oταν πεφτεις......ξανασηκωνεσαι συντομα? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 48
  1. #16
    Senior Member
    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    9,648
    Το να κόβει κάποιος το δέρμα του,έχοντας την ψυδαίσθηση του ελέγχου του ψυχικού του πόνου
    μέσα από τον έλεγχο του σωματικού πόνου,είναι πραγματική αρρώστια,χρήζουσα σοβαρής αντιμετώπισης
    κι όχι αντικείμενο ειρωνίας και μη βοηθητικού σχολιασμού.Αν η Μαίρη μας πραγματικά καταφεύγει σε τέτοια πρακτική
    χρειάζεται βοήθεια και καλό θα ήταν να της την παρέχουν όσοι νομιμοποιούνται τόσο εδώ μέσα όσο και στη ζωή της.
    Αν είναι μια ατάκα για να τραβήξει προσοχή,δε νομίζω πως πάλι της κάνουμε καλό με το να εκπληρώνουμε το σκοπό της.
    Είναι πολύ σοβαρά όλα αυτά!Μπορεί να σας είναι άγνωστα και ανήκουστα,αλλά δεν αξίζουν κάτι λιγότερο από τον σεβασμό μας.

  2. #17
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    athens
    Posts
    258
    Nadine εχεις πολυ δικιο ειμαστε αρρωστες, σχεδον ομως ολοι ειμαστε αρρωστοι εδω. Εγω χθες εκοαψ τις γαμπες μου - ειχα παρα πολυ καιρο να το κανω. Ξερεις γιατι; Για να με τιμωρησω που δεν ειμαι δυνατη που πεφτω με τα μουτρα στο φαγητο. Για να βλεπω τα σημαδια μου το πρωι και να λεω "να τι θα παθεις αν ξαναφας" Αλλα μετα ειναι και που μιλησα με τη Μαιρη, δεν ειχα ξανακουσει καποια αλλη να κοβεται και ας πουμε οτι με επανεφερε σε εκεινη την παλια διαταραχη, σαν να μου θυμησε ενα μετρο που χρησιμοποιουσα πιο παλια.

    Ειστε ολοι τοσο καλοι σε αυτο το φορουμ, εχω καταλαβει οτι δεν ειμαι μονη. Δεν ντρεπομαι πλεον να παραδεχτω οτι ειμαι αρρωστη, παλια δεν το δεχομουν. Σκεφτομαι να ξαναδω καποιο ψυχιατρο. Το μονο που με τραβαει πισω ειναι αν δεν το θελω πραγματικα?

  3. #18
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    512
    Και για άλλη μια φορά ολόκληρος ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από σένα! Μόλις αρχίσεις να προκαλείς το αρνητικό ενδιαφέρον των ανθρώπων εδώ μέσα μετατρέπεσαι ξαφνικά σε "θύμα" που χρειάζεται βοήθεια! Μέχρι φυσικά να εμφανιστεί το επόμενο περιστατικό που σου θυμίζει (για άλλη μια φορά) κάτι από σένα και σπεύδεις σαν από μηχανής Θεός και του δίνεις μια.. και το σπρώχνεις ακόμη πιο κάτω προτείνοντας κάτι ακόμη χειρότερο! Πιστεύω πως η κατάστασή σου έχει όνομα στα πλαίσια της ψυχιατρικής.. μόνο που δεν είμαι ψυχίατρος για να σε διαφωτίσω περισσότερο!

    Αφού λοιπόν εδώ μέσα λέμε "ότι θέλουμε".. ήθελα απλά να σου ξεκαθαρίσω πως βλέπω εσένα και τον τρόπο που κινείσαι εδώ μέσα! Με τις καλύτερες προθέσεις.. φυσικά!

  4. #19
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    athens
    Posts
    258
    des ligo thn ora giati to egrapsa prin apo to allo post ksereis ta pairneis me th seira voulimia- anoreksia- ktl kai apadas se ena-ena

  5. #20
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    112
    Originally posted by pennyV
    Και για άλλη μια φορά ολόκληρος ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από σένα! Μόλις αρχίσεις να προκαλείς το αρνητικό ενδιαφέρον των ανθρώπων εδώ μέσα μετατρέπεσαι ξαφνικά σε "θύμα" που χρειάζεται βοήθεια! Μέχρι φυσικά να εμφανιστεί το επόμενο περιστατικό που σου θυμίζει (για άλλη μια φορά) κάτι από σένα και σπεύδεις σαν από μηχανής Θεός και του δίνεις μια.. και το σπρώχνεις ακόμη πιο κάτω προτείνοντας κάτι ακόμη χειρότερο!
    +1

  6. #21
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    512
    Originally posted by mcan
    des ligo thn ora giati to egrapsa prin apo to allo post ksereis ta pairneis me th seira voulimia- anoreksia- ktl kai apadas se ena-ena
    Είναι που δεν χορταίνω να σε διαβάζω!

  7. #22
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    28
    Originally posted by NADINE
    Το να κόβει κάποιος το δέρμα του,έχοντας την ψυδίασθηση του ελέγχου του ψυχικού του πόνου
    μέσα από τον έλεγχο του σωματικού πόνου,είναι πραγματική αρρώστια,χρήζουσα σοβαρής αντιμετώπισης
    κι όχι αντικείμενο ειρωνίας και μη βοηθητικού σχολιασμού.Αν η Μαίρη μας πραγματικά καταφεύγει σε τέτοια πρακτική
    χρειάζεται βοήθεια και καλό θα ήταν να της την παρέχουν όσοι νομιμοποιούνται τόσο εδώ μέσα όσο και στη ζωή της.
    Αν είναι μια ατάκα για να τραβήξει προσοχή,δε νομίζω πως πάλι της κάνουμε καλό με το να εκπληρώνουμε το σκοπό της.
    Είναι πολύ σοβαρά όλα αυτά!Μπορεί να σας είναι άγνωστα και ανήκουστα,αλλά δεν αξίζουν κάτι λιγότερο από τον σεβασμό μας.
    sorry αν φάνηκε ως έλλειψη σεβασμού απλά πραγματικά με φτιάχνει το γεγονός ότι κάποιες κοπέλες παρά τα τεράστρια προβλήματα τους έχουν και αίσθηση του χιούμορ και αυτοσαρκασμό (πάντα με χιούμορ) Πιστεύω ότι είναι φοβερό προσόν σε έναν άνθρωπο. Οσο για το πρόβλημα φυσικά και ανανωρίζουμε πιστεύω όλοι εδώ μέσα τη σοβαρότητα του άσχετα αν προσωπικά εγώ παραδέχομαι ότι δεν το κατανοώ και πιστεύω ότι μόνο ένας ειδικός μπορεί να βοηθήσει.

  8. #23
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    114
    καλημερα κ καλη βδομαδα, γυρισα σημερα απο τισ διακοπες μ , περασα παααρα πολυ ωραια (ε μερικες στιγμες με πιαναν κατι κρισεις αλλα περναγε ) εφαγα οσο αρμοζει στισ διακοπες μ κ φυσικα γυρισα κ παρατηρω πανω μ αλλαγες.εχω να ζυγιστω 1 μηνα κ το τηρω να μην ανεβω ακομα, μεχρι να ξεκινησω απο σημερα γυμναστηριο κ διαιτα φυσικα.διαβασα ο,τι γραψατε με αφορμη τα κοψιματα που ειπα οτι εκανα κ εχω να πω οτι¨: πραγματικα δεν με πειραζει να με κοροιδευουνε, θελω κ τα λεω επειδη καπου πρεπει να τα πω κ ξερω οτι κρατοντας το στομα μ κλειστο κοροιδευω τον εαυτο μου. ξερω να δεχομαι τις αυστηρες κριτηκες ατομων που πολυ απλα δεν μπορουν να καταλαβουν οτι ο,τι κ να κανουμε στον εαυτο μας δεν το καναμε επιτηδες, αμα νομιζετε οτι μαρεσει να κοβομαι εισαστε γελασμενες.φυσικα κ ποναω, φυσικα κ ξερω οτι ειναι αρρωστο, αλλα ναι κατι αλλο με ωθει να το κανω ως λυση, αν δεν ειναι αυτο, ειναι ο συνεχες εμετος.

    Δεν με πτοει η κριτηκη οπως προειπα, αλλα με πειραξει λιγο το ''καλο θανατο'' η κατι τετοιο που ακουσα.....γιατι πραγματικα αυτο δεν ηταν τοσο χιουμορ οσο το υπολοιπο κειμενο που μας εκφωνησε ''βλαμμενες'' (ενω η αληθεια ειναι ''αρρωστες'' οπως λεει κ η φιλη μ η mcan) αλλα ηταν μνησικακο κ μ φανηκε καπως......εν πασει περιπτωση για να σ δωσω να καταλαβεις, ισωσ να υπαρχουν χειροτερα απο σενα, αλλα παντα θα υπαρχουν καλητερα απο σενα. κ μεις ειμασταν στην θεση τη δικια σ πριν γινουμε χειροτερα.γιαυτο ΜΕΓΑΛΗ μπουκια φαε μεγαλη κουβεντα μη λες. μαρεσει να ακουω να μ μιλανε ασχημα επειδη με ψιλοξυπναει, αλλα δεν μαρεσει να μ δινουν ευχη να πεθανω.ειναι λιγο ντροπη δεν νομιζεις γλυκια μ?

    οσο αναφορα τωρα την εμμονη με το σωμα, ναι εχεις δικιο ειναι εγωιστικο κ φυσικα ματαιοδοξο, αλλα οσες το παθαινουν κ θελουν να το διατηρισουν με καθε τιμημα, ειναι κοριτσια που εχουν συνιθισει να χουν παντα τον ελεγχο της ζως τους.το μονο που δεν ελεγχεται ειναι το σωμα κ η ορεξη για φαγητο. γιαυτο τρελαινομαστε!

    μια μερα δεχομαι προθυμα κ ψυχραιμα οτι αμα κοπω, ισως να ναι κ η τελευταια μ!ισως να κοπω πιο βαθεια οσο συνιθως, κ οντως να πεθανω απο αιμοραγια!!αλλα σορυ που θα το πω, το χουμε σκεφτει ηδη, δεν χρειαζεται να μας το ευχεσαι! αν ειχα μικροπρεπεια, θα ευχομουνα να σε οποιον μ το ευχεται να χω καλο θανατο, να παει κ αυτος χορτατος οπως κ γω θα παω πεινασμενη. αλλα δεν το λεω,επειδη πανω απ ολα αγαπαω τους ανθρωπους παραπανω απ τον εαυτο μου, γιαυτο κανω κακο σε μενα αθελα μου.

  9. #24
    Member
    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    32
    ρε κοριτσια δν θελω να επμβω στην διαφωνια που εχετε μεσα αλλα επειδη διαβασα ολη την συζητηση το μονο που εχω να πω ειναι οτι δν υπαρχει λογος να γινετε ολο αυτο..ο σκοπος του φορουμ αν εχω καταλαβει σωστα ειναι να βρει κανεις ενα φιλο συμμαχο μια βοηθεια οταν το φαγητο απεναντι μας γινετε εχθρος..
    Ξερω πολυ καλα πως η καθεμια μας ανεβαινει τον δικο της γολγοθα και το μαρτυριο που ζουμε το ξερουμε μονο οι ιδιες..δν υπαρχει λογος λοιπον συναγωνισμου ή ανταγωνισμου για το ποια περναει χειροτερα η ποια εχει κανει περισσοτερο κακο στον εαυτο της..πρεπει αυτη που εχει προβλημα καθε φορα να το λεει και οι υπολοιπες να βοηθαμε να σηκωθει αυτην που εχει πεσει..ανθρωπους να μας καταλαβουνε ψαχνουμε και να μας βοηθησουνε..αμα θελαμε εχθρους δν θα στρεφομασταν οικειοθελως σε ενα φορουμ...
    ΠΡΕΠΕΙ να χαιρομαστε οταν καποια καταφερνει να ειναι καλα και να προσπαθουμε να βοηθησουμε οταν καποια βλεπουμε οτι ειναι απελπισμενη..
    Βεβαια ολα αυτα που λεω ειναι δυσκολα..εδω δν αγαπαμε τους ιδιους μας τους ευατους τους κανουμε τοσα και δν τους συχωρουμε για τα λαθη τους πως περιμενουμε να το κανουμε για τους αλλους??????
    Ας κανουμε μια προσπαθεια τουλαχιστον.....:):)

  10. #25
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    512
    Μαίρη φαίνεσαι συνειδητοποιημένη απέναντι στην κριτική των άλλων.. και χαίρομαι που το αντιμετωπίζεις έτσι! Συμφωνώ με τις φράσεις που σε ενόχλησαν.. ήταν αν μη τι άλλο ακραίες! ΑΛΛΑ.. αναφέρθηκες σε κοψίματα αρκετές φορές και αυτό ήταν που ενόχλησε (τουλάχιστον εμένα)! Εκείνο που πραγματικά με θύμωσε ήταν το "άμα αρχίσω να κόβομαι πάλι μήπως ξεχαστώ;" Τι σόι ερώτηση είναι αυτή; Υπάρχει έστω και ένας άνθρωπος με μυαλό στο κεφάλι του που να σου έλεγε "ναι"; ή μήπως ο συνειρμός "κόβομαι=ξεχνιέμαι" δεν βροντοφωνάζει;;

    Η δική μου ένσταση είναι αποκλειστικά και μόνο στο πως αναλύονται σε ορισμένα σημεία μέθοδοι για πρόκληση εμετού, ενημέρωση για κλύσματα, καθαρτικά και άλλα σε συζητήσεις τύπου "έλα να σου πω ποιο κάνει καλύτερη δουλειά" και όχι "έχω πρόβλημα βοηθήστε με"! Οι διαφορές είναι πολύ λεπτές.. αλλά έχει τεράστια σημασία το πως παρουσιάζεται κάτι στα μάτια νέων παιδιών που τα διαβάζουν όλα αυτά και ανακαλύπτουν νέους τρόπους που δεν τους είχαν ενδεχομένως σκεφτεί για να βλάψουν τον εαυτό τους!

    Κάπου εδώ σταματάω.. και αφού δεν αποφασίζει να ασχοληθεί κάποιος αρμόδιος.. δεν θα ασχοληθώ ούτε και γω! Ελπίζω κάπου στην πορεία να βρείτε τρόπο να ισορροπήσετε, χάνετε ίσως πολύ περισσότερα πράγματα από τη ζωή σας απ'όσα νομίζετε! Καλή δύναμη..

  11. #26
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    114
    εχεις δικιο,αλλα να σ εξηγησω κ κατι. οντως διαβαζω σημερα αυτο που εγραψα και μ φαινεται γελοιο, ελεηνο, ακρως ηλιθιο. αλλα οταν το γραφα δεν σκεφτομουνα, ημουν σε εκεινη τη φαση του πανικου. που αντι να κανω τελικα κατι, μπηκα να το γραψω!μηπως και γραφοντας το, δεν μεινει μονο στην σκεψη μου.κ τελικα πετυχε, δεν κοπικα.

    εν πασει περιπτωση ηταν ενα αυθορμητο περιστατικο και πραγματικα ζητω συγνωμη σε ολες σας. ειναι η περιπτωση που το μυαλο μ θολωνει και δεν σκεφτομαι, οπως αλλες αμετρητες νυχτες που βασανιζομουν τρωγοντας μεχρι να με παρει ο υπνος. γνωριζοντας οτι θα φαω τονουσ φαγητου σε μιση ωρα και θα ταλαιπωριθω μετα να τα βγαλω μιαμιση ωρα.

    τοτε ειναι που εκπλησομαι με τον εαυτο μου, οπως τωρα που διαβαζω την σκεψη μ να ξανακυλισω στα κοψιματα. αυτη η διαταραχη προσωπικοτητας με ανησυχει, και ειναι σαν να διαβαζω λογια ενος 15χρονου emo

    απλα να ξερετε οτι οντως μπορει μερικες φορες να γραψω ακραια πραγματα, αλλα οντως εκεινη την ωρα τα εννοω, οντως εκεινη την ωρα ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ!

    ο ψυχιατρος σημερα μ αλλαξε την θεραπεια, μ αυξησε τα ladose , μ εγραψε αντιεπιληπτικα χαπια για καθε βραδυ, κ αντιεμετικο.ελπιζω να πετυχει

  12. #27
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    athens
    Posts
    258
    Αρχισα και εγω ψυχαναλυση/ θα με βοηθησει μαλλον
    Απο την αλλη εκοψα τα πλευρα μου και αυτο μετα τηn επισκεψη. Δεν ξερω, μαλλον ειναι πολυ νωρις για να παρω αποφασεις. Παντως καταλαβα οτι οσο καλη διαθεση και να εχουμε, εδω μεσα κανεις δεν ειναι ειδικος. Εγω καταλαβα οτι ειμαι αρρωστη, και χρειαζομαι βοηθεια. Σε αυτο με βοηθησε το φορουμ.
    Μαιρουλα πως θα προτιμουσες να πεθανεις αδυνατη η χορτατη?
    (Εγω υγειης)

  13. #28
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    18
    Originally posted by eyelids
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ:Τελικα υπαρχουν και πιο αρρωστοι απο μενα.Εκει καταληγω.Ανακουφιστικο για μενα,τραγικο για σας.

    Συνεχιστε ετσι κοριτσακια...Να κοβεστε ,να εχετε φυσιολογικο βαρος-να ειστε μια χαρα κοπελες και και να νομιζετε οτι ειστε τοφαλοι,να πινετε μονο μισο ποτηρι χυμο τη μερα για να χασετε 8 κιλα σε δεκα μερες(Βιβης ευαγγελιο)και θα πατε μπροστα!

    Καλη κηδεια!

    (Εγω τουλαχιστον αν παω,θα παω χορτατη!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    Ε,μαααααααα!)



    geia se ola ta meli tou forum!!! katarxin, sorry gia ta greeklish alla eksorgistika apo to post tis EYELIDS...Eimai k egw loipon voulimiki edw k 2 xronia me oles tis sinepeies (swmatikes,psixikes) pou auto sinepagetai k paleuw na to ksefortwthw,,,loipon KOPELA MOU TI NOMIZEIS OTI KOVOMASTE GIA PLAKA K KANOUME EMETO GT DEN EXOUME TI NA KANOUME??????? I voulimia einai ARRWSTIA k oi perissoteres edw eimaste arrwstes k paleuoume gia auto.esi ti nomizeis oti kovomaste i kanoume emeto k GOUSTAROUME? einai arrwstia den to elenxeis!!! gia auto osoi den gnwrizoun k kanoun KAKOPROAIRETA sxolia kalitera na allaxoun forum...sinxistika giati an den exeis perasei kati paromoio den katalaveneis poso diskolo einai na apallageis apo auto.,.OSO GIA SENA EYELIDS pou protimas na pas xortati,den thelw na sxoliasw to pws mporei na eisai exwterika ...giati toulaxiston oi perissoteres edw mesa eimaste modela..xixi oustttttt

  14. #29
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    athens
    Posts
    258
    oi perissoteres edw mesa eimaste modela..xixi oustttttt[/quote]

    Εισαι θεα!!! καλα αγαπη μου τωρα ειμαι εκτος αλλα κανονισε οταν επανερθω μη μου παρεις καμια δουλεια γιατι θα πιαστουμε μαλλι με μαλλι.
    χαχαχαχαχαχα

  15. #30
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    114
    ελατε ρε σεις τωρα μην ξεκατινιαζομαστε!!!οπως η eyelinds δεν ξερει τι περναμε, ετσι δεν ξερουμε τι περναει κ εκεινη.

    μιλησε ασχημα δν λεω,αλλα μαλλον δν το εννοουσε.

    αν το εννοουσε τωρα.....υπαρχει τοση κακια πια?

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •