Πως επιτυγχάνεται η συναισθηματική πληρότητα ? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 19 of 19
    Senior Member
    Αλλωστε ειναι ενας ατελης κοσμος...οχι απαραιτητα φτιαγμενος για μας,απλως υπαρχουμε και εμεις και προσπαθουμε για το καλυτερο και φυσικα υπαρχει και το τελος που αργα ή γρηγορα ερχεται...

οχι πειτε μου ποιος δεν ψυχοπλακωθηκε με το τελευταιο:P
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Originally posted by keep_walking
    Για να αγαπας ομως και να σε αγαπανε αντιστοιχα ποια η προυποθεση?
    αμα ειχα να επιλεξω μια θα ελεγα, μονο να αφησεις την πορτα ανοιχτη , οχι οτι ειναι ευκολο..
    προσωπικα εχω αισθανθει αγαπη απο καθημερινα περιστατικα οπως ενα αγγιγμα στον ωμο και απτην αλλη μπορει ο πατερας μου να σκοτωνεται για μενα και εγω να μενω ασυγκινιτος..

Η πληροτητα νομιζω περιεχει και θετικα και αρνητικα αισθηματα και δε γινεται να διαρκει για πολυ. αμπελοφιλοσοφωντας και γω νομιζω αμα σου λειπει ασφαλεια ή πιστη τοτε η αγαπη μπορει να προσφερει ασφαλεια και πιστη [ πχ] , το αντιθετο ομως δεν ισχυει, αυτη την ιδιοτητα εχει η αγαπη
    . αν ειχα παλι να δωσω μια απαντηση θα ελεγα την αγαπη και γω. φυσικα.. οτι κ αν ειναι αυτη

Senior Member
    Δεν θα μπορουσαμε να πουμε ως συναισθηματικη πληροτητα του το οτι ειμαι πραγματικα πληρης και δεν χρειαζομαι κανεναν ουτε να αγαπαω ουτε να με αγαπανε...δηλαδη δεσμιος κανενος?
    Δεν θα ηταν πιο κοντα στον ορισμο μιας και η αγαπη ειναι οπως και να το κανουμε μια μορφη εξαρτησης?
    Δεν θα μας χαριζε μεγαλυτερη ελευθερια αρα και μεγαλυτερη ισως συναισθηματικη πληροτητα?
    Ειμαι πληρης=εχω καλυψει τις αναγκες μου κατα καποιο τροπο εστω και αν αυτη ειναι μια ή πολλες.
    Sorry παιδες απλως εχω ορεξη να γραψω:P
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Κι αμα καλύψεις με τον έναν ή τον άλλο τρόπο τις ανάγκες σου, καινούργιες θα γεννηθούν που θα ζητούν κάλυψη, και πάλι θα νοιώθεις συναισθηματικό κενό.. όπως όλοι μας. Αυτό πιστεύω.

Page 2 of 2 FirstFirst 12