Results 16 to 29 of 29
Thread: μηπως ειμαι αχαριστος???
-
23-06-2008, 23:33 #16
ειρηνη υμιν, κουμπαροι...
απο την αναλυση που μονος σου εκανες αχαριστε, συμφωνω και με το πρωτο και με το δευτερο μερος....
δεν συμφωνω με την αποψη οσων σου λενε οτι οντως εισαι αχαριστος...
το οτι μια κοπελα ειναι ωραια και καλη, δεν συνεπαγεται οτι εχεις μια ευτυχισμενη σχεση, το οτι δεν εισαι στον δρομο , δεν συνεπαγεται οτι νοιωθεις δημιουργικος στην δουλεια σου, το οτι εισαι σε καλυτερη μοιρα απο πολλους , δεν μπορει να ειναι επιχειρημα στο οτι εσυ δεν δικαιουσαι να εισαι δυστυχισμενος...
με αυτη τη λογικη, θα επρεπε να βγαλουμε ολους τους καταθλιπτικους αχαριστους η ηλιθιους, μιας και δεν τους αρκει το οτι οι αντικειμενικες συνθηκες της ζωης τους ειναι καλυτερες απο πολλων αλλων.
δεν παει ετσι ομως....
κι εδω θα ερθω να συμφωνησω με την απαντηση της Μαρινας...
ισχυουν πραγματι ολα αυτα που λες και κυριως τα δευτερα...τα προβληματα που εχεις δλδ...μονο, που μπορεις να κανεις κατι για να τα αλλαξεις...
οσο δεν επιδιωκεις να βρεις τις λυσεις, η απραξια σου θα σε ριχνει σε καταθλιψη...
ειναι στο χερι σου λοιπον....και για την καταθλιψη υπαρχουν πολυ ωραιες θεραπειες και φαρμακα, και για τα προβληματα υπαρχουν πολυ ωραιες και επωδυνες λυσεις....δυστυχως μεχρι στιγμης, ο τροπος για να γινει ομελετα χωρις να σπασουν αβγα, δεν βρεθηκε...
- 23-06-2008, 23:34 #17
23-06-2008, 23:41 #18
καλησπερα κοιτα.... ομιζω την μονη καλη απαντηση στην εδωσε η ανωνυμη.... και αν πιστευεις πως για να βρεις τον εαυτο σου χρειαζεσαι καποια βοηθεια....να μην τη φοβασαι..παντως με τιποτα μην αφησεις κατα τη γνωμη μου,ο,τι καλο εχεις τωρα στη ζωη σιυ,μιας και τα αναγνωριζεις... να σαι καλα και καλη τυχη
24-06-2008, 08:35 #19
Πιστεύω να μην σε απογοητεύσω πολύ άμα σου πω ότι δεν μου κάνουν καμία εντύπωση όλα όσα λες!!
Αυτό που έχω παρατηρήσει σε μένα, είναι ότι, όταν με πιάνει κατάθλιψη (όχι σαν κλινική περίπτωση, απλά σαν περίπτωση που βρέχει έξω και νιώθεις ότι όλα πάνε στραβά), αμφισβητώ τα πάντα, από την εμφάνισή μου, μέχρι τα έπιπλα του σπιτιού μου, τις ικανότητές μου, το αν με αγαπάνε οι φίλοι μου κλπ.
Είναι κάτι που περνάει. Αν θες να αλλάξεις κάτι, άλλαξέ το. Εσύ αποφασίζεις. Σκέψου καλά τι θες να κάνεις και πράξε ανάλογα.
Απλά, δε νομίζω ότι θες να τα αλλάξεις όλα. Μάλλον πρέπει να ανακαλύψεις ακριβώς τι θέλεις!!
24-06-2008, 08:41 #20
Originally posted by αχαριστος
Originally posted by liberchild
Eγώ το θεωρώ μιζέρια έως γκρίνια να μην υπάρχει ένα συγκεκριμμένο πρόβλημα να μοιραστεί κάποιος σ αυτό το φόρουμ, και απλά να αμπελοφιλοσοφεί. Ενα πράγμα σαν να του φταίνε όλα. Κουράζει αυτό, γιατί πώς να λύσεις όλα αυτά τα προβλήματα, απαριθμώντας τα ένα προς ένα, πού να ψάξεις να βρεις τα πώς και τα γιατί, μπερδεμένες καταστάσεις.
εσυ γιατι μπαινεις εδω αληθεια???? θες να μου πεις να σου βρω λυση με την δικη σου λογικη????? πες μου θα εκπλαγεις!!!!
ααα και αν σε ενοχλει η γκρινια εδω μεσα μπορεις να μπεις καπου ποιο αναλαφρα , να μια ιδεα ας πουμε http://www.filaki.gr
έλα βρέ αχαριστούλι, μιά κουβέντα είπα, απλά δεν μπορώ τους γκρινιάρηδες και που βαριούνται ( ενώ ξέρουν ) να ασχοληθούν με πράγματα που τους αφορούν και τους ρίχνουν. Υπάρχουν διάφορα, κι εγώ ακόμα όταν μπήκα εδώ μέσα με πρόβλημα μπήκα, δεν είμαι ρατσίστρια , ίσως κι εγώ έχω γίνει αρκετές φορές γκρινιάρα αλλά για άλλους λόγους που μόνο εγώ γνωρίζω, κι όχι για να μου λύσουν οι άλλοι το πρόβλημά μου. Αυτή είναι η διαφορά, μπορεί να μη το πιάνεις, δεν πειράζει καθόλου.
φιλάκια, να μου είσαι καλά και να μη γκρινιάζεις
:P
24-06-2008, 11:09 #21
Πολλές φορές <<έχουμε >> πράγματα που οι άλλοι θα ονειρευόντουσαν να έχουν. Και σύμφωνα με ατή την λογική είναι λάθος να αισθανόμαστε αυτό που αισθανόμαστε. Έλα μου που αισθανόμαστε όμως <<στάσιμοι>> ???
Τα πάντα είναι σχετικά . Αλλά ότι και να μας πουν αυτό που αισθανόμαστε αισθανόμαστε. Και μετά μπαίνουμε στην διαδικασία να απολογούμαστε για αυτό που αισθανόμαστε.
Αχάριστε έχεις όλα όσα ονειρεύομαι , πιστεύω ότι τώρα είσαι ευτυχισμένος ………..που το έμαθες αυτό…..
24-06-2008, 11:36 #22
Originally posted by katarina
Έλα μου που αισθανόμαστε όμως <<στάσιμοι>> ???
Ο άνθρωπος θέλει ζωή , κίνηση , εξέλιξη .......
Η στασιμότητα τον ενοχλεί . Οι στόχοι και η ελπίδα σε κινητοποιούν , σε δραστηριοποιούν και σου δίνουν ευχαρίστηση .
Οσα και να έχεις , αν το πάρεις αποφαση οτι είμαι καλά εδώ και δεν θα αλλάξει ποτέ τίποτα , δεν νομίζω οτι θα είσια ευτυχισμένος . (εχεις δει την ταινία : οι τεμπέληδες της εύφορης κοιλάδας ?)
Μάλλον θα αρχίσεις να τρώγεσαι με τα ρούχα σου .
Αφού ο άνθρωπος με κατι πρέπει να τρώγεται , ας τρώγεται με κατι θετικό , με ενα καλύτερο αύριο και με την ελπίδα οτι ισως το πραγματοποιήσεις .
Προσωπικά με ενοχλει τόσο το για πάντα, που δεν το λέω ποτέ . Μάλιστα πάντα φτιάχνω και εναλλακτικά σενάρια διαφυγής . Μου αρέσει να μαθαίνω , να εξελίσσομαι , να ενθουσιάζομαι , να αλλάζω , να βλέπω κ.α.
Αυτο που θα σου πρότεινα ειναι : κινητοποιήσου . Το ταξίδι προς ενα στόχο εχει πιο πολλά να σου δώσει απο τον ίδιο το στόχο . Αυτο το ταξίδι , μην το εγκαταλείπεις ποτέ . Αν ήδη εχεις φτάσει στην Ιθάκη , υπάρχουν και άλλοι στόχοι που μπορείς να θέσεις ........ :P
24-06-2008, 11:43 #23
Κλειώ ΑΥΤΟ είναι το νόημα της ζωής!!!!!!!!!!χαρά , ελευθερία, εξέληξη
24-06-2008, 12:08 #24
αχαριστος αισθάνεσαι γιατί η αλήθεια μέσα σου σε πονάει;
εμένα με κάνουν να αισθάνομαι αχάριστη γιατι δεν θελω να αναγνωρίσω το ψεμα που μου προσφέρει η ζωή μου, τι κ αν ζω μέσα σ\'αυτο, στην υποκρισία κ σε εκείνα που θέλουν.. ξερω τι μου συνβαίνει μέσα μου κ η αντιδραση μου μεταφραζεται σε αχαριστία απο τους άλλους, όμως δεν είναι καθόλου έτσι.. όσο κ να επιμένουν να αποδείξουν οτι είμαι ελεφαντας..
24-06-2008, 12:15 #25
Originally posted by mmaria
αχαριστος αισθάνεσαι γιατί η αλήθεια μέσα σου σε πονάει;
εμένα με κάνουν να αισθάνομαι αχάριστη γιατι δεν θελω να αναγνωρίσω το ψεμα που μου προσφέρει η ζωή μου, τι κ αν ζω μέσα σ\'αυτο, στην υποκρισία κ σε εκείνα που θέλουν.. ξερω τι μου συνβαίνει μέσα μου κ η αντιδραση μου μεταφραζεται σε αχαριστία απο τους άλλους, όμως δεν είναι καθόλου έτσι.. όσο κ να επιμένουν να αποδείξουν οτι είμαι ελεφαντας..
Σωστά, έτσι είναι. Και πολύ συχνά, ξεκινάμε με τις καλύτερες προθέσεις για να καταλήξουμε να φαινόμαστε ελέφαντες. Ισως και νάμαστε και να μη το ξέρουμε ούτε εμείς. Εν πάσει όμως περιπτώσει, η ευθύνη αυτού, είναι μισή ποτέ ολόκληρη.
24-06-2008, 12:29 #26
Αχάριστοι γιατί ??? επειδή θέλουμε να περνάμε καλά και δεν έχουμε βρει το πως??????????Σοβαρα????
24-06-2008, 21:18 #27
Να σας ευχαριστησω καταρχην για τις απαντησεις και τις αποψεις σας, που ολες αποτελουν ενα κοματι απο το παζλ του \"να εισαι καλα\" .
ισως τελικα αυτα τα πραγματα να χρειαζεται να τα λες και να τα ξαναλες για μην τα ξεχνας αρκει να εχεις και τους ανθρωπους να τα πεις βεβαια, αν δεν τους εχεις ειναι προβλημα
24-06-2008, 21:23 #28
Χμ το να εισαι καλα πιστευω δεν εχει πολλες φορες σχεση με το τι εχει πετυχεις και με το να σου πηγαινουν ολα καλα.
Παιζει και αυτο το ρολο του βεβαια...αλλα και μενα ολα καλα μου πανε αλλα αμα κοψω τα φαρμακα κουκουρουκου που λεει ο λογος.
Θα μπορουσαμε να φιλοσοφησουμε για το ανικανοποιητο του ανθρωπου ή το τι στοχους εφικτους ή ανεφικτους βαζει ο καθενας αναλογως την προσωπικοτητα του αλλα ας μην το παμε μακρυα...με λιγα λογια δεν εισαι αχαριστος... καλοσωρισες στο κλαμπ[COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]
25-06-2008, 14:31 #29
liberchild
δεν εχω κατι μαζι σου, αλλα πραγματικα η συμπεριφορα σου μου θυμιζει την συμπεριφορα καποιων \"φιλων μου\" που προσπαθουν να κρυψουν τις δικες τους ανασφαλειες κριτικαροντας ανελεητα τους γυρω τους (και εμενα φυσικα πισω απο την πλατη μου) για οτι μικρο η μεγαλο προβλημα τους συμβαινει, προσπα8οντας ετσι να αισθανθουν καλα σκεφτομενοι \"χα χα κοιτα τι επαθε αυτος \".
το προβλημα στην δικη μου περιπτωση ειναι οτι δυστυχως εχω τετοιους φιλους (καποιον μαλιστα σαν την δικη σου περιπτωση τον εχω ξεγραψει προ πολλου) αλλα αυτο που με ενοχλει ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ, αλλα το γεγονος οτι ΑΦΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩ ΣΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ παραμονο σαν γνωστους, αρα χανεις ενα φιλο και αισθανεσαι ολο και ποιο μονος και ολο και ποιο δυσκολα κανεις νεους οσο περνουν τα χρονια.
αφορμη για τα παραπανω πηρα απο ενα αλλο ποστ σου σε αλλο θεμα το οποιο το παραθετω παρακατω
************************************************** ************************************************** *****
στάλη στις 21-2-2008 στις 16:01 Απάντηση με παράθεση Αναφορά μηνύματος στον Administrator
Παράθεση:
Originally posted by liberchild
Κοίτα ίκαρε, άλλο νάσαι άσχημος, να το ξέρεις και να φροντίζεις να καλλιεργείς τα υπόλοιπα, κι άλλο νάσαι άσχημος και μαλάκας μαζί.
Ναι ειμαι πολυ μαλακας που περιμενω κατανοηση και βοηθεια απο τυπισες σα του λογου σου...
Generador de Fuentes Creative Fabrica
24-06-2025, 22:17 in Με καφέ και συμπάθεια....