Results 91 to 105 of 251
-
24-09-2009, 14:29 #91
γεια σας κοριτσακια! εγω ηδη απο εχθες ειμαι πολυ καλυτερα σημερα δεν με εχει ενοχλησει ο ωμος καθολου (φτου φτου!) οι πληγες και μενα με φαγουριζουν ειναι επειδη περνανε μη μασας! ραμματα ο γιατρος ειπε οτι μου εκανε εσωτερικα κι απεξω εχω κατι λεπτες αυτοκολητες ταινιες μονο. τωρα το πρηξιμο γυρω απτην βαλβιδα θα σου πει ο γιατρος σου καλυτερα
οσο για το ψωμι για το τωρα δε το συζηταμε ετσι κι αλλιως! χαιρομαι πολυ που εισαι καλυτερα παντως! οπως ειπα κρατα γερα μαζι θα το περασουμε
πινοκιο σε ευχαριστω και σενα πολυ για ολες τισ γλυκες κουβεντες που μας λες και μας δινεις κουραγιο! αντε να μη χανεστε εγω καθε μερα μπαινω και σας ψαχνω !
- 24-09-2009, 14:48 #92
Εδω ειμαστε, εντελει μαλλον θα με απολυσουν
αντι να ασχολουμαι με τους αγγλους πελατες του ξενοδοχειου, εγω ανυπομονω να σας δω μεσα και να πουμε καμια κουβεντα.
Κοριτσια, ορθια η γροθια , κατω τα κιλακια μας
24-09-2009, 14:51 #93
Ουτε εμενα μου εκανε εξωτερικα ραμματα μονο εσωτερικα εχω κ εξω εχω τις ταινιουλες που εχεις κ εσυ εσπριτ...μπραβο κοριτσαρα μου που εισαι καλυτερα!!!πολυ χαιρομαι να ξερεις!!!!Στο γιατρο παω γιατι οταν εφυγα απο το νοσοκομειο μου ειπε να παρω τηλ τη δευτερα για να κλεισω ραντεβου να παω να με δει,τις υποθεσεις εγω τις κανω...λοιπον ψυχουλες;σας αφηνω γιατι αν δε φυγω τωρα θα αργησω πολυ...φιλακια πολλαααακ μολισ επιστρεψω θα σας πω νεοτερα....
24-09-2009, 15:07 #94
αχ τι γλυκες που ειστε και οι δυο... κοριτσια εμενα ομως ακομα με τρωει...μηπως επρεπε να κανω sleeve??? οπου και να διαβασω ολα φαινονται πολυ ωραιοτερα τα πραγματα... δεν εχουν τοσους περιορισμους στο φαγητο ουτε προβήματα με εμετους κτλ. ολοι την παινευουν και την προτεινουν και λεω εγω τωρα...μηπως διαλεξα λαθος εγχειρηση?
24-09-2009, 20:04 #95
Βρε συ, δεν ακους τους πολιτικους (και τους στρατηγους) που λενε οτι στη μεση στο ποταμι δεν αλλαζεις αλογο;
Το επελεξες, το εκανες και τωρα πρεπει να το υποστηριξεις. Πρεπει να αφήσεις τα ΑΝ και να τα κάνεις ΝΑ! Ολη σου την ενεργεια πρεπει να την βαλεις στο πώς θα βγαλεις τα καλυτερα δυνατά αποτελεσματα με αυτό που ξεκινησες μόλις, μην διασπάσαι και μην ξοδευεις τον ενθουσιασμο σου. Και θα σου θυμησω κατι απο την Κ. Διαθηκη, "η πιστη μετακινει βουνά" - αν αυτό ειναι σωστό, δεν μπορει να μην μετακινησει 10, 20, 50 κιλά!
Και κατι ακομα. Δεν υπαρχει η τέλεια λύση και κανενα μαγικο ραβδακι δεν εχει εφευρεθει ακομα. Και η δίαιτα, χημικη, υποθερμιδική, υγρη, όποια, και η γυμναστική και η πτυχωση και η χολοπαγκρεατικη παρακαμψη και η λιποαναρροφηση και τα πάντα εχουν συν και πλην.
24-09-2009, 21:28 #96
ας μου πει καποιος τα πλην της πτυχωσης η της sleeve μπας και ξεκολησω επιτελους
24-09-2009, 23:29 #97
καλησπερα σε ολες και ολους.Esprit μπορεις να μαθεισ τη διαφορά στο site του Σκρεκα. απ,οτι ξερω στη πτυχωση δεν αφαιρειται μεροσ του στομάχου όπωσ στη sleeve αλλα ο χειρουργοσ κανει ραφεσ στο στομαχι σαν πιέτες-πλισέ ώστε να μικρυνει ενω στο sleeve αφαιρει κομματι ώστε το στομαχι να γινει σαν μανικι (sleeve) ώστε να χωραει πολυ λιγη τροφη.
επιτέλουσ μετα απο 3 χρόνια αποφασισα και εγω να κανω sleeve στις 15/10 ,για οσους εχουν ταμείο ευχαριστωσ να τους ενημερωσω για την διαδικασια εγκρισης,
να έχετε υποψιν οτι οταν σασ λέει ο γιατροσ για το κοστοσ εννοει μονο τα δικα του οχι τησ κλινικησ το εμαθα εγω χθεσ βραδυ απο τη γραμματεια του γιατρου
24-09-2009, 23:31 #98
οποιοσ
24-09-2009, 23:37 #99
πανρωσ σας μιλαω εκ πειρασ οποιοσ εχει παραπανισια κιλα να αποφασιζει αμεσωσ να κανει κατι να μην περιμένει .αν δεν τα καταφερνει με διαιτα το χειρουργειο νομιζω οτι ειναι η καλύτερη λύση διοτι το προβλημα των περιττων κιλων δημιουργει και αλλα πολλα προβλήματα . εγω 3 χρονια ψαχνομαι να δω τι επεμβαση να κανω και εφτασα 160 κιλα να ειστε αισιοδοξοι .ολοι οι γιατροι που ασχολουνται με την παχυσαρκια εχουν αποκτηση πλεον αρκετη εμπειρια. καλη δυναμη σε ολουσ μας .η ζωη ανηκει και σε μας
24-09-2009, 23:50 #100
lbp αν εισαι καπου εκει πεσ μου για το γιατρο μηπως ειναι ο δικος μου που θα κανω την επεμβαση?
ο Σκρεκας?
26-09-2009, 12:32 #101
καλημερας σας . ειμαι νεο μελος κ θα ηθελα να σας κανω καποιες ερωτησεις. ειμαι 1,58 κ 90 κιλα. γεννησα πριν 3 μηνες κ εχασα 25 κιλα απο τοτε ( ειχα φτασει τα 115 αισιως). . τωρα ειμαι στα κιλα που ειχα πριν την εγκυμοσυνη τα οποια ειναι παρα πολλα απο μονα τους. εχω κανει κατα καιρους πολλες διαιτες αλλα δεν εχω καταφερει κατι. σκεφτομαι να βαλω γαστρικο δακτυλιο. θα ηθελα να ρωτησω ποιο ειναι περιπου το κοστος κ υπο ποιες προυποθεσεις σε καλυπτει το ικα. εχω bmi 36 κ κανενα προβλημα υγειας (δοξα το θεο)...
26-09-2009, 15:17 #102
γεια σου και σενα και καλως ηρθες. εγω με τεβε κοστισε γυρω στα 6500 εκ των οποιων 3000 περιπου δωσαμε εμις και τα υπολοιπα τα καλυψε η ασφαλεια. δεν ξερω αν θα σου το εγκρινουν δεδομενου οτι εχω ακουσει πως το ικα ειναι πιο αυστηρο. πρεπει δλδ να εισαι η πολλα κιλα η να χεις καποιο προβλημα υγειας κτλ. επειδη ομως δεν ξερω σιγουρα καλυτερα ας πει και καποιος αλλος!
26-09-2009, 16:11 #103
Νομιζω οτι με BMI 36 πρεπει να "επινοησεις" τουλαχιστον ενα προβληματακι (ή να αρχισεις συστηματικη δίαιτα! Παντα είναι ενα ενδεχομενο και αυτο, μην ξεχνιωμαστε!) Πες οτι εχεις κάνει 8000 δίαιτες και η ζυγαρια δεν συγκινειται ενω αντιθετως πεφτει ο αιματοκριτης ή η πιεση ή σε πιανει δυσκοιλιοτητα, πες οτι ποναει πολυ η μεση ή οτι έχει χαλασει ο κυκλος σου, σου λενε οτι ροχαλιζεις σαν τρακτέρ, δεν μπορεις να ανεβεις τις σκαλες στη δουλεια σου γιατι φουσκωνεις - κατι θα σκεφτείς ;-)
Αν στην οικογενεια σου υπαρχει ιστορικο διαβητη ή με σοβαρα καρδιολογικα προβληματα, εχεις ετοιμο το λόγο!
26-09-2009, 16:18 #104
χαχαχαχα αμα εχεις κι εναν δικο σου γιατρο οριστε και το δικαιολογητικο! χαχαχαχα dreamon να σαι καλα με κανες και γελασα!
26-09-2009, 16:48 #105
βασικα ειμαι υπαλληλος του ικα κ πριν λιγες μερες το ειπα στην διοικητρια μου απ εξω απ εξω οτι σκεφτομαι να κανω τετοια επεμβαση κ μου ειπε να κανω διαιτα... κ δεδομενου οτι συμμετεχει κ αυτη στις επιτροπες σκουρα τα πραγματα...
μηπως ξερετε με βαση τα κιλα μου αν καποια αλλη επεμβαση ειναι πιο καλη για μενα μιας κ ειμαι κ λιγουρα ρε γμτ... εχει κανει δακτυλιο η αδερφη μου πριν 3 χρονια κ εχασε πολυ λιγα κιλα γιατι ετρωγε σοκολατες κ παγωτα. αυτη βρηκε τη γιατρεια με το reductil. εμενα δεν μου εκανε τπτ δυστυχως.
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία