Results 1 to 15 of 40
Thread: Μετανιωσα... (?????)
-
21-09-2009, 16:38 #1
Μετανιωσα... (?????)
Πριν 5 μερες εβαλα κι εγω το περιβοητο δαχτυλιδι. Εκτος του οτι τραβαω του Χριστου τα παθη, διαβαζοντας καποιες μαρτυριες εδω μεσα εχω φρικαρει εντελως... Μηπως τελικα διαλεξα λαθος εγχειρηση? μηπως επρεπε να κανω πτυχωση η κατι αλλο? Σας παρακαλω οσοι εχετε κανει εδω και καιρο πειτε μου εισαστε ευχαριστημενοι τελικα? μετανιωσατε? σας δημιοθργησε προβληματα ο δαχτυλιος? υπαρχει καποια τροφη που μετα την εγχειρηση δεν μπορεσατε να φατε ξανα? τα αλεσμενα αντεχονται η ειναι αηδια?? βοηθηστε με εχω χασει το κουραγιο μου...
παρεπιπτοντως ειμαι 1,67 και 114 κιλα.
- 21-09-2009, 20:26 #2
47 ολοκληρα ατομα το διαβασαν ενας χριστιανος δεν βρεθηκε να πει κατι να με καθησυχασει λιγο?
21-09-2009, 20:28 #3
εγω το διαβασα αλλα εχω κανει πτυχωση και δεν ειμα σε θεση να σε διαφωτησω
μην αγχωνεσαι ομως για να αποφασισει ο γιατρος σου πως ο δακτυλιος ηταν η καλυτερη λυση για εσενα σιγουρα κατι παραπανω απο εμας θα γνωριζει!
ισως το μονο μειονεκτικο με τις αλλες επεμβασεις ειναι οτι νοιωθεις αυτο το ανεβοκατεβασμα του δακτυλιου αλλα πιστευω πως θα το συνηθισεις με το καιρο. μην ξεχνας πως εχεις ενα ξενο σωμα μεσα σου λογικο ειναι να νοιωθεις παραξενα στην αρχη.
οποιοδηποτε ομως πονο- ενοχληση νοιωθεις αμεσως να ενημερωνεις το γιατρο σου.
21-09-2009, 20:40 #4
πως ειναι η δικη σου εγχειρηση? πονουσες? ειχες διατροφικους περιορισμους κτλ?
ευχαριστω που απαντησες...
21-09-2009, 20:45 #5
Esprit dn exw proswpikh empeiria wstoso to exei kanei enas poli kontinos m anthrwpos
xerw oti arxika dn mporouse na faei tipota sinexise trwgontas alesmena...i apwleia twn kilwn toy dn itan theamatiki ex arxis omws twra (diasthma 11 minwn peripoy)einai enas entelws diaforetikos ADYNATOS anthrwpos
21-09-2009, 20:46 #6
ειχε κι αυτος χαλαρωση? διαβασα για το δικο σου προβλημα και με χει φαει το αγχος καρκινο θα βγαλω στο τελος με αυτην την υποθεση.
21-09-2009, 20:48 #7
οχι δεν πονουσα καθολου εκτος απο το πρωτο βραδυ μονο μετα την επεμβαση. ειχα διατροφικους περιορισμους τον πρωτο μηνα μονο. τις πρωτες 15 μερες επεινα μονο υγρα και τις επομενες 15 ξεκινησα τις αλεσμενες τροφες τα γιαουρτακια τοστακια φρυγανιες και μαλακα τυρια... τωρα ειμαι στο δευτερο μηνα και τρωω κανονικα απο ολα. απλως τρωω πολυ λιγες ποσοτητες πλεον, δεν μπορω να φαω πολυ. χθες ας πουμε ειχαμε τραπεζι απο την λαιμαργια μου εβαλα απο ολα στο πιατο μου.. με το που εφαγα 5-6 μπουκιες σαλατα ομως εσκασα ( ηταν βεβαια ενισχυμενη σαλατα με κρουτον παρμεζανα)
δηλαδη η επεμβαση που εκανα μου επιτρεπει να φαω απο ολα απλως σε πολυ μικρη ποσοτητα ετσι στο χερι μου ειναι αν θα το εκμεταλευτω και θα τρωω σωστα η θα πλακωνομαι ανα 3 ωρες στο φαγητο
21-09-2009, 20:49 #8
Esprit μου,προσπάθησε να ηρεμήσεις γιατί με όλες αυτές τις σκέψεις να σε κατακλύζουν δε σε βοηθάς.
Βρικσόμαστε στις 5 μέρες μετά το χειρουργείο.Είναι αναμενόμενο να έχεις κάποια πονάκια,τραβηγματάκια κλπ.
Δε θα έπρεπε όμως να πονάς τόσο πολύ.Γιατί δεν παίρνεις παυσίπονο;Έχεις μιλήσει με τους γιατρούς σου
για το πώς ακριβώς νιώθεις;Φαντάζομαι είναι η πρώτη σου επέμβαση κι έχεις κάπως φρικάρει...Προφανώς
σου τα παρουσίασαν κι εκείνοι μέλι-γάλα στη σχετική ενημέρωση και τώρα αλλιώς τα βλέπεις στην πράξη
και φοβάσαι για τα χειρότερα.Νομίζω πως ακόμα είναι πάρα πολύ νωρίς για να καταλήξεις σε συμπεράσματα
κατά πόσο επέλεξες την καλύτερη δυνατή για σένα επέμβαση....Υποθέτω πως πριν καταλήξετε με τους γιατρούς σου
σ'αυτήν ήσουν ενημερωμένη και για τις άλλες,τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα τους...Η αλήθεια είναι
πως η πτυύχωση και η σλιβ ακούγονται αρκετά θεαματικές στα αποτελέσματα τους,αλλά σε καταλαβαίνω
που έκλινες προς τον δακτύλιο,καθότι λιγότερο παρεμβατικός.Λες,δεν πειράζω τα όργανα μου,απλά προσθέτω κάτι,
που αν δεν πάει καλά στη χειρότερη το βγάζω κι είμαι όπως και πριν...Κι εγώ έτσι τον είχα αποφασίσει...
Από κει και πέρα όποια επέμβαση κι αν έκανες το μετεγχειρητικό διάστημα των υγρών και των αλεσμένων δε θα το γλύτωνες.
Δεν είναι και πολύ εύκολο,οκ,κι εγώ σιχαινόμουν τα αλεσμένα και τους ζωμούς και την έβγαζα κυρίως με γαλατάκι και γιαουρτάκι,
αλλά λίγες μερούλες είναι και θα περάσουνε...Τι να κάνουμε;Όσο περνά ο καιρός όμως και θα μπορείς να τρως
πολλά περισσότερα,αρκεί να τρως αργά και να μασάς πολλές φορές τη μπουκιά σου.Στον πρώτο μου δακτύλιο
εγώ δε μπορούσα να καταναλώσω φρούτα,λαχανικά κλπ,αλλά στον δεύτερο μπορούσα τα πάντα και μάλιστα
χωρίς πόνο κι εμετούς.Και γύρο ακόμα που κάπου αλλού έλεγες,απλά χόρταινα με τον μισό...Δεν τρέχει και τίποτα...
Από τις ιστορίες που διάβασες και φρίκαρες,φαντάζομαι κάποια ήταν δική μου...Μην ταυτίζεσαι όμως εσύ μ'αυτήν.
Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που έκαναν δακτύλιο και χωρίς προβλήματα έχασαν και διατηρούν πάρα πολλά κιλά!
Δώσε χρόνο στην επιλογή σου και επίτρεψε της να σου αποδείξει κατά πόσο ήταν η καλύτερη δυνατή για σένα
πριν αρχίσεις να χρησιμοποιείς το ρήμα "μετανιώνω".Ακολούθησε πιστά τις οδηγίες του γιατρού σου και μην προτρέχεις.
Κάνε θετικές σκέψεις που σε χαλαρώνουν και πράγματα ευχάριστα με τον χρόνο σου από το να διαβάζεις τώρα
φρικαλέικες ιστορίες.Το να έχεις καλή ψυχολογία βοηθά πολύ στην ανάρρωση.Υποστήριξε την επιλογή σου
και κάνε ό,τι περνά από το χέρι σου να πετύχει!Αν νιώθεις αδυναμία και πείνα υπάρχουν και κάτι συμπληρώματα
σε υγρή μορφή,που μπορείς να πάρεις.Εγώ την έβγαζα με FORTIMEL(έχουν διάφορες ευχάριστες γεύσεις)
Βαθείες ανασούλες θέλω τώρα κι ηρεμία,οκ;Έλα να σε χαρώ,κοπελάρα μου!Ό,τι άλλο χρειάζεσαι,εδώ είμαι...
21-09-2009, 20:55 #9
το ναντινακι μας ειναι η πιο ειδικος επι του θεματος!!!! οτι αποροιες και αν εχεις ειμαι σιγουρη πως θα εχει και την απαντηση
21-09-2009, 21:06 #10
grrr mia wra egrafa kai to exasa!
epi tis oysias Esprit m i Nadine nomizw s edwse poli katatopistiki apantisi apo ekei kai pera prepei esi moni s na apobaleis to agxos soy
Plaka plaka koritsia ayto mas katastrefei kai mas wthei se ypoules nyxterines exormiseis xexexe
toylaxiston emena
eytyxws p yparxei i atkins kai exw swthei xaxaxaxa
xalarwsi Esprit m nai eixe kai exei logiko dn einai?exase gyrw sta 50 kila
To oti einai antras paizei kapoio rolo sto rythmo apwleias kilwn?Gnwrizei kaneis?
21-09-2009, 21:08 #11
το προβλημα μου δεν ειναι τα αλεσμενα κτλ αυτα θα τα αντεξω και εναν και δυο μηνες αν ειναι αλλα αργοτερα δεν μπορω να σκεφτομαι οτι δεν θα μπορω να φαω κατι. εχω φρικαρει γιατι πουθενα δεν ειδα ατομα να ειναι ευχαριστημενοι απολυτα και ναι φοβηθηκα και με την δικη σου ιστορια δυο αποτυχημενοι δακτυλιοι.... οσο για πονους δεν ξερω ρε παιδια εχω κανει κι αλλες εγχειρησεις εζησα και τραυματισμους απο ατυχηματα και εκτροχιασμο τρενου τετοιο πονο πρωτη φορα. παιρνω παυσιπονα αλλα αναμεσα αφαλο και βαλβιδα με πεθαινει μου κοβεται η ανασα. οπως επισης και ο ωμος πολυ ασχημα. ευχαριστω που βοηθατε εχω πολυ αναγκη καποια συμπαρασταση... και συγνωμη που σας πρηζω
21-09-2009, 21:10 #12
τον γιατρο σου τον ρωτησες? του ειπες πως νοιωθεις??
21-09-2009, 21:12 #13
ναι ειπε οτι ειναι φυσιολογικα. επισης να αναφερω οτι αναμεσα πληγη αφαλου και πληγη βαλβιδας ειμαι μουδιασμενη πολυ εσεις ειχατε τετοιους πονους? μπορω να ανακουφισω καπως τον ωμο μου? εκτος απο ντεπον...
21-09-2009, 21:14 #14
Dn mporw na boithisw gmt
pera apo tin eilikrini m simparastasi kai tis eyxes m ola na s pane kala...mila sinexeia me to giatro s...
21-09-2009, 21:17 #15
ειναι λογικο παντως να αγχωνεσαι. και εγω στην αρχη μονιμος φοβομουνα μη σπασω κανενα ραμα.. ακομη και τωρα δλδ δεν τον εχω αποβαλει τελειως τον φοβο μου!
Έχετε δει καθόλου τον Vassili;
01-07-2025, 21:12 in Με καφέ και συμπάθεια....