Results 1 to 13 of 13
-
27-02-2009, 16:40 #1
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ \"ΜΕ ΑΓΑΠΗ\"
Ακόμα και το μακρύτερο ταξίδι,
ξεκινάει με το πρώτο μικρό βήμα.
Χωρίς το τέρμα ,
δεν θα υπήρχε
κανένα ξεκίνημα.
Το μεγαλύτερο λάθος είναι
να φοβάσαι μήπως το κάνεις.
- 27-02-2009, 16:46 #2
ΚΟΡΙΤΣΙΑ,
ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΕΝΑΣ
ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΛΟΙ.
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΕΣ!!!
27-02-2009, 17:34 #3
Όλες αυτές τις μέρες σας διάβαζα και κάθησα και το φιλοσόφησα το θέμα και κατέληξα οτι εμείς οι ίδιες μπορούμε να κουμαντάρουμε το μυαλό μας.Και είπα οτι ΟΧΙ δεν είμαι βουλιμική.ΤΕΡΜΑ οι εμμονές με το φαγητο.Τι είναι το σωστό να κανω για να χάσω ? ε αυτο θα κανω .Δόξα το θεο τοσα χρονια ετρωγα οτι μου γουσταρε.χορτασα.τωρα δεμ με απασχολει το φαγητο.υπαρχουν τοσα αλλα πραγματα να απολαυσω.
ενα απογευμα με τις φιλες μου με ζεστο καφε και τσιγαρο,μια ωραια ταινια,παιχνιδι με τα παιδια μου,μια ανατολη...Η θΕΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.Αν σκεφτομαστε ομορφα για τη ζωη μονο ομορφα μπορουν να ερθουν.αν ερθει κατι ασχημο τοτε να πουμε οτι κατι καλο θα παρουμε απο αυτο.ολα στο μυαλο μασ εινα κοριτσια.ειμαι πολυ χαρουμενη σημερα.ξεκιναω διατροφη σωστη και ναι θα μου αρεσει στο χερι μου ειναι αλλωστε να μου αρεσει,ξεκιναω γυμναστικη τι πιο αντικαταθλιπτικο απο τη γυμναστικη.εχετε δοκιμασει τρεξιμο στη παραλια με την ανατολη του ηλιου?ΕΥΤΥΧΙΑ.θα ρουφαω καθε στιγμη της ζωης μου .καθε στιγμη ειναι μοναδικη και πρεπει νατην απολαμβανουμε.
Το σκοτάδι είναι απλα έλλειψή φωτος ΦΩΤΙΣΤΕ ΤΟ.
Και μην ξεχνατε οτι ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΟΝΕΙΡΑ.
Καντε αυτο το καλοκαιρι να ειναι το καλυτερο της ζωη σασ.
ΣΑΣ ΦΙΛΩ.
27-02-2009, 17:48 #4
Και ναφανταστήτε κοριτσια οτι πριν δυο μερες ηθελα να αυτοκτονήσω αλλα σκεφτόμουνα τα αγγελουδια μου.ειπα τερμα.μια ζωη εχω και θα τη ζησω ευτιχισμενα.
το παρελθον δεν με επηρεαζει πια.εξαλλου ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΦΗΣΑΝ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ.
27-02-2009, 19:00 #5
lostdora,
Χαίρομαι πολύ που μιλάς σωστά και υπεύθυνα και πήρες σωστές αποφάσεις.
θα είμαι όμως και αυστηρή μαζί σου διότι το "σχέδιο" αυτοκτονία δεν πρέπει να παιρνάει από κανενός το μυαλό και ιδιαίτερα από το μυαλό μιας μάνας!
δεν έχεις κανένα δικαίωμα να καταστρέψεις την δική σου ζωή και της οικογενειάς σου ...γιατί ; για κάτι που δεν μπορείς να παλέψεις ..την βουλιμία.
φυσικά και παλεύεται ( συγνώμη αν μιλώ τόσο αυστηρά, είμαι έξω από τον χορό και δεν ξέρω τι θα πει να είσαι βουλιμικός ή ανορεξικός ) αλλά πιστεύω ότι όλα παλεύονται .
βάλε τους στόχους σου...χειροπιαστούς, γήινους , εφικτούς και κάνε μικρά μικρά βηματάκια σαν τα μωρά.
ξέχνα τις αυτοκαταστροφικές τάσεις...δεν είναι για εμάς. Προσωπικά πιστεύω ότι για τίποτα και για κανέναν δεν αξίζει να χαλάμε την ζωή μας παρά μόνο για τα παιδιά μας. Αν είναι καλά τα παιδιά μου ...τότε και εγώ είμαι καλά. Αν όχι....τότε όλα παίζονται.
να είσαι καλά!
01-03-2009, 19:22 #6
μπραβο lostdora μπραβο κοπελα μου
αντε καλη αρχη
ετσι ακριβως οπως τα λες ειναι
μια ιδεα ειναι ολα
κι ολα ειναι στο χερι μας αν πραγματικα το θελουμε
αν ξεφυγουμε απο τον κακο συμβουλατορα που μας οδηγει στην αυτοκαταστροφη
μην σου φυγουν απ το μυαλο οι σκεψεις με τιποτα
καν τες πραξη και δωσε θαρρος σε ολους
ξανα μπραβο
03-03-2009, 00:25 #7
lostdora ,πραγματικά υπέροχα όλα αυτά τα αποφθέγματα!Είναι όλα τους ένα κι ένα!
Αποπνέουν μια θετική οπτική κι αισιοδοξία,που μπορεί ν'αποβεί μεγάλη ώθηση στην αρχή μιας προσπάθειας...
Συνήθως όμως εκφράζουν την ανάγκη μας από κάπου να γαντζωθούμε,την προσπάθεια μας να μας πείσουμε για αλλαγή...
Δε θέλω να σε αποθαρρύνω,αλλά οι λόγοι για τους οποίους έφτασες στο σημείο που ανέφερες πριν(καταλαβαίνεις ελπίζω),
οι βαθύτερες αιτίες από τις οποίες ταλαιπωρείσαι,δεν είναι η άγνοια αυτών των γνωμικών(εξάλλου δεν αφορούν αλήθειες που αγνοείς)!
Αν δεν σκαλίσουμε μέχρι την πηγή του προβλήματος,αν δεν κάνουμε έμπρακτα συγκεκριμένες μικρές αλλαγές ν'αναστρέψουμε
τη μέχρι τώρα γνώριμα επαναλαμβανόμενη πορεία των πραγμάτων με τη δυσάρεστη για μας κατάληξη,πολύ φοβάμαι πως
θα βρεθούμε και πάλι στην απευχόμενη άσχημη και πολύ οικεία ψυχολογική κατάσταση,απελπισμένοι στα προσωπικά μας αδιέξοδα...
Κράτα,λοιπόν,όλα αυτά τα υπέροχα στο νου,προστάτεψε το χαμόγελο και τη θετική σου διάθεση,αλλά ταυτόχρονα δούλεψε το μέσα σου,
βρες τη δύναμη να το χτυπήσεις στη ρίζα του κι αν δυσκολεύεσαι μόνη σου,μη διστάσεις ν'αναζητήσεις βοήθεια!Κάνε αυτή τη φορά τη διαφορά!
03-03-2009, 10:48 #8
Βιβη μου,καλημερα σου!Και σε ολα τα κοριτσια εδω,να εχετε μια ομορφη εβδομαδα,με καλη ψυχολογια και αντιστοιχα ομορφα αποτελεσματα.Θα συμφωνησω με την αποψη της Βιβης,καθοτι κι εγω μανουλα,lostdora μου,τα παιδια μας δεν απαιτουνε απο εμας να ειμαστε τελειες,ουτε σωματικα,ουτε σε τιποτε αλλο,απλα ενεργες θελουν να μας βλεπουν και "κοντα"τους,δηλαδη αισιοδοξες και δυναμικες.Μη βαζεις στοχους σκληρους και ακαμπτους κανονες,μην τυπωνεις "πρεπει"αλλα"θελω",και παντα χαλαρα,εχε στο πισω μερος του μυαλου σου,οτι κι αν αποτυχεις στις πρωτες προσπαθειες,δεν τρεχει και κατι σοβαρο,συνεχιζεις.Το να σου πω οτι η αυτοκτονια δεν ειναι λυση,χαιρετισματα,ολοι το ξερουμε,κι ομως ολοι εχουμε αισθανθει καποιες φορες την κουραση να μας βαραινει,να μας πνιγει,απλα θα σου πω οτι η χαρα δεν ειναι κατι ανεφικτο,απλα κατι που κερδιζεται λιγο λιγο,δεν ξυπναμε ενα πρωι εχοντας λυσει τα προβληματα,ουτε εχοντας ξαφνου βρει ενα μαγικο τροπο να τα διαχειριστουμε.Μικρες νικες,μικρες διαπιστωσεις,μας οδηγουν σταδιακα να γινομαστε δυνατοτερες.Χαλαραααα,που ελεγε κι ο Λαζοπουλος,ετσι...Σε φιλω!
04-03-2009, 00:52 #9
Originally posted by sabe
Χαλαραααα,που ελεγε κι ο Λαζοπουλος,ετσι...
04-03-2009, 15:18 #10
καλλλλλλλλλό!!!
28-08-2009, 11:11 #11
lostdora,είσαι όνομα και πράγμα τελικά!Πού χάθηκες,τρελοκόριτσο;
Κι ενώ λέω πάει κι αυτή δε θα ξαναμπεί,βλέπω στο προφίλ σου πως μας θυμήθηκες δυό μέρες πριν
και δεν είπες ούτε γειά!Έτσι κάνει ο καλός ο κόσμος,κύριε πρέσβη μου;Να μην επαναληφθεί,σας παρακαλώ!
Ελπίζω να μην έχουμε πλέον εκείνα τα προβλήματα σύνδεσης που μας κρατούσαν μακριά,να είμαστε καλά
και να έχουμε σύντομα νέα σας!Είχατε τάξει και κάτι κεράσματα...Ελπίζω να μην εξαφανιστήκατε για να τα γλυτώσετε!
Φιλάκια σοκολατένια και σας περιμένουμε το συντομότερο και πάλι στην παρέα μας!
05-09-2009, 02:08 #12
NADINE ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΟΥ,
ΜΟΛΙΣ ΗΡΘΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΜΠΩ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΤΕΛΙΚΑ.ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΥΤΕ ΓΕΙΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΛΥΣ ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ.ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΤΟΜΑ...
ΤΟ ΚΕΡΑΣΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ.ΜΟΛΙΣ ΕΡΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΦΡΕΣΚΟ ΠΡΑΓΜΑ.ΦΙΛΙΑ.
05-09-2009, 02:19 #13
Μα είναι ποτέ δυνατόν να σας ξεχάσουμε,κύριε πρέσβη μας;
Χαιρόμαστε που σας ξαναβρίσκουμε στα μέρη μας!
Ελπίζουμε το διάστημα μακριά μας να ήταν εποικοδομητικό κι ευχάριστο!
Περιμένουμε όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες!
Όσες τουλάχιστον είναι κατάλληλες για τα ανήλικα αφτιά μας!
Φιλάκια πολλά πολλά και διπλωματικά!
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία