Results 16 to 30 of 30
Thread: is ''THINNER'' the ''WINNER''???
-
15-09-2009, 15:57 #16
κακεντρέχεια από μερικές εδώ μέσα..έλεος.ΕΊΠΑ πως καταλαβαίνω πλέον πως είναι λάθος να συνδέεις την ευτυχία με τα όσο λιγότερα κιλά γίνεται και θα ήθελα κ εγώ να είμαι σαν αυτές που με λίγα κιλά παραπάνω είναι ευτυχισμένες και έχουν την οικογένειά τους κ.λ.π. Αλλά είμαι ακόμη πολύ άρρωστη για να το πώ αυτό για αυτό και είμαι σε αυτό το φόρουμ για να πάρω βοήθεια κ όχι ειρωνικά σχόλια...
- 15-09-2009, 17:23 #17
Ναι βρε Μαρια,αλλα και εσυ τα παραλες χυμα. Λες πως δεν καταλαβαινεις κοπελες με 3-4 κιλα παραπανω να εχουν αγορι και να γελανε. Εκει τι πρεπει να σου πει ενας που εχει 10,20,30 κιλα παραπανω,τι πρεπει να σκεφτει? Νομιζω πως δεν εχει να κανει με κακεντρεχεια,αλλα με αυτονοητη αντιδραση απεναντι σε κατι παραλογο που τους αφορα κιολας. Εχεις και εσυ,οπως και ολοι μας αλλωστε εδω μεσα αλλοθι την αρρωστια μας,αλλα αυτο δε σημαινει πως μπορουμε να γραφουμε ο,τι να ναι χωρις να σκεφτουμε λιγο πρωτα. Αυτο που περνας,το οποιο εχω περασει και εγω,ειναι απολυτα σεβαστο. Τωρα,αν δεν μπορεις να φιλτραρεις στο μυαλο σου 5 πραγματα πριν τα γραψεις γραψτα. Απλα μην εχεις και την απαιτηση να μην σχολιαστουν κιολας αρνητικα απο καποιους αλλους εδω μεσα που νιωθουν ισως σα να τους δουλευεις στην ψυχρα,οσο κι αν εσυ δεν εχεις τετοια προθεση. Ετσι δεν ειναι?
16-09-2009, 09:45 #18
πεστα ρε ευχουλα, αυτα ακριβως σκεφτομουν να γραψω, με καλυψες πληρως.
18-09-2009, 14:28 #19
shΙt shΙt shΙt.ΕΚΟΨΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ,ΜΕ ΔΙΚΗ Μ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ,ΤΑ LADOSE ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΗΠΙΑ ΑΚΜΗ.ΤΑ ΜΙΣΩ ΤΑ ΣΠΥΡΑΚΙΑ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΙΡΝΩ ΟΤΙ Κ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.ΟΣΟ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑ ΕΙΧΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΜΕΤΟ,ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.ΑΠΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΕΚΑΝΑ 3 ΒΟΥΛΙΜΙΚΑ.ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΡΙΤΗ Κ ΣΗΜΕΡΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΞΕΚΙΝΙΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 8 ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΤΡΩΩ Κ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ.ΑΠΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ,ΜΠΙΣΚΟΤΑ,ΜΕΡΕΝΤΕΣ,ΚΡ� �ΠΕΣ,ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ,ΚΡΕΑΣ,ΡΥΖΙ ΕΦΑΓΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Κ ΟΛΑ ΚΑΤΕΛΙΞΑΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ.ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΩΣ ΜΑΛΛΟΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΗΠΤΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΤΑ ΕΠΕΡΝΑ ΕΙΧΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΛΟΤΕΛΑ ΤΟ ΦΑΙ.ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΓΕΜΙΣΩ ΣΠΥΡΑΚΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΗΠΤΙΚΑ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΜΗ ,ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΩ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΣΗΜΕΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΜΑΛΩΣΑ Κ ΜΕ ΤΟ ΑΓΟΡΙ Μ.ΙΣΩΣ Κ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΦΤΑΙΓΕ..ΣΥΜΒΟΥΛΗ???
18-09-2009, 14:36 #20
Μακάρι να ήξερα να σε συμβουλέψω αλλά δε ξέρω ?
Πιστεύω πρέπει να σε βοηθήσει κάποιος ειδικός ? τι λες?
18-09-2009, 15:47 #21
Maria21 η γνώμη μου είναι (και εφόσον στα έχει γράψει γιατρός) ότι έκανες κακώς που τα σταμάτησες και να τα ξεκινήσεις αμέσως. Καλύτερα σπυράκια παρά αυτή η κατάσταση που ζεις...
Τα σπυράκια καταπολέμησέ τα με ήπια καθαριστικά, υπάρχουν διάφορα που μπορείς να κάνεις!
18-09-2009, 15:58 #22
Αφου ξεκινησες τη θεραπεια σου και ειδες αποτελεσμα θετικο και ενιωσες καλυτερα, γιατι θελεις να τη διακοψεις και να γυρισεις στην ιδια κατασταση?
Σκεψου οτι η ακμη θα υποχωρησει απο μονη της, αφου πιθανον ειναι η αντιδραση του οργανισμου σου στο φαρμακο.
Μια εναλλακτικη λυση ειναι να ζητησεις απο το γιατρο σου ή να σου αλλαξει τα φαρμακα ή να σου προτεινει κατι για τη θεραπεια της ακμης παραλληλα με τα ladose.
18-09-2009, 21:53 #23
κορίτσια σας υπέρ-ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις που μου δώσατε!!! το πρόβλημά μου είναι πως τα ladose τα πήρα μόνη μου δηλ. χωρίς γιατρό αλλά μετά από συμβουλή μίας φίλης που είχε το ίδιο πρόβλημα κ είχε επισκεφτεί γιατρό.τα πήρα μια εβδομάδα κ μόλις διαπίστωσα ξαφνικά ακμή τα σταμάτησα.Τώρα θα μου πείτε γιατί δεν πάς σε γιατρό αφού γνωρίζεις το πρόβλημά σου.Γιατί δεν δουλεύω αυτό το διάστημα κ ζορίζομαι οικονομικά.μόλις πιάσω δουλειά είπα όμως θα επισκεφτώ ψυχαναλητή.Πάντως 3 μέρες που τα σταμάτησα κ αμέσως απανωτά βουλιμικά.Σήμερα ξόδεψα πάρα πολλά χρήματα για να φάω απίστευτη ποσότητα δεν φαντάζεστε κ να τα βγάλω.Δεν αντέχω άλλο!!!!!!!! ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ..
18-09-2009, 23:53 #24
Μαρία καλησπέρα,
δεν μπορείς να φανταστείς πόσο σε καταλαβαίνω....είμαι κ εγώ βουλιμική εδώ και 3 χρόνια κ έχω περάσει πολλές μεταπτώσεις!!
εγώ πήρα ladose για περίπου ένα χρόνο....στην αρχή με βοηθούσε,αλλά το είχα πάρει κ εγώ στα ζεστά το να θεραπευτώ...μετά όμως από ένα διάστημα ξανάρχισα ξανά τα βουλιμικά κ τους εμετούς....
φυσικά σε καμία περίπτωση δεν λέω πως επειδή απέτυχε σ'εμένα το φάρμακο,δεν μπορεί κάποιον άλλον να τον σώσει...εξάλλου σ'εμένα δεν έπιασε κανένα φάρμακο,όσον αφορά στη βουλιμία....
όλα είναι στο μυαλό μας...το θέμα είναι τι μπορούμε να κάνουμε....είναι τόσο τραγικός ο εφιάλτης κ τόσο τρομακτικό το συναίσθημα που σε πιάνει εκέινη την ώρα που δεν ξέρω πραγματικά πώς μπορεί κάποιος να το πολεμήσει....
εγώ σήμερα κλέινω 6η μέρα καθαρή από εμετούς....θέλω όμως τόσο πολύ να φάω....δεν ξέρω αν θα τη βγάλω....πάντως θα το παλέψω για ακόμη μία φορά,έστω κ αν απογοητευτώ ξανά.....
επίσης κάτι τελευταίο....δεν μπορεί να σε βοήθησε το ladose τις ημέρες που το έπαιρνες...αυτά τα χάπια θέλουν περισσότερες μέρες για να φέρουν αποτέλεσμα....μόνη σου το έκανες...αυτό θα πρέπει να σε κάνει να σκεφτείς πως αν θέλεις,μπορείς.....ξέρω πως ακούγεται ωραίο αλλά ίσως φαίνεται ακατόρθωτο.....(κ εγώ που τα λέω,δεν έχω καταφέρει να τα εφαρμόσω)
η ισχυρή θέληση όμως φαίνεται πως είναι ένα από τα κλειδιά που θα μας ανοίξουν τη μικρή πορτούλα στο να σωθούμε από αυτό το μαρτύριο....
κάνε κουράγιο....ελπίζω να γράψεις πως άρχισες προσπάθειες....
26-09-2009, 01:47 #25
ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥ ΟΧΙ Κ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ.. Η ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΔΙΕΓΝΩΣΕ ΔΙΠΟΛΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ(ΜΑΝΙΟΚΑΤΑΘΛΙΨΗ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΟΥΛΙΜΙΑ. Η ΒΟΥΛΙΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΠΟΛΙΚΗΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗΣ.ΤΩΡΑ ΟΣΕΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΟΛΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΑΠΛΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟ GOOGLE. ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΟΦΑΣΗ Κ ΜΙΛΙΣΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ. ΤΩΡΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑ ΚΑΛΑ Κ ΠΩΣ ΑΚΟΜΑ ΥΠΟΦΕΡΩ.ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ Κ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ.ΠΑΙΡΝΩ Κ ΦΑΡΜΑΚΑ Κ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΥ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ Κ ΤΑ ΒΟΥΛΙΜΙΚΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ,ΘΕΛΕΙ ΧΡΟΝΟ.ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΣΑ ΒΟΥΛΙΜΙΚΑ ΘΕΛΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ Κ ΟΤΙ ΑΛΛΟΥ ΕΙΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΠΑΩ Κ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΝΑ ΠΑΡΩ Κ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΝΩΜΗ.ΠΑΝΤΩΣ,ΕΛΠΙΖΩ ΠΩΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΚΑΘΕΤΙ ΞΑΝΑΓΕΝΝΙΕΤΑΙ...
26-09-2009, 10:45 #26
Μαρία καλημέρα,
κ εγώ πάσχω από διπολική τύπου 2 κ η βουλιμία προέκυψε από αυτό!
έκανες πολύ καλά κ πήγες σε γιατρό γτ η διπολική είναι αρκετά ύπουλη σαν ασθένεια κ δν μπορεί να διαγνωσθεί κ αμέσως!
δν ξέρω σε ποια φάση υπομανίας βρίσκεσαι αλλά καλό θα είναι να συνεχίσεις πιστά τα φάρμακα γτ χρειάζεσαι σταθεροποιητές διάθεσης κ θέλω να πιστεύω πως θα σου μειωθούν κ τα βουλιμικά!Αυτό που έχω μόνο να σου πω είναι πως είναι μία κατάσταση στην οποία πρέπει κ εσύ η ίδια να δείξεις δύναμη κ να μην στηρίζεσαι μόνο στα φάρμακα!θέλει κουράγιο κ όσο μπορείς λογική σκέψη!είσαι μικρή ακόμη κ ελπίζω να διαγνώσθηκε γρήγορα η ασθένεια κ να μην ταλαιπωρήθηκες πολύ γτ η κατάθλιψη της διπολικής είναι πολύ άσχημη κ δν ξεπερνιέται εύκολα!
Τέλος,το ότι το πρόβλημά σου ξεκινάει από αλλού,δν σημαίνει πως μπορείς να κάνεις όσα βουλιμικά θέλεις!!!αυτά είναι αλληλένδετα...πρέπει να τα πολεμάς κ τα 2 παράλληλα!αν δν πολεμήσεις κ τα βουλιμικά η κατάθλιψη είναι πολύ πιο κοντά!
κάνε κουράγιο κ στηρίξου στην οικογένειά σου!
26-09-2009, 13:56 #27
DEMMIE KΑΛΗΜΕΡΑ!!! "ΧΑΡΗΚΑ'' ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗ...ΒΕΒΑΙΑ ΕΜΕΝΑ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΥΠΟ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΘΑ ΜΕ ΠΑΝΕ Κ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΝΩΜΗ.ΛΟΙΠΟΝ,,,ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΝΟΣΟ Κ ΝΟΜΙΖΩ Κ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟΝ ΤΥΠΟ 2 ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΜΑΝΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗΣ ΕΥΦΟΡΙΑΣ ΚΛΠ.ΕΔΩ Κ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΑΝΤΩΣ ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΧΑΛΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΩ,ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΙΟ,ΝΑ ΔΩ ΚΑΝΕΝΑΝ,ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ.ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ DEMMIE?
26-09-2009, 14:32 #28
καλό είναι που θα πας κ σε άλλον γιατρό,αν κ δν ξέρω πόσο θα χρειαστεί να βγάλει κ αυτός διάγνωση!
τώρα,όσον αφορά στο πώς νιώθεις,μην ανησυχείς,είναι όλα συμπτώματα κατάθλιψης!!κ μην τρελαίνεσαι να διαβάζεις ΟΛΑ όσα βλέπεις γ την ασθένεια!να ενημερωθείς φυσικά γ το τι σου συμβαίνει,σε γενικά πλαίσια αλλά να μν ξεχνάς πως ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός κ αντιδρά σύμφωνα με το χαρακτήρα του κ τα βιώματά του!ʼσε καλύτερα το γιατρό να σε κατευθύνει κ να σου εξηγήσει τι ακριβώς είναι!
εγώ κ να σου μιλήσω γ μένα δν ξέρω αν μπορεί να σε βοηθήσει γτ όπως είπα ο καθένας είναι διαφορετικός!κ εγώ που σου λέω κάποια πράγματα κάθε άλλο παρά ειδικός είμαι...απλά το έχω ζήσει κ ακόμη φυσικά το ζω (δυστυχώς είναι μία ασθένεια από την οποία δν θεραπεύεσαι εντελώς...)κ μπορώ μόνο να μοιραστώ μαζί σου πράγματα που έχω νιώσει!
εγώ πάσχω από αυτό αρκετά χρόνια,απλά δν είχε γίνει αντιληπτό από τον πρώτο μου γιατρό!Έχω βιώσει κ το αίσθημα ευφορίας γ καιρό αλλά έχω βυθιστεί κ σε πολύ έντονη κατάθλιψη!τώρα ομολογώ να πω πως είμαι κάπου στη μέση αλλά με τη διπολική μπορεί ανά πάσα στιγμή να 'ξεσπάσει καταιγίδα' κ να μν μπορέσεις να το αντιληφθείς!Αυτό είναι το δύσκολο...να μπορείς να καταλάβεις αν είσαι σε υπομανία ή όχι....γ αυτό κ πρέπει να παίρνουμε σταθεροποιητές διάθεσης...γ να κρατάμε τις ισορροπίες κ να ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες υπομανίας,είτε προς τα ΄πάνω' είτε προς τα 'κάτω'!!!
πάντως να μν σε φοβίζει κ να μν το αφήνεις να σε παίρνει από κάτω...ξέρω πως αν σε πιάσει η κατάθλιψη δν μπορείς ν κάνεις τπτ κ νιώθεις έρμαιο του ίδιου σου του εαυτού.....νιώθεις αδύναμη ν αντιδράσεις κ πως κινείσαι σαν μαριονέττα από κτ που δν μπορείς να ελέγξεις....
να ξέρεις όμως πως όσο πιο πολύ αφήνεσαι,τόσο πιο βαθιά βυθίζεσαι....
δν λέω να βγεις έξω....κ μν βλέπεις κανένα αν δν το θέλεις,γτ αν πιεστείς θα είναι χειρότερα....άρχισε με μικρά βήματα να κάνεις μπάνιο κ να ασχοληθείς με κτ που σου αρέσει....
υπάρχει κτ που νιώθεις πως αν το κάνεις ίσως νιώσεις λίγο καλύτερα??ότι κ αν είναι.....
26-09-2009, 18:12 #29
ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΟΜΑ ΠΩΣ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΥ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΕΙΜΑΙ .ΤΩΡΑ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΟΛΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ Κ ΟΧΙ ΒΟΥΛΙΜΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΠΛΑ Μ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΠΟΛΙΚΗΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΦΤΩ ΣΕ ΒΟΥΛΙΜΙΚΑ ΑΠΛΑ ΕΓΩ ΤΟ ΕΚΛΑΜΒΑΝΩ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ.ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ.ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΦΥΓΑ ΣΤΟΘΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΘΕΛΩ.Η ΜΟΝΗ Μ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΑΥΤΟΣ Κ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΜΑΜΑ Μ ΟΜΩΣ ΕΔΩ .ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΑΩ ΕΓΩ ΕΚΕΙ Κ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΣΩ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩΩΩ ΟΧΙ.ΘΑ Σ ΣΤΕΛΝΩ ΝΑ Σ ΠΩ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
26-09-2009, 19:56 #30
να κάνεις αυτό που νομίζεις πως θα σε βοηθήσει!αν δν νιώθεις έτοιμη ν'αντιμετωπίσεις κόσμο,μν το κάνεις γ ν μν πιεστείς!
αυτό πάντως που λες γ τη βουλιμία κ εγώ πιστεύω πως ισχύει....κ γ μένα τα κιλά μου είναι ένας πολύ βασικός παράγοντας που με κάνει να μν είμαι καλά κ να μν θέλω να βγαίνω έξω....κ εγώ μόνο στη δουλειά μου πάω,πουθενά αλλού! κ όσο κ αν ξέρω πως αυτό μπορεί να φέρνει βουλιμικά,δν έχω τη δύναμη να βγω κ να είμαι με κόσμο....τώρα πώς συνδέεται με τη διπολική,ούτε κ εγώ μπορώ να το εξηγήσω...
ελπίζω όλα να αρχίσουν να στρώνουν σιγά σιγά.....κάνε μικρά βηματάκια κ όλα θα πάνε καλά....θα περιμένω οπωσδήποτε νέα σου!!!
φιλάκια πολλα!
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία