Results 196 to 210 of 251
-
27-10-2009, 17:57 #196
Originally posted by Ντίνα
κοριτσια ευχαριστω για το ενδιαφερον σας εκανα λαθος αντι 20/10 εγραψα 25/10 (μετεγχειριτικεσ επιπλοκεσ στη σκεψη χαχαχα...)λοιπον μπηκα την Τριτη 11.00 το πρωι 20/10/2009 στη ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ (πρωην ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ) στους ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ -ΑΘΗΝΑ και ο γιατρος μου ειναι ο κ.ΣΚΡΕΚΑΣ. Εκει με περιμενε η βοηθος του γιατρου και εκανα εισαγωγη και ανεβηκα στο δωματιο οπου στισ 4.30 ηρθε ο νοσοσοκομοσ και με κατεβασε στο χειρουργειο .περιμενα μεχρι 4.30 διοτι πριν απο μενα εγχειρησαν μια αλλη κοπελα απο τον ιδιο γιατρο και με την οποια ειχαμε συναντηθη στην αιθουσα αναμονησ τησ κλινικησ και γνωριστηκαμε και μιλησαμε.
στις 5.30 με ναρκωσαν και στισ 8.30 ανεβηκα στο υπνοδωματιο , η επεμβαση κρατησε1,30 ωρα και η ανανηψη αλλη 1.30 ωρα .Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΝΙΩΣΑ ΟΥΤΕ ΝΙΩΘΩ ΠΟΝΟ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ κλπ. εμεινα στην κλινικη μεχρι ΚΥΡΙΑΚΗ 26/10/2009 . τισ πρωτεσ 4 μερεσ δεν ηπια ουτε νερο την Παρασκευη μου εφεραν τσαι και ηπια 2-3 γουλιες το ιδιο και την Κυριακη.Βεβαια ειχα συνεχεια ορούς κλπ .ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΣΗΚΩΘΗΚΑ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΓΑ .η περιποιηση πολυ καλη τα φαρμακα στην ωρα τους ο γιατρος και ο βοηθος του (χειρουργοι και οι δυο) συνεχεια με επισκεπτονταν και μου εδωσαν και τα κινητα τους και οτι χρεισατω τους τηλεφωνώ . απο τη Κυριακη που γυρισα σπιτι πινω μονο λιγα υγρα 1-2 ποτηρια ολη μερα (χυμους τσαι σουπες )ενω πρεπει περισσοτερα και παιρνω τα φαρμακα που μου εδωσαν ομως εχω διαροιες και φοβουμαι μην παθω καμια αφυδατωση . ο γιατροσ μου λεει να μην ανησυχω. αν καποα απο σας ειχε κανει sleeve ας μου γραψει πως ενιωθε οταν γυρισε σπιτι .Το βασικο ειναι οτι απο 19/10 μεχρι σημερα δεν εχω φαει τιποτα και δεν θελω να φαω.στο σπιτι δεν μπαινω στην κουζινα γιατι ανακετευομαι. εχασα 3 κιλα σε 1 εβδομαδα. προσ το παρον δεν εχω αλλες εμπειριες επι του θεματος .το μελλον θα διξει
Λοιπόν, με το που γύρισα σπίτι, ξεκίνησα σουπίτσα.Μόνο ζωμό από κρέας ή κοτόπουλο και λαχανικά(καρότο-πατάτα-κολοκύθι).Καλά σουρωμένη για να μην υπάρχουν κομματάκια.Επινα 1 κουπα για μεσημέρι μέσα σε μία ώρα ίσως και παραπάνω.Αν ζυγίζεις, η κούπα αυτή ειναι των 330ml.
Πρωί έπινα μισή κούπα γάλα (παιδικό που έχει λιγότερη λακτόζη ή το κιτρινο μπουκάλι της Δέλτα με λιγότερη λακτόζη). Ενδιάμεσα έπινα τσάι βουνού με λίγο μέλι και παγάκια γιατί δεν πρέπει να πινουμε ζεστά τα υγρά ή χαμομήλι. Βράδι έπινα σουπίτσα ή γάλα. Σύνολο 3-4 κούπες.Αρχικα 3 κούπες και όσο πλησίαζα στα αλεσμένα έπινα και 4 κουπες.Νερό ελάχιστο.
Ήθελα αλάτι και γι αυτό έπινα μια κούπα ολοκληρη σούπα. Οταν μου επέτρεψαν να φάω γιαούρτι-ζελέ-κρέμα αραβοσίτου(10η μετεγχειρητική, σωστάμονο το ζελέ και η κρέμα κατέβηκαν μια χαρά αλλά 2 κουταλάκια αρχικά.
Συμβουλή: Ακόμη και τα υγρά, να μην τα κατεβάζεις με τη μία γρήγορα αλλά να τα φέρνεις μέσα στο στόμα σου 1-2 γύρους και σε ποσότητα υπολόγισε αρχικά να πίνεις ένα κουταλάκι του γλυκού και λιγότερο και σιγά σιγά περισσοτερο.Στο λέω όχι γιατι θα πάθεις τρομερό κακό αλλά ίσως πονέσεις!
Εγώ κλείνω 2μηνο και πινω 3 γουλιές συνεχόμενες και σε ποσότητα σαφώς μεγαλύτερη από ενα κουταλάκι του γλυκού!
Καλή συνέχεια και να δεις που όλα θα πάνε καλά!!!
- 28-10-2009, 12:58 #197
sweet_but_obese ευχαριστω για τισ συμβουλες σου . ποσα κιλα εχεισ χασει? τρως κανονικο φαγητο ή ακομα αλεσμενα? εγω μολισ πιω κατι μετα απο λιγο παω τουαλετα με διαροια . εσενα σου συνεβαιναν αυτά?
28-10-2009, 15:19 #198
sweet_but_obese ευχαριστω για τισ συμβουλες σου . ποσα κιλα εχεισ χασει? τρως κανονικο φαγητο ή ακομα αλεσμενα? εγω μολισ πιω κατι μετα απο λιγο παω τουαλετα με διαροια . εσενα σου συνεβαιναν αυτά?
Απ τις τροφές που κατεβαίνουν μια χαρά και δεν νιώθω ενόχληση, εκτός αν χορτάσω είναι, βραστό μπρόκολο,καρότο,κολοκύθι,π� �τάτα,φασολάκια,ψάρι(μπακαλ ιάρο,γλώσσα,σολωμό,μαλακά δηλ ψάρια),γάλα,γιαούρτι(παιδικ ό κυρίως λόγω λιγότερης λακτόζης),milko free(όταν θέλω γλυκό),ζελέ, κρέμα αραβοσίτου και το καλύτερο όλων φρυγανιά με μαλακό τυρί(cottage cheese-la vache qui rit-τυρί σε φέτες όπως la vache qui rit,Linea).
Οταν λες διάρροια, εννοείς ότι πας δηλ παραπάνω από 1 φορά την ημέρα; Εγώ δεν είχα κάτι τέτοιο.Οταν ημουν στα υγρά πήγαινα τουαλέτα κάθε 2-3 μέρες περίπου μπορεί και 5 την πρώτη φορά.Στα αλεσμένα ημουν πιο τακτική, κάθε 2 μέρες.Τώρα πάλι χαλάει το πρόγραμμα.Αλλες μερες παω καθε μερα, άλλες κάθε 3 πχ. Αλλά διάρροια δεν είχα ποτέ.
Για κάνε ένα τηλέφωνο στο γιατρό....
29-10-2009, 17:58 #199
sweet_but_obese τελικα ολα προερχονταν απο την αντιβιωση επαθα αλλεργια και δεν μπορω να κουνηθω χθεσ πηρα το γιατρο και πηγα στην κλινικη κια μου εκανε ενεση κορτιζονης και παιρνω xοzale καλα μασημενο κπλ αστα να πανε. απο το στομαχι δεν εχω καμια ενοχλησησ και τα επαθα απο την αντιβιωση /οι φαγουρες αλλο πραγμα εγινα κατακοκκινη και δεν μπορεις να κανεισ και τπτ
οποτε σταματησα την αντιβιωση και εχει ο ΘΕΟΣ. Οσο για τις διαροιες μου ειπε ο γιατροσ οτι σε ορισμενα ατομα συμβαινει .εκεινο που πραγματικα με κανει να νιωθω ασφαλης ειναι που οσες φορες πηρα στο κινητο τον κ. ΣΚΡΕΚΑ και τους συνεργατες του μου απαντουν με ευγενεια και με καθοδηγουν τι να κανω .για να καταλάβης προχθες μπορει να πηρα τον γιατρο και 10 φορες στο κινητο του .χαρηκα για σενα που εισαι καλα .δεν μου ειπεσ ποσα εχασες φιλακια
29-10-2009, 19:38 #200
sweet_but_obese τελικα ολα προερχονταν απο την αντιβιωση επαθα αλλεργια και δεν μπορω να κουνηθω χθεσ πηρα το γιατρο και πηγα στην κλινικη κια μου εκανε ενεση κορτιζονης και παιρνω xοzale καλα μασημενο κπλ αστα να πανε. απο το στομαχι δεν εχω καμια ενοχλησησ και τα επαθα απο την αντιβιωση /οι φαγουρες αλλο πραγμα εγινα κατακοκκινη και δεν μπορεις να κανεισ και τπτ
οποτε σταματησα την αντιβιωση και εχει ο ΘΕΟΣ. Οσο για τις διαροιες μου ειπε ο γιατροσ οτι σε ορισμενα ατομα συμβαινει .εκεινο που πραγματικα με κανει να νιωθω ασφαλης ειναι που οσες φορες πηρα στο κινητο τον κ. ΣΚΡΕΚΑ και τους συνεργατες του μου απαντουν με ευγενεια και με καθοδηγουν τι να κανω .για να καταλάβης προχθες μπορει να πηρα τον γιατρο και 10 φορες στο κινητο του .χαρηκα για σενα που εισαι καλα .δεν μου ειπεσ ποσα εχασες φιλακια
Εγώ έπαθα ήπια καντιντίαση στη γλώσσα η οποία έγινε και επίτριχος! Ειχε ασπρίσει αρχικά, μετά έγινε καφετιά, σαν να είχα βγάλει πυκνό χνούδι (γι αυτο λεγεται και επίτριχος, εβγαλε τριχες!, αηδια σκετη! ) και μετά άσπρισε κατά τόπους ένδειξη καθαρά μύκητα! Πηγα χαπια για το μύκητα (επειδή ήμουν στα υγρά, άνοιξα την κάψουλα και έριχνα τις μπιλίτσες σε ένα κουταλάκι γάλα) και διάλυμα και γαργάρες και πλύσεις και υποχώρησε στην εβδομάδα.
ʼλλες γυναίκες βγάζουν μύκητα στον κόλπο. Εσύ είχες άλλου είδους αντίδραση απ την αντιβίωση.Το θέμα είναι ότι ο γιατρός έχει την εμπειρία και καλά έκανες και τον πήρες τηλεφωνο!
Οσο για το αν απαντά αμέσως εκείνος ή βοηθός ή γραμματέας, το γνωρίζω ήδη! Μέχρι και 11 το βραδυ τον έχω πάρει τηλέφωνο!
Όλα καλά θα πάνε!
