Results 31 to 45 of 251
-
08-09-2009, 12:27 #31
Ολα θα πανε καλα
ειναι λογικο να εχεις λιγο αγχος!!!!
δεν ειναι ομως τπτ.. πλεον αυτες οι επεμβασεις θεωρουντε επεμβασεις ρουτινας για τους γιατρους!!
ξεκιναει η νεα σου ζωη σιγα σιγα! γι αυτο ΧΑΜΟΓΕΛΑ!!!!
φιλια
- 08-09-2009, 13:33 #32
Originally posted by zwhtsa
Ολα θα πανε καλαειναι λογικο να εχεις λιγο αγχος!!!!
δεν ειναι ομως τπτ.. πλεον αυτες οι επεμβασεις θεωρουντε επεμβασεις ρουτινας για τους γιατρους!!
ξεκιναει η νεα σου ζωη σιγα σιγα! γι αυτο ΧΑΜΟΓΕΛΑ!!!!
φιλια
ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ Κ ΕΓΩ...ΜΑΚΑΡΙ ...ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ Κ ΣΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟ ΑΥΤΙ.....ΝΑ ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΜΟΥ....ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!
08-09-2009, 14:42 #33
Είναι απολύτως φυσιολογική αντίδραση στο επικείμενο χιερουργείο σου να νιώθεις έτσι!
Η καρδιά χτυπά πιο δυνατά όσο η αντίστροφη μέτρηση οδηγεί στη μεγάλη σου μέρα!
Και η λαχτάρα της αλλαγής και ο φόβος του αγνώστου και τα του χειρουργείου...
Προσπάθησε να σου υπενθυμίζεις πως κατέληξες μετά από πολλή σκέψη κι έρευνα
στην καλύτερη δυνατή για σένα λύση,πάρε βαθιές ανάσες και επιδίωξε ό,τι σε χαλαρώνει.
Οι μέρες θα περάσουν όπως άλλωστε τόσες άλλες και όλα θα ανήκουν σύντομα στο παρελθόν!
Κράτα τη φλόγα της πίστης σου όσο μπορείς πιο δυνατή κι όλα θα πάνε μια χαρά,θα δεις!
08-09-2009, 17:00 #34
Καλησπέρα σε όλους,
Bubbaloo καλή επιτυχία και από εμένα! Εγώ έκανα δακτύλιο στις 10 Οκτωβρίου (2008) και μέχρι σήμερα έχω χάσει 28 κιλά (είμαι 70 αλλά δεν έχω αλλάξει το ticker μου). Σίγουρα το αποτέλεσμα θα είναι πιο γρήγορο αν προσέχεις τη διατροφή σου. Εγώ πάντως δεν είχα καμία απολύτως παρενέργεια (εμετούς, εντερικά, σεξουαλικά κλπ). Σχετικά με την εγκυμοσύνη, εγώ το συζήτησα με το γυναικολόγο μου μιας και τώρα που πλησιάζω το επιθυμητώ αποτέλεσμα, λέμε να το βάλουμε μπρος με το σύζυγο από το νέο έτος. Το μόνο που μου είπε ο γυναικολόγος μου είναι ότι σε περίπτωση που έχω ναυτίες το πρώτο τρίμηνο, θα πρέπει να το ξεσφίξω αμέσως ώστε να μη διακυνδυνεύσω ολίσθηση κλπ, σε περίπτωση ομαλής εγκυμοσύνης θα το ανοίγουμε σταδιακά και ουσιαστικά μετά τον πέμπτο μήνα.
Να έχεις εμπιστοσύνη στο γιατρό σου και θα δεις ότι μετά τις πρώτες 10 ημέρες που θα αρχίσουν οι κρεμούλες όλα θα σου φανούν πολύ εύκολα! Εγώ και νερό πίνω μονορούφι... και τώρα στις διακοπές έφαγα ακόμα και λουκουμάδες με μέλι χωρίς να νιώσω τίποτα (μου πήρε βέβαια γύρω στα 30 λεπτά γιατί πάντα κόβω μικρές μπουκιές και μασάω καλά)!
Καλή επιτυχία και πάλι!
09-09-2009, 00:44 #35
ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ...
1.Εαν ακολουθησεις αυτα τα οποια θα σου πει ο γιατρος σου τα κιλα χανονται παρα πολυ ευκολα ,αρκει να μην κλεβεις....
2.ναι υπαρχει αλλα ειναι κατι που παλευεται και εχει να κανει με τα ποσα κιλα εισαι και ποσα θελεις να γινεις...
3.σε μενα που ξεκινησα απο τα 155 κιλα θα χρειαστω κοιλιοπλαστικη και ανορθωση στηθους ,και παλι σου λεω αναλογως ....αλλα εαν χασεις πολλα κιλα δεν τοπεριμενεις κατι τετοιο ...?δεν εχει να κανει με τον δακτυλιο..
4.ολες εξαφανιζονται στην πλειοψηφια τους εκτος ισως απο την καντρικη ,η οποια ειναι τομη 2 ραμματων και αφηνει ενα μικρο μη υπολογισιμο σημαδακι..
5.απο το πολυ σεξ αποκλειεται να γλυστρισει ,εκτος και εαν γινει αναπαρασταση της γνωστης και μη εξαιρεταιας ταινιας "το βαθυ λαρυγγι"!!!
6.μετα τον δακτυλιο εφερα στον κοσμο τομ δευτερο θαυμα της ζωης μου !!!!Και να πεις στον γυναικολογο σου ,οπως και στους περισσοτερους γυναικολογους της ελλαδας οτι πρεπει καποια στιγμη να αρχισουν να ενημερωνονται και για καποια αλλα πραγματα που μπορει να εχει μια εγκυμονουσα σε συναρτηση με μια εγκυμοσυνη,και να ξεφυγουν μονο απο τα παλια κλασικα της ειδικοτητας τους!!
7.μετα απο κεθε σφυξιμο και αφου θα χανονται τα πρωτα 3-4 κιλα σαφως θα μπορεις να πινεις μονορουφι ενα ποτηρι νερο.Αν και αυτο δεν ειναι προβλημα .Νομιζω.....?!
8.Οταν θα αρρωσταινεις θα εισαι οπως ολοι οι αλλοι που δεν εχουν δακτυλιο.
Και οσο για το τι μπορει να σου τυχει μεσα σε ενα χειρουργειο η μετα το χειρουργειο ,κανονικα τιποτα ,αλλα επειδη ακομα δεν εχω μιλησει με τον ΥΨΙΣΤΟ δεν μπορω να βαλω και το χερι μου στην φωτια,και αυτο μην το ζητησεις απο κανεναν νασου το σιγουρεψει ,δεν προκειται...
Ο δακτυλιος ειναι η πιο απλη επεμβαση και η μοναδικη που ειναι αναστρεψιμη ,κανεις και εναν μεγαλο σταυρο στον καλο Θεουλη και ολα να πανε καλα!!!
ΕΙΜΑΙ Η DEXA ΕΚΑΝΑ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΣΤΗΣ 8 ΜΑΙΟΥ ΤΟ 2007 .ΗΜΟΥΝ 155 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑ 95 ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ.
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΧΩΡΙς ΔΙΑΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΡΗΣΗ.ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ!!!
ΦΙΛΙΑ!!!
09-09-2009, 09:53 #36
καλημερα και η γαστρικη πτυχωση ειναι πλεον μια απο τις βαριιατρικες επεμβασεις που ειναι αναστρεψιμη!
10-09-2009, 09:46 #37
Καλημερα για αλλη μια καινουρια μερα κοριτσια!!
NADINE, mdion, dexoula, zwhtsa, ειστε απιθανες!!!κ το εννοω...εκτιμω κ ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες σας...
NADINE:Τα λες πολυ ομορφα κ με καθησυχαζεις παντα..τα λογια σου κρυβουν καποια σοφια...
mdion:Αν κ δεν εχουμε ξαναμιλησει, σε ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου κ που μοιραστηκες μαζι μου την εμπειρια σου....
zwhtsa:Αχ! καλη μου zwhtsa εισαι η πρωτη που με καλωσορισε εδω μεσα...κ σε ευγνομονω...ησουν η εναρξη μου....
και τελος.....
dexa:Σε αφησα για το τελος γιατι...νοιωθω λιγο περιεργα για σενα...θελω να σου πω πως οταν μπηκα για πρωτη πρωτη φορα σε αυτο το forum επεσε στα "χερια" μου η δικη σου ιστορια,,απο την αρχη, οταν ακομα εψαχνες για γιατρο μεχρι κ σημερα.....Ησουν η εμπνευση μου κ η αληθεια ειναι πως σε εψαχνα για να σου μιλησω,δεν ξερω το γιατι,ηταν τοσο εντονο...Σε συμπαθησα απο τη πρωτη στιγμη αμεσως ενοιωσα να με γεμιζουν δυναμη κ κουραγιο τα λογια σου.Ακουγοσουν τοσο καλη κ ηρεμη,αστεια κ αγχωδης οπως ακριβως ειμαι εγω...σε ευχαριστω απο τα βαθη της ψυχης μου που απαντησες στο θεμα μου κ ελπιζω να μη χαθεις....
ΜΕ ΧΑΡΑ Κ ΤΣΑΧΠΙΝΙΑ!!!! (οπως λεει κ η dexoula)....
10-09-2009, 12:50 #38
ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?
ΤΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ?ΚΑΙ ΠΩΣ?
10-09-2009, 12:52 #39
ΓΙΑ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗ ΔΑΚΤΥΛΙΟΥ ΜΙΛΑΩ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ?ΜΗ ΣΑΣ ΜΠΕΡΔΕΨΩ...
10-09-2009, 13:06 #40
Εγώ το μόνο που είχα κάνει επειδή είμαι υπερβολική και τα σκέφτομαι όλα,είχα κάνει πέρα από όλα τ'άλλα
και αποτρίχωση με κερί το χνούδι της κοιλιακής χώρας,το οποίο δεν είμαι σίγουρη πως ήταν απαραίτητο...
Δε θυμάμαι τίποτ'άλλο που να σε αφορά(μην παρεξηγηθώ:στον πρώτο,που ήμουν 180 κιλά,ανησυχούσα
αν υπάρχει ρόμπα στην κλινική,που να με χοράει ή να ράψω.Τάχα υπήρχε,μου είπαν και να μη ράψω,
αλλά τελικά κυκλοφορούσα χλαμυδοσεντονιοφορούσα ωσάν αρχαίος ρήτορας!Αχ!Μεγαλεία!)
Να φροντίσεις να είσαι ήρεμη και θετική...Αν καπνίζεις βέβαια,καλό θα ήταν για τη νάρκωση...ξέρεις εσύ!
Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο...Αν έχεις απορίες πάντως μπορείς να επικοινωνήσεις και με τη γραμματεία
του θεράποντος γιατρού σου,αν και συνήθως ό,τι απαιτείται να γίνει το λένε από μόνοι τους στη σχετική ενημέρωση.
10-09-2009, 13:21 #41
μονο στη κοιλιακη χωρα αποτριχωση?δε χρειαζεται παρακατω τπτ?γιατι κατι εχει παρει το αυτι μου , οχι απο το γιατρο βεβαια...
τωρα οσον αφορα τα εντερικα θα χρειαστει να παρω καποι καθαρτικο η κατι αλλο? η οχι?ρωταω τωρα γιατι τη δευτερα θα μιλησω μετο γιατρο να μου πει τι να κανω.Οσο για το τσιγαρο.....αστα!!!απο τη δευτερα προσπαθω να το κοψω-ελλατωσω αλλα δε γινεται τπτ.ειναι κ το αγχος και μου φαινεται βουνο.Αφου για να καταλαβεις,οταν πω οτι δε θα καπνισω μεχρι το βραδυ πχ μονο με την ιδεα τρεχω κ μπαινω μεσα στο ψυγειο...μεχρι το βραδυ...χαχαχαχα!!!δυσκολο πολυ δυσκολο....
10-09-2009, 13:26 #42
Δε με προσέχεις!Δε με προσέχεις!Είπα για την αποτρίχωση"πέρα από όλα τ'άλλα ΚΑΙ..."ʼρα;Τα πάντα όλα έκανα εγώ!
Αναφορικά με "τα εντερικά",που τόσο κόσμια τα ονομάζεις,σε φροντίζουν(κόσμια όμως κι εγώ,ε;)εκεί το πρωί του χειρουργείου.
Τη Δευτέρα,που θα μιλήσεις με το γιατρό σου,άκουσε τις οδηγίες του κι αν έχεις απορίες,του τις απευθύνεις.
Το τσιγάρο...ό,τι μπορείς,κάνε!Καταλαβαίνω πως τώρα που πιέζεσαι νιώθεις πως το χρειάζεσαι κομματάκι παραπάνω...
Οπότε,ξαναγυρνάμε στο ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΛΛΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑΡΡΡ ΡΡΩΩΩΩΩΩΣΣΣΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!!!
10-09-2009, 13:32 #43
Originally posted by NADINE
Δε με προσέχεις!Δε με προσέχεις!Είπα για την αποτρίχωση"πέρα από όλα τ'άλλα ΚΑΙ..."ʼρα;Τα πάντα όλα έκανα εγώ!
Αναφορικά με "τα εντερικά",που τόσο κόσμια τα ονομάζεις,σε φροντίζουν(κόσμια όμως κι εγώ,εεκεί το πρωί του χειρουργείου.
Τη Δευτέρα,που θα μιλήσεις με το γιατρό σου,άκουσε τις οδηγίες του κι αν έχεις απορίες,του τις απευθύνεις.
Το τσιγάρο...ό,τι μπορείς,κάνε!Καταλαβαίνω πως τώρα που πιέζεσαι νιώθεις πως το χρειάζεσαι κομματάκι παραπάνω...
Οπότε,ξαναγυρνάμε στο ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΛΛΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑΡΡΡ ΡΡΩΩΩΩΩΩΣΣΣΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!!!
δηλαδη τι θα μου κανουν!!!!!!??????
ξερεις γιατι ρωτησα για το καθαρτικο?γιατι καπου ειχα διαβασει οτι μια βδομαδα πριν το χειρουργειο σου δινουν καθαρτικο μαζι με ιδιαιτερη διατροφη που το παιρνεισ σαν αντιβιωση κ ετσι ρωτησα να δω αν αληθευει....
10-09-2009, 13:41 #44
Εγώ δύο δακτύλιους έβαλα,κάτι τέτοιο δεν έκανα...Δεν ξέρω...
Καλύτερα όμως να μη μπερδεύεσαι με ό,τι ακούς δεξιά κι αριστερά...
Ό,τι σου πει ο γιατρός σου τη Δευτέρα.Εκείνος ξέρει καλύτερα απ'όλους μας!
Όσο για το τι θα σου κάνουν...Αυτό που ξέρω είναι πως όταν ξυπνήσεις θα σε πονάει λίγο ο λαιμός...
10-09-2009, 13:46 #45
ναι???? γιατι?? θα μου κανουν κ καμια γαστροσκοπηση λες?
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία