν ειμαι η καταλληλη για συμβουλες γιατι εχω κανει δαχτυλιο. Ωστοσο μια γνωστη μου που εκανε σληβ χαιρει ακρασ υγειας. Μια συμβουλη θα σου δωσω. Μπες στο χειρουργειο με χαμογελο, με αισιοδοξια. Θα αλλαξει η ζωη σου προς το καλυτερο. Μην κανεις αρνητικες σκεψεις γιατι ολα μα ολα θα πανε καλα. Να εχεις εμπιστοσυνη στον εαυτο σου και πανω απ' ολα στο γιατρο σου. Δεν υπαρχει κανενας λογος να ανησυχεις. Πιστεψε με γλυκια μου. Μην φοβασαι τιποτα.
12-10-2009, 13:20 #150
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΝΤΙΝΑ!!!
ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΗ!!!
Δεν θα σε πιανει πανικος,θα πας με ανεση ,σαν να μην συμβαινει τιποτα ,θα σκεφτεσαι ωραια ,αλλα ξεκαρφωτα πραγματα απο την επεμβαση!!
Σκεψου που θα ηταν ωραια να πας διακοπες!!να ψωνιζεις τρελλα στα μαγαζια!!
Οτι εισαι η πιο ομορφη ,πλουσια επιτυχημενη στον κοσμο αυτο!!
Και αλλα τετοια πολλα και διαφορα , και δεν θα καταλαβεις ποτε θα μπεις και ποτε θα τελειωσει το χειρουργειο!!
ΦΙΛΙΑ!!
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια