ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙ ΔΑΚΤΥΛΙΟΥ.... - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 17 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast
Results 76 to 90 of 251
    Member
    πωπω πινοκιο!!ο θεος μαζι σου να ειναι,παναγια μου!!!αυτο θα πει δυναμη...
    τι να πω...εχεις δικιο...ηρωας!!!ηρωας...μες το δικο σου παραμυθι...(εχουμε κ τις ιδιες τομες..)

esprit σε καταλαβαινω...μια απο τα ιδια...δεν εχω δυστυχως...msn...υπομονη κ πολλη δυναμη σου ευχομαι...τι αλλο...

Senior Member
    για οσες εχει καιρο που το εκαναν και εχουν χασει πολλα κιλα εχω δυο ερωτησεις... υπηρξε μεγαλη χαλαρωση? εγω ειμαι 1,65 και 114 κιλα αλλα ποτε δεν ημουν πολυ πλαδαρη. και δευτερη ερωτηση... η βαλβιδα φαινεται αφου χαθουν τα κιλα?

Senior Member
    Εγώ είχα πέντε τομές στον πρώτο δακτύλιο και τέσσερις στον δεύτερο!
    Τώρα που σκέφτομαι τρίτη επέμβαση λέτε να μου κάνουν τρεις;
    ʼντε άλλες τρεις επεμβάσεις και μετά πάω στις αναίμακτες!

Κοριτσάρες μου,τι καλά που βρήκατε η μία την άλλη και μοιράζεστε τις δύσκολες αυτές πρώτες μέρες!
    Λίγη υπομονούλα όπως σας λένε κι οι ομοιοπαθούσες κι έμπειρες εδώ κι όλα θα ανήκουν στην ιστορία!

Πινόκιο,σε νιώθω...Κι εγώ έκανα ένα χειρουργείο μόνη μου και μετά έπρεπε να κουβαλήσω και βαλίτσα
    και να μετακινηθώ με μέσα μαζικής μεταφοράς στην Αθήνα...Όχι βέβαια τόσο βαρύ όπως η τοποθέτηση δακτυλίου...
    Εμένα με άνοιξαν για να δούνε τι δεν πάει καλά με τον δεύτερο.Κι ήμουν πολύ ταλαιπωρημένη
    κι από τα τρυπήματα...τέλος πάντων...να μη τα θυμάμαι...Αν χρειάστεί όλα τα αντέχουμε τελικά!
    Ακόμα και μόνοι μας!Χωρίς την καλή μανούλα να μας κάνει μασαζάκι και να εκτελεί ρομποτικά κάθε εντολή-επιθυμία μας...
    Είσαι πολύ δυνατή,Πινόκιο!Μακάρι να βρούμε τη λύση μας κι εμείς οι δακτυλιδοαποτυχημένες!Λες να Σκρεκιαστούμε;Αχ!

Αχ ρε Ναντιν, ξερεις ποσες φορες σκεφτομαι την ταλαιπωρια μου και απορω με τον εαυτο μου? Ουτε ξερω που βρηκα την δυναμη.... Και πιστεψε με δεν μετανοιωνω.... Καλε φυσικα και θα Σκρεκιαριστουμε. Εχω ραντεβου 13/11 στις 16¨30..... Κλεισε ραντεβου και παμε πακετο..... Καποια στιγμη πρεπει να βγει ο δακτυλιος απο μεσα μας!!! Ποσο ακομα θα τον κουβαλαμε? Αλλα 1, 2, 3 χρονια???

Ηθικο ακμαιοτατο κοριτσια/αγορια..... Δεν υπαρχει "δεν μπορω" υπαρχει "δεν θελω" και εμεις ολοι εχουμε αποδειξει ποσο το θελουμε γι'αυτο εχουμε προβει σε τετοιες ενεργειες.

Φιλακια και καλημερααααααα

Senior Member
    pinokio Και εγω εκεινη την μερα λεω να βαλω ραντεβου στο σκρεκα!!!! χαχα τελεια!!!! απλα εγω θα κλεισω Λιγο πιο αργα γιατι θα φυγω μεσημερι απο Βολο.. μακαρι να σε προλαβω! ναντινακι δεν ερχεσε και εσυ? και μαλιστα θα μεινω στο ξενοδοχειο president ειναι ακριβως απεναντι απο το ιατρειο του!!!!! λετε να μεινουμε ολες εκει το βραδυ???? να ειναι σαν μια μινi σκρεκοσυναντηση της παλιας πλεον ( για τον εαυτο μου μιλαω ) και τον νεων ( πινοκιο- ναντιν )

Ζωιτσα, εκει θα ειμαι. εχω σπιτι στη Αθηνα και θα μεινω και την επομενη μερα. Ενα τηλεφωνακι και παμε γθα καφεδακι μετα να πουμε τους πονους μας.
    Ναντιν μας ακους?? Οβερ.... 2 θα ειμαστε, ας γινουμε 3....

Senior Member
    τελεια πινοκιο!! μολις κλεισω σιγουρα το ραντεβου θα σε ενημερωσω αν ειναι να τα πουμε για ενα καφεδκι!!! το πολυ πολυ να με περιμενεις στο γιατρο και μετα να παμε απεναντι στο roοf garden του ξενοδοχειου να ακουσουμε τελεια μουσικουλα και να πιουμε κανα ποτακι :P η και την αλλη μερα στο κεντρο για κανενα καφεδακι!!!

Εγινε. Ειμαι μεσα, και οποια αλλη θελει και μπορει το τραπεζι χωραει και αλλες......

Member
    ΓΕΙΑ Κ ΧΑΡΑ ΣΤΑ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ...

ΛΟΙΠΟΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ;ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ Κ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ Κ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΟΝΑΓΑ, ΕΠΗΡΕΑΣΜΕΝΗ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ,ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ;;;;ΜΕ ΘΕΡΜΟΦΟΡΑ!!!!

ESPRIT???ΑΝ ΜΕ ΑΚΟΥΣ ΓΕΜΙΣΕ 2 ΘΕΡΜΟΦΟΡΕΣ ΜΕ ΚΑΥΤΟ ΝΕΡΟ,ΤΥΛΙΞΕ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ ΜΙΑ ΠΕΤΣΕΤΟΥΛΑ ΤΩΝ ΧΕΡΙΩΝ Η ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ Κ ΞΑΠΛΩΣΕ ΑΝΑΣΚΕΛΑ.ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΑΠΑΥΤΙΚΟ ΚΑΝΑΠΕ.ΠΕΣ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΤΗ ΜΙΑ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ Κ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ ΕΝΩ ΦΟΡΑΣ ΚΑΛΤΣΕΣ.ΩΣΤΟΣΟ ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΤΡΙΨΕΙ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ ΜΕ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ Κ ΜΕΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΟΥ ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΛΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙΣ Κ ΘΑ ΙΔΡΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΜΑ ΘΑ ΣΕ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Κ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ ΛΙΓΟ.

ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ,ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ....

ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΠΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ... ΚΑΤΙ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ...ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΗ ΒΑΛΒΙΔΑ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΟΙΩΘΩ ΚΑΤΙ ΣΑ ΦΤΕΡΟΥΓΙΣΜΑ,ΣΤΙΓΜΙΑΙΟ Κ ΦΕΥΓΕΙ.ΕΠΕΙΤΑ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΑ Η ΒΑΛΒΙΔΑ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΝΑΣΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ Κ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΟΛΥΠΟΝΑΩ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΩΜΟ.ΤΕΛΟΣ ΝΟΙΩΘΩ ΕΝΑ ΚΟΜΠΙΑΣΜΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΑΚΤΥΛΙΟΣ ΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΠΑΣΜΟΥΣ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ,ΤΟ ΝΟΙΩΘΩ ΣΥΧΝΑ Κ ΤΟΤΕ ΚΟΚΑΛΛΩΝΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ...
    ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;
    ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΝΕΡΟ ΠΙΝΩ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΠΙΝΩ 2 ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΓΟΥΛΙΕΣ ΜΑΖΙ Κ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ..

ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΕ ΜΕ....

Senior Member
    χεχε κι εμενα μου εβαλε εχθες μια θερμοφορα στην πλατη και οπως κρυωνα κιολας κουτι μου ηρθε! για το νερακι ξεθαρεψα κι εγω σιγα σιγα και πινω δυο γουλιτσες πια! εβγαλα και τις γαζουλες σημερα εκανα κι ενα μπανακι και εχω στρωσει λιγο. βεβαια αμα κανω να κουνηθω καηκα ε! αυτο που λες στην βαλβιδα εγω μονο πονο εχω οχι να νιωθω πως κουνιεται κτλ και για το δακτυλιο επισης ενα μικρο σφιξιμο. ουφ σε νιωθω πολυ καλη μου παρεα θα το περασουμε! απο που εισαι?

Member
    ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΑΛΛΟ ΚΙΛΑΚΙ;;ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΣΤΑ 2,5kg . ΜΠΑΝΙΟ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ Κ ΜΕΤΑ ΕΚΑΝΑ Κ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ.ΑΝΑΠΝΕΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Η ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΣΑΙ Κ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΕΝΑ ΕΛΑΦΡΥ ΝΑ ΤΟ ΠΩ, ΠΟΝΟ;;;;

Senior Member
    δεν ζυγιστικα ξανα να πω την αληθεια. για την αναπνοη αμα καθομαι στον καναπε και δεν ποναω αναπνεω κανονικα. αμα ομως με πιασει ο φριχτος ο πονος δεν μπορω να παρω ανασα. περπατας κανονικα? εγω πηγαινω καμπουριαζοντας και κρατωντας την κοιλια μου σαν ετοιμογεννη! ασε αμα συνεχιστει για πολυ με βλεπω να κατανταω σαν τον κουασιμοδο

Senior Member
    γεια σας και παλι... μια ερωτησουλα ετσι απο περιεργεια και επειδη δισταζω να παρω τον γιατρο ψωμι ποτε ξεκιναμε να τρωμε?

Member
    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ESPRIT ΜΟΥ, ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!
    ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;
    ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΠΟΝΩΝ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΣΤΡΩΣΕ ΛΙΓΟ Κ Η ΑΝΑΠΝΟΗ ΜΟΥ,ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΡΗΞΙΜΟ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΛΒΙΔΑ Κ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΟΜΕΣ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΦΑΓΟΥΡΑ.ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΗΞΩ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΜΟΥ Κ ΝΑ ΞΕΡΙΖΩΣΩ ΤΟ ΔΕΡΜΑ Κ ΤΗ ΒΑΛΒΙΔΑ ΜΑΖΙ...χαχαχαχα!!!!ΣΤΙΣ 4 Η ΩΡΑ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ Κ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ Κ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΜΟΥ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΡΑΜΜΑΤΑ.
    espritaki ΜΟΥ;ΨΩΜΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ΟΤΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΣΤΗ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΟΥ ΠΛΕΟΝ...Κ ΕΓΩ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΖΕΣΤΟ,ΞΕΡΟΨΗΜΕΝΟ Κ ΤΡΑΓΑΝΟ Κ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΗΜΗΞΩ ΑΛΛΑ... ΒΛΕΠΩ ΤΗ ΖΥΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΔΕΙΧΝΕΙ -4 ΚΙΛΑΚΙΑ Κ ΣΤΡΙΒΩ ΓΩΝΙΑ...ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ...ΔΩΣΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ Κ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΙΣΤΕΨΕ ΤΟΝ!!!ΠΙΣΤΕΨΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ!!!ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΕΙΣ!!!!

Γεια σας κοριτσια. Εγω 2 χρονια πριν δεν εβγαλα κανενα ραμμα. Βγηκαν μονα τους μετα απο καμια 10αρια μερες. Αλλα κανεις και πας στο γιατρο..... Ειπατε το ψωμι, ψωμακι κοπελιες ε?? Δεν θελω να σας απογοητευσω αλλα τουλαχιστον σε μενα το ψωμι (το οποιο λατρευω) δεν ειναι οτι καλυτερο. Δεν παει κατω και μου δημιουργει εμετο. Σε σας ευχομαι το αντιθετο.

Page 6 of 17 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast