Results 16 to 30 of 63
Thread: ΟΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
-
22-09-2009, 23:45 #16
Λιντάκι μου δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που δεν το παθαίνει αυτό! Και εγώ το νιώθω πολύ έντονα.. εκεί κάπου 2 ώρες μετά το μεσημεριανό φαγητό με πιάνει κάτι που ξέρω και δεν ξέρω τι θέλω να φάω.. θέλω γλυκό αλλά νιώθω και τύψεις.. και την παλεύω με τον καφέ! Φτιάχνω ένα φραπεδάκι και μαχαίρι η λιγούρα! Το δοκίμασες ποτέ αυτό;
Δηλώνω και συνάδελφο ηλιοτρόπιο.. καθώς όταν ξυπνήσω το πρωί και βρέχει δεν θέλω να βγω από τα σκεπάσματα! Διαβάζοντας και το ποστ της Ναντίν.. είμαστε κοκτέιλ ορμονών τελικά μου φαίνεται! ʼβυσσος!!
- 24-09-2009, 14:53 #17
Ναι Πένυ μου, δύο ηλιοτρόπια αδέλφια, εσύ και γω!
Από χτες εφαρμόζω το κόλπο με τον καφέ αυτή την ώρα και κάπως ηρεμώ και το ξεχνάω...
Έχω και δουλειά στο γραφείο αυτές τις μέρες, είμα και κρυωμένη οπότε κάπως μετριάστηκε η λύσσα μου!
Αλλά έρχεται ΣΚ και πρέπει να οργανωθώ, να πάρω τους δρόμους, να έχω μια εναλλακτική για να μην φάω γλυκά και λιχουδιές!
Τα καημένα τα παιδάκια μου όλο και κάπου τα τρέχω για να μην είμαστε μέσα στο σπίτι (άλλο που δεν θέλουν!).....
24-09-2009, 15:15 #18
Τώρα μάλιστα που είναι χειμώνας μπορούμε να πίνουμε και τσαγάκια, ζεστές σοκολατίτσες που είναι και χουχουλιάρικες.
Μη το παρακάνουμε όμως?
Μέχρι 2 κουταλιές καφεΐνη.
Η επιπλέον μπλοκάρει τον μεταβολισμό.
24-09-2009, 16:51 #19
Έχεις κατά νου καμιά ζεστή σοκολάτα που κυκλοφορεί στο εμπόριο? Γιατί τρελαίνομαι!
25-09-2009, 08:38 #20
Ναι αμέ!
Υπάρχει η ΚΑΝΤΜΠΕΡΙΣ η Παυλίδης ? διάφορες.
Κορυφαία είναι η CHOCOLATE CHOCOLATE DRINKS αλλά νομίζω μπορείς να την παραγγέλλεις μόνο μέσω διαδικτύου.
Θα συνιστούσα όμως να την κάνεις και μόνη σου εάν μπορείς.
Στο διαδίκτυο θα βρεις διάφορες συνταγές.
Κάποια θα είναι νόστιμη.
Έτσι αποφεύγεις έξτρα θερμίδες λόγο ζάχαρης και συντηρητικών.
Εγώ χρησιμοποιώ κουβερτούρα την οποία λιώνω στο μικροκυμάτων μέσα σε μία κούπα και μετά προσθέτω κουταλιά ? κουταλιά γάλα εβαπορέ (για να μη σβολιάσει) και ανακατεύω.
Μόλις συμπληρωθεί η μισή περίπου κούπα, προσθέτω ζεστό νεράκι.
Γίνεται πάρα πολύ νόστιμη!
Καλή επιτυχία!
25-09-2009, 09:03 #21
μμμμμ
ωραία η ιδέα με την κουβερτούρα!
28-09-2009, 15:41 #22
Παρεπιπτόντως παιδιά μετά από μία εβδομάδα (από την δύσκολη εκείνη μέρα που άνοιξα το τόπικ), μου πέρασε!
Τώρα πια δεν λυσσάω τις απογευματινές ώρες και μετά το φαγητό νιώθω ικανοποιημένη και καλά!
ʼρα είναι θέμα συνήθειας (ελπίζω να μην διαψευστώ!).
28-09-2009, 22:32 #23
νομιζω μετα τα μεσανυχτα ειναι οι χειροτερες ωρες... Εφιαλτης!
29-09-2009, 10:10 #24
Originally posted by mcan
νομιζω μετα τα μεσανυχτα ειναι οι χειροτερες ωρες... Εφιαλτης!
Μόλις πεινάω ειδικά βραδινές ώρες, τρώω 1-2 φρυγανιές και μου περνά.
Το στομάχι ? γατί το μυαλό σίγουρα δε χορταίνει ποτέ! Χιχι?
29-09-2009, 11:45 #25
Εγώ δεν προλαβαίνω να το νιώσω εκείνη την ώρα (τα μεσάνυχτα). Λόγω παιδιών, δουλειάς και πρωϊνού ξυπνήματος (7:15 π.μ.) πέφτω στο κρεβάτι από τις 11 το βράδυ και κοιμάμαι αμέσως. Το τελευταίο πράγμα που με νοιάζει είναι το φαγητό εκείνη την ώρα από την κούρασή μου!
29-09-2009, 11:49 #26
Ευτυχώς και σε εμένα δεν είναι συχνό.
Για να σηκωθώ από το κρεβάτι να ψάχνω να φάω ? αποκλείεται.
Ούτε τουαλέτα δε πάω ? ούτε να σκεπαστώ δε κάνω κίνηση γιατί φοβάμαι πως μετά δε θα ξαγρυπνήσω και μετά δε θα μπορώ να κοιμηθώ πάλι? ανωμαλία?
Οπότε αν ξυπνήσω και πεινάω ? απλά κοιμάμαι μπρούμυτα ? βοηθά!
29-09-2009, 13:48 #27
Έχω πεθάνει στα γέλια!
Να ξυπνάς και να πεινάς?
Η απόλυτη τιμωρία, το απόλυτο βασανιστήριο!
Ευτυχώς δεν μου έχει τύχει ποτέ.
Όταν κοιμάμαι πέφτω σαν τούβλο από την κούραση, μόνο για τα παιδιά μου σηκώνομαι αν δουν κανένα ονειράκι ή για να τα σκεπάσω και ξαναπέφτω πάλι σαν τούβλο!
Εκείνη την στιγμή αν μου έφερναν το αγαπημένο μου πιάτο ίσως θα ήταν η μόνη ώρα που θα πρόβαλα την απόλυτη αντίσταση: δεν θα το άγγιζα. Απλά θα ξανακοιμόμουν...
29-09-2009, 14:22 #28
Originally posted by LIDA
Έχω πεθάνει στα γέλια!
Να ξυπνάς και να πεινάς?
Η απόλυτη τιμωρία, το απόλυτο βασανιστήριο!
Ευτυχώς δεν μου έχει τύχει ποτέ.
Όταν κοιμάμαι πέφτω σαν τούβλο από την κούραση, μόνο για τα παιδιά μου σηκώνομαι αν δουν κανένα ονειράκι ή για να τα σκεπάσω και ξαναπέφτω πάλι σαν τούβλο!
Εκείνη την στιγμή αν μου έφερναν το αγαπημένο μου πιάτο ίσως θα ήταν η μόνη ώρα που θα πρόβαλα την απόλυτη αντίσταση: δεν θα το άγγιζα. Απλά θα ξανακοιμόμουν...
Όταν ξυπνάω ? ότι ώρα και να ναι ? λύσω από την πείνα.
Τρώω και άνθρωπο ? ο άντρας μου με κοροϊδεύει.
ʼλλοι δε θέλουν να τους μιλάνε ? εγώ δε θέλω να μου παίρνεις το φαί μου ? χαχαχα?
29-09-2009, 14:43 #29
Είσαι απίστευτη!
Όχι ούτε το πρωί πεινάω να σου πω την αλήθεια.
Η μεγάλη μου πείνα συνήθως ξεκινάει από τις 11 και σταματάει στις 8-9 το βράδυ...
Τον τελευταίο καιρό με έπιανε λύσσα το απόγευμα, τώρα είμαι ήρεμη όμως (για πόσο δεν ξέρω αλλά έχω στο μυαλό μου και το κόλπο με την ζεστή σοκολάτα που είπες.... σου διώχνει το αμόκ για γλυκό νομίζω..
29-09-2009, 19:52 #30
πρωι δεν πηγαινει τπτ κατω!!! αλλα για εμενα πρωι συνηθως ειναι 3-4 το μεσημερι. Να δω τι 8α κανω φετος που 8α πρεπει να ξθπναω απο τις 7:30. Βαρμαροτητα!!!! Ελπιζω τουλαχιστον να κοιμαμαι πριν τα χαραματα και αντε να γλυτωσω απο τις ωρες-λυσας
Xanax και Ναρκωτεστ!
20-07-2025, 20:57 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή