Kαλησπερα και καλως σας βρηκα - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 39 of 39
    Junior Member
    Originally posted by LIDA
    ΜaRiaZ δοκίμασε καμιά εβδομάδα να δεις τα αποτελέσματα και ... αποφάσισε.
    Πάντως είναι όντως πολλά τα γλυκά..
    Εδώ εμένα δεν με αφήνει ούτε ζάχαρη στον καφέ να βάλω (άσχετα αν βάζω ένα κουταλάκι γιατί δεν αντέχω) όχι γλυκό να φάω.... πίκρα....
    LIDA αυτο που κανεις μου φαινεται πολυ φυσιολογικο,το δικο μου παλι οχι.Ο λογος που δεν τον εκραξα,ειναι το οτι οι καυσεις μου ειναι στις 980 θερμιδες την ημερα,οποτε δεν ξερω τι θα ακολουθησει.Τα γευματα ειναι πολυ ισορροπημενα κι ευκολα στην προετοιμασια,αλλα στα ενδιαμεσα,πως να το πω,νοιωθω ενοχες,αφου αυτα που καταναλωνω τα εχω ενταξει στα "κακα" τροφιμα πολυ καιρο τωρα.
    Ιδωμεν.

Senior Member
    Δεν ξέρω βρε ΜaRiaZ μου γιατί και το δικό μου από την άλλη οδηγεί σε μία στέρηση που με την σειρά της μπορεί να οδηγήσει σε κρεπάλη.... Δοκίμασέ την άρα για λίγο, δεν ξέρεις, μπορεί να έχει και αποτέλεσμα!! Αυτός ο διαιτολόγος είναι βόρεια ή νότια προάστεια? Είναι ακριβός? Είναι νέος σε ηλικία?

Senior Member
    Περίεργη όντως η διατροφή που σου έδωσε(και καλώς όρισες παρεπιμπτόντως Μαρία!).Κι εμένα αντίστροφη ψυχολογία μου φαίνεται,μήπως το κάνει γιατί κατάλαβε πως έχεις αδυναμία στα γλυκά;Aλλά τόσες φορές την ημέρα;

Senior Member
    Καλως ηρθες MariaZ !!1
    Λιγο καθυστερημενα αλλα σημερα μετα απο αρκετο καιρο εχω μπει να δω τα νεα σας.
    Λοιπον ΜαριαΖ ολο τυχαια ειμαι 1.62 στο υψος και τωρα 95 κιλα.
    Εχω κανει δακτυλιο και εχω χασει 60 κιλα σε 2 1/2 χρονια περιπου ,με μια εγκυμισυνη τον δευτερο χρονο.
    Για να σου δειξω οτι δεν ειναι τρομερα η τοσοσ φοβερα τα πραγματα οσο τα λενε καποιοι οσο αφορα τις εγκυμοσυνες στα κιλα μας.
    Οταν με βρηκε ο καλος μου ,ημουν 82-83 κιλα και ελεγα οτι εαν δεν αδυνατισω παιδι δεν κανω!!!
    Και το ελεγα και σοβαρα ,γιατι επισης ελεγα οτι εαν μεινω εγκυος στα 82 κιλα το μωρο θα το πνιξω με το παχος μου!!
    Και ετσι που λες ,κανοντας διαιτες εκτος του οτι περασαν 5 χρονια εφτασα και στα 130 κιλα οπου τελικα εμεινα εγκυος ολο τυχαια!!!
    Και καλα επαθα γιατι ακομα διαιτες θα εκανα....!!!!
    Στα 136 κιλα γεννησα την πρωτη μου κορη με μια καταπληκτικη εγκυμοσυνη.
    Καταφερα ομως μετα την εγκυμοσυνη και εφτασα στα 155 κιλα.Πηρα την αποφαση και εκανα δακτυλιο στομαχου,γιατι ηθαλα και θελω να κανω και αλλα παιδια.φτανοντας στα 115 κιλα μενω παλι εγκυος και γενναω την δευτερη κορη μου στα 107 κιλα.Επισης με μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.Τωρα το μωρο μου ειναι 7 μηνων και εγω 95 κιλα.
    Για πρωτη φορα στην ζωη μου χανω κιλα χωρις διαιτες και στερηση!!Μεγαλη υποθεση αυτο για μενα μετα απο τον γολγοθα που ειχα περασει τοσα χρονια !!!
    Στα ειπα ολα αυτα ,για να καταλαβεις οτι η απολυτα φυσιολογικες εγκυμοσυνες δεν εξαρτιουνται απο τα κιλα απαραιτητα.Ειτε εισαι 50 κιλα ,ειτε 150 κιλα εαν ειναι να μην σου παει κατι καλα δεν θα σου παει...!!!!Και εαν ειναι να γεννησεις καλα θα γεννησεις καλα ..!!!

Τα λεμε ξανα!!!
    Φιλια!!!

Junior Member
    Καλημερα και παλι,μετα απο πολυ καιρο που δεν μπορουσα να συνδεθω!
    Με ειχα αφησει στα 86 κιλα,αλλα επειδη υπηρξε μεγαλο θεμα υγειας-και τελικα απωλεια-λατρεμενου μου ανθρωπου,τα σκατωσα κυριολεκτικα.Παααλι το ψυγειο εγινε κολλητο μου και η ζυγαρια βογγηξε,αφου "αισιως" εδειξε τα 90!!! κιλα.
    Οποτε παααλι απο την αρχη.
    Στην αρχη του ποστ ρωτουσα γαι τα reductil,τα οποια και προμηθευτικα,αλλα δεν τα χρησιμοποιησα παρα μονο 2 μερες.Φοβηθηκα,δυσφορησα με τη ληψη τους και τα αποχαιρετισα στον καλαθο των αχρηστων.Μετα ειδα,οτι αποσυρθηκαν και δικαιωσα τον εαυτο μου,για την αποφαση μου.Μετα πηγα σε περιεργο διαιτολογο με τον οποιο τελικα,δεν συνεχισα συνεργασια,οχι λογω διαφωνιας,αλλα λογω απουσιας μου απο την Αθηνα.
    Τωρα ομως τι?Κατ'αρχην,αφου καταλαβα για τα καλα,οτι δεν υπαρχουν θαυματουργα σκευασματα,θελω να μπω σε καποιο προγραμμα.
    Για αρχη εφαρμοζω εδω και λιγες μερες το IF ωραριο και ελπιζω να παω σε διαιτολογο.Το βασικο ομως ειναι το να κλεισω το στομα μου.Να προσπαθησω να περιορισω τις γουρουνιες/βουλιμικα,που εξ'αρχης με οδηγησαν σε αυτο το σημειο.Αναγνωριζω,οτι αυτο ειναι θεμα εγκεφαλου και οχι στομαχιου και με αυτη τη συνειδητοποιηση ελπιζω να καταφερω να χασω καποια κιλα.

Σας επρηξα,συγγνωμη,αλλα εν ξερετε ποσο καιρο ηθελα να τα πω,για να τα βγαλω απο μεσα μου.Κοντευα να σκασω.
    Και παλι καλημερα και θα τα λεμε!

Junior Member
    Αs κανουμε και πινακα για βαρος ανα εβδομαδα:

28/4: 90,4 kg

Senior Member
    Αν και καινουρια στο φόρουμ,θα σου προτεινω να το δουλέψεις πρώτα μέσα σου και να προετοιμαστείς ψυχολογικά για το δύσκολο διάστημα της δοκιμασίας. Αν είσαι στην κατηγορία που συνέχεια ψάχνουν αφορμές για να σταματήσουν σου εύχομαι δύναμη και πείσμα απέναντι στον κακό σου εαυτό.
    για μένα η στιγμή εκκίνησης,το κίνητρο και η ψυχολογία παίζουν τον μεγαλύτερο ρόλο στο να τηρήσσω τις υποσχέσεις μου.
    1) ΠΡΕΠΕΙ το πάρεις σοβαρά
    2)ΣΚΕΨΟΥ τα οφέλη από μια τέτοια μεγάλη αλλαγή στη ζωή σου!
    3)εντόπισε και περιόρισε τις παλιές κακιές συνήθειες
    4)διάλεξε τη μέθοδο + όρισε πρόγραμμα
    5)+τέλος οπλίσου ΤΕΡΡΑΣΤΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ γιατί όπως λένε "Η ρώμη δε χτίστηκε σε μια μέρα"

Καλή αρχή, καλή επιτυχία και πίστη στον εαυτό σου, ωστε να φτάσεις στον στόχο σου!

ΜaRiaZ καλως ηρθες και παλι και καλη επιτυχια να εχουμε στον αγωνα μας. Κι εγω ιφ προσαθω να κανω αυτο τον καιρο, καμια φορα ξεφευγω αλλα νομιζω αποδιδει. Μακαρι να τα καταφερουμε!

Junior Member
    Να ειστε καλα κοριτσακια μου!Αντε και παλι,ολοι μαζι, στον αγωνα!

Page 3 of 3 FirstFirst 123