Results 151 to 165 of 251
-
13-10-2009, 18:42 #151
Η απόλυτη απογοήτευση......
Originally posted by dexa
bubbaloo 108 εδω ειμαι παλι!!!
Πρωτα απ'ολα καλη αναρωση!!!
Και μετα ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!Εισαι μια σχεδον αδυνατη!!!!
Καλα μην τα κανεις ολα μαζι στο γυμναστηριο και σφιξεις παρα πολυ!!Μετα δεν θα ξερουμε πως νασε χαλαρωσουμε!!
Τι εγινε με τον πονο??ΠΑΕΙ!!!ΠΕΡΑΣΕ!!!ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!
Ειμαι σιγουρη οτι τωρα μετα απο τοσες μερες ουτε τον θυμασας καλα-καλα!!
Και οσο χανονται τα κιλα να δεις που η αμνησια τρου πονου θα ειναι μονιμη!!
Οσο για το ολα τα κατεβαζω ,θελεις πολυ απλα σφιξιμο!!!
Τρως αρκετα και πολυ μεγαλη η ποικιλια και δεν ειναι καλο!!
Εγω θα σου πω φαε οτι θελεις ,με μετρο ,ισα να μην στερηθεις,γιατι η στερηση φερνει αντιθετα αποτελεσματα,αλλα δεν θελω να τον ζοριζεις ειδικα τωρα τον πρωτο καιρο.
Θελω να προσεχεις πως τρως .Εαν πρεπει να σταματησεις στην μπουκια εκει θα σταματησεις.Δεν θα μασησεις ουτε και θα καταπιεις δευτερη μπουκια.Θα κανεις υπομονη να κατεβει πρωτα η πρωτη.Αυτα οσο αφορα πολυ στερεες τροφες .Εαν θελεις να τρως πιο πολυ θα τρως σουπιτσες με το κρεατακι αλεσμενο,κΙ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΚΑΤΙ ΤΡΟΦΕς ΤΥΠΟΥ ΤΥΡΟΠΙΤΕς ,ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ,ΜΟΣΧΑΡΙ,ΦΡΕΣΚΟ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΦΙ τωρα για αρχη αποφυγε τα η να τα τρως με πολυ προσοχη!!!
Οτι χρειαστεις εδω θα ειμαι!!
ΦΙΛΙΑ!!!
γεια σας κ παλι παιδια...ειμαι η bubbaloo108 κ δεν ειμαι καλα...ειμαι στην 4η εβδομαδα κ δεν εχω χασει γραμμαριο περαν των 6 κιλων...σκετη απελπισια...την ερχομενη τριτη βεβαια εχω ραντεβου φια τη πρωτη ρυθμιση αλλα...δεν ξερω,τι να πω...ειμαι πολυ απογοητευμενη...μια η δυσκοιλιοτητα σε σημειο να εχω να παω στο wc 4 μερες,την αλλη να μη χανωκιλα...τι να πω...ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΣΚΕΤΗ!!!!
Απορω πως η καθε μια σας εχασε τουλαχιστον 10κιλα τον πρωτο μηνα...
dexoula μου προσεχω πολυ τα παντα...ναι!!ουτε πονοι ουτε τιποτα...σαν να μην εχω τιποτα μεσα μου .το μονο που με εκνευριζει ειναι οτι δεν μπορω να τεντωθω καλα ακομα...σε λιγο θα μου κοπει κ η ορεξη ετσι οπως παμε...
- 13-10-2009, 18:57 #152
Originally posted by Ντίνα
dexa συγχαρητηρια μπραβο σου .που το εκανεσ? ευχαριστω για την προσφορα βοηθειασ αλλα αποφασισα να κνω sleeve μονο που κοστιζει αρκετα αν και εχω ΤΕΒΕ
Vasiliki76 σε ευχαριστω που με ενθαρυνησ που εκανεσ την επεμβαση? πεσ μου λεπτομερειεσ αν θεσ .περιμενω
Ελπίζω να σε βοήθησα κάπως
14-10-2009, 01:43 #153
κοριτσια σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σασ ενθαρυντικα λογια ,βλεπετε εγω ειμαι παντα βραδυνη -νυχτερινη κοντευω να γινω και απο την αγωνια μου δεν με πιανει υπνος .τρεμω μην μου αφηση καμια τρυπα στο στομαχι απο την αφαιρεση και φευγουν απο εκει τα φαγητα. μαλιστα χθεσ πηγα και εκανα και γαστροσκοπηση και ο γαστρεντερολογοσ λεσ και ηταν βαλτός οταν του ειπα οτι προκειται να κανω sleeve μου απαντησε "μην χαλασησ το στομαχι σου" και ο αγαπημενος μου αντρούλησ αδραξε την ευκαιρια να μου πει μην βαλεισ σε κινδυνο τη ζωή σου εμεις σε αγαπαμε οπως εισαι . και εγω του λεω εγω ειναι που δεν ΜΕ αγαπαω οπωσ ειμαι
Vasiliki76 ειναι ακομα εκει αυτοσ ο γιατρός ? ποσο καρο σου πηρε να συναντηθησ μαζι του? ποσο σου πηρε? αν θεσ γραψε μου στο e-mail μου [email protected] ευχαριστω πολυ ολες
φιλια καλο ξημερωμα
14-10-2009, 09:30 #154
ντινα μου μην αφηνεις τον καθε ΑΣΧΕΤΟ γιατρο να σου χαλαει την διαθεση,
τι θα πει θα χαλασεις το στομαχι σου ρε μ@λ@κ#, εκνευριστικα τωρα,
και εμενα ο αντρας μου μου ελεγε ακριβως τα ιδια και εγω του απαντουσα ακριβως τα ιδια με σενα,
μετα την επεμβαση δεν θα θυμαστε τιποτα παρα μονο την νεα ζωη που αρχιζει,
μη μασας, εμενα η μανα μου μεχρι και "κακα" ονειρα εβλεπε προκειμενου να μην το κανω, αν εσυ εισαι αποφασισμενη μην ακους κανεναν,
κανε κατι για σενα αυτη την φορα, πιστεψε με αξιζει.
14-10-2009, 09:37 #155
Originally posted by bubbaloo108
[
γεια σας κ παλι παιδια...ειμαι η bubbaloo108 κ δεν ειμαι καλα...ειμαι στην 4η εβδομαδα κ δεν εχω χασει γραμμαριο περαν των 6 κιλων...σκετη απελπισια...την ερχομενη τριτη βεβαια εχω ραντεβου φια τη πρωτη ρυθμιση αλλα...δεν ξερω,τι να πω...ειμαι πολυ απογοητευμενη...μια η δυσκοιλιοτητα σε σημειο να εχω να παω στο wc 4 μερες,την αλλη να μη χανωκιλα...τι να πω...ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΣΚΕΤΗ!!!!
dexoula μου προσεχω πολυ τα παντα...ναι!!ουτε πονοι ουτε τιποτα...σαν να μην εχω τιποτα μεσα μου .το μονο που με εκνευριζει ειναι οτι δεν μπορω να τεντωθω καλα ακομα...σε λιγο θα μου κοπει κ η ορεξη ετσι οπως παμε...
κοριτσακι μου γλυκο δεν θελω να απογοητευεσαι, εγω με σληβ που υποτιθεται πως ειναι πιο περιοριστικου τυπου επεμβαση, ειδικα τον πρωτο καιρο εχασα τον πρωτο μηνα 8 κιλα ενα αλλοι χανουν μεχρι 15, καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος.
αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα χασεις στο μελλον ουτε οτι δεν πετυχε σε σενα μην σκεφτεσαι τετοια πραγματα,
φαντασου πως ο οργανισμος σου αντιστεκεται στα νεα δεδομενα που του δινεις και κραταει ενεργεια, δεν ειναι στο χερι του ομως, κανε υπομονη και συντομα θα ανταμειφθεις, ειδικα μετα την πρωτη σου ρυθμιση,
σκεψου πως με καμια διαιτα δεν θα εχανες τοσο ευκολα 6 κιλα χωρις να πεινασεις τρελα,
μην απογοητευεσαι απο την αρχη, εχεις μελλον ακομα
κανε υπομονη προσεχε το φαγητο σου και ολα θα πανε καλα
14-10-2009, 09:54 #156
Bubbaloo μην απογοητευεσαι. Αρχη ειναι ακομα. Εγω με δαχτυλιο εχασα 10 κιλα τον πρωτο μηνα ομως εκεινο τον μηνα δεν εβαλα τιποτε στο στομα μου εκτος απο γιαουρτακια και σουπιτσες. Τιποτε αλλο ομως. Εισαι στην αρχη ακομα. Περιμενε την ρυθμιση σου και μιλα με τον γιατρο σου. Μηπως τρως λιπαρα φαγητα? Μην φανταστεις οτι με τον δαχτυλιο τα κιλα χανονται δια μαγειας. Χρειαζεται προσπαθεια και πειθαρχια μεχρι να φτασεις στο επιθυμητο αποτελεσμα. Καμια εγχειρηση δεν κανει μαγικα. Δεν θελω να σε απογοητευσω. Προς θεου. Καλο ειναι ομως να γραφονται οι αληθειες.
Μην απογοητευεσαι. Ολα θα πανε καλα. Κοιτα τις οδηγιες του γιατρου σου και πιστεψε με σε 6-8 μηνες θα εισαι αλλος ανθρωπος.
14-10-2009, 18:53 #157
Originally posted by Ντίνα
Vasiliki76 ειναι ακομα εκει αυτοσ ο γιατρός ? ποσο καρο σου πηρε να συναντηθησ μαζι του? ποσο σου πηρε? αν θεσ γραψε μου στο e-mail μου [email protected] ευχαριστω πολυ ολες
φιλια καλο ξημερωμα
Κοριτσάκι σου έστειλα μειλ
15-10-2009, 01:12 #158
basia very very thanks με συγκινησες οπως και η vasiliki76 που μου εστειλε e-mail και οποια αλλη θέλει να μου πει κατι την παρακαλω θερμα να μου στειλει e-mail στο [email protected].
ολλα φιλακια σε ολεσ σας που το καλοκαιρι θα ειστε οι θεες της παραλιας .(ελπιζω να ειμαι και εγω σε καποια γωνιτσα)
15-10-2009, 15:41 #159
θα εισαι , θα εισαι
15-10-2009, 18:00 #160
Ντινάκι μου,σου εύχομαι κι εγώ από καρδιάς καλή επιτυχία στην επέμβαση σου!
Τέσσερις μερούλες έμειναν και ξημερώνει η μεγάλη σου μέρα!
Προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μην επηρεάζεσαι
από το κοντό και το μακρύ του καθενός!Η περίοδος της έρευνας και των αποφάσεων πέρασε!
Τώρα βρισκόμαστε σ'αυτήν της ηρεμίας και της ψυχολογικής προετοιμασίας!
Ήδη οι ιστορίες εδώ μέσα ατόμων που ακολούθησαν τη μέθοδο αυτή και τα πάνε μια χαρά,
θα πρέπει να σου δίνει δύναμη και θάρρος πως σύντομα θα βαδίσεις τα χνάρια τους!
Κι εγώ μάλλον θα ακολουθήσω τα δικά σου σε λίγο καιρό!Αλήθεια,σε ποιόν γιατρό θα την κάνεις;
15-10-2009, 18:08 #161
Originally posted by bubbaloo108
του ζυγίσματος και των ανώφελων συγκρίσεων!Το σημαντικό είναι να μην υπάρχουν επιπλοκές!
Από και και πέρα ο δρόμος είναι μονόδρομος!Δώσε στο σώμα σου το χρόνο και την ηρεμία,
που χρειάζεται να προσαρμοστεί στη μεγάλη αλλαγή και να αρχίσει ν'αλλάζει!Εξάλλου,ήδη άρχισε!
Μη τον μαστιγώνεις από πάνω να το πάει πιο γρήγορα λες και πρέπει να βγει πρώτο στην κούρσα!
Αντιλαμβάνομαι τη λαχτάρα σου,αλλά είναι πολύ νωρίς για λέξεις όπως απελπισία κι απογοήτευση!
Εξάλλου ακόμα δεν έκανες την πρώτη σου ρύθμιση!Εγώ από τη δεύτερη ή τρίτη,αν θυμάμαι καλά,
είχα δει τη μεγάλη διαφορά!Έχεις πολύ δρόμο μπροστά σου!Συνεργάσου με το σώμα σου και
την καλή σου ψυχολογία για να έχουμε το μάξιμουμ κέρδους από αυτήν την ιστορία!
Φαντάζομαι πως ήδη δεν πονάς και κοιμάσαι πέον μια χαρά!Αυτό δε μετρά καθόλου;
16-10-2009, 00:49 #162
NADINAKI μου σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια στον κ. Σκρεκα .
16-10-2009, 10:20 #163
αλλος με την βαρκα μου.........
πολυ υπερωρια βαραει αυτος ο Σκρεκας
μηπως πρεπει να μετονομασουμε το φορουμ σε Σκρεκοχωρι.........
16-10-2009, 10:40 #164
εγω παντως θα αναβω λαμπαδα στο ονομα του... και εγω σκρεκοχειρουργημενη ειμαι....
μεχρι στιγμησ τα πραγματα πανε πολυ καλα... και μακαρι να συνεισουν ετσι δλδ
19-10-2009, 11:21 #165
Originally posted by NADINE
bubbaloo108 μου,ελπίζω εντωμεταξύ να ηρεμήσαμε και να μη σε βάζεις στο στόχαστρο
του ζυγίσματος και των ανώφελων συγκρίσεων!Το σημαντικό είναι να μην υπάρχουν επιπλοκές!
Από και και πέρα ο δρόμος είναι μονόδρομος!Δώσε στο σώμα σου το χρόνο και την ηρεμία,
που χρειάζεται να προσαρμοστεί στη μεγάλη αλλαγή και να αρχίσει ν'αλλάζει!Εξάλλου,ήδη άρχισε!
Μη τον μαστιγώνεις από πάνω να το πάει πιο γρήγορα λες και πρέπει να βγει πρώτο στην κούρσα!
Αντιλαμβάνομαι τη λαχτάρα σου,αλλά είναι πολύ νωρίς για λέξεις όπως απελπισία κι απογοήτευση!
Εξάλλου ακόμα δεν έκανες την πρώτη σου ρύθμιση!Εγώ από τη δεύτερη ή τρίτη,αν θυμάμαι καλά,
είχα δει τη μεγάλη διαφορά!Έχεις πολύ δρόμο μπροστά σου!Συνεργάσου με το σώμα σου και
την καλή σου ψυχολογία για να έχουμε το μάξιμουμ κέρδους από αυτήν την ιστορία!
Φαντάζομαι πως ήδη δεν πονάς και κοιμάσαι πέον μια χαρά!Αυτό δε μετρά καθόλου;
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΩΣ ΟΥΤΕ ΓΡΑΜΜΑΡΙΟ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΣΕΙ...ΑΥΡΙΟ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ.ΝΑ ΔΟΥΜΕ...
ΝΑΝΤΙΝΑΚΙ,ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΕΔΩ Κ ΚΑΙΡΟ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΠΛΕΟΝ.ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ.ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΠΩΛΕΙΑ ΚΙΛΩΝ ΜΗΔΕΝ ΕΙΣ ΤΟ ΠΗΛΙΚΟΝ ΕΔΩ Κ 2,5 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ.ΠΛΕΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ Η ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ Κ ΕΝΕΡΓΟΥΜΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΛΛΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΙΠΟΤΑ...ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΙ....ΘΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ Κ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΥΡΙΟ...
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση