Results 181 to 195 of 251
-
22-10-2009, 09:51 #181
Aστροβαρεμένο αστέρι μου,αυτά είναι νέα!Έτσι σε θέλω!
Συν Αθηνά και χείρα κίνει!Κι όπου Αθηνά,ξέρουμε εμείς...
Σπουδαία χρονιά μεγάλων αλλαγών το 2009,ειδικά στο τέλος του,λέμε...
Δώσε μας συγκεκριμένη ημερομηνία να κάνουμε κι εμείς τα συμπαντικά κουμάντα μας...
Δεν ξέρεις πόσο χάρηκα στην ευχάριστη έκπληξη των νέων σου,καρδιά μου!
Είσαι γερή,δυνατή και μια χαρά!Γυρίζεις σελίδα και όλα θα πάνε καλά!
- 22-10-2009, 10:02 #182
διαθεση στο φουλ λεμε τωρα,
τι χαρουμενο ποστ, ετσι σε θελουμε απο εδω και περα, αντε και με το δαχτυλιδακι ποιος σε πιανει,
να μας ενημερωνεις για το που ποτε ποιος και ολα, κανονικο ραπορτο
φιλια
22-10-2009, 10:33 #183
bubbaloo108 κι Esprit μου,με γειά την πρώτη σας ρύθμιση!
Χαίρομαι που όλα πήγαν μια χαρά και τη βιώσατε ανώδυνα!
Εσκεμμένα δεν απάντησα στην ερώτηση σου,bubbaloo
για να μη σ'επηρεάσω αρνητικά με τη δική μου εμπειρία...
ʼντε,κοριτσάρες μου,τώρα αρχίζει να γίνεται η δουλειά η καλή,θα δείτε!
Προσοχή τις πρώτες μέρες,όπως σας υπέδειξε ο γιατρός σας και μη φοβάστε τίποτα!
Καλή δύναμη!Καλή συνέχεια στην καθοδική σας πορεία!Φιλάκια πολλά πολλά!
22-10-2009, 10:58 #184
ThanX ThanX ThanX!!! Migliori - όχι αγγούρι ε!
Λοιπον, το συμπαν ειναι μεγαλη μαφία λεμε.
Ειχα βαλει κατω τα αστερια και τα τεφτερια μου με τα χουνερια που μου καναν οι γραμματεις και οι φαρισαιοι και ειπα μεσα μου ή ως την 28η ή ΟΧΙ! Δεν το παλευα και γενικα δεν μου αρεσει να παρακαλαω. Δεν ειμαι ο τυπος που θα πιεσω, που θα λαδωσω, που θα τρεξω ολη μερα καθε μερα, που θα τσαμπουκελευτω ή θα κλαφτω. Παντα ομως θα φερω αποτελεσμα. Δια της τεθλασμενης οδου; my way; Οπως.
Βλεπω λοιπον για αλλη μια φορά οτι για ολα τα πραγματα ερχεται η ωρα τους κι αμα κατι ειναι να γινει γινεται! Καλό ή κακο, δεν κανω διακριση σε αυτο.
Ο γιατρος μου ειπε οτι αυριο του εκαναν μια ακυρωση κσι αν θελω παω κι αυριο! Λεω για Τριτη αν μπορει. Θα σας πω μολις εχω νεα του.
Φυσικα μου μιλησε για sleeve και για δακτυλιο. Αυτα ειναι για το ΒΜΙ μου, την κλινικη εικονα μου (τα μυαλα στα καγκελα τα τσεκαρε επισης; χαχαχα! ...νομιζω πως ναι. Το κανουν αυτο οι γιατροι, διακριτικα πολυ) - καναμε τα συγκριτικα μας και το μπαλακι φυσικα ηρθε σε εμενα. Θεωρωντας οτι ειναι και οι δυο μεθοδοι επιστημονικα ορθες και πολυδοκιμασμενες και εχοντας να κανω με ενα καλο γιατρο με εμπειρια και στις δυο που με κοιταει και μου προτεινει αυτο και οχι κατι αλλο, ειπα να παω σε αυτο που ειναι πιο μετριοπαθες και θελει και την δικη μου ενεργητικη προσπαθεια, που ο ρυθμος του ειναι πιο αργος και το τελικο μου βαρος μαλλον δεν θα ειναι το minimum αλλα θα παω "εκδρομη" (μονοημερη) και δεν ρισκαρω το 4,5% σοβαρων επιπλοκων, μακροχρονης νοσηλειας και ταλαιπωριων. Ολες οι επεμβασεις και ολα τα φαρμακα εχουν ενα ρισκο και ενα ποσοστό παρενεργειων και πρεπει να το συνυπολογιζουμε και αυτο ε;
22-10-2009, 12:23 #185
ειναι να μην το παρεις αποφαση εσυ,
αντε κοριτσακι καλη επιτυχια....................
24-10-2009, 11:25 #186
Λαέ της Ελλάδας (που ελεγε και ο μακαριτης, χαχαχα) αν καταλαβα καλα την Τρίτη μπαινω. Και την Τεταρτη βγαινω :-)
Για τους γιατρους αυτα τα πραγματα ειναι ρουτινα - ότι ειναι για εμας ενα ραντεβου για μανικιουρ-πεντικιουρ (εδω το χαχα ειναι με μεγΑΑΑλα γραμματα!)
Τι θα γινει καλέ; Θα παμε στο νοσοκομειο την Τριτη; (μη χασω εγω το χιλιοστο της Σεληνης από τον Δία και τον Χειρωνα και τον Κρονο με τα δικα του δαχτυλίδια στην Παρθενοποπίτσα, κουλουπού-κουλουπού)
απαντηση γραμματεως: μιλησατε με τον γιατρο; Ωραια. Εμεις τηλεφωνο θα σας παρουμε την Δευτερα (αμα σας λεω εγω "πεντικιουρ" γελάτε!)
απαντηση ιατρου: Ο.Κ!!! (ε καλα, το ειπαμε, μη βαρας κιολας που ακουγεται ξαφνικά ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ! Ειδαμε και παθαμε τόσο καιρό....)
Η μάνα πάνιασε μολις ακουσε οτι δεν θααααααα, αλλά την Τριτη θα.
Στον πατερα συμφωνησαμε ομοφωνα οτι ΘΑ το πουμε μετα διοτι ποιος καθεται να ακουσει παλι Λόγο ε; Και στο κατω-κατω γιατι να αγχωνεται ο γερόλυκος; Αυτο δεν ειναι δημιουργικο ουτε χρησιμο για κανεναν οπότε ασε να νομιζει πως εκμεταλευτηκα την αργία για ταξιδακι, ως συνηθως, και κατοπιν εορτης εδω ειμαστε!
Ο αγαπητικος της βοσκοπουλας (αλλος γενναιος αυτος!) αφου εκανε τα χειλια του μια μιζερη γραμμουλα και με κοιταει σαν κουταβι μαλωμενο απο τοτε που το φιξαραμε (με τσιμπαει ομως όπου βρει γιατι... ειμαι το φρατζολακι του, ΧΑΧΑΧΑ) κανονιζει λεπτομερειες, πώς θα τακτοποιησει τη δουλεια του, να ειναι εκει απ το πρωι, κλπ, και εγω ειμαι της αποψης οτι δεν υπαρχει λογος να εχω την εννοια κανενος όση ωρα κραταει ο προεγχειρητικος ελεγχος και η επεμβαση. Γιατι να καθεται ενας ανθρωπος τοσες ωρες εξω μονος του (και να καπνιζει αρειμανίως... υποθετω) - υπαρχει λόγος;;;
Επειδη με ξερω τι κουμάσι ειμαι, το πιθανοτερο ειναι οτι θα ανανηψω πληρως με ενα καλο υπνο και στον υπνο παντα ημουν και θελω να ειμαι μονη μου (και σε κατασκοταδο ει δυνατον. Που στην προκειμενη δεν το βλεπω δυνατόν...) Οπότε στο έβγα Ο.Κ. θελω ενα ανθρωπο, να σηκωθω να κανω καμια στράτα-στρατούλα και μετα ξουτ! να παει το Dream για sweet dreams :-)
24-10-2009, 12:13 #187
dreamon καλη επιτυχια!!!
Ευχομαι ολα καλα ,και τα κιλα να τα πεις ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!
Ασε τον καλο σου να ερθει ,να δεις οτι θα το θελησεις και εσυ μετα την επεμβαση να τον εχεις διπλα σου.
Οτι χρειαστεις εδω ειμαστε !!!
ΦΙΛΙΑ!!!
24-10-2009, 13:29 #188
dream on σου ευχομαι τα καλυτερα. Χαιρομαι για σενα. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και ο,τι χρειαστεις εδω ειμαστε. Μαζι με το 2009 την πρωτοχρονια θα αποχαιρετας και τα περιττα κιλακια !!!
26-10-2009, 13:41 #189
Ε ναι λοιπον! Εκανα τις συνεννοησεις μου και αυριο θα μεγαλουργήσουμε :-)
Και ακουστε βρε παιδια τι επαθα: χθες βραδυ καθως πηγαινα να κοιμηθω ενιωσα να τρωω ενα πετραδακι. Ξερετε τι ηταν; Δοντι! Οπως λεει η νεολέρα "αυτο δεν υπαρχει"! Μα στα καλα καθουμενα να φευγει το κάτω 1/6 του δοντιου που ουτε σφραγισμενο ήταν ούτε τιποτα; Και δεν το εχω παθει ποτέ των ποτών και το παθαινω μια ημερα πριν μπω μεσα (που επισης δεν εχω μπει ποτέ των ποτων). Τελικά η ζωη εχει πλάκα! Αρκεί να εχεις όρεξη να γελάς :-)
Σας σταυροφιλώ και τα λεμε μετα την παρελαση - ματS μουτS!!
26-10-2009, 13:52 #190
κουκλαρες γυρισα σπιτι χθες.... Επιτελους εκανα την επεμβαση sleeve 25/10/09. Τι εμπειρια και αυτη... οποια θελει να μαθει καθε λεπτομερεια ειμαι στη διαθεση της
26-10-2009, 14:15 #191
Ντινα και το ρωτας? Περιμενουμε με καθε ανατριχιαστικη λεπτομερεια να μας πεις, που, με ποιον, ΟΛΟΚΛΗΡΗ την εμπειρια θελουμε.
Καλη αναρρωση να εχεις.
26-10-2009, 14:38 #192
Καλε! Μπήκες και βγηκες την ιδια ημερα;;;
Με γιεα - με γεια! :-)
27-10-2009, 02:52 #193
Originally posted by Ντίνα
κουκλαρες γυρισα σπιτι χθες.... Επιτελους εκανα την επεμβαση sleeve 25/10/09. Τι εμπειρια και αυτη... οποια θελει να μαθει καθε λεπτομερεια ειμαι στη διαθεση της
Καλή ανάρρωση και κατηφόρα!
27-10-2009, 08:29 #194
Με τις υγείες σου,Ντινάκι!
Καλή κι ανώδυνη ανάρρωση,καλή μου!
Γυρίσαμε σελίδα...πάμε για τα καλύτερα τώρα!
Να σε προσέχεις!Πάντα περιμένουμε νέα σου...Φιλάκια πολλά!
27-10-2009, 17:04 #195
κοριτσια ευχαριστω για το ενδιαφερον σας εκανα λαθος αντι 20/10 εγραψα 25/10 (μετεγχειριτικεσ επιπλοκεσ στη σκεψη χαχαχα...)λοιπον μπηκα την Τριτη 11.00 το πρωι 20/10/2009 στη ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ (πρωην ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ) στους ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ -ΑΘΗΝΑ και ο γιατρος μου ειναι ο κ.ΣΚΡΕΚΑΣ. Εκει με περιμενε η βοηθος του γιατρου και εκανα εισαγωγη και ανεβηκα στο δωματιο οπου στισ 4.30 ηρθε ο νοσοσοκομοσ και με κατεβασε στο χειρουργειο .περιμενα μεχρι 4.30 διοτι πριν απο μενα εγχειρησαν μια αλλη κοπελα απο τον ιδιο γιατρο και με την οποια ειχαμε συναντηθη στην αιθουσα αναμονησ τησ κλινικησ και γνωριστηκαμε και μιλησαμε.
στις 5.30 με ναρκωσαν και στισ 8.30 ανεβηκα στο υπνοδωματιο , η επεμβαση κρατησε1,30 ωρα και η ανανηψη αλλη 1.30 ωρα .Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΝΙΩΣΑ ΟΥΤΕ ΝΙΩΘΩ ΠΟΝΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ κλπ. εμεινα στην κλινικη μεχρι ΚΥΡΙΑΚΗ 26/10/2009 . τισ πρωτεσ 4 μερεσ δεν ηπια ουτε νερο την Παρασκευη μου εφεραν τσαι και ηπια 2-3 γουλιες το ιδιο και την Κυριακη.Βεβαια ειχα συνεχεια ορούς κλπ .ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΓΑ .η περιποιηση πολυ καλη τα φαρμακα στην ωρα τους ο γιατρος και ο βοηθος του (χειρουργοι και οι δυο) συνεχεια με επισκεπτονταν και μου εδωσαν και τα κινητα τους και οτι χρεισατω τους τηλεφωνώ . απο τη Κυριακη που γυρισα σπιτι πινω μονο λιγα υγρα 1-2 ποτηρια ολη μερα (χυμους τσαι σουπες )ενω πρεπει περισσοτερα και παιρνω τα φαρμακα που μου εδωσαν ομως εχω διαροιες και φοβουμαι μην παθω καμια αφυδατωση . ο γιατροσ μου λεει να μην ανησυχω. αν καποα απο σας ειχε κανει sleeve ας μου γραψει πως ενιωθε οταν γυρισε σπιτι .Το βασικο ειναι οτι απο 19/10 μεχρι σημερα δεν εχω φαει τιποτα και δεν θελω να φαω.στο σπιτι δεν μπαινω στην κουζινα γιατι ανακετευομαι. εχασα 3 κιλα σε 1 εβδομαδα. προσ το παρον δεν εχω αλλες εμπειριες επι του θεματος .το μελλον θα διξει
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία