Results 1 to 15 of 855
-
16-01-2008, 16:55 #1
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΓΟΥΡΟΥΝΙΤΣΑ!!ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ REDUCTIL!!
Λοιπον γουρουνιτσα καλως ηρθες και καλη επιτυχια!!
Επειδη με ενδιαφερει πολυ το θεμα με τα reductil θελω να μου πεις ακριβως πως εγινε και τα πηρες.
Εαν πηγες σε γιατρο,τι εξετασεις εκανες ,παρενεργειες και οτι αλλο νομιζεις πρεπει να μας το αναφερεις.
Γραψε μας και λιγα πραγματα περισσοτερα για εσενα.
ΦΙΛΙΑ!!!!
- 16-01-2008, 19:21 #2gourounitsaGuest
loipon edw kai 5 xronia exw pola parapano kila apo ti prepei.eidika emta pou gennhsa pira arketa.ekana pano apo 50 diaites kai pga se kamia 10aria diaitologous alla tpt.mexri kai skonesherbal life pira alla krima ta leuta edwsa polla leyta gia to tpt.gia ta xapia auta akousa apo mia gnwsth mou kopela h opoia ta pernei miso xrono peripou k exei ginei h mish apo ti htan.prepei na ta grapsei kardiologos h eidhkos pa8ologos.kanoun 70euro alla an ta grapsei se vivliario 25euro.x8es ta ksekinhsa einai noris akoma gia na sas pw kati sxetiko.an ta pernei kapoios allos 8a h8ela na ma8w.
eimai 1.67 kai 84 kila.dld gourounitsa
16-01-2008, 19:26 #3gourounitsaGuestden ipirxe allh lysh gia mena.eixa apogoiteutei,auta ta xapia einai gia atoma pou exoun apotyxei se ka8e diaita kai pou exoun deikth mazas apo 30 kai anw.fovame vevea akousa exoun parenergies alla sigoura den 8a einai toso foveres kai me tosa parapano kila 8a eixa sigoyra sto melon xeirotera provlimata.ka8e deutera 8a zhgizomai kai 8a sas grafw poso eimai.euxomai na katevw sta 70.
16-01-2008, 22:43 #4
Γουρουνιτσα σε παρακαλω πολυ γραφε ελληνικα γιατι βγαζω τα ματακια μου μεχρι να σε διαβασω.
Ο μικρος μου αδερφος(20 ετων) σπουδαζει εξωτερικο.Παντα ειχε παραπανισια κιλα ,και πηγε εκει σε καποιους ειδικους ,που μετα απο εξετασεις του εδωσαν τα reductil.
Βεβαια ακομα δεν τα ξεκινησε ,και εγω το ψαχνω πολυ,αν και στην ζωη μου εγω εχω κανει παρα πολλες μαλακιες εξετιας των κιλων......αλλα εδω προκειται για τον αδερφο και τον ποναω πολυ περισσοτερο απο τον ευατο μου ,γι'αυτο θελω να σιγουρευτω οτι ειμαστε ενταξει.
Να σου πω για την λιβανος ομως η οποια πριν να κανει δακτυλιο ο γιατρος της την εδωσε να τα παρει και ειχε χασει 8 κιλα πριν την επεμβαση πολυ ευκολα και χωρις παρενεργειες εκτος της πρωτης εβδομαδας εαν θυμαμαι καλα.
νομιζω εφοσον υπαρχει η παρακολουθησει γιατρου που ειναι το βασικο ολα θα πανε καλα.
Γουρουνιτσα τα λεμε!!
ΦΙΛΙΑ!!!
17-01-2008, 07:11 #5gourounitsaGuestεγω dexa για ενχειρηση ειμαι λιγα κιλα.δεν με παρακολου8ει γιατρος απλα μετραω την πιεση μ και τους παλμους μ κα8ε ευδομαδα.ειναι πολυ νωρις ακομα για να σας πω.παντος ψιλοφοβαμε γιατι εχω μικρο παιδι 3 χρονων και κα8ε μερα ειμαι στουσ δρομουσ για τυχον παρενεργειες.μεχρι τωρα η μονη παρεν ειναι η ξυροστομια.ομως 3 μερες με τα χαπια μ χει κοπει τελειος η ορεξη κ αυτο με εν8αρινει κ με χαροποιει αφανταστα.8α σασ ενημερονω σχετικα αλλα πιστευω οτι κ εστω αν μασ κοπει η ορεξη η συνη8εια να τρςμε χορις να πειναμε δεν κοβετε ευκολα.δοξα ο 8εοσ εμενα μ κοπικε κ η ορεξη για τσιμπολογιμα.φιλακια.
17-01-2008, 08:49 #6
hello! για ποσο καιρο πρεπει να τα παιρνεις? και κατι αλλο, στο μεγεθος πως ειναι τα χαπια? μεγαλα η' φυσιολογικα?
17-01-2008, 13:51 #7gourounitsaGuestειναι καψουλακια κιτρινα απο την μια κοκκινα απο την αλλη κ μεσα εχιε την σκονη.δεν πρεπει να τα περνουμε πανο απο εναν χρονο.τα περνουμε μεχρι να χασουμε τα κιλα π θελουμε.
17-01-2008, 13:53 #8
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΛΗΣΗ+ΤΟ ΠΕΙΣΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΒΑΡΟΣ.ΑΛΛΑ ΩΣ ΣΧΕΤΙΚΗ ΜΕ ΤΑ ΕΠΕΓΓΕΛΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΦΑΡΜΑΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΓΙΑΤΡΟΥ.ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
17-01-2008, 13:59 #9gourounitsaGuestHeart εγω πρωτα εμα8α τα παντα γυρο απο το φαρμακο.εχω κανει πανο απο 20 διαιτες κ καμια δεν πετυχε.δεν εχω 8εληση φενετε και αυτο το φαρμακο ειναι για οσους δεν καταφεραν να επιβλη8ουν στον εαυτο τουσ σε 8εματα τροφης κλπ.επισης εχω δωσει 600 ευρο σε κατι σκονεσ herbal live αλλα κανενα αποτελεσμα.τα φαρμακα reductil ειναι για ατομα που εχουν αποτυχει οοοοοολες τους οι προσπα8ιες για αδυνατησμα.,ειναι η τελευτεα λυση πριν την ενχειρηση στομαχου.ειναι 3 μερες π τα ξεκινησα πολυ νωρις για να σας πω αν ειναι καλα.σιγα σιγα τηα σας ενημερονω.οποιος 8ελει να με ρωτησει κατι εδω ειμαι¨)συγνωμη για τα ορ8ωγραφικα λα8η αλλα γραφω παντα βιαστικα εχω μικρο παιδι π δεν με αφηνει να κανω κ πολλα στο δυκτιο ")
17-01-2008, 14:11 #10
ΘΕΛΗΣΗ ΕΧΕΙΣ gourounitsa ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΣ ΤΑ ΧΑΠΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΣΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΒΗΜΑ.
17-01-2008, 14:18 #11gourounitsaGuestμου τα εγραψε μια γενικη πα8ολογος χωρις να μου πει πολλα πολλα γιατι δεν μπορουσσα να παω σε ειδικο πα8ολογου και βιαζομουν να τα παρω.ξερω οτι εχει καποιες ελαφριες παρενεργειες αλλα πυστευς σε μεγαλυτερους απο εμενα.και σε ατομα που εχουν προωλιματα υγειας.εγω πριν μισο χρονο π εκανα γεν εξετασεις δεν ειχα τπτ.παντοσ αν ειναι να πα8ω κατι ας το πα8ω (δεν νομιζω να ειναι τοσο σοβαρο) γιατι με τα κιλα μου κα8ε χρονο να αυξανοντε σιγουρα 8α πα8ς περιισοτερα απο μερικες ζαλαδες κ ξυροστομια π παρατειρειτε ως συνη8ισμενες παρενεργιες του reductil.
17-01-2008, 14:22 #12
ΕΙΙΚΡΙΝΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΟ ΕΝΝΟΩ.ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ.
17-01-2008, 14:28 #13gourounitsaGuestσευχαρηστω πολυ.,ποσα κιλα εισαι εσυ κ ποσα 8εσ να χασεις?εγω 8ελω να χασω περιπου 20 .ελπιζω ακομα.η ελπιδα πε8ενει παντα τελευταια
17-01-2008, 14:47 #14
Gourounitsa ΜΟΥ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ 100 ΚΙΛΑ ΜΕ ΥΨΟΣ 156.ΤΩΡΑ ΜΕ ΔΙΑΙΤΑ ΕΙΜΑΙ 63 ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΣΤΑ 56.ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΩ ΟΜΩΣ ΚΑΤΩ!ΠΕΡΑΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΑΓΑΠΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΚΑΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΕΖΟΜΑΙ.Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ.ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΑΨΑ ΠΙΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ-ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ,ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.
17-01-2008, 14:54 #15gourounitsaGuestμπραβο σου εχασες παρα πολα.κ τ δεν 8α εδινα να φτασω στα κιλα σου.πως τα καταφερες?εισαι πολυ γλικια.εγω ειμαι 1.67 και 84 κιλα δυστιχος.γεννησα στα 24 μου ευτιχος γιατι με τοσα κιλα δεν σκοπευω να κανω και αλλο παιδι
Δεν έχω όρεξη να υποκριθώ
29-06-2025, 21:56 in Σχέσεις και Επικοινωνία