KOILIOPLASTIKI :):)
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 9 of 9
    Senior Member

KOILIOPLASTIKI :):)

ΧΑΙΡΕΤΩ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ!
    ΕΧς ΑΓΧΟΣ ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΧΙΧΙΙΧΙ
    ΕΛΠΙΖΩ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΛΑ
    ΛΟΙΠΟΝ...ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΤΙΣ 5000 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΚΟΙΛΙΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΔς ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΟΥΝ
    ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ...ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤς ΤΗ ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΜΟΙΡΑΖΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΛΥΠΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΜΟΥ.
    ΕΧΩ ΒΕΒΙΑ ΦΟΒΕΡΟ ΑΓΧΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΧΘς ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΥΠΕΡΝΙΚΑΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΜΟΥ.
    ΚΑΝΟΝΙΣΤΗΚΕ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΟΚΤςΜΒΡΗ ΤΗΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ METROPOLITAN ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ.
    ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΠΟΙΑ ΦΙΛΗ Ι ΦΙΛΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΑΣ ΜΟΥ ΠΕΙ
    THN ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΤςΣΗ Π ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ Μ ΛΟΓς ΑΠςΛΕΙΑΣ ΚΙΛςΝ...
    πΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΗΜΟΥΝ 106 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΤςΡΑ 68 ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΙΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΙΝΑΝ...
    ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΞΕΡς ΟΤΙ ΝΟΕΡΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ
    KALHMERA!
    NEW LIFE!

Καλημερα κατερινα,

Δεν εχω αποψη επι του θεματος. Γραφω μονο για να σου ευχηθω τα καλυτερα και να σε παρακαλεσω να μασ δωσεις πληροφοριες οταν κανεις με το καλο την επεμβαση.
    Ο κ. Μπουκουβαλας ηταν ο γιατρος με τον οποιο μιλησες εξ αρχης ή μιλησες και με αλλουσ και κατεληξες σε αυτον? Με ενδιαφερει το θεμα σου.

Φιλακια και οχι αγχος

Senior Member
    πινοκιο καλη μερα!

οχι δεν ηταν ο μονος!μιλησα και με αλλουσ
    να σου πω την αληθεια ημουν αναμεσα σε αυτον και στον κυριο Κουπα
    Επελεξα τον κυριο Μπουκουβαλα και γιατι τα αποτελεσματα που ειδα ηταν σχετικα καλυτερα απο του κυριου κουπα αλλα και γιατι μου φανηκε περισσοτερο ειληκρινης¨)

Senior Member
    katerina να υποθεσω οτι εισαι 23 χρονων; Με ενδιαφερει παρα πολυ να μου πεις για την πτωση της κοιλιας γιατι περιπου στα ιδια νουμερα παιζουμε - εννοω από κιλά, οχι ηλικιακα. Τα εχασες γρηγορα; Παραλληλα πήγαινες σε γυμναστηριο ή δοκιμασες μηχανηματα παθητικης γυμναστικης σε ινστιτουτο και παρολα αυτα το αποτελεσμα δεν ηταν ανεκτο;

Senior Member
    dream on τωρα πλεον ειμαι 25¨)οταν χανεισ τοσα πολλα κιλα ειναι σχεδον αδυνατο να μπορεσεισ να διατηρησεισ το σωμα σου σε μια κατασταση η οποια να μπορει να αποκατασταθει με γυμναστηριο η παθητικη γυμναστικη...εκτος και αν τα χασεισ πραγματικα αργα...αν δεν υπηρχε "πτωση κοιλιας"ισως και να μπορουσε να αποκατασταθει με γυμναστικη...
    τιποτα ειναι αχρηστο δερμα π περισσευει και δεν μπορει εκ των πραγματων να δεσει με το υπολοιπο σωμα...αχρηστο κομματι κρεατοσ...ουτε καν λιποσ δεν ειναι για να πεισ κανε διαιατα και χασε το..
    οσο και αν αδυνατισω αυτο τηα περισσευει...

Senior Member
    τα κιλα χαθηκαν ωσ εξης
    106-66 σε 5 μηνες με κανονικη διαιτα και εφοσον ρυθμιστηκε ο θυρεοειδησ μου.
    66-85 στην περιοδο των πανελληνιων
    85-64 φοιτητρια
    64-68 εδς και δυο χρονια

Senior Member
    Καταλαβαινω τι λες.
    Τα 40 κιλα σε ενα 5μηνο ειναι πολυ γρηγορα! Προφανως ησουν πολυ μικρη τότε και ισως δεν ηταν κιλα που τα εφερες πολύ καιρο πανω σου. Παιζει ρολο και η ποιοτητα του δερματος, η κατασκευη μας, ολα. Σου ευχομαι να σου πανε ολα πρίμα και να πραγματοποιησεις ολα τα ονειρα σου! Και αν θέλεις κράτα μας ενήμερες :-)

Senior Member
    Κουκλίτσα,αν θέλεις,ρίξε μια ματιά στην πρόσφατη επέμβαση του Στελάρα...
    Κατατοπιστικότατος κι αναλυτικότατος όπως πάντα,θα πάρεις μια καλή ιδέα...
    Πάντως και κατά τη δική μου γνώμη,πολύ καλά κάνεις,που το αποφασίζεις!
    Μικρή κοπελίτσα είσαι,η απώλεια βάρους μεγάλη και οι δερματολογικές επιπτώσεις της,αναπόφευκτες...
    Λίγες μέρες υπομονή για μια ζωή!Αξίζει!Χαλάλι κι ο πόνος και τα χρήματα!Περιμένουμε και νεότερα,ε;

--->Στέλιος:Κήλη & κοιλιοπλαστική στους 25 μήνες

Senior Member
    signwmi paidia gia to greeklish alla exw to mikro laptopaki kai dn exei epilogh gia ellinika
    Dream on se eyxaristw poly ennoeite oti tha mai se epafh!
    Nadine se eyxaristw gia tin parapompi sto post toy Stelioy toy esteila kai u2u omws dn to exei dei akoma nomizw oti tha mporesei na me pliroforisei gia polla
    Ante na paei kala i koilitsa kai egw tha tin prosexw dn mporeite na fantasteite!
    tha liwnw stooys koiliakoys..xaxaxaxa