Results 1 to 15 of 17
Thread: Myspace @nd Facebook!
-
13-06-2008, 02:41 #1
Myspace @nd Facebook!
(Ας ανοίξω και ένα θέμα άσχετο με την κατάθλιψη)...
Πως τα πάτε με αυτό τον τρόπο επικοινωνίας;
Τι απο τα δύο προτιματε; Εγω έχω και τα 2...
Myspace καλυτερο για μπάντες, Facebook για άτομα...
Τι λέτε;
By the way,
if you want
add me
http://myspace.com/thedogplaystheguitar
http://myspace.com/punkbrownmonroe
Στο facebook search με το μέιλ μου
- 13-06-2008, 11:17 #2
Εμενα μου μπλοκκαραν τα περισσότερα sites.
Πως να τα ξεμπλοκκαρω; :(
13-06-2008, 12:11 #3
Εγώ δεν έχω ασχοληθεί με τίποτα από τα δύο. Μου είχε ανοίξει ένα λογαριασμό μια φίλη μου στο ένα και δεν μπήκα ποτέ!
Αν σου πω ότι δεν έχω καταλάβει καν τι γίνεται?
Είναι αναζήτηση ηλεκτρονικών φίλων, ή κάτι τέτοιο?
13-06-2008, 12:17 #4
Originally posted by Θεοφανία
Εγώ δεν έχω ασχοληθεί με τίποτα από τα δύο. Μου είχε ανοίξει ένα λογαριασμό μια φίλη μου στο ένα και δεν μπήκα ποτέ!
Αν σου πω ότι δεν έχω καταλάβει καν τι γίνεται?
Είναι αναζήτηση ηλεκτρονικών φίλων, ή κάτι τέτοιο?
Είναι κάτι σαν ένα ηλεκτρονικό βιβλίο.. Παίζεις με τους φίλους σου.. σου στέλνουν βίντεο, ηλεκτρονικά \"δώρα\", βάζεις φωτογραφίες και πολλάααααα άλλα... (μιλάω για το facebook).
Edit: αν θες κάνεις και αναζήτηση ηλεκτρονικών/άγνωστων φίλων... Είμαι και εγώ.. αλλά μόνο για φίλους ΓΝΩΣΤΟΥΣ
13-06-2008, 12:25 #5
Woman....εσύ σταμάτα να κατεβάζεις το βρακί του ....δεν θυμάμαι πως τον έλεγαν......ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!
Σοβαρά, δεν καταλαβαίνω πως γίνεται. Μπήκα για τον Σεργιανόπουλο και ζαλίστηκα. Το θέμα είναι κατά πόσο μας βοηθάει μια τέτοιου είδους επικοινωνία στο ίντερνετ και αν είναι επικίνδυνο να γνωρίσεις ανθρώπους. Εννοώ να τους γνωρίσεις και στην πραγματική ζωή....
13-06-2008, 12:30 #6
Woman....εσύ σταμάτα να κατεβάζεις το βρακί του ....δεν θυμάμαι πως τον έλεγαν......ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!!!
Σοβαρά, δεν καταλαβαίνω πως γίνεται. Μπήκα για τον Σεργιανόπουλο και ζαλίστηκα. Το θέμα είναι κατά πόσο μας βοηθάει μια τέτοιου είδους επικοινωνία στο ίντερνετ και αν είναι επικίνδυνο να γνωρίσεις ανθρώπους. Εννοώ να τους γνωρίσεις και στην πραγματική ζωή....
Τώρα για αυτό που λες, αν βοηθάει.. Π.χ. εγώ προχθές βρήκα κάποιους παλιούς συμμαθητές από το Δημοτικό.. που είχα χάσει τα ίχνη τους.. και κανονίσαμε συνάντηση.. Είχε πολύ γέλιο!
Για το να γνωρίσεις ανθρώπους.. εγώ προσωπικά έχω κάνει το profile μου private, που σημαίνει ότι δεν μπορεί να με δει κανένας.. μόνο αυτοί που θέλω εγώ...
13-06-2008, 22:08 #7
Εμένα μου αρέσει πολύ περισσότερο το Facebook ! Όποιος θέλει ας μου στείλει request , θa με βρείτε στο finder ως Αlex Vivodi ... :)
16-06-2008, 17:33 #8
Το θέμα είναι κατά πόσο μας βοηθάει μια τέτοιου είδους επικοινωνία στο ίντερνετ
Το θέμα είναι να μην γίνεται αυτοσκοπός...ή ο μόνος ή κυριότερος τρόπος επικοινωνίας με ανθρώπους γενικά...-Πρέπει να είσαι έτοιμος να καείς στην ίδια σου τη φλόγα: πώς να ξαναγεννηθείς, αν δεν γίνεις πρώτα στάχτη;
-H ζωή συγχωρεί τους πολύ τολμηρούς, τους τρελούς και τις αξίες, τρέχει με έτη φωτός, ο καιρός δεν την τρομάζει
24-06-2008, 21:46 #9
Παιδια εχω και γω λογαριασμο στο Facebook. Οποιος θελει με πμ να του στειλω τα στοιχεια μου και να γινουμε και friends. Ηδη εχω πολλους φιλους... 0 συνολο - λιγοι ακομα δεν με χαλανε...
24-06-2008, 21:53 #10
:) εγω εχω myspace προφιλ...το θεωρω σουπερ για γνωριμιεσ ..γνωρισα πολλα ατομα και μεσα σε αυτουσ και τον τωρινο μου αρραβονιαστικο..
ποτε δεν ξερεισ ποιον θα γνωρισεισ..
το καλο ειναι πωσ γνωριζεισ ατομα που μπορει στην πραγματικη σου ζωη να μην γνωρισεισ ποτε μια και δουλευουν οολη μερα..ειναι σπιτογατοι...η πολυ απλα μενουν στην αλλη ακρη τησ πολησ..
εγω το συστινω ανεπυφιλακτα... και ..δεν παιρνεισ και γουρουνι στο σακι...για να γινω και λιγο ρεαλιστρια...ολοι εχουν φωτογραφιεσ τουσ...
οποιοσ χρειαστει βοηθεια στο προφιλ του εδω ειμαι εγω..
μακια πολλα...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
24-06-2008, 21:55 #11
εγω δεν εχω ανεβασει φωτο ακομα οχι για κανα αλλο λογο αλλα επειδη δεν εχω φωτογραφικη μηχανη. Σκεφτομαι να παρω ομως συντομα και θα βαλω.
24-06-2008, 21:57 #12
και απο το κινητο μπορεισ με ενα usb καλωδιο :)
...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
24-06-2008, 21:58 #13
ή με μπλουτουθ σε νετ καφε..:)
...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
24-06-2008, 22:02 #14
και εννοειτε πωσ αν γνωρισετε καποιον μεχρι να βγειτε (παντα σε καποιο κεντρικο σημειο κατα προτημηση πρωινεσ ωρεσ
πρεπει να περασει καποιοσ χρονοσ..1-2 μηνεσ γνωριμιασ......Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
24-06-2008, 22:03 #15
το κινητο μου εχει φωτογραφικη (της πλακας βεβαια αλλα τελος παντων...) ΑΛΛΑ πουθενα δεν βρηκα το ειδικο καλωδιο για αυτο το μοντελο, για να περναω φωτο στον υπολογιστη και Bluetooth δεν υποστηριζει το μοντελο αυτο. Το νετ καφε ειναι μια λυση θα το εχω υπόψην.
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή