Kαλησπερα και καλως σας βρηκα
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 39
    Junior Member

Kαλησπερα και καλως σας βρηκα

Text
    Καλησπερα παιδια.Σας βρηκα τελειως τυχαια ψαχνοντας πληροφοριες για το reductil και ειπα να περασω,να πω ενα γεια,να μοιραστω μαζι σας τις δυσκολιες,τους φοβους αλλα και τις ελπιδες μου.
    Δυστυχως ανηκω εδω και χρονια στην κατηγορια του απειθαρχου παχυσαρκου...Ολο λεω,οτι θα κανω διαιτα και ολο με καβαλαει ο διαολος και δεν την αρχιζω ποτε.Τελικα εχω καταληξει,οτι δεν χρειαζομαι διατροφολογο,αλλα συνταγματαρχη των Ες Ες,για να μπορεσω εστω να φοβηθω,ωστε να μπω σε διατροφη...
    Μπορει να φαινεται,οτι αντιμετωπιζω την κατασταση με επιπολαιοτητα,αλλα πλεον εχω αρχισει να εχω σοβαροτατο θεμα με τον εαυτο μου.Σκεφτομαι να κανω παιδακι,αλλα δεν μπορω να αρχισω μια εγκυμοσυνη στα κιλα μου.Κινδυνευω απο διαβητη,τοξιναιμια και ο,τι στραβο θα μπορουσε να κατσει...
    Με υψος 1,63 αυτη τη στιγμη ζυγιζω 86 κιλα.Ντερπομαι και στενοχωριεμαι γι'αυτο και ξερω,οτι απο δικη μου αποφαση θα αλλαξει.Αλλα ποτε θα την παρω τη ρημαδα???
    Σας επρηξα για πρωτο post,συγγνωμη...
    Θα τα λεμε,ευχαριστω για το χωρο και το χρονο σας!

Senior Member
    Καλως όρισες. Παίρνω ρεντουκτιλ 2 μήνες περίπου και έχω δει αρκετά αποτελέσματα

Junior Member
    Ευχαριστω που απαντησες.Εγω ειμαι υπο σκεψη για τη ληψη τους.Δεν ξερω τι να κανω.Να υποθεσω,οτι ακολουθεις και συγκεκριμενο διατροφικο πλανο???

Senior Member
    Όχι, δεν πεινάω κι έτσι τρώω λιγότερο. Είχα χάσει 6 κιλά, αλλά στις διακοπές πήρα 2 και έτσι έχω απώλεια μόνο 4. Έτρωγα πολύ και χωρίς μέτρο. Τώρα δε νιώθω πείνα. Βέβαια κάποιες φορές τρώω χωρίς να πεινάω επειδή παρασύρομαι από κάποιες ιδιαίτερες περιπτώσεις (πχ. διακοπές, ταβέρνες, γιορτές)

Senior Member
    πόσα κιλά θέλεις να χάσεις; έχεις ρωτήσει γιατρό; εμένα μου τα έδωσε ο παθολόγος μου.

Junior Member
    Τα κιλα που θελω να φτασω σε πρωτο χρονο ειναι τα 78.Τα "καλα" μου κιλα συμφωνα με το γιατρο μου ειναι 60-63,αλλα αν πω,οτι το βλεπω χλωμο δε θα λεω ψεμματα...

Senior Member
    με τα reductil θα τα χάσεις στο άψε σβήσε. εφώ εχω ενάμιση μήνα δύο που ξεκίνησα για να αδυνατίσω και έχασα 8-9 κιλα.

Senior Member
    καλησπέρα σε όλους,

θα μπορούσατε να με ενημερώσετε σχετικά με το reductil??? χορηγείται με συνταγή γιατρού? είναι όντως τόσο αποτελεσματικό? έχει παρενέργειες? είναι ακριβό? έχω ξεκινήσει και εγώ δίαιτα και οποιαδήποτε βοήθεια μου είναι πολύτιμη. δεν έχω πάρει ούτε χάπια ούτε συμπληρώματα, έχω όμως την αίσθηση ότι τα περισσότερα δεν προσφέρουν κάτι παραπάνω από τα οφέλη που ούτως ή άλλως έχει μια σωστή διατροφή. . . ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

Junior Member
    Καλησπερα,καλως ηρθες!
    Μαλλον καποιος απο τους υπολοιπους χρηστες θα μπορουσε να σε ενημερωσει καλυτερα,αφου εγω τα εχω πλεον τα χαπια στο σπιτι,αλλα σκεφτομαι σοβαρα αν θα τα ξεκινησω.
    Ναι,τα πηρα με ιατρικη συνταγη,αλλα νομιζω,οτι υπαρχουν φαρμακεια που τα δινουν και χωρις αυτη.Συμφωνω μαζι σου για την καλη διατροφη,αλλα εγω που ειναι λιχουδα και απειθαρχη,θελω και λιγη βοηθεια.Αν το χαπι βοηθησει θα το δουμε σε μηκος χρονου.Σου ευχομαι καλη επιτυχια,οπως και να'χει.
    Υ.Γ. Παιδια,διαβαζω τις παρενεργειες και με κοβει κρυος ιδρωτας.Λεω,να τα αρχισω δοκιμαστικα αυριο,παραλληλα ομως με διατροφη και ο Θεος βοηθος...

Senior Member
    ΜaRiaZ,καλώς ήρθες στην παρέα μας και συγχώρεσε με που δε σε αντιλήφθηκα νωρίτερα...
    Σε παρακαλώ να μην εισηγηθείς στον διευθυντή την απόλυση μου από τη θέση της ρεσεπσιονιστ,
    γιατί μπορεί να μην έχω στόματα να θρέψω,έχω όμως το δικό μου κι αυτό πίστεψε με αρκεί!
    Πάντως κι εγώ έκανα μήνες ν'αποφασίσω να τ'αγοράσω τα χάπια,μετά μήνες να τα ξεκινήσω
    και τώρα μήνες να τα ξαναπάρω...Οπότε σε βρίσκω κι εσένα σε πολύ καλό δρόμο!Μη μασάς!
    Οι παρανέργειες δεν είναι τόσο οδυνηρές να σε τρομάζουν και διαρκούν συνήθως τις πρώτες δύο εβδομάδες
    σ'έντονο βαθμό.Στην πορεία μένει μια ξηροστομία κι ίσως λίγα νευράκια κι ελαφριά αϋπνία(σ'εμένα τουλάχιστον)
    Οι σοβαρές παρενέργειες αφορούν την καρδιά σου,την υπέρταση κλπ,αλλά αφού σου τα έδωσε γιατρός,
    λογικά θα έχει προηγηθεί ο απαραίτητος έλεγχος και θα είμαστε τζάμι,οπότε όλα μια χαρά!

Προσοχή!Ακολουθεί πολιτική διαφήμηση : --->REDUCTIL (Το χρονικό μιας κατάποσης) και OMAΔΑ R

Στο τόπικ αυτό(στην αρχή του,που ήμασταν ακόμα σοβαροί)θα βρεις κάποιες πληροφορίες για το χάπι
    και εμπειρίες ατόμων που το πήραν(κάποιες παρανέργειες,συμβουλές κλπ)Πολύ σύντομα
    χάνεται η μπάλα,αλλά η υποφαινόμενη ουδεμία συμμετοχή κι ευθύνη δεν έχει επ'αυτού!
    Αν πάντως θέλεις παρεούλα να χαβαλεδιάζεις και σπάνια να μιλάς και για το reductil...

Σου εύχομαι καλή δύναμη στην προσπάθεια σου!Τα κιλά σου τα νιώθεις βουνό και καθόλου δεν το υποτιμώ,
    αλλά δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα.Ξεκινάμε,κάνουμε ό,τι μπορούμε και θα δεις πως το πράγμα προχωρά
    και ήδη νιώθουμε καλύτερα!Παρεούλα κι υποστήριξη έχουμε μπόλικη,λίγη καλή διάθεση κι ένα σφιξιματάκι και το'χουμε!
    Σε φιλώ!Τα λέμε και πάλι...

Senior Member
    Originally posted by sofi22ri

θα μπορούσατε να με ενημερώσετε σχετικά με το reductil??? χορηγείται με συνταγή γιατρού? είναι όντως τόσο αποτελεσματικό? έχει παρενέργειες? είναι ακριβό?
    Σοφάκι μου,καλό είναι να μην τα ξεκινήσεις τα χάπια αυτά χωρίς συνταγή γιατρού.Θα κάνεις κάποιες εξετάσεις
    αιματολογικές και ουρολογικές,θα μετρήσουμε πιεσούλα,χρειάζεται κι ένα καρδιογράφημα και υπέρηχος καρδιάς
    κι αν όλα είναι μια χαρά,συνεχίζουμε...Υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις στις οποίες η χρήση τους αντενδείκνυται.
    Να μην πάμε να βρούμε την υγειά μας και μπλέξουμε χειρότερα,δε νομίζεις;Αναφορικά με την τιμή,συμφέρει
    η συσκευασία των 56 χαπιών,που κοστίζει 116,63 ?,από εκείνη των 28 χαπιών,που κάνει 86,89 ? .
    Προσοχή!Ακολουθεί υπενθύμιση πολιτικής διαφήμησης!
    Αν θέλεις ρίξε κι εσύ μια ματιά στο τόπικ του Reductil,όπου θα βρεις κάποιες από τις παρενέργειες,που εμείς βιώσαμε...
    Καλή δύναμη ό,τι κι αν κάνεις!Εδώ είμαστε να τα λέμε...Κι ό,τι άλλο θέλεις και γνωρίζουμε...ελεύθερα!Φιλάκ ιααα

Nα πω και γω την εμπειρια μου απο τα ρεντουκτιλ;
    Πραγματικα μου εκοψαν την πεινα , πραγματικα εχασα ευκολα 12 κιλα
    και ευτυχως η μονη παρενεργεια που ειχα ηταν μια ξηροστομια τις πρωτες
    μερες και ενας ελαφρυς πονοκεφαλος.Αυτα μονο.Μην τρελαινεσαι με τις
    παρεβεργειες που γραφουν , φαρμακα ειναι στο κατω κατω.Για διαβασε και
    τις παρενεργειες πχ του ντεπον και θα καταλαβεις.
    Το προβλημα ειναι αλλο ομως.Το ρεντουκτιλ [το γραφει και στις οδηγιες] δεν
    συνισταται σε περιπτωσεις διατροφικων διαταραχων γι'αυτο ψαξε βρες τον λογ
    για τον οποιο τρως.Αν αυτος ειναι καθαρα η πεινα τοτε διχως αλλο θα εχεις μια
    σημαντικοτατη βοηθεια απο το ρεντουκτιλ , αν ομως η αιτια βρισκεται αλλου
    πρεπει να το ψαξεις αλλιως ;-)
    Και κατι αλλο , το τελευταιο 6μηνο το ρεντουκτιλ εκτος απο το να στο γραψει
    γιατρος θελει και ειδικη γνωματευση απο τον παθολογο/ενδοκρινολογο που θα
    στο γραψει αλλιως ο φαρμακοποιος δε το δινει!!Η τιμη του ειναι αυτη που αναφερθηκε
    και παραπανω αλλα καλυπτεται απο ολα τα ταμεια οποτε και πληρωνεις μονο την
    συμμετοχη.

Junior Member
    Originally posted by NADINE
    ΜaRiaZ,καλώς ήρθες στην παρέα μας και συγχώρεσε με που δε σε αντιλήφθηκα νωρίτερα...
    Σε παρακαλώ να μην εισηγηθείς στον διευθυντή την απόλυση μου από τη θέση της ρεσεπσιονιστ,
    γιατί μπορεί να μην έχω στόματα να θρέψω,έχω όμως το δικό μου κι αυτό πίστεψε με αρκεί!
    Πάντως κι εγώ έκανα μήνες ν'αποφασίσω να τ'αγοράσω τα χάπια,μετά μήνες να τα ξεκινήσω
    και τώρα μήνες να τα ξαναπάρω...Οπότε σε βρίσκω κι εσένα σε πολύ καλό δρόμο!Μη μασάς!
    Οι παρανέργειες δεν είναι τόσο οδυνηρές να σε τρομάζουν και διαρκούν συνήθως τις πρώτες δύο εβδομάδες
    σ'έντονο βαθμό.Στην πορεία μένει μια ξηροστομία κι ίσως λίγα νευράκια κι ελαφριά αϋπνία(σ'εμένα τουλάχιστον)
    Οι σοβαρές παρενέργειες αφορούν την καρδιά σου,την υπέρταση κλπ,αλλά αφού σου τα έδωσε γιατρός,
    λογικά θα έχει προηγηθεί ο απαραίτητος έλεγχος και θα είμαστε τζάμι,οπότε όλα μια χαρά!

Προσοχή!Ακολουθεί πολιτική διαφήμηση : --->REDUCTIL (Το χρονικό μιας κατάποσης) και OMAΔΑ R

Στο τόπικ αυτό(στην αρχή του,που ήμασταν ακόμα σοβαροί)θα βρεις κάποιες πληροφορίες για το χάπι
    και εμπειρίες ατόμων που το πήραν(κάποιες παρανέργειες,συμβουλές κλπ)Πολύ σύντομα
    χάνεται η μπάλα,αλλά η υποφαινόμενη ουδεμία συμμετοχή κι ευθύνη δεν έχει επ'αυτού!
    Αν πάντως θέλεις παρεούλα να χαβαλεδιάζεις και σπάνια να μιλάς και για το reductil...

Σου εύχομαι καλή δύναμη στην προσπάθεια σου!Τα κιλά σου τα νιώθεις βουνό και καθόλου δεν το υποτιμώ,
    αλλά δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα.Ξεκινάμε,κάνουμε ό,τι μπορούμε και θα δεις πως το πράγμα προχωρά
    και ήδη νιώθουμε καλύτερα!Παρεούλα κι υποστήριξη έχουμε μπόλικη,λίγη καλή διάθεση κι ένα σφιξιματάκι και το'χουμε!
    Σε φιλώ!Τα λέμε και πάλι...
    Ευχαριστω για το καλωσορισμα (επιφυλασσομαι για την τιμωρια βεβαιως βεβαιως :P)
    Σας παρακολουθω εδω και καιρο και πραγματικα σας χαιρομαι,ακριβως για το ομορφο παρεακι και την εξαιρετικη επικοινωνια σας!!!Αρα θα σας κατσω κι εγω στο σβερκο και ο Θεος κι η ψυχουλα σας...
    Θα τα λεμε οσο πιο συχνα γινεται!
    Φιλια!

Junior Member
    Originally posted by marou_laki
    Nα πω και γω την εμπειρια μου απο τα ρεντουκτιλ;
    Πραγματικα μου εκοψαν την πεινα , πραγματικα εχασα ευκολα 12 κιλα
    και ευτυχως η μονη παρενεργεια που ειχα ηταν μια ξηροστομια τις πρωτες
    μερες και ενας ελαφρυς πονοκεφαλος.Αυτα μονο.Μην τρελαινεσαι με τις
    παρεβεργειες που γραφουν , φαρμακα ειναι στο κατω κατω.Για διαβασε και
    τις παρενεργειες πχ του ντεπον και θα καταλαβεις.
    Το προβλημα ειναι αλλο ομως.Το ρεντουκτιλ [το γραφει και στις οδηγιες] δεν
    συνισταται σε περιπτωσεις διατροφικων διαταραχων γι'αυτο ψαξε βρες τον λογ
    για τον οποιο τρως.Αν αυτος ειναι καθαρα η πεινα τοτε διχως αλλο θα εχεις μια
    σημαντικοτατη βοηθεια απο το ρεντουκτιλ , αν ομως η αιτια βρισκεται αλλου
    πρεπει να το ψαξεις αλλιως ;-)
    Και κατι αλλο , το τελευταιο 6μηνο το ρεντουκτιλ εκτος απο το να στο γραψει
    γιατρος θελει και ειδικη γνωματευση απο τον παθολογο/ενδοκρινολογο που θα
    στο γραψει αλλιως ο φαρμακοποιος δε το δινει!!Η τιμη του ειναι αυτη που αναφερθηκε
    και παραπανω αλλα καλυπτεται απο ολα τα ταμεια οποτε και πληρωνεις μονο την
    συμμετοχη.
    Text
    Καλησπερα!Δυστυχως για μενα,εχω μια δουλεια η οποια δεν εχει καμια σχεση με προγραμματισμο.Αυτο με εχει κυριολεκτικα χαντακωσει.Γιατι?Μπορει να λειπω ολη την μερα απο το σπιτι,να μην φαω ΤΙΠΟΤΑ (παρα μονο αφθονο,σχετο ευτυχως,καφε) και γυριζοντας το βραδυ στο σπιτι να θελω να φαω ακομα τις γατες μου .Exω κανει πλουσιους τους ντιλιβεραδες της περιοχης,αφου πανω στη λυσσα μου δεν εχω κουραγιο να μαγειρψω και ,ας μην κοροιδευω κιολας,δεν παραγγελνω και ποτε τα πιατα διαιτης...Μετα ζντουπ,σαν τουβλο στο κρεββατι!Τι αθροισμα,μας δινουν ολα αυτα?25 κιλα+ τα τελευταια χρονια!Δεν συζηταω για γυμναστηριο.Και να ειχα τωρα χρονο,ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ να παω με αυτα τα κιλα...
    Αυτααααα.........

Senior Member
    Mariaz, η ιστορία σου είναι η ιστορία πολλών από εμάς. Μη χάνεις το κουράγιο σου. μπορεί το νουμερο 25 να σου φαίνεται μεγάλο αλλά το να βάλεις στόχο τα 10 κιλά δεν είναι δύσκολο. Εξάλλου μετά θα δεις τη διαφορά και θα πάρεις απόφαση και για τα υπόλοιπα. Μην αφήνεσαι. Πάλεψέ το και θα δεις ότι τελικά όλα είναι στο μυαλό μας.

Page 1 of 3 123 LastLast