ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙ ΔΑΚΤΥΛΙΟΥ.... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 17 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 16 to 30 of 251
    Member
    Originally posted by zwhtsa
    εγω μεχρι την ωρα του χειρουργειου ημουν στην κοσμαρα μου.. οταν με εβαλαν στο φορειο... με επιασαν τα κλαμματα... δεν ξερω αν ηταν κλαματα χαρας γιατι επιτελους το ονειρο δεκαετιας να αδυνατησω θα γινοταν πραγματικοτητα.. η κλαματα φοβου γιατι πλεον ηξερα πως αφου τα κιλα θα χανοντουσαν θα πρεπει να παλεψω πλεον για καποια πραγματα να τα διεκδικισω αφου δεν θα εχω πια την δικαιολογια των κιλων... παντα ελεγα πως λογω τον κιλων μου δεν γινεται εκεινο δεν γινεται το αλλο.... αφηνομουν ετσι και δεν παλευα. δεν εδειχνα ποιες ειναι οι δυναμεις μου!
    απο την επομενη και ολας μερα του χειρουργειου θα ξεκινας μια καινουρια ζωη και μερα με την μερα θα νοιωθεις πολυ καλυτερα ψυχολογικα γιατι σωματικα νομιζω πως μεσα σε μια δυο μερες θα εισαι μια χαρα, τουλαχιστον αν κρινω απο εμενα!!!!!
    σιγουρα θα υπαρχουν και πολλοι 'καλοθελητες' στο περιβαλλον σου..που ακομη και αν βλεπουν πως χανεις δεν θα λενε τπτ.. μην το βαζεις κατω ομως. εμενα αυτο με πεισμωνει και με κανει ακομη πιο δυνατη!!!! οχι ρε γμτ λεω θα αδυνατησω και θα σε κανω να ριξεις τα μουτρα σου καποια στιγμη και να πεις μπραβο ζωητσα τα καταφερες!!
    το οφειλουμε στον εαυτο μας, αρκετα τον εχουμε αδικησει τοσα χρονια και επιτρεπουμε στους αλλους να κανουν επικριτικα σχολια για εμας, σχολια που δεν μας αξιζουν και πολλες φορες μας προσβαλλουν...!

Κ εγω αυτο πιστευω πωσ θα εχω καλη αναρρωση αν κρινω απο αλλα χειρουργεια που εχω κανει (οχι βεβαια για θεμα κιλων). θα ειμαι καλα!!Ακριβως οπως τα λες ειναι... μονο να κατακρινουν ειναι ικανοι αυτοι οι ανθρωποι γιατι κ αυτοι κατα βαθος ολο κ κατι θα ηθελαν να αλλαξουν στον εαυτο τους για να ειναι καλυτεροι κ επειδη μαλλον δε το προσπαθουν οσο πρεπει για να το καταφερουν ...τη πληρωνουμε εμεις...καταλαβες;

Οχι ομως δε θα τους περασει!!!Εμεις θα δειχνουμε ανωτεροτητα κ δε θα κατακρινω καποιον για τα πικροχολα σχολια του...(αν κ πολλες φορες, εδω που τα λεμε μου βγαινει μια κακια οταν μου λενε πραγματα διαφορα για να με πικαρουν..)καταλαβενετε τι εννοω...ειτε αντρες ειτε γυναικες με περιεργα βλεμματα που σε κοβουν σα δικοπο μαχαιρι αν εισαι λιγο διαφορετικος απο αυτους......

Member
    Originally posted by NADINE
    Καλημέρα,bubbaloo και καλό μήνα!Αυτόν που θα σου αλλάξει τη ζωή όπως τη γνώριζες τελευταία!
    Χαίρομαι που σε ακούω κατασταλαγμένη κι ήρεμη,σίγουρη πως βρίσκεσαι στο δρόμο της λύσης σου!
    Οι μέρες θα περάσουν γρήγορα κι όλα θα είναι πιο απλά από ό,τι τα φανταζόσουν(ειδικά αν είναι το πρώτο σου χειρουργείο)
    Είμαστε δίπλα σου και τώρα και αργότερα,να μοιραστείς εδώ κάθε σου συναίσθημα και σκέψη,να πάρουμε μέρος του βάρους του...
    Σου εύχομαι ολόψυχα να βρεις τον παλιό καλό εαυτό σου όπως τον θυμάσαι κι ακόμα πιο χαρούμενο!Φιλάκια πολλά πολλά!
    Καλο μηνακι nadine!!! καλη σου μερα!!!

Ναι!!! Το αποφασισα τελικα κ θα προχωρησω..αν δε δοκιμασεις λενε... δε θα μαθεις ποτε....
    Στις 18/9/2009 μπαινω το πρωι πρωι με το Σαχπαζιδη....Αγωνια....αγωνια ....αγωνια....αγωνια....αγωνια.. ..αγωνια....αγωνια....αγωνια.... αγωνια....

Μονο αυτο στο συναισθημα με κατακλυζει.....αααααχχχχχχχ� �χ........
    Σας ευχαριστω παρα πολυ βρε κοριτσια για τη συμπαρασταση, σιγουρα ξερετε πως νοιωθω αφου εχετε περασει απο αυτο το σταδιο κ σιγουρα επισησ ξερετε ποσο με ανακουφιζουν τα λογια σας.....το εκτιμω παρα πολυ...να το ξερετε...

Member
    νομιζω οτι καταφερα να φτιαξω το tickeraki μου...

Member
    καλεεεεεεε!!!!!
    ας μου πει καποιος πωσ θα το βαλω να φαινεται!!!!
    σας παρακαλω....

Member
    Αχ! το καταφερα!!!

Senior Member
    Αν είσαι 65 κιλά τι τον θέλεις τον δακτύλιο,βρε καρδιά μου;

Member
    Originally posted by NADINE
    Αν είσαι 65 κιλά τι τον θέλεις τον δακτύλιο,βρε καρδιά μου;
    ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ 65!!! ΑΛΛΑ 104... ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΦΤΙΑΞΑ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΤΙΚΕΡ ...

Member
    ΤΟ ΕΣΒΗΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΜΑΙ....

Senior Member
    Έλα,βρε,δεν έγινε τίποτα...Απλά η πεταλουδίτσα σου αντί να είναι στην πρώτη φράουλα των 104 κιλών ήταν στην τελευταία των 65.
    Σου το επισήμανα για να το διορθώσεις...όχι να το σβήσεις και να χάσεις το χαμόγελο σου...Έλα πάμε άλλη μία τώαρ που το βρήκες
    κι αυτή τη φορά στο σημερινό σου βάρος βάλε το 104.Τόσο απλό!ʼντε,παρεξηγιάρα,που θα σε παρεξηγήσουμε τάχα κιόλας...

Member
    ΔΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΗΚΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΒΡΕ ΝΑΝΤΙΝ ΜΟΥ ΑΠΛΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΜΗΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΑΤΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΠΛΑΚΑ...

ΠΩΣ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΗ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣΤΟ 104?

Senior Member
    λοιπον τα στοιχεια σου θα τα γραψεις ετσι...
    weight till 104 now 104 ideal 65

Member
    Ζωίτσα τα κατάφερα!!!!
    I did it!!!

Member
    ΤΗ ΠΙΟ ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΠΙΟ ΓΛΥΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ FORUM.....!!!!!

ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ?ΟΛΑ ΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΩΣ?ΕΛΠΙΖΩ ΠΩΣ ΝΑΙ....

ΕΓΩ ΠΛΕΟΝ ΜΕΤΡΑΩ 15+ ΣΗΜΕΡΑ......

ΓΙΟΥΧΟΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!

ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!

Senior Member
    καλημερα

Member
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ....
    ΕΓΩ ΠΑΛΙ ....ΟΧΙ Κ ΤΟΣΟ...ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 18/9 ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ DOCTOR'S HOSPITAL ΓΙΑ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΚΑΙ...ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΟΜΑΙ,ΜΕΤΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΙ...ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΑΛΙΝ ΞΑΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ...
    ΟΛΟ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΣΜΑΤΑ ΕΧΕΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΥ Κ ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΟ ΓΙΑΤΙ!!!!ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ...ΧΧΜΜΜ....ΔΕ ΜΠΟΡΩ,ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ...
    ΤΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ.ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΓΕΛΑΩ ΚΛΑΙΩ,ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΛΑΙΩ ΓΕΛΑΩ...ΜΕ ΚΟΥΡΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ Κ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ....ΔΕ ΞΕΡΩ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΓΧΩΜΕΝΗ.....ΑΧ!

Page 2 of 17 FirstFirst 123412 ... LastLast