30-10-2009, 19:00 #201
ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΡΗ ΣΑΝ ΧΝΟΥΔΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΖΕΛΕ ΓΙΑ ΜΥΚΗΤΕΣ
30-10-2009, 22:18 #202
ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΡΗ ΣΑΝ ΧΝΟΥΔΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΖΕΛΕ ΓΙΑ ΜΥΚΗΤΕΣ
Εμένα δεν μου έδωσε αυτό το ζελέ που λες.Ισως ειναι κάτι καινούργιο, δεν ξέρω.
Εμένα μου είπε ενα διάλυμα για πλύσεις και πήρα το nystamycin το οποίο πίνεται κιόλας, αλλά φυσικά εγώ δεν το έπινα! Απλά έκανα 4 φορές την ημέρα γαργάρες και πλύσεις σε όλο το στόμα για μια εβδομάδα.Αλλά θέλει και παραπάνω μερες να το χρησιμοποιείς για να εξαλειφθεί τελειως.Εγώ η χαζή δεν το εβαζα γιατι είχα κουραστεί και βαρεθεί και άργησε να μου περάσει.
Αλλά στο μήνα ήμουν μια χαρά!
06-11-2009, 10:58 #203
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ , ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ..ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ,ΑΓΧΟΣ,ΝΕΥΡΑ Κ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ...
ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΟΔΟΣ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΟΥ ΕΔΩ Κ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΠΑΡΑ ΜΟΝΑΧΑ ΕΝΑ ΚΙΛΟ...ΑΥΤΑ...
06-11-2009, 16:01 #204
Μη χάνεις το κουράγιο σου,bubbaloo μου!
Η αλήθεια είναι πως η απώλεια σου δεν είναι η αναμενόμενη για ενάμισυ μήνα,
αλλά κι εσύ μην επιτρέπεις το άγχος του χρόνου να σε ρίχνει τόσο πολύ ψυχολογικά!
Τα κιλά θα χαθούν σιγά σιγά και το πιο σημαντικό θα έχεις επιπρόσθετες εγγυήσεις
να μην τα ξαναπάρεις!Στο κάτω κάτω γι'αυτό δε βάλαμε δακτύλιο;Κιλά χάσαμε
πολλές φορές στη ζωή μας και πολύ γρηγορότερα όταν κάναμε δίαιτες-αστραπή,
αλλά τι καταλάβαμε για να είμαστε σήμερα εδώ,βαριατρικά χειρουργημένες;
Προσπάθησε να εστιάσεις στην ουσία,όσο δύσκολο κι αν σου ακούγεται,
δεδομένης της μη μέχρι τώρα ενθάρρυνσης από το αποτέλεσμα και να βοηθήσεις
την ψυχολογία σου,γιατί κι η αρνητική στάση οδηγεί σε αρνητικά αποτελέσματα!
Προσπάθησε να γεμίσεις τη μέρα σου με δραστηριότητες,που αγαπάς,ώστε να πάρεις
χαρά κι από αλλού και να περάσει πιο ανώδυνα το διάστμα αυτό.Αλήθεια..ο γιατρός σου
τι λέει για όλα αυτά;Φαντάζομαι οργανικά δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα,έτσι δεν είναι;
06-11-2009, 21:32 #205
sweet_but_obese καλησπέρα .εκοψα την Τεταρτη τα ραμματα και βγήκαν και τα σωληνάκια και αρχισα να τρωω όμωσ μολις φαω 2 κουταλάκια του γλυκου πουρε ή γιαουρτι στομωνω και δεν μπορω να καταπιω αλλο .μήπως επειδη είναι ακόμα πολύ νωρίς το χειρότερο ειναι οτι δε μπορω να πιω καθόλου νερό και τον χυμό που έπινα τον αηδίασα και αυτο με το ζορι να πιω 1μικρό φλυτζάνι του τζαγιού υγρα ολη μέρα.εχασα 8 κιλά από 20/10 και νιώθω πολυ ωραία .Πες μου εσύ πως είσαι? και οποια αλλη θέλει να με ρωτήση οτιδήποτε είμαι στη διάθεσή της
φιλακια σε ολες και να πραγματοποιείτε τα ονειρά σας
07-11-2009, 00:34 #206
sweet_but_obese καλησπέρα .εκοψα την Τεταρτη τα ραμματα και βγήκαν και τα σωληνάκια και αρχισα να τρωω όμωσ μολις φαω 2 κουταλάκια του γλυκου πουρε ή γιαουρτι στομωνω και δεν μπορω να καταπιω αλλο .μήπως επειδη είναι ακόμα πολύ νωρίς το χειρότερο ειναι οτι δε μπορω να πιω καθόλου νερό και τον χυμό που έπινα τον αηδίασα και αυτο με το ζορι να πιω 1μικρό φλυτζάνι του τζαγιού υγρα ολη μέρα.εχασα 8 κιλά από 20/10 και νιώθω πολυ ωραία .Πες μου εσύ πως είσαι? και οποια αλλη θέλει να με ρωτήση οτιδήποτε είμαι στη διάθεσή της
φιλακια σε ολες και να πραγματοποιείτε τα ονειρά σας
Επίσης πρόσεξε πως κατεβάζεις την τροφη.Δεν πρέπει να την κατεβάζεις αμέσως αλλά να την φέρεις 1-2 γύρους στο στόμα.Να τη σαλιώσεις.Ακούγεται αηδιαστικό ή βαρετό αλλά αν πέσει γρήγορα θα νιώθεις πίεση.
Επίσης ο πουρές πρέπει να είναι υδαρής. Οχι πηχτός.Πέφτει σαν πέτρα.Ακόμη και τώρα που έχω κλείσει 2 μηνες, η βραστή πατάτα δεν μου κάθεται καλά.
Συμβουλή μου για να παίρνεις και βιταμίνες, να αλέθεις 1-2 ροδέλες καρότο, 1-2 κομματάκια κολοκύθι, μισή μικρή πατάτα και λίγο κρέας και 6-10 κουταλιές της σούπας ζωμό και να το τρως μέσα σε μισή με μία ώρα.
Επειδή με τα αλεσμένα παιρνεις αέρα, φουσκώνεις στις πρώτες 2 κουταλιές.Περιμενεις να φύγει ο αέρας και συνεχίζεις.10 κουταλάκια πχ ειναι καλά.
Εγώ στον 1ο μήνα έχασα 13 κιλά, δεν επινα νερο και έτρωγα για πρωινό μελάτο αυγό, μεσημεριανό 8-10 κουταλάκια του γλυκού αλεσμένη σούπα, βραδινό το ίδιο ή γάλα ή 3-4 κουταλάκια παιδικό γιαούρτι ή μήλο βρασμένο και αλεσμένο μαζί με λίγο μέλι κ κανέλα ή καθόλου μέλι ή φρυγανιά με τριγωνάκι τυρί.Πολλές φορές την εβρεχα τη φρυγανιά αν και κατεβαινε και στεγνή αλλά ετρωγα μικρή μπουκιά, τη μασούσα καλά και με αρκετό σάλιο την κατάπινα.
Το θέμα με τα υγρα ειναι δύσκολο, το ξερω.Προσπάθησε να πίνεις έστω μισή κούπα γάλα το πρωί, ενδιάμεσα απο τα κύρια γεύματα ενα τσάι ή χαμομήλι που κατεβαινουν πιο εύκολα σε σχέση με το νερό και έστω ενα ποτήρι νερό.
Θα εχουμε προβλημα με τα νεφρά! Το ξερω, θελω να πιω και παλι το ξεχνάω επειδη ποτέ μου δεν επινα ειδικα το χειμωνα! Αλλα το σκεφτομαι συνέχεια και προσπαθω να εχω ενα μπουκαλακι μαζι να πινω.
Προσοχη! Το ξερεις εξάλλου, μισή ώρα πριν το φαγητο πινουμε υγρά και 1-1,5 ώρα μετά!Ποτέ μαζί με το φαγητό!
08-11-2009, 00:09 #207
κουκλίτσα μου σε υπερ ευχαριστώ .σήμερα μάλλον έκανα καταχρήσεις με το φαγητό και έκανα 2-3 φορές εμετό.επισης ο doctor μου εδωσε αντιβιωση ciproxin οταν μου εκοψε τα ραμματα και εβγαλε το σωληνακι και ειναι παρα πολυ πικρό το χάπι και δεν κατεβαίνει κάτω. πρεπει να το παιρνω πρωι -βραδυ και μόλις το παρω γίνομαι χάλια. επισης μου έδωσε και πολυβιταμίνες εκεινες ειναι ευγευστες και μασιώνται εύκολα. Ηθελα να σε ρωτήσω έβαζες αντιπικτικες ενέσεις και εσύ ? έγω τισ τελείωσα σήμερα . αν ναι πόσες μέρες έβαζες?
Με το νερό εκανα κατι αλχημίες-κόλπα δλδ αγόρασα πορτοκαλάδα ζαχαρούχα (ανεπίτρεπτο) και την έριξα στο μπουκαλακι μαζι με το νερό και σιγά σιγά το πινω καλυτερα .άσε που βαρέθηκα και τους χυμούς .προκειμενου να πιω υγρα τα επέτρεψα όλα στον εαυτό μου . Όταν πίνω το νερό σκέτο νιώθω το στόμα μου πικρό.
Η πληγη-τρυπα απο το σωληνάκι σου έχει κλεισει? εμενα την Τετάρτη μου τα εβγαλε και θέλω να κάνω μπανιο και φοβαμαι μην πάει νερο και πάθω καμιά μόλυνση . Πες κάμια ιδεα γιαυτό πως θα τα καταφέρω να λουστώ με ανοιχτη πληγή?? περιμενω με αγωνια την απαντηση σου φιλακια καλο ξημέρωμα
08-11-2009, 03:58 #208
κουκλίτσα μου σε υπερ ευχαριστώ .σήμερα μάλλον έκανα καταχρήσεις με το φαγητό και έκανα 2-3 φορές εμετό.επισης ο doctor μου εδωσε αντιβιωση ciproxin οταν μου εκοψε τα ραμματα και εβγαλε το σωληνακι και ειναι παρα πολυ πικρό το χάπι και δεν κατεβαίνει κάτω. πρεπει να το παιρνω πρωι -βραδυ και μόλις το παρω γίνομαι χάλια. επισης μου έδωσε και πολυβιταμίνες εκεινες ειναι ευγευστες και μασιώνται εύκολα. Ηθελα να σε ρωτήσω έβαζες αντιπικτικες ενέσεις και εσύ ? έγω τισ τελείωσα σήμερα . αν ναι πόσες μέρες έβαζες?
Με το νερό εκανα κατι αλχημίες-κόλπα δλδ αγόρασα πορτοκαλάδα ζαχαρούχα (ανεπίτρεπτο) και την έριξα στο μπουκαλακι μαζι με το νερό και σιγά σιγά το πινω καλυτερα .άσε που βαρέθηκα και τους χυμούς .προκειμενου να πιω υγρα τα επέτρεψα όλα στον εαυτό μου . Όταν πίνω το νερό σκέτο νιώθω το στόμα μου πικρό.
Η πληγη-τρυπα απο το σωληνάκι σου έχει κλεισει? εμενα την Τετάρτη μου τα εβγαλε και θέλω να κάνω μπανιο και φοβαμαι μην πάει νερο και πάθω καμιά μόλυνση . Πες κάμια ιδεα γιαυτό πως θα τα καταφέρω να λουστώ με ανοιχτη πληγή?? περιμενω με αγωνια την απαντηση σου φιλακια καλο ξημέρωμα
Αντιπηκτικές ναι, έκανα, 10 το σύνολο, 1 κάθε πρωί 8-9 μιας και τετοια ώρα μου τις έκαναν στο νοσοκομείο, για 10 μέρες συνολικά.
Το νερό οντως δεν κατεβαίνει.Αλχημείες δεν υπάρχουν.Μονο να πινεις χαμομήλι σκέτο ή με λιγο ζαχαρη-ζαχαρίνη-μέλι αλλά ξαναλεώ λίγο για να μην γίνει κακή συνηθεια ή τσάι επισης.1/2 λιτρο ειναι καλά για αρχή.Αλλοι πίνουν και 1 και 1,5 λίτρο.Εγώ το μισό πλέον το καταφέρνω.
Οσο αφορά τώρα την τρυπούλα.Ομολογώ ότι τις πρώτες μερες μια φίλη μου εκανε τις αλλαγές και δεν ειχα επαφή με την τρύπα.
Μπάνιο μπορείς να κάνεις και πρέπει να κάνεις! Αν φοβάσαι, να πλένεσαι με τις γάζες και στο τέλος τις βγάζεις.Ετσι θα εχουν φύγει και οι κόλλες.Θα ρίξεις όμως νερό στην τρύπα.Ναι, όπως στο λέω, νερό επάνω, κατευθείαν στην τρύπα, μέσα! Οχι με τρελή πιεση να πονέσεις αλλά πρέπει να πάει νερό!
Επίσης, πρέπει να κάνεις και κάτι αλλο.Σιχαμερό αλλά σημαντικο.Να μυρίζεις τη γάζα.Αν μυρίζει άσχημα,θα τηλ στο γιατρο άμεσα.Σημαίνει ότι μολύνθηκε.Αν όχι, όλα πάνε περίφημα!
Αφού λοιπόν κάνεις μπάνιο, επειδη η τρύπα θα τρέχει, θα έχεις ετοιμη μια γάζα ανοικτή και φυσιολογικό ορό σε μονοδόσεις.Θα έχεις κάποιον μαζί σου για βοήθεια; Εαν ναι, όταν βγεις, ζητάς να σου ρίξει τον ορό για καθάρισμα και από πάνω βάζεις τη γαζα προσωρινά μέχρι να ντυθείς.Αφού ντυθείς, καθαρίζεις με αρκετό betadine, να πάει και μέσα δηλαδή και μετά ρίχνεις pulvo, όπως λένε οι οδηγίες.Από απόσταση και να μπει μεσα κανονικά.
Οσο περνούν οι μερες θα βάζεις λιγότερες γάζες.Εμένα στη βδομάδα σχεδόν είχε κλείσει και στο μήνα, δεν εφυγε κι η λακκουβίτσα.
Ο,τι άλλο χρειαστείς μπορείς να με ρωτήσεις!
09-11-2009, 13:49 #209
ηθελα να ρωτησω εσας που σιγουρα ξερετε κατι παραπανω απο εμενα,μηπως μαζι με το δακτυλιο που εχω κανει θα επρεπε να κανω κ διαιτα;δε ξερω τι να πω...
09-11-2009, 13:53 #210
Originally posted by NADINE
Μη χάνεις το κουράγιο σου,bubbaloo μου!Αλήθεια..ο γιατρός σου
τι λέει για όλα αυτά;Φαντάζομαι οργανικά δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα,έτσι δεν είναι;
αχ!!!! ναντινακι μου.μου ειπε πως με τη δευτερη - τριτη ρυθμιση ενεργοποιειται κ θα αρχισει η κατηφορα.εαν παλι ειναι μικρη η απωλεια τοτε ειπε οτι θα με "στριμωξει" κ αλλο, γιατι χανω αργα..(δηλαδη: αργα περαν του αναμενομενου)οπως ειπες κ εσυ...οργανικα τιποτα απολυτως...
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή