ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΙΛΑ - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast
Results 61 to 75 of 94
    Senior Member
    δεν εχω καπνισει απο χτες....σαν ψεμα μου φαινεται...το πρωι ξυπνησα με νευρα αλλα ειχα δουλειες και ξεχαστηκα!!και τωρα μου λειπει αλλα κρατιεμαι!αχ...

Senior Member
    σκεψου το καλα πριν το κοψεις αμπσολουτ...αν το ξαναπιασεις ενω ο οργανισμος εχει αρχισει να αποτοξινωνεται ειναι χειροτερο...

Senior Member
    μια ιδεα ειναι

10 μερες καθαρη ειμαι και γενικα δεν μου λειπει.

και δεν ημουν αποφασισμενη να το κοψω, τυχαια εγινε

Senior Member
    ναι??γιατι bad μου λες οτι ειναι χειροτερο????

Βασικα θελω να το κοψω,παρα πολυ και εδω και πολυ καιρο...απλα ολο στο τελος λεω σιγα 1 μονο και ξανακυλαω...το ξερω το λαθος μου και παλι το επαναλαμβανω...

Senior Member
    οποτε αυτη τη φορα δεν θα κανεις το ιδιο λαθος

κοιτα να δεις, μπορει να εχεις αποτυχει 425453 φορες, αλλα αν επιμεινεις στην 425454η προσπαθεια θα επιτυχεις!

μη νομιζεις, κι εγω δεν ειναι η πρωτη φορα που το κοβω..

edit: αλλα ελπιζω η τελευταια....

Senior Member
    device τελειο το μηνυμα σου,λεξη προς λεξη!!!εσυ λογικα εχεις αποτοξινωθει απο τη νικοτινη και φανταζομαι υποχωρουν συμπτωματα οπως νευρα,πεινα κλπκλπ??

Senior Member
    ωρες ωρες εχω νευρακια, ωρες ωρες εχω λιγουρες (δες στο τι εφαγα σημερα)
    ενταξει, ολα θα περασουν... αλλα μου φαινεται απιστευτα ευκολοτερο απ οσο υπολογιζα!

Senior Member
    παιδια ο σκοπος ειναι να το κοψετε οσες προσπαθειες κι αν χρειαστει να κανετε. Κατι που ισως σας σπρωξει να μη το ξαναρχισετε κ να μη χρειαστει να κανετε αλλη μια προσπαθεια αργοτερα ειναι αυτο που σας ειπα:
    οταν το εχεις κοψει κ το ξαναρχισεις ειναι ο,τι χειροτερο για τον οργανισμο. google it
    σε γενικες γραμμες αυτο που συμβαινει ειναι οτι ο οργανισμος με τη μια αναρρωνει απο το τσιγαρο μολις το κοψεις, κ μολις το ξαναρχισεις ειναι σα να του δινεις μια σφαλιαρα κ να πηγαινει ακομα πιο κατω απο οτι πριν (απο θεμα υγειας).
    Τα κυτταρα εχουν αρχισει να επιδιορθωνονται αλλα μολις το ξαναρχισει κανεις τα καταστρεφει καθε φορα περισσοτερο...

Senior Member
    Originally posted by device
    ωρες ωρες εχω νευρακια, ωρες ωρες εχω λιγουρες (δες στο τι εφαγα σημερα)
    ενταξει, ολα θα περασουν... αλλα μου φαινεται απιστευτα ευκολοτερο απ οσο υπολογιζα!
    δεν ειναι δυσκολο ντιβαις...εμεις το κανουμε δυσκολο σαν αλλοθι ωστε να μη το κοψουμε...μια αποφαση ειναι. Απλα δεν ξαναπιανεις τσιγαρο, ποτε. Δεν εχει να σου προσφερει τιποτε απολυτως, το αντιθετο μαλιστα.
    Μακαρι να ισχυε κ για το φαγητο αυτο αλλα δυστηχως πρεπει να μαθουμε να τρωμε σωστα...αλλιως θα το κοβαμε να ησυχαζαμε κ απο αυτο!

Senior Member
    εγω θα κανω τα παντα να κοψω το καπνισμα(με εκνευριζει τωρα ο εαυτος μου που το σκεφτεται) εκτος εαν δω οτι αρχισω να παιρνω παλι κιλα!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    εγω πρωτα το εκοψα, ειπα, ας παρω κανα δυο κιλα, δεν χαθηκε ο κοσμος,

αντ αυτου επειδη το προσεξα, εχω ηδη χασει το πρωτο και παω για το επομενο.

κοψιμο τσιγαρου -> αυξηση κιλων ειναι απλα δικαιολογια

σε μενα κοψιμο τσιγαρου-> γυμναστηριο να εκτονωνω τα νευρα -> μπηκα στο τριπακι να προσεχω διατροφη -> απωλεια κιλων.

Senior Member
    symfvnv me device! με τα μουτρα στο γυμναστηριο...δυστηχως δε γυμναζομουν ποτε αλλα με τοσα κιλα που πηρα αναγκαστικα να γυμναστω...ευτυχως! να κι ενα καλο που μου εκανε το τσιγαρο!

Senior Member
    ναι,γυμναστικη γμτ....αλλα σημερα ειδικα ποοοοοοσοοοοοοο βαριεμαι κοριτσια....

Senior Member
    μια να πας ειναι! εφυγες! εφυγα κ γω για περπατημα

Senior Member
    εγω ξεκινησα σημερα για μια βολτα με τα ποδια και κατεληξα στον Πειραια, σε αποσταση 8-10 χιλιομετρα!

κι ακομη νευρακια εχω!
    (και το πρωι ειχακανει αλλα 4,5)

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast