Results 16 to 30 of 30
-
08-09-2009, 14:30 #16
Προσπαθώ να καταλάβω για ποιό πράγμα ακριβώς μιλάμε,αλλά τελικά δε βγάζω άκρη.
Της Μαρίλης το παράπονο το κατάλαβα κι η αλήθεια είναι πως ενώ ετοιμάστηκα ν'απαντήσω
είδα πως της έχουν μιλήσει πολύ όμορφα δύο κοπέλες,σε σημείο που με κάλυψαν,είδα τη Μαρίλη
πιο ήρεμη κι ένιωσα πως έχει συντονιστεί στις προτροπές που της δόθηκαν και πως το θέμα καλύφτηκε.
Το δικό σου ζητούμενο όμως,bubbaloo,ακριβώς δεν το αντιλαμβάνομαι.Δε νομίζω πως διανύει περίοδο
ύφεσης το φόρουμ μας κι όσο για τις δόξες του δεν ξέρω αν αναφέρεσαι στα χρόνια της δημιουργίας του,
γιατί τουλάχιστον τον 1,5 χρόνο που είμαι μέλος του εγώ πάνω κάτω τα ίδια συμβαίνουν.Πολλά νέα μέλη,
άτομα που απλά κάνουν εγγραφή και δε γράφουν τίποτα ποτέ(η πλειοψηφία τους),άτομα που έχουν ν'απευθύνουν
μόνο μια ερώτηση αναφερόμενη στο δικό τους ζήτημα και μόλις καλυφτούν εξαφανίζονται,άτομα που μπαίνουν
μόνο στο φόρουμ πχ. της παχυσαρκίας και δε διαβάζουν τίποτ'άλλο που να μην εμπίπτει στο ζητούμενο τους
ή ακόμα περισσότερο διαβάζουν και συμμετέχουν σ'ένα μόνο τόπικ αποκλειστικά και τέλος υπάρχει
κι η μειοψηφία που τα διαβάζει όλα ή σχεδόν όλα κι έχει και τακτικά ενεργή συμμετοχή.Νομίζω πως κάτι ανάλογο
πρέπει να συμβαίνει σε κάθε φόρουμ.Όχι πως έχω εμπειρία από άλλα,απλά αυτό μου ακούγεται λογικό.
Ο καθένας ανάλογα με την ανάγκη του κινητοποιείται κι εκφράζεται ελύθερα και εδώ μέσα.Δεν είναι υποχρέωση
να μετέχει όπου δεν τον ενδιαφέρει,όπου δεν έχει άποψη κι ούτε έχει αξία κάτι αν δεν πηγάζει αυτόβουλα από μέσα μας.
Υπάρχει βέβαια και το πρακτικό θέμα που παρατηρείς μεγάλη δυσαναλογία στους αριθμούς θεάσεων και απαντήσεων.
Το φόρουμ είναι ανοιχτό και στα μη μέλη,τα οποία είναι πάρα πολλά θεωρώ(όπως άλλωστε κι εσύ μας διάβαζες πολύ πριν εγγραφείς).
Επίσης,πολλές φορές μπαίνουμε χωρίς ν ακάνουμε loggin,διαβάζουμε τα νέα ποστς και μετά συνδεόμαστε και γράφουμε,
οπότε ο ίδιος άνθρωπος μπορεί κάτι να το διαβάσει περισσότερες της μίας φοράς.Είναι φορές που δεν έχεις κάτι να πεις
αναφορικά με αυτό που διαβάζεις,άλλες που όσοι προηγήθηκαν σ'έχουν καλύψει,άλλες που θεωρείς πως το θέμα
τώρα που το διαβάζεις έχει κλείσει(γιατί δεν μπαίνουν όλοι καθημερινά-μπορεί να διαβάσεις κάτι πολύ αργοτερα
του χρόνου κινητοποιήσης του),άσε που κι αυτός που άνοιξε το τόπικ ή πόσταρε κάτι παρακάτω μπαίνει συχνά πυκνά
να δει αν είχε απάντηση,να ξαναδιαβάσει τα γραφόμενα του,κάνει edit,διορθώνει,συμπληρώνει...� �ολλά μπορεί...
Αντιλαμβάνομαι τη λαχτάρα εκείνου που περιμένει ανταπόκριση κατά το δυνατόν μεγαλύτερη,
αλλά μην μετράμε νούμερα και παραλογιζόμαστε...Δεν είναι αριθμοί οι ανθρώπινες σχέσεις,αλλά ουσία.
Εξάλλου κι εσύ η ίδια,που εκφράζεις τα παράπονα αυτά, κινείσαι μόνο στο δικό σου θέμα,το της επέμβασης σου.
Και δε σου το λέω εχθρικά αυτό,αλλά καμιά φορά μόνο μέσα από το δικό μας βίωμα αντιλαμβανόμαστε κάποια "γιατί".
Τέλος,αναφορικά με την κλίκα,που κι η Λινταλένια μου,υποστηρίζει,νιώθω πως γυρίσαμε στις σχολικές τάξεις και πάλι...
Ανάλογα με το ενεργό της συμμετοχής κάποιου,την προσωπικότητα του,πόσο μετέχει ή απέχει,
το πόσο ταιριάζουν τα χνώτα μας με κάποιους,το κοινό μας ίσως πρόβημα,ίσως και κάποιες απλές συγκυρίες,
μία μέθοδος πχ. αδυνατίσματος(Weight Watchers),κάποιο σκέυασμα(Reductil) ή κάποια ασθένεια(πολυκυστικές ωοθήκες)
κάποιοι έρχονται πιο κοντά με κάποιους άλλους,κάτι που συμβαίνει γενικότερα και στη ζωή.Τι το διαφορετικό είναι το δίκτυο άλλωστε;
Το ότι οι άνθρωποι αυτοί μοιράζονται κάτι ιδιαίτερο,δε νομίζω πως είναι κάτι μεμπτό για το οποίο οφείλουν να νιώσουν ενοχή και ν'απολογηθούν.
Κλίκα και πηγαδάκι σημαίνει ότι οι συγκεκριμένοι είναι κλειστοί σε οποιονδήποτε μη της παρέας,δεν τον υποδέχονται με ανοιχτές αγκάλες,
δεν του επιτρέπουν να ενσωματωθεί στην παρέα με τον τρόπο τους.Δεν το έχω δει πουθενά αυτό και το θεωρώ άδικο να λέγεται!
Τώρα αν με κάποια μέλη εγώ πχ. προσωπικά έχω μεγαλύτερη εξοικείωση επειδή η σχέση μας έχει ξεφύγει από τα πλαίσια του φόρουμ αυτού
και συναντιόμαστε και τηλεφωνιόμαστε κι έχουν πλέον ενωθεί οι ζωές μας και κατ'επέκταση νιώθω πολύ πιο άνετα να χαριεντιστώ μαζί τους,
να τους πειράξω,κάτι που δε μου βγαίνει-ούτε άλλωστε με παίρνει-με άτομα με τα οποία υπάρχει μια πιο τυπική σχέση,
ούτε αυτό μπορώ να το θεωρήσω κλίκα,αλλά άλλου είδους σχέση.Οι σχέσεις μας είναι από τη φύση τους διαδραστικές εξάλλου!
Ας αναρρωτηθούμε,αναλογιζόμε� �οι και τις δικές μας ευθύνες,γιατί συμβαίνουν κάποια πράγματα που τυχόν μας ενοχλούν.
Και να έχουμε πάντα υπόψιν μας πως ο καθένας μας είναι διαφορετικός άνθρωπος με διαφορετικές ανάγκες και εκφράσεις.
Τώρα,αν έχουμε να προτείνουμε συγκεκριμένα πράγματα που θα κάνουν τον χώρο αυτό,που αγαπάμε,πιο ζωντανό,πιο ενδιαφέρων,
με χαρά όλοι ν'ακούσουμε και να επεκταθούμε.Πάντως εγώ δε βλέπω δυστυχώς ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τίποτ'άλλο πέρα από αδυνάτισμα.
Κι όσο κι αν αυτό είναι το κοινό μας ζητούμενο,αδυνατώ να δεχτώ πως ως ολοκληρωμένες προσωπικότητες δεν έχουμε άλλα ενδιαφέροντα
και προβληματισμούς.Είναι γεγονός πως μονοπωλεί το προσωπικό πρόβλημα του καθενός στο μικρόκοσμο του όλη την ενέργεια του.
Δεν το κατακρίνω,γιατί αυτός είναι άλλωστε ο λόγος που πρωτοεγγραφήκαμε εδώ.Κι αν κάποιος βοηθηθεί,νιώσει λιγότερο μόνος,
ανοιχτεί όπως δεν τολμά στη ζωή του,ελαφρύνει κάπως η ανάσα του,εμένα μου αρκεί και μου περισσεύει!
Φυσικά θα ήθελα να επικοινωνώ περισσότερο,να μοιράζομαι ενδιαφέροντα,να βλέπω το φόρουμ ειδικά της ψυχολογίας να κινείται,
να γεμίζουν εικόνες,μουσικές κι ενδιαφέροντα άρθρα τα διάφορα,αλλά επαναλαμβάνω :
Τίποτα δεν έχει αξία αν δεν προκύπτει αβίαστα και οικειοθελώς στον άλλον!Οι σχέσεις είναι μόνο Αλήθεια!
- 08-09-2009, 14:48 #17
marili μου σου εχω στειλει και πρωσοπικο μυνημα.. καθομαι διαβασω τοση ωραπ ου παραπονιεσαι πως δεν σου απαντησαν καποια μελη..
ισως ομως να ειχαν καποιο πιο σοβαρο προβλημα και να μην ηταν καν στο φορουμ για να δουν το μυνημα σου....
ξερεις πως καποια ατομα ειναι διπλα σου το να μην σου γραψουν σε ενα ποστ που εκανες δεν σημαινει κατι
08-09-2009, 15:00 #18tweetaki15Guestειδα το μηνυμα σου βρε ζωητσα δεν το πα για σενα κ ξερω ποιοι λειπατε κ δεν το πα για να παρεξειγηθειτε απλως με στεναχωρησε κ το ανεφερα.......κααποια ατομα που τους εχω απαντησει σε δικα τους ειδα που το διαβαζαν κ δεν απανταγαν αυτο ειπα βρε απλα ας το ξεχασουμε δεν πειραζει.λαθη γινονται κ παρεξηγησεις ας το ξεχασουμε τωρα.
08-09-2009, 15:37 #19
Εγώ παρεξηγούμαι μόνο όταν η Nadine δεν μου μιλάει και δεν με καλοσωρίζει (ε αφού τα λέμε όλα, να τα λέμε όλα) και ζηλεύω και θέλω να την μονοπολώ!
08-09-2009, 15:40 #20
αυτο το ναντινακι παλι...
πως μας εχει κανει ολους να της εχουμε αδυναμια και να παρεξηγουμαστε αν δεν μας μιλαει συνεχεια.. δεν μπορω να το καταλαβω
08-09-2009, 15:48 #21tweetaki15Guestεεεεεεεε h nadine ειναι ξεχωριστη .......μας συμβουλευει ολους σας να μας ξερει τον καθενα ξεχωριστα προσωπικα......
08-09-2009, 15:50 #22
Γι'αυτό η κοινότητα είναι «ελεύθερη».Για να μπορεί ο καθένας να γράφει,όπου και όποτε θέλει.Με το ζόρι, δεν τραβάει το θέμα.
09-09-2009, 00:05 #23
Καποτε καλη μου ,πριν δυο χρονακια περιπου υπηρχε αυτο που ψαχνεις εσυ τωρα .
Τρελλο μουχαμπετι οπως λεμε εμεις εδω στην Μακεδονια ,μεχρι ξημερωματα χωρις υπερβολη πιστεψε με!!
Αλλα υπηρχαν καποια παιδακια που θελεις εχασαν την αποκλειστικοτητα,θελεις επειδη ηταν μελη σε καποια αλλη αντιστοιχη σελιδα η οποια ειχε ενα θεμα με αυτην την σελιδα ,προσπαθουσαν να δημιουργουν καταστασεις,ψιλοαγανακτησ� �με και το παρατησαμε ,και απο τοτε ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!
ΚΑΙ Ο NIDO ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟΤΕ ΜΙΑ ΠΑΤΑΤΑ ΜΕ ΤΟ CHAT ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΧΑΛΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ....
Θελει να το παλεψεις πολυ για να ξαναγινει το ιδιο και ειναι πολυ δυσκολο ....
ΦΙΛΙΑ!!!
10-09-2009, 09:54 #24
ΝΑDINE ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΣ...ΜΕ ΠΗΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ...ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ...ΔΕΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟ.ΑΠΛΑ ΕΙΠΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΠΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΛΟΓΟ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΝΟΜΙΖΩ?ΑΝ ΟΧΙ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΜΕ...ΔΕΝ ΤΟ ΗΘΕΛΑ!
ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΑ ΚΑΤΙ ΕΣΚΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΩ ΚΑΝΕΝΑΝ!!!ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΥΤΟ!!!
10-09-2009, 09:59 #25
Originally posted by dexa
Καποτε καλη μου ,πριν δυο χρονακια περιπου υπηρχε αυτο που ψαχνεις εσυ τωρα .
Τρελλο μουχαμπετι οπως λεμε εμεις εδω στην Μακεδονια ,μεχρι ξημερωματα χωρις υπερβολη πιστεψε με!!
Αλλα υπηρχαν καποια παιδακια που θελεις εχασαν την αποκλειστικοτητα,θελεις επειδη ηταν μελη σε καποια αλλη αντιστοιχη σελιδα η οποια ειχε ενα θεμα με αυτην την σελιδα ,προσπαθουσαν να δημιουργουν καταστασεις,ψιλοαγανακτησ� �με και το παρατησαμε ,και απο τοτε ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!
ΚΑΙ Ο NIDO ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟΤΕ ΜΙΑ ΠΑΤΑΤΑ ΜΕ ΤΟ CHAT ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΧΑΛΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ....
Θελει να το παλεψεις πολυ για να ξαναγινει το ιδιο και ειναι πολυ δυσκολο ....
ΦΙΛΙΑ!!!
ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!
10-09-2009, 12:55 #26
Μα τι ενοχή είναι αυτή,bubbaloo;Ποιόν τάχα πείραξες,ποιό κακό και ποιός σ'έπιασε από τα μούτρα;
Απλά στην προσπάθεια μου να καταλάβω τι ακριβώς εννοείς προχώρησα σ' έκθεση ιδεών για τ'αυτονόητα...
Συνεχίζω βέβαια να μην καταλαβαίνω,αλλά δεν πειράζει...Δεν τρέχει τίποτα πάντως(όχι σίγουρα από τη δική μου πλευρά)
Κι επαναλαμβάνω: Αν έχεις κάποια πρόταση που θα βελτίωνε την εδώ μας επικοινωνία και το φόρουμ,είμαστε όλοι αφτιά!
10-09-2009, 12:59 #27
δεν ειναι ενοχη ναντιν μου ειναι απλα μια ανασφαλεια προς τους ανθρωπους γενικοτερα για τυχον απορριψη του ατομου μου..με συγχωρεις!!
10-09-2009, 13:10 #28
ʼντε πάλι το "με συγχωρείς"!
Μισό να δώσω εντολή στο τυπογραφείο για μεγαλύτερη παραγγελία συγχωροχαρτιών...
Μέσα θα με βάλεις,άτιμη!Και δε λυπάσαι και τα καημένα τα δεντράκια που κόβονται για πάρτη σου!
10-09-2009, 13:13 #29
ΑΑΑχαχαχαχαχχχαχαχαχαχα!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
με εκανες κ γελασα!!! να 'σαι καλα!!!!!
11-09-2009, 00:41 #30
bubballoo καταρχάς καινούρια είσαι; Αν ναι, καλωσήρθες!
Όσο γι'αυτά που λες, μπορεί να μη χρειάζεται να γραφτεί κάτι, εγώ πιστεύω και τα θέματα είναι λίγο βαρετά. Εκτός από το τι έφαγα σήμερα που μπορείς να γράψεις κάτι, τα άλλα είναι όλο τα ίδια και τα ίδια. Κι εγώ δεν γράφω ούτε σ'αυτό, γιατί μπορεί να με κατακρίνουνε. Να πούνε α, κοίτα τι έφαγε, παραπάνω από όσο πρέπει. Γιατί το χουν αυτό εδώ μερικοί. Στο τσατ παλιά. Αλλά αυτό είναι ένα πολύ καλό μέρος να συζητάμε, το τσατ. Σε αυτό έχεις απόλυτο δίκιο. Γιατί να μην μπαίνουμε μέσα να αλληλουποστηριζόμαστε; Όχι αυτοί που βρίζουνε, βέβαια. Θες να κανονίσουμε μια ώρα, πχ 12 το πρωί να μπαίνουμε; Ή και τρεις φορές τη μέρα καλύτερα.
Xanax και Ναρκωτεστ!
20-07-2025, 20:57 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή