Results 31 to 45 of 52
-
21-09-2009, 14:58 #31
αυτό με την κατακράτηση ομολογώ να πω πως δεν το ήξερα....αλλά εγώ σήμερα φρίκαρα γιατί έχω να κάνω βουλιμικό 8 μέρες και παρόλα αυτά η ζυγαριά με έδειχνε ένα κιλό παραπάνω από την προηγούμενη εβδομάδα....δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται...και όλη την εβδομάδα έτρωγα αρκετά συγκρατημένα....νιώθω πως εντελώς τζάμπα κρατιέμαι....
πάντως λέω να ακολουθήσω τη συμβουλή σου και να προσπαθήσω να μην ανέβω στη ζυγαριά.....εσύ είδα πως τα κατάφερες το σαβ/κο κ χαίρομαι...κ εμένα ήταν το πρώτο μετά από πολλυυυυυυ καιρό που άντεξα (με υπνωτικά χάπια βέβαια αλλά τουλάχιστον κανένα βουλιμικό!!!!)
σ'ευχαριστώ για τη συμπαράσταση....νιώθω πως κάποιος με καταλαβαίνει.....
- 21-09-2009, 15:21 #32
ναι μην τα βαζεις με τον εαυτο σου.αλλες μερες θα εισαι καλητερα αλλες χειροτερα!μου εχει τυχει μερικες μερες να ναι το ηθικο μ στα υψη κ αλλες να μαι τοσο χαλια κ να χω πιασει τοσο πατο, που να εχω καταληξει να πιανω δωματιο σε ξενοδοχειο της κακιας ωρας μονο κ μονο για να κανω βουλιμικο. ουτε που φανταζομαι τι θα σκεφτεται ο receptionist οποτε με βλεπει μια στο τοσο να ζηταω δωματιο κρατοντας σακουλες και η καθαριστρια που θα μαζευει μετα το δωματιο απο αποφαγια.
τραγικο δεν λεω.
αλλα ο,τι κ να σου συμβαινει,ασχημο η οχι, σκεψου οτι ακομα ζεις. κ οτι τα κιλα οπως ερχονται φευγουν.αυτο πρεπει να κατανοησουμε. κ το 1 κιλο που πηρες σε μας τισ γυναικες μπορει να ναι οτιδηποτε. απο κατακρατηση μεχρι φουσκωμα. εχω παρατηρησει τρελες καταστασεις κ ειμαι ειδηκος σε αυτα!οταν σ λεω ειδικος........μεχρι κ πειραματα εκανα με βουλιμικα κ ζυγαριες να δω κατα ποσο πιανει στην εναλαγη του βαρους ο εμετος. κ κρατουσα ολοκληρο αρχειο με ημερομηνιες κ νουμερα. καλως η κακως ετσι μπερδευτικε το μυαλο μ κ παθαινοντας κρισεις πιστεψα οτι ΟΛΑ αυτα που διαπιστωνα ΔΕΝ ισχυουν σε μενα πια, κ ανεπτυξα φοβια βαρους-θανατου. εν πασει περιπτωση στα λεω οτι ισχυουν αυτα με τις κατακρατησεις παρ ολο που εγω στο μυαλο μ τα βλεπω οτι εμενα δν με αγγιζουν λες κ ειμαι σε γυαλα. αλλα τα αντιεπιλιπτικα κανουν δουλεια τωρα.
πες στον ειδικο σ αμα θελεις, οτι αποφασισες να αποδεσμευτεις καποιο δαστημα απο την ζυγαρια σου κ να σου πει ΕΚΕΙΝΟΣ ποτε θα εισαι ετοιμη να ξαναζυγιστεις.εμενα αυτο μ ειπε. κ περιμενω εκεινον να μ πει το ποτε
21-09-2009, 15:26 #33
α ναι επισης ηθελα να σ πω για 1 μερα που ειχα κανει ασητια ΟΛΟΚΛΙΡΗ ΒΔΟΜΑΔΑ κ ζυγιστηκα κ ημουν εναμιση κιλο πανω, κ ξαφνικα, ενω εφαγα το ιδιο βραδυ λογω απογοητευσης κ χωρις να κανω βουλιμικο επειδη θεωρισα οτι ειναι ματαιο, την επομενη ζυγιστηκα κ το κιλο ειχε φυγει!!!!!!!!μαγικο ναι η οχι?!!!το αγχος επισης πριζει......
22-09-2009, 00:12 #34
αχ τι μου θύμισες με το ξενοδοχείο....κ νόμιζα πως εγώ ήμουν μόνο η μανιακή που έτρεχα με το αυτοκίνητο σε ερημικές τοποθεσίες για να καταβροχθίσω ό,τι είχα εφοδιαστει!!!!!Δίπλα μου τα ζευγαράκια να ......(καταλαβαίνεις) κι εγώ να τρώω σαν την τρελή!!!!!!η απόλυτη τρέλα!!!!!!
όσο για την κατακράτηση,μακάρι να έχεις δίκιο.....τον ειδικό γιατρό όμως τον έχω εγκαταλείψει....πρώτον γιατί είμαι από επαρχία και έπρεπε να πηγαίνω θεσ/νίκη κάθε τόσο και αυτό με έκανε κομμάτια και δεύτερον γιατί ένιωθα πως δεν με βοηθάει γιατί ούτε με τα χάπια έβλεπα βελτίωση,ούτε και είχα όρεξη να μιλάω σε κανέναν.....αντιεπιληπτικά έχω πάρει κ εγώ αλλά δεν κατάφερα να κόψω την ωραία μας συνήθεια....και αντικαταθλιπτικά πήρα...ακόμη κ ένα χάπι είχα πάρει που το χρησιμοποιούν για εξαρτημένους από ναρκωτικές ουσίες....τίποτα δεν γινόταν.....το μετρίαζα και μετά από λίγο...ξανά τραβούσα προς τη δόξα.....!!!!!τα μόνα που με βοηθούσαν ήταν τα χάπια που έφερναν καταστολή αλλά γινόμουν σαν ζόμπι και επηρέαζε πολύ τη δουλειά μου,που κατά βάση είναι πνευματική.....
είναι το άτιμο το μυαλό μας που τα κάνει ΟΛΑ!!!!!στην αρχή ήμουν στη φάση που δεν δεχόμουν τίποτα...τώρα,μετά από καιρό,αναγνωρίζω το σωστό,αλλά δεν συμπίπτει με τη δική μου αλήθεια....είναι ακριβώς όπως το είπες.....μία γυάλα.....που δεν ξέρω πότε θα σπάσει......
22-09-2009, 10:02 #35
ακου να σου πω κατι..........κ σε μενα τα φαρμακα πιανουν μονο απο την αποψη της διαθεσης!δεν πιανουν απο την εννοια να με αποτρεψουν να κανω εμετο αμα θελω!αμα το χω παρει αποφαση δν με κραταει τιποτα!!!!!!!!!!!!απλα ενω πριν τα χαπια ημουνα οπως λες μαυρο χαλι, απλα τωρα κ να κανω βουλιμικο μετα απο λιγο το ξεχναω κ βλεπω πιο αισιοδοξα.οντως ειναι μεσα στο μυαλο. οσες εχουν θεραπευτει απλα ΘΕΛΟΥΝ να θεραπευτουν!εμεις ισως ακομα να μην θελουμε!θα μπουχτισεις μια μερα, κατι θα συμβει κ θα στο κοψει μαχαιρι!μην ανησυχεις!ο γιατρος μ ειπε οτι παντα υπαρχουν σκαμπανευασματα σε μια θεραπεια!!!!αφου δν κανεις ψυχοθεραπεια κ δυσολευεσαι, αμα θελεις μπορω εγω να σε βοηθησ λεγοντας σ οσα μ λεει ο δικος μ ο γιατρος για να παιρνεις λιγο θαρρος.τα γενικα βεβαια...επειδη δν εισαι εγω.....ουτε εγω ειμαι εσυ...παντως προσπαθισε για αρχη σε αυτο που σ ειπα με την ζυγαρια.ειναι μεγαλο βημα!ο γιατρος μ ενθουσιαστικε χτες που του ειπα οτι εχω να ζυγιστω 2 μηνες!ειπε οτι παω καλα κ οτι τον ακουω!!!!κ αμα μ ετυχαν μερικα βουλιμικα να μην ανησυχω επειδη καθε αρχη κ δυσκολη!!!!μην τα παρατας!!!ενα ενα βημα τη φορα!μαχαιρι δεν κοβεται τπτ!!!!!
22-09-2009, 10:20 #36
τα ίδια ακριβώς μου έλεγε και ο δικός μου!!!και φυσικά αυτό που λένε είναι και το σωστό!!ξέρω πολύ καλά πως δεν κόβεται μαχαίρι....εξάλλου κι εγώ δεν τα παράτησα αμέσως...έκανα έναν χρόνο θεραπεία...απλά μετά με ξαναπήρε από κάτω και αγανάκτησα με όλους και με όλα και κάθε φορά που πήγαινα στο γιατρό στη θεσ/νίκη,επειδή ήμουν μόνη μου κατέληγα να παίρνω με τη σειρά φαστ-φουντ και ζαχαροπλαστεία και να κάνω συνεχώς υπερφαγικά επεισόδια που με τσάκιζαν....ξέρω πως η επιλογή να το αντιμετωπίσω μόνη μου δεν ήταν και η πιο σωστή ή η πιο ενδεδειγμένη....απλά επειδή ήδη έχω αρχίσει να νιώθω πολύ κουρασμένη και καταβεβλημένη από όλα αυτά,ελπίζω πως αυτό το συναίσθημα θα κρατήσει και πως θα αρχίσω τουλάχιστον να μειώνω τα βουλιμικά.....
μακάρι να γίνει όπως λες....μια μέρα να το κόψω μαχαίρι....κ εγώ και όλες μας.....σ'ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη και φυσικά θα χαιρόμουν να ακούσω οποιαδήποτε συμβουλή.....όσο για τη ζυγαριά...προς το παρόν δεν την πλησιάζω!!!!!
εσύ πώς είσαι??τα πας καλύτερα??μέσα στην εβδομάδα καταφέρνεις να κρατιέσαι??
22-09-2009, 12:57 #37
κοιταξε, πριν το καλοκαιρι μεσοβδομαδα δεν υπηρχε περιπτωση να πλησιασω ουτε καν ενα μικρο σοκολατακι για να μην οδηγηθω σε βουλιμικο. αλλα μεσα στο καλοκαιρι επειδη κυλισα, τωρα μπορει να τυχει καμια μερα μονο μεσοβδομαδα να το κανω.σημερα πρωι πχ ειπα να φαω ενα μπισκοτο κ κατεληξα να φαω 5 κ 1 κρουασαν , αλλα ευτηχως σταματησα πριν φαω ολο το κουτι μπισκοτα κ τα υπολοιπα 3 κρουασαν. τυχαινει.....αλλα ξερω οτι θα κοπει που θα παει...οσο χειμωνιαζει.απλα μ χει μεινει η συνιθεια λογω καλοκαιριου. ειπα κ στους γονεις μ καθημερινες να κρυβουνε μπισκοτα γλυκα κ ολα αυτα τα περιεργα να μην τα βλεπω ωστε να μην με πιασει καποιο βουλιμικο αν τυχει κ ειμαι μονη μ σπιτι. σαβκυριακο αφεσου να φας λιγο παραπανω,επειδη η στερηση μονιμως δεν κανει κ καλο.αυτη οδηγει στα βουλιμικα.
αλλωστε να ξερεις, 1 και 2 μερες δν προλαβαινουν να γινουν λιπος. προσπαθισε να αφηνεις τελος τησ βδομαδας να τρως αυτα που σε παρασερνουν, κ για αρχη υπο την εποπτεια αλλων...οχι μονη σ................για οτι αλλο θελεις μπορεις να μ μιλησεις και στο μσν μ.....κανε κουραγιο. ξερω οτι αλλοι το θεωρουν χαζο, αλλα ειναι οντως εξαρτηση οπως ταναρκωτικα κ το ποτο. κ σοβαρο, κ βασανιστικο...........κ δν ειμαστε ναρκισσοι....απλα εχουμε μπει σε ενα τρυπακι για καποιο λογο.αλλα θυμισου οτι ΥΠΑΡΧΕΙ καποιος λογος κ μην το βαζεις κατω.....δεν θα σ πω ψεματα κ οτι θα τα καταφερεις,επειδη δν ξερω καν αν θα τα καταφερω εγω.αλλα καλο θα ταν να λες οτι προσπαθισες.αλλωστε εχεις ατομα να σαγαπανε ε?
22-09-2009, 14:10 #38
εγώ τώρα είμαι στη φάση που ήσουν κ εσύ πριν το καλοκαίρι.....νομίζω πως κ φρούτο πιο γλυκό να φάω θα κάνω σίγουρα βουλιμικό,πως δεν θα μπορέσω να σταματήσω.....έχω να ακουμπήσω οτιδήποτε γλυκό 10 μέρες,όσες κρατιέμαι δηλαδή κ από επεισόδια.....
νομίζω πως αν αφεθώ,ακόμη κ μία μέρα δεν θα μπορέσω να το κρατήσω,θα με πάρει η μπάλα,όπως κ έχει γίνει πολλές φορές πιό πριν...
όσο για το σπίτι,όχι απλά έχω εξαφανίσει όλα τα γλυκά αλλά οτιδήποτε φαγώσιμο!!!!!!δεν υπάρχει τίποτα!!!!!κ για να φάω πάω μόνο στους γονείς μου ( μένουν στο διπλανό διαμέρισμα ),οι οποίοι επιτηρούν πάντα τι θα πάρω να φάω (τους έχω εκπαιδεύσει πλέον!!!!)κ αυτό είναι που με βοηθάει αρκετά,το ότι νιώθω πως κάποιος με επιτηρεί.....
όχι,δεν είμαστε καθόλου νάρκισσοι...το αντίθετο μάλιστα πιστεύω....δεν έχουμε καθόλου αυτοπεποίθηση και ξεσπάμε στον εαυτό μας με το χειρότερο τρόπο.....
σίγουρα έχω ανθρώπους που με αγαπάνε,αλλά τους έχω διώξει γιατί δεν θέλω κανείς να πάρει χαμπάρι την κατάστασή μου....ντρέπομαι απίστευτα κ έβρισκα κατά καιρούς χίλιες δυο δικαιολογίες γ να μην βγαίνω με κανέναν....κυρίως όταν πήγαιναν γ φαγητό!!!!!
έτσι καταλήγεις να απομακρύνεσαι από όλους......άσε τα νεύρα που βγάζω πολλές φορές κ δεν θέλω να ξεσπάω σε κανέναν οπότε πάλι απομονώνομαι.....
τέλος πάντων....θα κάνουμε κουράγιο κ θα συνεχίσουμε να παλεύουμε μέρα με τη μέρα......είναι πολύ εξοργιστικό να απεχθάνεσαι τόσο πολύ τον μοναδικό άνθρωπο που θα έχεις μπροστά σου για όλη σου τη ζωή...τον εαυτό σου!!!
22-09-2009, 14:36 #39
1ο μερες ειναι τελειο ρε συ!!!!!!!!!!!!!μακαρι να χα κ γω να κανω επεισοδιο 10 μερες!νομιζω ειχα διαβασει οτι εχεις παιδια?
κοιταξε να δεις, κ εγω εχω απομακρυνθει απο τους φιλους μ,αλλα μεινανε 2-3 που οσο κ να τουε διωχνω μενουνε κ αυτο δειχνει ποσο φιλοι ειναι πραγματικα. οι αλλοι ας πανε στο καλο δεν τους χρειαζομαι. κ φυσικα το αγορι μ που με στηριζει πολυ, ο οποιος τωρα θα φυγει εξωτερικο για σπουδες 1 χρονο.
κ μη ξεχασω κ τους γονεις μ που οπως κ εσυ τους εχω εκπαιδευσει οπως λες. πριν αρρωστισω απο μικρη τσακωνομουνα παντα με τον πατερα μ ο οποιος ειναι απολυτα νευρικος κ ισχυρογνωμων, πραγμα που πηρα απο κεινον. τωρα ειναι αρνακι....κ ειναι τρομερο που τον βλεπω ετσι απεναντι μ να φοβαται να μ μιλησει να με εχει στα ωπα ωπα κ να κλαιει μπροστα μ σαν παιδακι.
γιαυτο σ λεω οτι ολα γινονται για καποιο λογο.εγω εκτος απο ψυχιατρο παρακολουθουμαι κ απο 2 ψυχολογους, οι οποιοι ψαχνουν να βρουν την αιτια του κακου, κ την αιτια των νευρων μ.παντως γενικα, ολες εμεις ειμαστε ατομα που απο παλια θεωρουσαμε το φαγητο σαν μεσο διασκεδασης επειδη καταπιεζομασταν απο γονεις κ δν καναμε κατι αλλο, η μεσο επιβραβευσης οταν χαιρομασταν, κ παραλληλα σαν μεσο τιμωριας οταν μας συνεβαινε κατι κακο.........πολλες φορες πιστευα οτι μ αξιζε να ξερναω κ να βασανιζομαι!επειδη θελω να μαι αδυνατη!και ωραια!κ δν με νοιαζει τπτ!
22-09-2009, 14:43 #40
Γιατι οσα λεμε να μην τα εφαρμοζουμε και εμεισ? Τι να απαντησω τωρα εγω? Ξερω τι ειναι το σωστο και τι πρεπει να γραψω αλλα μετα μ μιλαω και λεω, πως ουτε εγω εχω ακολουθησει τα ιδια μου τα λογια. Παντως μπραβο σε οσες εστω και 1-2 και ποσο μαλλον 10 μερες μειναν κα8αρες!
22-09-2009, 15:41 #41
μαίρη,όχι,δεν έχω παιδιά...ούτε καν παντρεμένη.....για την ακρίβεια έχω να κάνω σχέση με κάποιον εδώ κ 3 χρόνια περίπου.....κ πίστεψέ με,το γεγονός πως έχεις ένα σύντροφο είναι πολύ σημαντικό γτ πιστεύω πως όταν κάποιος μας αγαπάει κ μας το δείχνει,μας κάνει πιο εύκολο το να αποδεχόμαστε τον εαυτό μας....εγώ βέβαια έχω αποδεχτεί τη μοναξιά μου ( σε μεγάλο βαθμό ήταν συνειδητή ) αλλά τον τελευταίο καιρό έχω πραγματικά αρχίσει να νιώθω μόνη μου σε αυτόν τον τομέα....αλλά είναι πολύ δύσκολο να κάνω κάτι γ αυτό γτ η ζωή μου είναι τόσο χάλια πλέον κ το μυαλό μου τόσο θολό που δν έχω κουράγιο κ διάθεση να βγω έξω γ να γνωρίσω κάποιον.....
όσο γ τις 10 μέρες....κ εγώ απορώ με τον εαυτό μου κ τρέμω κάθε μέρα που ξημερώνει μήπως κ ξανακυλήσω....κρατιέμαι στα όριά μου κάθε βράδυ....έχω ζήσει τόσα πισωγυρίσματα αυτά τα 2 χρόνια που το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ελπίζω κ να προσεύχομαι να έχω δύναμη.....αν κ να σου πω την αλήθεια,αυτό που σκεφτόμουν είναι πως τώρα θέλω πραγματικά να χάσω τα κιλά που έχω βάλει στόχο κ έχω πειστεί πως τα βουλιμικά δν σε 'καθαρίζουν' από όλες τις θερμίδες....οπότε απλά καταναλώνω σχετικά φυσιολογικές θερμίδες αλλά δν ξεφεύγω ούτε στο ελάχιστο,γτ αλλιώς θα κάνω σίγουρα επεισόδιο!!!δν ξέρω πού θα με βγάλει...εξάλλου όλο δοκιμές κάνουμε όλοι να δούμε τι πιάνει....
mcan,σ'ευχαριστώ πολύ αρχικά.....καταλαβαίνω πολύ καλά τι λες γτ κ εγώ πολλές φορές λέω πράγματα επειδή ξέρω πως είναι σωστά αλλά είμαι η τελευταία που τα κάνει....το να αναγνωρίζεις όμως το σωστό είναι ένα μεγάλο βήμα,αν αναλογιστώ πως στο παρελθόν αυτά που λέω τώρα ούτε που τα σκεφτόμουν....το μόνο που με ένοιαζε ήταν να ικανοποιώ τη μανία μου χωρίς να σκέφτομαι τίποτα.....μέσα στην κόλαση όμως κατάλαβα πολύ καλά πως αν δν αντισταθείς,δν υπάρχει σωτηρία κ γυρισμός....
άρχισε να κάνεις όσο πιο μικρά βήματα γίνεται....ξέρω πόσο δύσκολο είναι....το ζω κάθε στιγμή....μην χάνεις το κουραγιο σου....ο,τι δν πέτυχε σήμερα,θα πετύχει αύριο.....ξεκίνα από την αρχή κ πάλεψε να βάλεις μία τάξη.....
οπως ακριβώς το λες...να ακούσουμε αυτά που οι ίδιες λέμε....κάποτε πρέπει να γίνει μια αρχή.....
22-09-2009, 16:23 #42
ωραια, κανε μια αρχη κ δες αν μπορεις να αφεθεις στο φλερτ,ισως επειδη δν εχεις να ασχοληθεις με κατι αλλο, να επιστεις την προσοχη σ στο προβλημα σ.εγω μπορει να κλαιγομαι κ να τα παραταω ωρες ωρες αλλα προσπαθω. ασε τα γ!@#να τα κιλα που θες να χασεις να σε απασχολησουν οταν θα γινεις καλα!!!!!!!τα λιγα περιτα κιλακια που εχεις τωρα ειναι το μικροτερο προβλημα σου!2ο λαθος σ ειναι λοιπον οτι αντι να βαλεις στοχο να γινεις καλα εχεις βαλει στοχο να αδυνατισεις. κ εγω κ η mcan εχουμε ισως παρει λιγα ασυμαντα κιλακια αλλα δεν σκεφτομαστε να τα χασουμε, μας ενοχλουνε φυσικα και μας ΤΡΩΝΕ οσο τιποτα αλλα εχουμε μελημα να γινουμε καλα τοτε κ μετα θα φυγουν κ ολα τα καθεκαστα!!!!!!!!!οσο αγχωνεσαι να αδυνατισεις τοσο θα βλεπεις οτι η ανυπομονισια σ θα σε οδηγει στην ευκολη λυση που εχεις μαθει...στην τουαλετα σ!κανε το μυαλο σ να απασχολειται με κατι αλλο για λιγο....κανε ενα τατουαζ, αγορασε ενα σκυλο!
22-09-2009, 23:50 #43
ααααχχχχχ.....τώρα τα είδα ΟΛΑ!!!!!
σήμερα είμαι πολύ χάλια από το μεσημέρι γτ έδωσα το σκυλάκι μου.....σήμερα μου έφυγε η αγάπη μου....τον είχα ενάμιση χρόνο αλλά επειδή έμενε αρκετές ώρες μόνος του,όταν εγώ ήμουν στη δουλειά και γάβγιζε,με ζάλισαν οι γείτονες κ αναγκάστηκα να τον δώσω κ μου λείπει ήδη τρελά!!!!!
όσο για αυτό που λες για τα κιλά,τόσον καιρό αυτό έλεγα....να γίνω πρώτα καλά κ μετά θα ασχοληθώ με τα κιλά....έλα όμως που δν γίνομαι καλά κ με βλέπω κ στον καθρέφτη κ φρίττω.....άσε που αυτά είναι αλληλένδετα.....ένας από τους λόγους που κάνω βουλιμικά,όπως κ όλες μας εξάλλου,είναι γ να μην πάρω κιλά....οπότε καταλήγουμε στον ίδιο φαύλο κύκλο......τουλάχιστον έτσι νιώθω πως το άγχος γ τα κιλά ίσως κ να δρα ως ανασταλτικός παράγοντας στα επεισόδια.....αν τυχόν παχύνω κ άλλο,τότε είναι που θα σαλτάρω τελείως!!!!!
23-09-2009, 12:13 #44
μα μονη σ ειπες κιολας οτι ετσι απλα διατηρησαι.....δν ξερω....κ εγω απο χτες δν ειμαι πολυ καλα....νιωθω χαλια...........
23-09-2009, 16:19 #45
τι σε έπιασε???κάτι συγκεκριμένο ή γενικά???πόσες μέρες έχεις να κάνεις επεισόδιο???
εγώ τρέμω γ απόψε το βράδυ....θα είμαι εντελώς μόνη μου κ έχω ήδη αρχίσει να κάνω τρελές σκέψεις!!!!δν ξέρω αν θα κρατηθώ.....
κάνε κουράγιο...εγώ θα είμαι εδώ μάλλον το βράδυ αν χρειαστείς ο,τιδήποτε....αν θες κάνε με add κ στο msn!υπάρχει το mail μου στα στοιχεία μου....μην το αφήνεις να σε παίρνει από κάτω.....
Άγχος και συμπτώματα
24-07-2025, 13:14 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή