Results 211 to 225 of 251
-
25-11-2009, 13:27 #211
Έχω κι εγώ απορίες για το δακτύλιο, μιας και χειρουργήθηκα στις 12/11, φρέσκια δηλαδή! Τα 6 κιλά που έχασα μέσα σε 13 μέρες είναι καλά ή λίγα? Γιατί ακούω και για άτομα που χάνουν 10 κιλά και απογοητεύομαι.. Επίσης, γιατί στο καλό πεινάω? Τρώω σαν σπουργίτι από φόβο μήπως πάθω τίποτα και ακόμη είμαι στα αλεσμένα... Μήπως η μεγαλύτερη απώλεια έρχεται μετά την πρώτη ρύθμιση? Μήπως είμαι πολύ ανυπόμονη? Μήπως ζω με τη ζυγαριά μου αγκαλιά?
- 26-11-2009, 16:04 #212
καλως ηρθες στην παρεα μας! εγω εχασα 7 κιλα τις πρωτες δυο βδομαδες μετα περασα 3 βδομαδες χωρις να χασω ουτε γραμμαριο και μετα εχασα 3,5κιλα ακομα. εχω κλεισει δυο μηνες και εχω κανει 2 ρυθμισεις. το ποσα κιλα θα χασεις εξαρταται απο τον μεταβολισμο σου αλλα επισης και απο τα ποσα κιλα ξεκινησες. αλλη απωλεια θα εχει ενας που ξεκιναει στα 170 αλλη θα εχει αυτος που ξεκινησε με 110. το οτι πεινας ειναι επισης νορμαλ. ζεις με ελαχιστες ποσοτητες απο νεροζουμια. μολις αρχισεις να τρως πιο στερεες τροφες θα δεις διαφορα. επισης κι εγω ειμαι κολημενη με την ζυγαρια κατι ομως που ειναι λαθος. και το ανυπομονη ειναι επισης νορμαλ ακαι απολυτα φυσιολογικο δεδομενου οτι εχουμε αρχισει μια νεα ζωη και θελουμε να την ζησουμε οσο πιο πολυ οσο πιο γρηγορα γινεται... χαλαρωσε και απολαυσε το ταξιδι... μετα την 1η 2η ρυθμιση ισως και την 3η θα δεις οτι δε θα πεινας πια. εγω μολις αρχισα να τρωω στερεες τροφες ζητημα να εχω νιωσει πεινα 1-2 φορες... καλη δυναμη και οπως ειπα απολαυσε το! και παλι καλως ηρθες!
26-11-2009, 17:22 #213
Σ' ευχαριστώ Esprit (μάλλον σου αρέσουν αυτά τα ρούχα, ε?). Σου εύχομαι να τα ψωνίσεις γρήγορα και εννοώ τα παντελονάκια κι όχι τα φουλάρια και τα ρολόγια που ψωνίζω εγώ από κει. Φοβάμαι τη ρύθμιση, όχι σαν διαδικασία, αλλά μου είπε ο γιατρός μου ότι θα με σφίγγει μόνο αν δηλώσω πείνα και αν δει ότι δεν έχω χάσει τα 2 κιλά το μήνα που περιμένει από μένα. Σκέφτομαι να κάνω τα πάντα για να το αποφύγω, πχ να πω ψέμματα ότι δεν πεινάω. Αλλά υποψιάζομαι ότι στην πρώτη επίσκεψη σε ρυθμίζουν έτσι κι αλλιώς, οπότε.. Ξεκίνησα 99 κιλά και είμαι 92. Από ότι βλέπεις δηλαδή βαδίζουμε με τους ίδιους ρυθμούς. Καλή μας συνέχεια!
26-11-2009, 18:14 #214
Καλώς την Esprit μας με τα ευχάριστα νέα της!
Όχι μόνο χάσαμε πάνω από 10 κιλάκια(δε θέλω σούξου μούξου)
διακρίνω ήρεμη και χαλαρή διάθεση και θετική ψυχολογία!Μπράβο μας!
Αργά και σταθερά,στο χρόνο του που χρειάζεται το σώμα μας,αλλάζει!
Καλή σου συνέχεια!Πάντα περιμένουμε νέα σου!Κι από σένα,bubbaloo!
Πώς τα πηγαίνεις κι εσύ με τον δικό σου δακτύλιο;Φιλάκια σε όλες σας!
27-11-2009, 01:11 #215
χεχε ευχαριστω που με σκεφτεστε και γω δε σας ξεχναω! ναι ολα ειναι πολυ καλυτερα πλεον ειναι η αληθεια. οσο για το πρωτο σφιξιμο λογικα θα σου κανει το πρωτο στον μηνα επανω. εγω πηγα παλι και του ειπα οτι εχω αρχισει και τρωω καπως παραπανω απ οτι πριν κτλ και μου εβαλε ακομα ενα cc. συνολικα εχω 3cc τωρα αλλα δεν βλεπω καμια τρελη διαφορα. και μενα παντως μου ειπε πως αν συνεχισω να χανω δε θα το σφιξουμε αλλο. και το πολυ σφιξιμο δε κανει και καλο. λιγο λιγο ειναι καλυτερα να συνηθιζει και το ταλαιπωρο στομαχακι μας. παντως αν φοβασαι μη πονεσεις κτλ εγω δεν καταλαβαινω απολυτως τπτ μιλαμε... ειναι λιγο μουδιασμενη η περιοχη ακομα και δεν νιωθω τπτ... σε καταλαβαινω απολυτα γτ τα περασα πολυ προσφατα και σε οτι θελεις να μαθεις να με ρωτας ναι? αντε καλη κατηφορα
05-12-2009, 01:21 #216
γεια σας κ παλι απο μενα.ειμαι η bubbaloo κ ειμαι πολυ καλα!!βρισκομαι στα 94 κιλακια, εκανα τη 2η ρυθμιση κ αυτη τη στιγμη εχω 4cc στο συνολο.μπορω να πω οτι δεν πειναω οπωσ πριν κ το φαγητο που τρωω πλεον ειναι λιγο λιγοτερο απο ενα πιατο του φρουτου.εχω βεβαια καποιες λιγουριτσες αλλα πινω πολυ νερο κ στην αναγκη λιγο χυμο κ μου φευγει...μπορω να πω οτι εμφανες αποτελεσμα ειδα απο τη 2η ρυθμιση κ μετα.esprit μου χαιρομαι παρα πολυ που εισαι καλα κ κατηφοριζεις ακαθεκτη.
ava μου καλως ορισες στην παρεουλα μας κ μην ανυσηχεις για τπτ...οτι κ να σου λεμε εμεις , την τελικη αποφαση για οτι κανεις θα τη συζητας με το γιατρο σου, γιατι εμεις μιλαμε για τον εαυτο μας ξεχωριστα!!ειναι καλο να ανταλλασεις αποψεις μαζι μας κ ετσι με το καιρο θα μαθεις κ εσυ να χρησιμοποιεις κ να συνεργαζεσαι με το νεο σου φιογκακι :-)
κ παλι καλως σε βρηκαμε κ οτι χρειαστεις...μη διστασεις...οι δακτυλιδοφορεμενες νεραιδες θα σε φροντισουν με το καλυτερο τροπο.το μονο που εχεις να κανεις ειναι: χαλαρωσε κ απολαυσε το....φιλια σε ολες σας....
11-12-2009, 01:21 #217
bubbaloo χάθηκες! τι έγινε για πές τα νέα σου, πώς πάει?
φιλιά
11-12-2009, 09:35 #218
Καλημέρα δακτυλιδοφορεμένες μου νεράιδες! Έχω μία απορία και επειδή το πρώτο ραντεβού με το γιατρό μου μετά την επέμβαση είναι στις 22 του μήνα, διαφωτίστε με σας παρακαλώ.
Γιατί πεινάω τόσο πολύ? Πήρα ήδη ένα κιλό από τα 9 που έχασα και ξέρω ότι είναι απαράδεκτο να παίρνω βάρος με τον δακτύλιο. Τρώω πολύ άνετα και αν δεν έπιανα τη βαλβίδα θα αναρωτιόμουν αν όντως το έκανα.
Χθες, για παράδειγμα, λόγω συνεχών υποχρεώσεων έφαγα στις 8 το βράδυ, δε γινόταν νωρίτερα και παραμιλούσα από την πείνα, πρώτα ένα πιάτο κοτόπουλο με πατάτες, έπειτα δύο γιουβαρλάκια με μπόλικο ζουμάκι και πεινούσα κι άλλο. Τι συμβαίνει με μένα? Θα επανέλθω μετά την πρώτη ρύθμιση? Ή μήπως θα φάω και το γιατρό μου? χεχεχε
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη συμπαράσταση.
11-12-2009, 10:09 #219
bubbaloo108 καλημερα!
ετσι ετσι να κατηφοριζουμε ολες μας σιγα σιγα...
γιατι σε 6 μηνες ξεκιναει το καλοκαιρακι... και θα ειναι η πρωτη φορα που επιτελους ο στοχος που βαζουμε αυτη τη φορα για το καλοκαιρι να ειμαστε θεες θα γινει πραγματικοτητα!!!!
11-12-2009, 13:26 #220
αχ αβα μου σε καταλαβαινω... κι εγω τις τελευταιες δυο βδομαδες ειχα τρομερο τρεξιμο με αποτελεσμα να βαλω 800 γραμμαρια αντι να χασω... γαμωτο μου δλδ... κι εγω δεν νιωθω ιδιαιτερο κορεσμο αλλα οκ δεν τρωω οσο εφαγες εσυ... εχω κανει ηδη δυο ρυθμισεις και απ οτι φαινεται παω και για τριτη... ουφ... θα με κραξει ο γιατρος ειμαι σιγουρη!
11-12-2009, 13:32 #221
Esprit μου, δεν θα το πιστέψεις, τώρα περιδιάβαινα στα γραφόμενα σου σχετικά με το τι τράβηξες με το δακτυλιδάκι σου. Εγώ δεν ταλαιπωρήθηκα, αλλά πάνω που πήγα να χαρώ ότι έγινα ένα άτομο με αποφασιστικότητα, με συναίσθηση των ευθυνών του κλπ, ξαναέγινα πεινάλα! Δεν τη γλιτώνω τη ρύθμιση. Τι θα κάνουμε??? ΠΕΙΝΑΩΩΩΩ
11-12-2009, 13:35 #222
Ξέχασα να σε ρωτήσω: Πότε το έβαλες? (δεν θα πω το ρημάδι, έτσι, για να μην το γρουσουζέψουμε). Πόσα κιλά έχασες και σε τι χρονικό διάστημα?
11-12-2009, 13:41 #223
εγω καλη μου δεν τραβηξα τπτ... τραβηξα τα προβλεπομενα απλα. κοντευω να κλεισω 3 μηνες σε μια βδομαδα κι εχασα κοντα στα 12 κιλα αλλα εβαλα το ενα περιπου αλλα εχασα το μισο... ουφ μπερδευτηκα. ας πουμε 11 κιλα να ειμαστε μεσα. αλλα τρωω τα παντα ετσι? θελω να πω αν προσεχα περισσοτερο πιθανον να ειχα χασει κι αλλα. εχω κανει δυο ρυθμισεις και ειμαι στα 3cc τωρα. την ρυθμιση δεν μπορεις να την γλιτωσεις να το ξερεις αυτο. ειναι μεσα στο προγραμμα κι αυτες. μη τις φοβασαι ομως δεν ειναι τπτ τραγικο. η βελονα ειναι τοσο λεπτη που δεν νιωθεις καν το τρυπημα! εγω δεν πειναω ειναι η αληθεια αλλα αμα κατσω να φαω βλεπω οτι τρωω περισσοτερο απο οτι στην αρχη. καποια ατομα λενε πως μετα την 3η 4η ρυθμιση αρχιζεις και νιωθεις οτι εχεις βαλει δακτυλιο. αντε να δουμε! αν θελεις στειλε μου το μσν σου σε πμ η αν εχεις φεισμπουκ (μιλαω και ξενες γλωσσες οχι παιξε γελασε!) να σε κανω φιλη να τα λεμε πιο αμεσα!
11-12-2009, 13:42 #224
Όσο για το γιατρό, γιατί να σε κράξει παρακαλώ? Δουλειά του είναι να ασχολείται με λαίμαργα άτομα. Ό,τι θα δει σε σένα και σε μένα, το έχει ξαναδεί πολλές, πολλές φορές, πίστεψέ με. Μη μου αγχώνεσαι, σε παρακαλώ, ο σκοπός μας εδώ είναι άλλος και είναι ιερός και οι γιατροί το ξέρουν αυτό, όπως ξέρουν και τη λαχτάρα μας να αδυνατίσουμε. Γι' αυτούς είμαστε στατιστικά στοιχεία (χαρακτηριστικά ο δικός μου είπε ότι στα 1.000 άτομα απέτυχαν τα 7 μόλις), για μας όμως ο αγώνας μας είναι μοναδικός και ελπίζω ολόψυχα και ο τελευταίος!
11-12-2009, 13:46 #225
Το μσν σου σε πμ? τι είπατε? ορίστε? συγνώμη κύριε, ποιος είστε? Μιλάς και κινέζικα βλέπω? χαχαχαχα!!!! Το μόνο που κατάλαβα είναι το φεισμπουκ και δεν είμαι γραμμένη.... Από τεχνολογία, κατάλαβες...
Θα σου πω κάτι που καταλαβαίνω:θέλεις να μπούμε στο τσατρουμ?
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία