ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙ ΔΑΚΤΥΛΙΟΥ.... - Page 17
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 17 of 17 FirstFirst ... 7151617
Results 241 to 251 of 251
    Senior Member
    Γεια σας κι απο μενα κοριτσακια και αγορακια καλη χρονια να εχετε!! ΚΑλως ηρθες κι απο μενα! Κι εγω ειχα φριχτους πονους για μια βδομαδα ολο κι ολο ομως. Εμετο εκανα 2 φορεσ μετα την εγχειρηση λογω της ναρκωσης. Νερακι πινω κανονικα σχεδον εναμιση μηνα μετα το χειρουργειο. Γουλια γουλια ηταν στην αρχη οχι για παντα! Πινω μισο ποτηρι ανετα σε μια δοση! Ο δακτυλιος ειναι οπως το περιεγραψες! Στην ουσια δημιουργει μια κλεψυδρα στο στομαχι μας. Ομως σιγουρα θελει προσπαθεια κι απο μας. Εγω πιστευω ειναι καλο που νιωθεις κορεσμο τοσο γρηγορα. Πρεπει να συνηθισεις και το μυαλουδακι να αρκειται σε τοσο λιγη τροφη γτ απ οτι καταλαβα αυτο ειναι το προβλημα. Θελω να πω οτι αυτο ηταν ολη η ουσια να τρως λιγο και να νιωθεις ετοιμη να σκασεις... Εγω χρειαστηκα 3 ρυθμισεις για να αρχισω να νιωθω κορεσμο. Τωρα τρωω περιπου τα 3/4 μιας κανονικης μεριδας. Πολλες φορες το μυαλο θελει παραπανω αλλα αρχιζουν τα ψιλοπονακια και οι ενοχλησεις και αναγκαστικα σταματας μετα... Προσπαθησε να γινεις φιλη με το δαχτυλιδακι να κατανοησεις πως δουλευει και να το βοηθησεις και συ. Ειμαι σιγουρη πως θα σου το ανταποδωσει!!! Σε 10 μερες κλεινω 4 μηνες και ειμαι ηδη -15 κιλα!!! Και πανω απ ολα χωρις στερησεις! Απλα με μετρο! Ελπιζω να σε βοηθησα λιγακι!!

Senior Member
    Κι εγω καλη μου σε τετοια φαση ημουν με τους πονους κι ελεγα μα τι διαολο αφου ολοι ελεγαν πως δεν ποναει... εχω περασει πολλα ατυχηματα τροχαια και ειμαι καπως σκληραγωγημενη αλλα τετοιο πονο δεν εχω ξαναζησει... Οσο για το οτι ειναι ανοιχτο δεν νομιζω να ειναι προβλημα. θελω να πω ατομα που εχασαν τα κιλα και το ανοιξαν μετα το εκλεισαν οταν ηθελαν να ξαναχασουν και δεν υπηρχε καποιο προβλημα.!! νερακι δοκιμασε να πιεις ανετα και θα δεις δε θα γινει τπτ! απλα φροντισε να ειναι μια ωρα μετα το φαγητο η μιση ωρα πριν!! ΟΧι φαγητο και νερο μαζι!!! αντε θα περιμενω να μου πεις νεα!

Senior Member
    Μπαμπαλουυυυυυυυ μουυυυυυυυ που εισαι κοριτσακι??? δεν σου ειπα βρε να μην χανεσαι??? Αχ τι θα κανω με σενα που ολο εξαφανιζεσαι και με κανεις και ανησυχω??? Αντε μπες να μας πεις τα νεα σου!!!

Member
    Γεια σας κ χαρα σας δακτυλιδοφορεμενες!!!!!!
    Ειμαι η bubbaloo κ επεστρεψα για αλλη μια φορα...

Εsprit μουυυυυυυ!!!!!!!!!!!τι κανεις;ολα βαινουν καλως βλεπω κ οι κοποι σου αμοιβονται εεε;;;πολυ χαιρομαι για σενα μπραβο σου καλη μου!!!εχασες λεει 15 κιλακια ε;μπραβο κ παλι μπραβο!!!!αντε κ στα κατωτερα...(κιλακια)!!χαχαχα. ...

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ:
    κοριτσια...το σεμπτεμβρη παντρευομαι κ αυτο το καιρο ετοιμαζουμε το σπιτι.εχω παρα πολλα τρεχαματα κ δεν προλαβαινω τπτ ... μονο να φαω προλαβαινω χαχαχαχα!!!!!

οσον αφορα τη προοδο μου εχει ως εξης:
    εκανα τη τριτη ρυθμιση πριν 2 βδομαδες κ συνολικα εχω 6cc, εχω χασει 14 κιλα κ σε 1,5 βδομαδα θα παω για τη τεταρτη ρυθμιση...Μετα κ τη 3η ρυθμιση εχω κανει 2 φορες εμετο γιατι τη 1η φορα μου εκατσε μια μουκιτσα τυροπιτα κ τη 2η φορα καταπια απο τη πεινα μου αποτομα χωρισ να μασησω καλα μια πιρουνια κοτοπουλο με μακαρονια...χαχα!!σαν τα γλαρονια ενα πραγμα.
    λοιπον,εεε...α,ναι!!το δερμα μου εχει αρχισει να σουρωνει κ δεν προλαβαινω ουτε να βαζω κρεμες ουτε να φροντισω το δερμα μου σωστα,αυτο ειναι παρα πολυ κακο γαμωτο μου...κατι πρεπει να κανω...περα απο αυτο η ποσοτητα που τρωω εχει μειωθει αισθητα κ πολυ χαιρομαι γι' αυτο!!!

θα επανελθω δριμυτερη για νεοτερα με τη πρωτη ευκαιρεια!!!!

σας αγαπω πολυ κ σας φιλω ολες μια μια στα μαγουλακια...κ ιδιαιτερα τη ναντιν την εσπριτ κ τη ζωιτσα!!!!

Senior Member
    Καλημέρα κοριτσια. Εχω μια απορία και συγχωρέστε με αν κάπου το έχετε γράψει και δεν το πρόσεξα.
    Στο πακέτο του δακτυλιου περιλαμβάνονται και οι επισκέψεις που γίνονται για τη ρύθμισή του?
    Αν ναι, δηλαδή πόσο κοστίζει το όλο θέμα?

Senior Member
    Buballo καλό κουράγιο με τις ετοιμασίες. Πρώτα από όλα όμως και πάνω από όλα να προσέχεις τον εαυτό σου.

Senior Member
    Καλημερεςςςςςς!! Μπαμπαλου χαιρομαι ιδιαιτερα που πανε ολα καλα! Αντε με το καλο να χασεις και τα υπολοιπα και καλη ευκολια στις ετοιμασιες αν και σιγουρα ειναι μια χαρουμενη διαδικασια παρα το αγχος και την κουραση!

Γεωργια μου εγω με ασφαλιση ΤΕΒΕ πληρωσαμε 3000 αμοιβη ιατρικης ομαδας και νοσηλεια και αλλα 3500 εδωσε το ταμειο που καλυψε τον δακτυλιο. Απο κει και περα δεν πληρωνεις τιποτα στις επισκεψεις για τις ρυθμισεις. Αυτα βεβαια για ιδιωτικη κλινικη. Σε δημοσιο νοσοκομειο λογικα δεν πληρωνεις κατι εσυ παρα μονο το ταμειο καλυπτει το κοστος του δακτυλιου. Οτι αλλο θελεις ρωτα και οσο μπορω θα σου λυνω τις αποριες!

Φιλακια!

Senior Member
    bubbalou που εισαι βρεεεεεεεεε!! Ασε λιγακι τις ετοιμασιες κι ελα κι απο δω να μας πεις ενα γεια!! Ελπιζω να εισαι καλα! Αν θελεις στειλε μου το τηλεφωνο σου η καποιο ε μαιλ σου κατι τελος παντων βρε παιδι να τα λεμε! Αντε και με χεις αφησει μονη μου εδω αναμεσα στους σληβαρισμενους και νιωθω μοναξιες!! :P

Junior Member
    καλησπερα παιδια δοκιμαζω το ticker μου!!!

Junior Member
    καλησπερα λοιπον παιδια και απο μενα αποφασισα να γραψω μετα απο τοσες καλες συμβουλες που εχω παρει απο το forum τοσο καιρο!!!!

σημερα εκλεισα 1 χρονο εγχειρισμενη!!!
    πιστευω οτι ανηκω στους τυχερους που μεχρι στιγμης δεν εχουν κανει ουτε μια φορα εμετο !!!
    εχω μια απορια ομως η εξελιξη των κιλων μου ειναι αργη και βασανιστικη!!!
    ειμαι στα 4,5 cc και ο γιατρος μου , μου λεει οτι δεν μου το σφιγγει αλλο γιατι φοβαται μην εχω εμετους !!
    μου λεει επισης αργα και σταθερα τιποτα δεν μας βιαζει!!!
    τις πρωτες βασανιστικες εβδομαδες εχασα 4 κιλα και αυτο γιατι ο οργανισμος μου δεν ανταποκρινοταν ποτε στιν αφαγια ή σε σουπες ολη μερα!!!

εσεις τι λετε???

Senior Member
    εγω απο τον σεπτεμβριο που εγχειριστικα εχασα 16 κιλα αλλα χωρις καμια προσπαθεια... θελω να πω και γλυκα ετρωγα μερικες φορες και σουβλακια και γενικα δεν εκανα σωστη διατροφη... εμετο δεν εχω κανει ουτε εγω πριν μιαμιση βδομαδα καναμε το 4ο σφιξιμο και ειμαι στα 5 τωρα... παντως και ο γιατρος λεει πως η δικη μας πορεια θα ειναι αργη αλλα σταθερη... οποτε μην αγχωνεσαι και ολα θα πανε καλα...

Page 17 of 17 FirstFirst ... 7151617