Results 16 to 30 of 39
Thread: Kαλησπερα και καλως σας βρηκα
-
14-09-2009, 09:42 #16
καλημερα κοριτσια. Ειμαι καινουρια εδω και δεν γνωριζω καμια σας. Βρησκω εξαιρετικα χρησιμα τα οσα γραφετε. Πιστεψτε με δεν γνωριζα καν την υπαρξη των ρεντουκτιλ. Κοριτσακια καλη προσπαθεια σας ευχομαι και γρηγορα οι ζυγαριες να δειχνουν λιγοτερο βαρος. (Το ονειρο ολων μας)
Φιλακια
- 14-09-2009, 13:33 #17
ΜaRiaZ καλώς όρισες και από μένα. Έχουμε το ίδιο ύψος και τα ίδια κιλά. Δοκίμασα και γω στο παρελθόν τα χάπια αλλά μου έκαναν πολύ κακές παρενέργειες και τα σταμάτησα. Τώρα ξεκίνησα διατροφή παράλληλα με διάδρομο. Σου εύχομαι καλή επιτυχία σε ότι κι αν αποφασίσεις να κάνεις!
14-09-2009, 14:52 #18
LIDA ευχαριστω για το καλωσορισμα,πηρα το πρωτο το πρωι και ειμαι εκτοτε σε επιφυλακη.Επειδη,παρα τους τονους μου,ειμαι σταθερα υποτασικη και σαν καπνιστρια (χαστουκια παρακαλω:shy) εχω ελαφρως αυξημενες σφυξεις θα παρακολουθω συχνα το πως αντιδρα ο οργανισμος μου.Αυτο που με ανησυχει ειναι η αυπνια.Ηδη περναω "λευκες νυχτες",λογω στρες,αν αυξηθουν την εβαψα!Ειδωμεν!
14-09-2009, 14:58 #19
ΜaRiaZ να μην το παίρνεις πολύ αργά μέσα στην ημέρα (για τις αϋπνίες σου εννοώ). Φρόντισε μέχρι τις 11-12 το πρωί να το έχεις πάρει. Εμένα οι παρενέργειες ξεκίνησαν με δυσκοιλιότητα, μετά με πονοκεφάλους και μετά με ταχυπαλμίες και αύξηση της πίεσης (αυτό ήταν και το σοβαρότερο γιατί και γω είμαι υποτασική και ξαφνικά χτυπούσα κάτι 15 που ένιωθα ότι θα πεθάνω). Εγώ ας πούμε αϋπνίες δεν είχα. Ο κάθε οργανισμός αντιδρά διαφορετικά.
Σε σένα μπορεί να κάτσει. Ότι κόβει την όρεξη πάντως, ναι την κόβει, και μένα μου την έκοψε μαχαίρι από την αρχή!
14-09-2009, 23:09 #20
Μαράκι να σε καλωσορίσω κ εγώ και να σου πω πως είμαστε στην ίδια ακριβώς φάση... θέλω κ εγώ να γίνω μανούλα... αλλά εχω κ πολυκυστικες κ θυροειδή και αυξημένο βάρος κ όλα αυτά μαζί με εμποδίζουν.ασε βρε πίκρα.. εσύ φαντάζομαι καταλαβαίνεις τι θέλω να πω.
Για τα reductil δεν ξέρω γιατί δεν τα έχω δοκιμάσει και δε μπορώ να σε βοηθἠσω.
Να σου ευχηθώ κ εγώ καλή αρχή και να σου πάνε όλα καλά!! φιλιά πολλά!!!
06-10-2009, 14:04 #21
Καλημερουδια σε ολους!Εχω αιωνες να μπω και να πω τα νεα μου,αφου ημουν εκτος πατριδας καμποσο καιρο.Εχασα 4 κιλακια,λογω τρεχαλας και αποφασισα να τα κρατησω εκει που ειναι χαμενα μη επιστρεφοντας στις παλιες,"καλες" συνηθειες.
Ετσι η καλη σου,ακολουθωντας τις παραινεσεις φιλων,επισκευθηκα διατροφολογο (?),στα Νοτια προαστεια.Ο κυριουλης με κουφανε κανονικα δινοντας μου διαιτολογιο που εχει μεσα 3 φορες την ημερα γλυκο (!!!).Μου ειπε,οτι ο μεταβολισμος μου ειναι πολυ κατω και για 2 εβδομαδες πρεπει να τον τονωσουμε.Δεν ξερω,αν πρεπει να χαιρομαι η να κλαιω.Ομολογω,οτι σαφως δεν πειναω,σαφως τρωω το κιτκατ με ορεξη και περιμενω να δω τι θα γινει.Ομως απορω,το εχει ξανακουσει καποιος αυτο η να αρχισω να τρεχω μακρυα????
Υ.Γ τα Reductil δεν τα πηρα τελικα,παρα 2 μερες γιατι ενοιωσα αρκετη δυσφορια (αν και ημουν και υπερενεργητικη/ακοιμιστη και απειναστη) και θεωρησα,οτι δεν θελω να κανω περισσοτερο κακο,παρα καλο στον εαυτο μου.
06-10-2009, 14:12 #22
ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 1,63 ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 94,8 ΚΙΛΑ ΕΧΩ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΔΙΑΙΤΑ ΞΑΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΟ ΕΧΩ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ
ΕΚΟΨΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΠΑΚΙ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΑΥΤΑ..
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΛΥΚΑΚΙΑ ΚΥΤΤΑ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ 3 ΓΛΥΚΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ.
ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΕΝΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΘΕ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΕΣΠΑ
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΥ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟΝΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΣΚΗΣΗ ΑΠΛΗ Π.Χ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΔΙΑΔΡΟΜΟ Κ.Λ.Π
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙΣ ΜΑΚΡΙΑ ΕΓΩ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΤΡΕΧΑ
ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ
06-10-2009, 14:25 #23
καλησπέρα σε όλους........ καταρχήν ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες και τις απαντήσεις σας....μολίς τώρα τα είδα είναι η αλήθεια.....η ερώτηση μου έγινε σε καθαρά πληροφοριακό - εγκυκλοπαιδικό επίπεδο....γενικά αποφεύγω φάρμακα, συμπληρώματα κλπ κλπ..... ήθελα απλά να μάθω λίγα περισσότερα πράγματα γιατί έχω δεί να γίνεται πολύς λόγος και είναι αρκετά τα άτομα που έχουν βοηθηθεί..... προσωπικά όμως, διαβάζοντας όλες αυτές τις παρενέργειες δεν θα το τολμούσα ούτε κατά διάνοια!!!!!! καλή δύναμη σε όλους λοιπόν.......με ή χωρίς βοηθήματα....... ευχαριστώ και πάλι!
06-10-2009, 14:37 #24
Originally posted by ANNEZINA
ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 1,63 ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 94,8 ΚΙΛΑ ΕΧΩ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΔΙΑΙΤΑ ΞΑΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΟ ΕΧΩ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ
ΕΚΟΨΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΠΑΚΙ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΑΥΤΑ..
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΛΥΚΑΚΙΑ ΚΥΤΤΑ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ 3 ΓΛΥΚΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΜΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ.
ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΕΝΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΘΕ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΕΣΠΑ
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΥ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟΝΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΣΚΗΣΗ ΑΠΛΗ Π.Χ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΔΙΑΔΡΟΜΟ Κ.Λ.Π
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙΣ ΜΑΚΡΙΑ ΕΓΩ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΤΡΕΧΑ
ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ
06-10-2009, 14:57 #25irenepGuestmariaz προσοχη μην ξαναπαρεις τα κιλακια με το κιτ κατ. αν θες να αυξησεις τον μεταβολισμο σου ασε για λιγο το ανσασερ και το αυτοκινητο, πηγαινε μια βολτα για ψωνια με τα ποδια 'η ακομα καλυτερα αν εχεις χρονο ξεκινα γυμναστηριο. εγω πηγαινω τους τελευταιους4 μηνες εκοψα το καπνισμα και τα πολλα φαστ φουντ και δεν μου λειπουν ιδιαιτερα. δεν λεω να στερηθεις το γλυκακι. και εγω το απολαμβανω σχεδον καθε μερα αλλα απο μια φορα οχι 3!! ρωτα και καποιον αλλον διαιτολογο.
06-10-2009, 15:14 #26
Όταν λες 3 φορές τη μέρα γλυκό τι εννοείς? ΠΧ 3 κιτ κατ την μέρα?
07-10-2009, 12:38 #27
Originally posted by LIDA
Όταν λες 3 φορές τη μέρα γλυκό τι εννοείς? ΠΧ 3 κιτ κατ την μέρα?
Δεκατιανο twix η kitkat>>>>??
Απογευμα 3! ferrero η 2 κ.γ γλυκο κουταλιου>>>>??
εχει κι αλλες επιλογες,π.χ κεικ σοκολατας το πρωι,αλλα δεν παραπαει?????????????????????????????????? ???????
Τι στο καλο,αντιστροφη ψυχολογια παει να κανει σε μενα τη γλυκατζου??
07-10-2009, 12:38 #28
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΡΑΘΕΣΩ ΟΤΙ
ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΥΣ
ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΑΣΤΕΡΙΑ!!!!!
ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΤΙ ΗΛΙΘΙΕΣ ΔΙΑΙΤΕΣ ΧΗΜΙΚΕΣ ΠΟΥ ΟΤΙ ΕΧΑΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΑΙΡΝΑ ΜΕΤΑ ΑΜΕΣΩΣ
Η ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΙΑΙΤΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΑΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΠΑΝΩ ΜΕ ΕΒΡΙΖΑΝ
ΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΕΛΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΑΣΕΜΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΤΕΣΠΑ
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ ΘΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΛΙΠΟΜΕΤΡΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΥ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΕΚΕΙ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΕΓΩ Π.Χ ΚΑΙΩ 1.750 CΑL ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΩ ΜΕ 1600 CAL THN HMERA ΘΕΛΩ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΚΟΥΜΑΙ
ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΗ ΠΗΓΑ ΣΕ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΩ
ΚΕΕP GOING ΦΙΛΑΚΙΑ
07-10-2009, 12:49 #29
ΣΩΣΤΗ!!!!
07-10-2009, 13:49 #30
ΜaRiaZ δοκίμασε καμιά εβδομάδα να δεις τα αποτελέσματα και ... αποφάσισε.
Πάντως είναι όντως πολλά τα γλυκά..
Εδώ εμένα δεν με αφήνει ούτε ζάχαρη στον καφέ να βάλω (άσχετα αν βάζω ένα κουταλάκι γιατί δεν αντέχω) όχι γλυκό να φάω.... πίκρα....
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια