υπερφαγια - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 42
    Junior Member
    Originally posted by dolphin
    Καλημέρα Angel_tears και καλώς μας ήρθες!

Ήθελα να σε ρωτήσω, μετά από τα επεισόδια αυτά της υπερφαγίας που έχεις κάνεις εμετό ή απλά περιμένεις να χωνέψεις? Καμιά φορά, αν στερείσαι πολύ και για μεγάλο χρονικό διάστημα κάνοντας δίαιτα, ο οργανισμός ξεσπάει. Επίσης, παίζει και να σε πιάνει υπογλυκαιμία και να τρως υπερβολικά και απότομα.
    Βασικά,όχι δεν έχω κάνει εμετό.Η αλήθεια είναι ότι το σκέφτηκα μερικές φορές,ίσα ίσα για να απαλλαγώ από το βάρος στο στομάχι που με πόναγε απίστευτα,αλλά η σκέψη και μόνο με αηδίαζε και επίσης σκεφτόμουν ότι κάνω που κάνω κακό στον εαυτό μου,τουλάχιστον μην το φτάσω στο έσχατο σημείο, έχοντας μάθει για τις συνέπειες του εμετού στον οργανισμό μου.Αλλά και αυτή η αναμονή του να περιμένω να χωνέψω με πέθαινε,πόναγα υπερβολικά και ευχόμουν να γύρναγα το χρόνο πίσω και να μην είχα φάει τίποτα από αυτά που έφαγα.
    Η αλήθεια επίσης είναι ότι δυστυχώς είμαι αρκετά γλυκατζού και ενώ είχα καλό πρόγραμμα διατροφής με συχνά και υγιεινά γεύματα μέσα στην ημέρα,από γλυκά έτρωγα που και που και ίσως τα στερούμουν λίγο παραπάνω από ό,τι θα έπρεπε.Το κακό παραγίνεται λίγες μέρες πριν την περίοδό μου,που τότε παρατηρώ να εμφανίζονται οι κρίσεις που δεν μπορώ να τις ελέγξω.
    Για να δούμε...ελπίζω να τα καταφέρω,το έχω βάλει πείσμα!Θα μπαίνω και εδώ για να παίρνω κουράγιο και να συνεχίζω τις προσπάθειες!:)

Junior Member
    Originally posted by sabe
    Και βέβαια σου το ευχόμαστε AngelTears,να δεις πως με ενημέρωση,επιμονή και συμπαράσταση,θα πάνε όλα καλύτερα,αρκεί να το παλέψεις,με σταθερότητα και δίχως πανικό.Ε,δεν αλλάζουν τα nicknames αμέσως,ξεκίνα να το κάνουμε ΑngelSmiles καλέεεε!
    Καλημέρα και σε όλα τα κορίτσια,πάμε δυνατά!Δελφινάκι,τα φιλιά μου!
    Έτσιιιιιιι!:D Ευχαριστώ πολύ και εσένα!Μακάρι όλες να καταφέρουμε τον στόχο μας!Γιατί είμαστε πολύ δυνατές καταβάθος,αλλά θέλουμε μια ώθηση για να βγει αυτή η δύναμη στην επιφάνεια!Κοριτσάρες,γερά,� �ε τσαμπουκά!!!:P
    (Y.Γ:Ααααχ,και αυτό το nickname θα με συνοδεύει πάντα μου φαίνεται ,καθ'ότι λίιιγο κλαψιάραα! :P :P )

Senior Member
    Αφού μπορείς και αποφεύγεις τους εμετούς είσαι σε πολύ καλό δρόμο. Όλα στο μυαλό μας είναι. Αν καταφέρουμε και το ελέγξουμε τότε τίποτα δε μας παρασέρνει. Απλώς κάποιος πρέπει να μας δείξει τον τρόπο να το πετύχουμε αυτό. Κι αυτός είναι συνήθως κάποιος ειδικός.

irenep
    Guest
    koritsia exete akoysei gia to lipotox? to exete dokimasei? mporoyme etsi na eleksoyme thn oreksh mas?

irenep
    Guest
    παρεπιπτοντως πως μπαινουν τα τικερακια? βρηκα το site, το εφτιαξα αλλα δεν ξερω πως να το βαλω!

Junior Member
    Originally posted by irenep
    koritsia exete akoysei gia to lipotox? to exete dokimasei? mporoyme etsi na eleksoyme thn oreksh mas?

Το έχω και το έχω δοκιμάσει και δεν κάνει τίποτα! δεν ελέγχει την όρεξη! Καμμία σχέση!!! Το καλύτερο είναι ένα στυμμένο λεμονάκι πριν το φαγητό. Αλλά χωρίς υπερβολές ε! Μην παρεξηγηθώ κιόλας.

irenep
    Guest
    krima. diavasa oti kapoioys toys voithise kai hmoyn etoimh na to paro.

Junior Member
    Ειρήνη μου,
    Να ξέρεις πως όλα βοηθούν εάν βοηθήσεις κι εσύ! Λιγότερο φαγητό, περισσότερη άσκηση. Εγώ δυστυχώς το πήρα το δοκίμασα για 10 ημέρες με λιγότερο φαγητό (χωρίς γυμναστική όμως), και εχασα μισό κιλό. Στον καθένα βέβαια δρα διαφορετικά.
    Ενα πολύ καλό είναι το τσάι form and shape (το διαφημίζουν στην τηλεόραση). 1 κιλό την εβδομάδα είναι καλό! Αλλά θέλει 8 ποτήρια νερό την ημέρα (που εγώ δεν πίνω). Δοκιμασμένο πάντως και πολύ καλό!
    Φιλιά! Καλή συνέχεια! :)

Junior Member
    egw eixa pa8ei anore3ia kai meta perasa sthn uperfagia...etrwga ta panta!!!phgaina se fournous,se periptera,se super market kai ekana trelous logariasmous se gluka,sokolates,patatakia,kruasan klp!!!!edw kai ena xrono me pianoun tetoies kriseis alla den 3ernaw!eperna omws ka8arktika kapoia periodo!exw stamathsei twra omws...dokimasa to killokiller egw...5 kila se 2 bdomades...ontws ta exasa ta 5 alla dn 3erw kata poso htan LIPOS 'h k ugra kai lipos..gia to lipotox exw akousei oti se fouskwnei paaara polu,den trws kai xaneis LIPOS..

irenep
    Guest
    τελικα το αγορασα το lipotox. παιρνω ομως μονο 1 χαπι πριν απο καθε γευμα.θα ελεγα οτι λειτουργει περισσοτερο σαν placebo! θα δουμε. παντως το παιρνω 3 μερες,προσεχω λιγο και τι τρωω και εχω κατεβει μισο κιλο. ευχηθητε μου καλη συνεχεια!

Senior Member
    Καλή συνέχεια να έχεις αλλά με προσοχή στα φάρμακα. Για πόσο καιρό θα τα παίρνεις?

Senior Member
    ....μια συναδελφος επαθε φαρμακευτικη ηπατιτιδα μετα την χορηγηση αυτου του φαρμακου...
    ειναι 26 χρονων και υγιης....
    φυσικα δεν παρουσιαζουν ολοι οι ανθρωποι τις ιδιες παρενεργειες..απλα να ειστε ενημεροι οτι δεν ειναι τοσο αθωο και ''φυτικο'' σκευασμα...

irenep
    Guest
    elega na paro to proto koyti olo kai an do apotelesmata na synexiso kai se deytero.oxi parapano! alla logo agioy dhmhtrioy kai kerasmaton anebhke pali to noymero ths zygarias... :-(

Junior Member
    Καλησπερα και απο εμενα . Ειμαι καινουργια στο forum αν και το εχω επισκεφτει αρκετες φορες. Συγνωμη αν κανω κατι λαθος (π.χ. γραφω σε λαθος θεμα), ειναι η πρωτη φορα που γραφω εδω και δεν εχω κατατοπιστει πληρως, οποτε ανα χρειαστει διορθωστε με. Το προβλημα μου ειναι η υπερφαγια. Αυτα τα απεριγραπτα επεισοδια που με πιανουν σχεδον καθε ημερα και με κανουν να λισω τον εαυτο μου. Εχω παρει 10 κιλα σε 5 μηνες περιπου. Νιωθω το σωμα μου να φουσκωνει, να φουσκωνει σαν μπαλονι, τη διαθεση μου στα ταρταρα και νιωθω να γερναω αποτομα. Δεν αναγνωριζω τον εαυτο μου πλεον και τιποτα δεν μπορει να μου δωσει χαρα. Γραφω εδω γιατι πιστευω οτι υπαρχουν και αλλοι ανθρωποι που νιωθουν ετσι, γιατι η μαυρη αληθεια ειναι οτι νιωθω πολυ μονη και πως κανεις απο τους κοντινους μου ανθρωπους δεν με καταλαβαινει. Καλως σα βρηκα λοιπον!

irenep
    Guest
    mia xara se katalabainw tinkerbell!! egw exw yperfagiko episodeio kathe fora pou malono me ton filo mou, me toyss goneis mou h apla epeidh eimai spiti kai bariemai! ola mes to myalo einai!

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast