ΔΙΑΚΟΠΗ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΙΛΑ - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 94
    Senior Member
    να το το θεματακι μας!!!καλα,μαλλον εγω ειμαι ασχετη και δεν μπορουσα να το βρω...

Που βρισκομαστε τωρα αραγε???εγω ακομα και αυτη τη στιγμη,δυστηχως,καπνιζω...

Senior Member
    εγω ξεκινησα διατροφη οταν εκοψα το καπνισμα (πριν 9 μέρες)
    σκεφτηκα οτι θα επαιρνα κιλα και ειπα να το προσεξω απ την αρχη

εκτος απ τα νευρακια μου γενικα δεν μου λειπει καθολου το τσιγαρο

δεν ξερω πως, δεν ξερω ακριβως γιατι το εκοψα, πριν 10 μερες δεν ειχα καθολου σκοπο να το κοψω
    απλα δεν με βολευε να πρεπει να εχω παντα ανοιχτο παραθυρο στο μικροσκοπικο μου σπιτι, να πρεπει να ανοιγω παραθυρο στο αμαξι (επαθα και ψυξη)

ενας φιλος μου ειπε οτι θα παει σε κενττρο που τους κανουν -------(δεν θυμαμι τι) και σκεφτηκα "βλακειες" απλα αυθυποβαλλονται.
    και αμεσως δεν καπνισα αλλο τσιγαρο

(εχω εκπλαγει με το ποσο ευκολο ηταν - φοβαμαι ισως too good to be true)

Senior Member
    μακαρι να ειναι οντως ευκολο και σου ευχομαι να τα καταφερεις!!!!!εγω δεν εχω καπνισει εδω και μια ωρα...και το σκεφτομαι!!!μονο μια ωρα περασε και θελω παλι!!!ελεος πια με αυτες τις εξαρτησεις....δεν μπορω πια.....

Senior Member
    ξεκινα τζυμ

θα σου καλμαρει τα νευρακια και θα νιωσεις αλλος ανθρωπος

Senior Member
    γυμναζομαι ηδη απο αρχες του νεου ετους, εννοεις ΤΩΡΑ gym αντι για το απογευμα προς βραδυ(τοτε εχω συνηθισει να κανω).λες ε????

Senior Member
    οποτε σου ερχεται απεγνωσμενα ορεξη για τσιγαρο, τρεχα στο τζυμ

Senior Member
    θα τρεχω στο stepper που το εχω και σπιτι!!!αντε να δω τι θα γινει....παντως μεχρι το βραδυ ειπα στον εαυτο μου να μη δωσω ακομη καμια υποσχεση...tnx device!!!

Senior Member
    koritsiaaaaaaaaa βρηκα το θεμα για το τσιγαρο :
    ουπς με διαφορα μιας μερας με προλαβατε χαχαχα καλα δε σας πηρα πρεφα...

Senior Member
    χτες το βραδυ ημουν πολυ αγχωμενη κι ηθελα να καπνισω, οποτε πηγα στο πατρικο μου (οπου οι γονεις ουδε ποτε ηξεραν οτι καπνιζα και ποτε δεν θα καπνιζα μπροστα τους) μονο που λογω αγχους εφαγα κατι παραπανω.

δε γαμιεται ομως, καλυτερα ενα cheat meal παρα να ξαναρχισω το καπνισμα.

Senior Member
    poso kaiρο τοχεις κοψει? καλα εκανες, εχεις κ επιγνωση του ττι τρως αφου ηταν αφου κ το ειχες σκεφτει...

Senior Member
    σημερα κλεινω 10 μερες!!!

(σιγα το διαστημα δηλαδη)

Senior Member
    Παιδια χθες απο καποια κοπελα γνωρισα το παρακατω σαιτ:

http://skeftomai.gr/kapnisma/

Αφιερωστε λιγο χρονο και κατεβαστε το ηλεκτρονικο βιβλιο του Αποστολου και διαβαστε το...
    Ειναι εξαιρετικο....

Senior Member
    Originally posted by device
    σημερα κλεινω 10 μερες!!!

(σιγα το διαστημα δηλαδη)
    αν δεν εχεις κανει ουτε τζουρα τοτε απο την νικοτινη εχεις καθαρισει προπολλου. Τωρα μενει να φυγει κ η εξαρτηση της συνηθειας κ να φυγει κ απο τη σκεψη σου, που θα αργησει πολυ.
    Το σμαντικοτερο βημα το εκανες, το εχεις κοψει. Το θεμα ειναι να ΜΗΝ το ξαναρχισεις, ουτε τζουρα οκ?
    Οποτε θες να καπνισεις βοηθα να τρως φρουτο, φαε κ 20 φρουτα τη μερα δε πειραζει...καλυτερα απο εκει τα κιλα...οποια κ εαν παρεις.
    Σκεψου κ τα χρονια που καπνιζες, μετρα τα, κ αναλογισου οτι πρεπει να δωσεις χρονο στον εαυτο σου κ στο κοψιμο...
    Καπνιζα απο τα 16 κ το εκοψα 29, γιατι θαπρεπε σε 2 βδομαδες να το εχω ξεχασει? καθε πραγμα θελει τον χρονο του, βρες τον δικο σου ρυθμο κ μη δινεις σημασια σο,τι σου λενε...(πχ σιγα λιγο καιρο τοχεις κοψει κτλ)

Senior Member
    Προετοιμασου κ για 2 δυσκολες επομενες εβδομαδες, ναι μετα ειναι πιο δυσκολο απο,τι στην αρχη...κ ξαφνικα θα ρθει μια μερα μετα το διμηνο που τοχεις κοψει που θα νιωσεις ελευθερη...μονο μην ξαναπιασεις τσιγαρο ουτε για πλακα, εγω την πατησα στην αρχη ετσι κ ξανακαπνισα κ με πηγε πολυ πισω απο ολες τις πλευρες....

Senior Member
    ετσι λεω κι εγω,να μην το ξαναβαλω στο στομα μου. Εδω ειμαστε και θα σας λέω τα νεα μου...οποτε μετα απο 2 μηνες θα δειξει.

Page 4 of 7 FirstFirst ... 23456 ... LastLast