NEW DAY
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 9 of 9

Thread: NEW DAY

Senior Member

NEW DAY

Κορίτσια? έχει καμιά από σας εμπειρία από τα NEW DAY και τα προγράμματά τους? Είναι φθηνά, ακριβά, έχουν αποτέλεσμα?
    Για καταθέστε την εμπειρία σας !

Senior Member
    ναι ειχα κανει και αυτο ......

βεβαια πριν 5 χρονια περιπου το αποτελεσμα τπτ.....
    υποτιθετε μου εκαναν μασαζ και αλλες τετοιες χαζομαρες και ηταν και μια κοπελα που εδινε διατροφη ( εκ το προτερων ανακαλυψα πως ουτε καν διαιτολογος δεν ηταν )
    εγω προσωπικα δεν ειχα κανενα αποτελεσμα.. και ακομη κλαιω τα λεφτακια μου...

Senior Member
    Το σκεφτόμουνα με την έννοια του ότι εκεί εκτός από διαιτολόγο κάνεις και μηχανήματα που ίσως σε βοηθούν για πιο γρήγορο αδυνάτισμα...
    Δηλαδή κατά την γνώμη σας διαιτολόγος (αλλά γιατρός!) σε συνδυασμό με γυμναστικούλα είναι το καλύτερο?

Καλησπέρα και απο μένα,

μακριά ούτε απο έξω μην περνάς, μόνο τις αμφισβητήσεις συναλλαγών απο πιστωτικές κάρτες θυμάτων κυρίως γυναικών που πάνε εκει μέσα να δεις θα πειστείς. Δεν έχω γνωρίσει προσωπικά ούτε εναν άνθρωπο με πρόβλημα βάρους που να έχει δει ουσιαστικά θετικά αποτελέσματα απο ινστιτούτα αδυνατίσματος.
    Δεν είναι τυχαίο οτι αλλάζουν επωνυμίες συχνά ...

Member
    δεν εχω παει στα new day εχω παει στα bodyline, τα ιδια ομως πιστευω πως ειναι ολα.ολα σε βλεπουν σαν ενα γεματο πορτοφολι ."παρε αυτο το προγραμμα και θα δεις θα χασεις 10 κιλα το μηνα και χωρις ιδιαιτερη διατροφη" μετα το μηνα που ειχα χασει 2-3 κιλα( και φυσικα οχι χαρης το μηχανημα) η απαντηση ηταν "κανεις κατακρατησεις για αυτο δεν χανεις.πρεπει να ξυπνησουμε τον μεταβολισμο σου θα παρεις και αυτο το προγραμμα και θα δεις".Ευτυχως αντι να "ξυπνησει" ο μεταβολισμος ξυπνησα εγω (αφου εχασα αρκετα λεφτακια αντι κιλακια).εχω ακομα πολλες επισκεψεις ισως παω οταν πια εχω αδυνατισει για να τους μπω στο ματι και τις χρησιμοποιησω στο γυμναστηριο που εχουν η σε κανενα μηχανημα

Member
    Το μόνο που υπάρχει είναι σωστή διατροφή και γυμναστική.ΤΊΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.Εγω έκανα αυτά και απέκτησα κορμάρα άσχετα αν τα παράτησα για πολλοστή φορά και έχω τα χάλια μου τώρα.

Senior Member
    makria apo ta new day kai apo ola ayta agapimenoi mou..

to mono pou adinatizei einai to portofoli sou xanis politimo xrono....kai tipota allo και απλα σου κανουν πλυση εγκεφαλου...

απο ενα δωρακι που ημουν η τυχερη...............στο συνταγμα συγκεκριμενα δε θα το ξεχασω ενας κυριουλης γλυκητατος θα ελεγα ευλογησον 2 μετρα...κολαζομε η παντρεμενη μου πε να πω ενα νουμερακιι το πα και χιχι φυσικα ηταν το τυχερο μου πε θα μου χαρισεις 10 λεπτα...και σα το προβατο του τα χαρισα..με πηγε πανω με καλωσορισε η υπευθυνη και ξεκινησε για μια θεραπεια προσωπου-το δωρο- και βρεθηκα να εχω απο λιπαρο δερμα τριχοπτωση και οτι μπορεις να φανταστεις που αυτα ισουναμουν με θεραπεις = 1.000 ευρω καιιιιι φευγοντας εφυγα με δωρο προς εκεινους τελικα γιατι πληρωσα τα παντα...

κιλακια εχασα δε μπορω να πω και ποντους γιατι εκοψα τη μασα αλλα και πολυτιμο χρονο και λεφτα και φυσικα το συμβολαιο δε σπαει ετσι οτι και να γινει εσυ πληρωνεις δε γινεται ..καταληξα με δικηγορο εφοσον δε πηγαινα μετα απο καποιο σημειο να μη πληρωνω αλλα το νουμερο μου μια στις τοσες με παιρνουν για προσφορα και καλα...κανεις απο αυτους δε πηρε εστω να μαθει γιατι δε συνεχισα αν ειμαι καλα αν αν...δε νοιαζονται...

εγω θα ελεγα λιγο απο ολα και γυμναστικη.////το παλευω πολυυυυυυυυυυυυ

Member
    Εγω θυμαμαι στα NEW DAY της Θεσσαλονικης πριν κατι χρονια μου ειχαν παρει την καρτα ενω ημουν δεμενη σε ενα μηχανημα και την υπερχρεωσαν με αποτελεσμα να πληρωσω υπερογκη δοση τον επομενο μηνα! Και δεν φτανει αυτο εβγαλα και κατι σπυρια στα ποδια απο τα βρωμικα πινελα που ειχαν για να αλοιφουν κατι σαν φυκια.Δεν τους τραβηξα παραπερα αλλα εξαφανιστηκα εχοντας κανει περιπου μισες θεραπειες,ευτυχως δεν εχασα τα λεφτα που διαβασα παραπανω.Τωρα οποτε με σταματανε στο δρομο απο οποιο κεντρο και να ειναι εχω πολυ αγριο υφος και τους λεω,καλα δεν βλεπετε οτι ειμαι μια θεα και δεν χρειαζομαι τιποτα;Εμ το χρειαζονται τετοιοι απατεωνες που ειναι!!

Senior Member
    joval πολύ μου άρεσε η απάντησή σου!