pπαρακαλω καποιοσ να μου πει την ατκινσ!!!!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 5 123 ... LastLast
Results 1 to 15 of 67
    Junior Member

pπαρακαλω καποιοσ να μου πει την ατκινσ!!!!

γεια σασ κ παλι αν ειναι ευκολο καποιο μελοσ που γνωριζει να μου πει ποια ειναι η ημερισια διαταξη τροφων στην ατκινσ,ποσο γαλα επιτρεπετε ημερησιωσ ,τι ποσοτητα κρεατοσ ημερησιωσ?εχω διαβασει πολλα θεματα για αυτην την διαιτα απλα ξερω οτι μονο 20 γρ ημερησιωσ πρεπει υδατανθρακεσ...κ ποιεσ τροφεσ δεν περιεχουν υδατανθρακεσ καθολου,κ αν καποιο μελοσ την εχει κανει να μου πει το εβδομαδιαιο προγραμμα του κ τι αποτελεσματα ειχε??ευχαριστω πολυ

Junior Member
    γεια σου maraki23!

βρηκα το .doc μ'ενα search στο διαδικτυο.
    ελπιζω να ειναι αυτο που ψαχνεις...

Good Luck!

http://briefcase.pathfinder.gr/file/...c/15808/237745

Junior Member
    αχ σε ευχαριστω παρα παρα πολυ...ηταν πολυ αναλυτικη..τορα αν γνωριζει καποιοσ αν επιτρεπεται το γαλα επειδη θελω να πινω 2 ποτυρια την ημερα δεν ξερω αν κανει...θα με βοηθουσε πολυ...

Senior Member
    γεια σοθ ειμαι μια απο τισ πολλες που εχουν δοκιμασει την ατκινσ.. Να σου πω σε εμενα πιανει αλλα γενικα ψυλοζαλιζομουν και δεν ξκερω τι μακροπροθεσμες επιπτωσεις εχει. Αν τη συνδιασεις με καποιους απλους υδατανθρακες νομιζω θα ειναι το καλυτερο! Περιμενουμε νεα σου!

Junior Member
    μαλλον την εκανεσ για αρκετο καιρο ,εγω θελω 5 σκασμενα κιλακια να χασω ,μακαρι να πετυχει.....απλα φοβαμαι να μην παρω κιλα,μου φενεται παραξενο ν α μην πειναω κ να χανω τρωγωντασ φετα κ σαλαμι.ενταξει οχι κ σε μεγαλεσ ποσοτητεσ απλα επειδη παντα ειμαι σε διαιτα,γιατι περνω ευκολα κιλα τα ειχα ξεχασει αυτα..ειδηκα φετα κ μορταδελα..τι να πω θα δειξει,αλλα δεν τα τρωω απεριοριστα οπωσ λεει τρωω ποσοτητεσ πρωτεινων οπωσ οταν κανω διαιτα,απλα παλια οταν ειχα λιγουρεσ ετρωγα κανα φρουτο κ τορα μπωρω να φαω..τυρι στην λιγουρα μου,θα δειξει..

Junior Member
    οχ σορρυ η φετα απαγορευεται μονο το κιτρινο τυρι

Senior Member
    Δεν απαγορεύεται η φέτα! Απλά θα παίρνεις την συσκευασμένη και θα διαβάζεις τους υδατάνθρακες που περιέχει! Το ίδιο και το γάλα και το γιαούρτι! Τίποτα από αυτά δεν απαγορεύεται! Τα μόνο που απαγορεύονται είναι τα άμυλα (ρύζι, μακαρόνια, πατάτες, ψωμί κτλ), η ζάχαρη, τα φρούτα και τα λαχανικά (αν και σαλάτα μπορείς να τρως σε πολύ μικρή ποσότητα αλλά όχι ντομάτα, καρότα).

Junior Member
    αχ ωραια σε ευχαριστω..απλα οι αποξεισ δυηστανται εχω διαβασει απο πολουσ την διαιτα αυτ κ αλλοι λενε απαγορευεται το γαλα αλοι το επιτρεπουν οπωσ κ με το καφε κ με το αλκοολ(οχι γλυκο ενοειται κ με σοδα αλολοι τα επιτρεπουν κ αλλοι οχι

εδω θα λυθουν ολες οι αποριες σου τα παιδια ειναι expert
    http://www.lowcarblife.org/

Junior Member
    ευχαριστω πολυ πορκι !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Junior Member
    δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο διαιτολόγιο???δεν μπορώ έτσι.φοβάμαι μην κάνω λάθος!

Junior Member
    Καλημέρα! Είμαι καινούριο πολύ φρέσκο μέλος στο καταπληκτικό αυτό forum.Έχω ξεκινήσει την Atkins εδώ και μία βδομάδα αλλά την είχα κάνει και παλιότερα.Είχα χάσει τα τότε 10 περισευούμενα κιλά αλλά μετά ξαναγύρισα στις παλιές διατροφικές μου συνήθειες (μη φανταστείτε γουρουνιές τρομερές, απλώς κάποια γλυκάκια και αρκετά ζυμαρικά), γέννησα 2 παιδάκια και κέρδισα 20 κιλά!!!Η συγκεκριμένη δίαιτα είναι καταπληκτική αλλά πρέπει να τη δεις σαν τρόπο ζωής και όχι σαν δίαιτα...αλλιώς θα τα ξαναβάλεις όλα τα κιλά.Δεν στερείσαι όμως κατά τη διάρκειά της, είναι νόστιμη, μπορείς να βγεις σε οποιοδήποτε εστιατόριο, φαστφουντάδικο κ.λπ. και να φας αξιοπρεπώς. Αν πάρεις και συμπλήρωμα διατροφής και γυμναστείς λίγο θα εκπλαγείς από το αποτέλεσμα!!!!!¨Αυτή τη φορά αγόρασα και το βιβλίο του Atkins που τα εξηγεί όλα με λεπτομέρειες και παρατήρησα ότι έχει προσθέσει κάποια πράγματα στο διαιτολόγιο που την κάνουν πιο εύκολη και πιο υγιεινή.
    Στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όλες και όλους τους συναγωνιστές !!!
    Κουράγιο θα τα καταφέρουμε!

Senior Member
    katmirto,καλώς σε βρίσκουμε!
    Αποπνέεις έναν αέρα θετικής ενέργειας και αισιοδοξίας και μου αρέσεις πολύ!
    Να χαίρεσαι τα καμάρια σου!Χαλάλι τα όποια κιλάκια...Είσαι άλλωστε στα μισά του δρόμου!
    Καλή δύναμη στη συνέχιση της προσπάθειας σου!Να μας λες τα νέα σου...Φιλάκια πολλά!

Junior Member
    Αχ! ολο λεω θα την ξεκινησω την Atkins και ολο παρασυρομαι απο τους υδατανθρακες και οχι μονο. Για μια περιοδο που ειχα ακολουθησει τη συγκεκριμενη διατροφη ειχα χασε τα κιλα που ηθελα και το σωμα μου μου αρεσε τοτε περισσοτερο απο ποτε. Το θελω ξανα αυτο το σωμα. Σκεφτομαι πως ημουν και πως καταντησα και με βριζω που εχω αφεθει στην καταντια μου χωρις να αντιδρω ουσιαστικα. Σκεφτομαι απο αυριο να ξεκινησω αλλα αυτη τη φορα με τον σωστο τροπο, δηλ. να μην παραλειπω γευματα, να μην γουρουνιαζω ακομη και με τις επιτρεπτες τροφες , να μην μασαω τσιχλες μιας και μου ανοιγουν την ορεξη και να τρωω περιορισμενα τυρια. Αν καποια θελει να ξεκινησουμε μαζι ας μου το γραψει, πολυ θα ηθελα να εχω παρεουλα στην προσπαθεια.

Senior Member
    tinkerbell6, η συγκεκριμένη δίαιτα έχει πολλές πρωτεϊνες και είναι κουραστική, επίσης δεν είναι καλή επιλογή αν έχει χοληστερίνη.

Page 1 of 5 123 ... LastLast