Results 166 to 180 of 251
-
20-10-2009, 09:58 #166
kalimera sas mporei na mou pei kapoios pws freskarw to tickeraki mou?
- 20-10-2009, 10:26 #167
πας πινακα ελεγχου και εκει που ειχες βαλει αυτο το μακριναρι που ειναι το τικερακι σου (στην υπογραφη) καπου θα δεις οτι εχει τον αριθμο τον κιλων σου, εκει σβηνεις τον προηγουμενο αριθμο και βαζεις τον νεο..........
20-10-2009, 11:00 #168
Originally posted by basia
πας πινακα ελεγχου και εκει που ειχες βαλει αυτο το μακριναρι που ειναι το τικερακι σου (στην υπογραφη) καπου θα δεις οτι εχει τον αριθμο τον κιλων σου, εκει σβηνεις τον προηγουμενο αριθμο και βαζεις τον νεο..........
20-10-2009, 11:54 #169
Μπορει καποια απο τις κοπελιες μας να μου πει πως γινεται η ρυθμιση του δακτυλιου με λεπτομερειες;ειναι επωδυνη διαδικασια;;νοιωθεις κατι ;
τι; πως; που;
ευχαριστω εκ των προτερων....μακια σας!!
20-10-2009, 19:10 #170
Kαθολου επωδυνη.
Εκει που ειναι η βαλβιδα σου , ο γιατρος σου θα την τρυπησει με μια συριγγα η οποια θα περιεχει φυσιολογικο ορο.Θα σε βαλει να καθισεις και ενω θα πινεις μικρες γουλιες νερου αυτος θα φουσκωνει τον δακτυλιο.
Εκει που θα αρχισεις να δυσκολευεαι να καταπιεις θα του πεις να σταματησει .
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ!!!
ΦΙΛΙΑ!!
21-10-2009, 01:36 #171
γεια σας κι απο μενα. εγω εκανα το πρωτο σφιξιμο την περασμενη τεταρτη. ξαπλωσα και απλα με πατησε λιγο(λιγακι ομως) στην βαλβιδα μετα με τρυπησε με μια βελονα και εβαλε 2cc. ποναει λιγοτερο απ οτι οταν σου παιρνουν αιμα παντως. με εβαλε να πιω νερακι μετα και αφου ειδαμε οτι ολα κατεβαινουν μια χαρα εφυγα. μη μασας τπτ δεν ειναι 5 λεπτα δουλεια.
21-10-2009, 09:19 #172
Καλημερα. Δεν ειναι τιποτα η ρυθμιση. Πριν το καταλαβεις θα σου πει να σηκωθες. Στην περιοχη του δαχτυλιου θα αισθανθεις ενα μικρο τσιμπιματακι. Αυτο ειναι ολο. Θα πιεις και λιγο νερακι μετα για να βεβαιωθειτε οτι ολα ειναι καλα και εισαι ετοιμη να φυγεις. Ολο αυτο παιρνει 5 λεπτακια το πολυ.
21-10-2009, 10:45 #173
ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κ ΠΑΛΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ...ΕΙΧΑΤΕ ΔΙΚΙΟ ΤΕΛΙΚΑ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΠΤ Η ΡΥΘΜΙΣΗ.ΞΑΠΛΩΣΑ ΕΝΤΟΠΙΣΕ ΤΗ ΒΑΛΒΙΔΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΑΣΕ Κ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΠΤ ΜΟΥ ΕΒΑΛΕ 2cc.ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΙΩ ΝΕΡΟ ΟΜΩΣ.ΤΩΡΑ ΓΙΑ 3 ΜΕΡΕΣ ΥΓΡΑ Κ ΜΕτα ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΛΙΓΟ ΡΥΖΑΚΙ, ΚΑΝΕΝΑ ΓΕΜΙΣΤΟΥΛΙ,ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙΑ ΚΤΛ...ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ.ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΣΕ 2-3 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ 2η ΡΥΘΜΙΣΗ ΜΕΧΡΙ ΛΕΕΙ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΚΑΛΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ Κ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ.(ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ...ΒΟΜΒΑ ΕΙΝΑΙ..;;ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΝΟΙΩΘΩ ΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΔΕΣΕΙ Κ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΩΡΑΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 2-3 ΜΠΟΥΚΙΤΣΕΣ...ΠΩ ΠΩ ΔΙΑΦΟΡΑ...ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΒΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΠΙΩ ΠΑΛΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΝΕΡΟ...ΘΑ ΤΟ ΠΙΩ Κ ΠΑΛΙ ΟΜΩΣ ......ΜΠΟΥ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!!
21-10-2009, 11:06 #174
δεν θελω να σε πληγωσω μπαμπαλου αλλα το σφιξιματακι κραταει μια δυο μερες βαρια βαρια... εγω απο την τριτη ημερα δεν ενιωθα τπτ... βεβαια οκ δεν τρωω ποσοτητες τρελες αλλα αναρωτιεμαι θα στρωσει το πραγμα απο καποια ρυθμιση και μετα η ετσι θα το παμε? δηλαδη περισσοτερο σταματαω απο μονη μου το φαι παρα επειδη νιωθω οτι χορτασα..
21-10-2009, 11:12 #175
ααααα!!!!! ξεχασα να σας πω κ ενα κουτσομπολιο!!! χτες που πηγα στο γιατρο για τη ρυθμιση μπαινοντας στη κλινικη ειδα το σκρεκα να βγαινει με τη γραμματεα του...ποιος ξερει τι δουλεια ειχε εκει... αυτα!!
espritaki γιατι ;;;;;λοιπον..μην απογοητευεσαι..ποτε σου ειπε να ξαναπας;;;
21-10-2009, 12:34 #176
δεν μου ειπε... τελος παντων ποιος ξερει ισως τα χασω μαζεμενα...
21-10-2009, 14:09 #177
Originally posted by bubbaloo108
ααααα!!!!! ξεχασα να σας πω κ ενα κουτσομπολιο!!! χτες που πηγα στο γιατρο για τη ρυθμιση μπαινοντας στη κλινικη ειδα το σκρεκα να βγαινει με τη γραμματεα του...ποιος ξερει τι δουλεια ειχε εκει... αυτα!!
espritaki γιατι ;;;;;λοιπον..μην απογοητευεσαι..ποτε σου ειπε να ξαναπας;;;οποτε ισως γι αυτο τους ειδες εκει
21-10-2009, 17:39 #178
ΣΤΟ doctor's hospital ΠΗΓΑ ΖΩΙΤΣΑ ΜΟΥ Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ; ΤΙ; Κ ΠΩΣ; ΟΥΤΕ Κ ΞΕΡΩ...
21-10-2009, 21:58 #179
Τσούπρες! Εχω νεα! Σε λίγες μερες μπαινω για δακτυλιο! Γιούπιιιιιι!!!
Με ειδαν καλο παιδι και ειπαν να βαλουν τα δυνατα τους γιατι η αστροβαρεμενη (εγω ειμαι αυτη) ειπα και ελαλησα ή αυτο τον μηνα ή μετα το Πασχα. Δεν ξερω αν φοβηθηκαν οτι θα παθει υπερχειλιση καμια πισινα ή καθιζηση καποια απο τις ωραιοτατες θεσουλες αεροπλανου, σημασια εχει οτι συνεννοηθηκαμε και επειδη ειμαι κ***φαρδη μη μοναν όψιν (το πιασατε το υπονοουμενο!) βρέθηκε η ακρη και περιμενω τηλεφωνημα.
Νιωθω γερή, δυνατή και μια χαρα. Γυριζω σελίδα και ολα θα πανε καλα :-)
Παντως να πω και ενα ακομα. Εκανα λαθος υπολογισμο και κατεβηκα στην λαθος σταση κι αυτο σημαινει περπατησα (και "ανηφορικα" μαλιστα) αρκετα και υπο πιεση χρονου και.... οι 3 βδομαδες διαιτα με εχουν οφελησει απιστευτα πολυ!!! Η ζυγαρια εδειξε -3,3 και τι ειναι η στάλα στον ωκεανο; Κι ομως! Και φαινομαι καλυτερα και οταν χρειαστηκε γκαζωσα χωρις να ειμαι μετα για λυπηση - ωραιο πραγμα να ξαναβρισκεις τον εαυτο σου!
Παρατηρω τις αλλαγες στην αντιστροφη πορεια - δεν ξερω εσεις αλλά εγω καθως παχαινα εχανα "επεισοδια". Δεν ηθελα να βλεπω και μαλλον πρεπει κανείς να ειναι πολυ μαζοχας για να την βρισκει παρακολουθωντας ολημερις κι ολονυχτίς με το μεγεθυντικο φακό την ντεκαντανς του... Μπορω να εκτιμω πια και τις μικρες νικες, τις μαχες και οχι σωνει και καλα τον πολεμο. Καλα να ειμαστε και.... μόνο του σπανού τα γένια δεν γίνονται! (αλλά και για αυτα ακομα ερευνα η επιστημη, χα χα χα)
22-10-2009, 07:58 #180
Μπραβο γλυκια μου. Με το καλο σου ευχομαι....
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια